Dnevni horoskop za 15. januar 2020

Dnevni horoskop

Zakorakajte v nov dan pripravljeni na vse izzive, ki vam jih prinaša. Za lažje krmarjenje čez vse izzive, ki prihajajo, pa si preberite dnevni horoskop za 15. januar 2020, ki vam bo namignil, na katerih področjih bodite previdni in na katerih področjih vam danes kaže res odlično.

Dnevni horoskop za znamenje ovna

Kar zadeva partnerstvo, danes ni ravno vaš najboljši dan. Namesto da partnerja napadate, raje stopite korak nazaj, počakajte, da se stvari umirijo, po razmisleku pa spregovorite. Partner vam ne bo kar tako ušel, vam bo pa vsekakor hvaležen za prijazno besedo. Posel bo danes tekel kot namazan, s tem bo lahko povezan tudi morebiten pritok kakšnega evra, ki ga zagotovo niste pričakovali. Super, kajne? Pazite le, da se na poslovnem področju ne boste zatekli v kakšno goljufijo, pa čeprav majhno, saj vas hitro lahko razkrinkajo. Telesno ste v zadnjem času kar dobro pripravljeni, je pa to vseeno čas prehladov, zato si danes pripravite kakšen zdrav napitek ali obrok, ki bo dvignil vašo življenjsko energijo na neko povsem novo raven.

Ljubezen: 1
Denar: 4
Zdravje: 3

Za znamenje oven si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven

Dnevni horoskop za znamenje bika

Romantika je v zraku, se strinjate? Če ste v zvezi, bosta s partnerjem povezana na neki novi ravni, če ste samski, se danes utegne zgoditi neka nova iskrica. Prepustite se ji, saj vas ne zadane prav pogosto, poleg tega je morda že čas za novo ljubezensko zvezo. Obeta se vam povečanje dobička, zato je danes vsekakor pravi čas za vplačilo loterijskega listka. Nikoli ne veš, kje te zadene sreča, vendar pa je zanjo treba tudi kaj narediti. Na tem področju si danes lahko zaupate, lahko tudi malce tvegate, pa svojega denarja ne boste izgubili. Vaše zdravje je sicer dobro, a hiter življenjski tempo vas kaj hitro lahko pahne v bolniško posteljo. Popazite malce nase.

Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 1

Za znamenje bika si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik

Dnevni horoskop za znamenje dvojčka

Razdvojeni dvojčki boste danes še prav posebej občutili to svojo lastnost. Kar ne boste vedeli, česa bi se lotili najprej in kateremu prijatelju bi zaupali neko skrivnost. Tudi če vam je všeč več oseb, danes zagotovo ni dan, ko bi se odločali, s katero od njih bi odšli na zmenek. V službi se vam stvari kar kopičijo, kar za vas nikakor ni dobro, saj niste ravno znani po tem, da začeto delo tudi kmalu končate. Začnete že, a te stvari je treba kaj kmalu spraviti tudi pod streho. Tudi zdravstveno danes ne bo ravno vaš najboljši dan, saj ste utrujeni in brez volje, zato svetujemo popoldanski počitek in tudi zgodnji odhod v posteljo. To vas bo napolnilo z energijo.

Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 2

Za znamenje dvojček si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek

Dnevni horoskop za znamenje raka

Vezani raki boste imeli prav lep dan, partner vam bo pokazal nekaj več pozornosti kot običajno, vi pa boste v njej uživali. Prepustite se ljubezni, ki je ena najlepših sil na tem planetu, preživite nekaj časa z ljubljeno osebo, kakšna obveznost pa vam bo vsekakor počakala. Današnji dan tudi ni najbolj primeren za sklepanje novih poslov ali pa podpisovanje kakšnih pomembnih pogodb, zato svetujemo, da tovrstne opravke prestavite, če je le mogoče. Današnji dan je bolj kot na služenje denarja primeren na negovanje osebnih odnosov. Posvetite se sebi, privoščite si dober zajtrk, morda kopel z nekaj kapljicami priljubljenega eteričnega olja, in uživajte v vsakem trenutku.

Ljubezen: 4
Denar: 2
Zdravje: 3

Za znamenje rak si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak

Dnevni horoskop za znamenje leva

Čeprav se partner trudi, da bi vam ugodil in da bi se ob njem počutili prijetno, do tega stanja nikakor ne morete priti. Včasih morate pustiti, da vesolje pač opravi svoje, na koncu se bo, verjemite, vse postavilo na pravo mesto. Na tisto, ki si ga zaslužite. Zato bodite s svojim partnerjem prijazni, sprejmite njegove namige po skupnem preživljanju prostega časa, nekaj potrpežljivosti pa boste potrebovali tudi v službi, kjer si obetate neke nove korake. Bodite premišljeni, ne storite usodne poteze prehitro. Prav tako pa danes ne preskakujte obrokov, saj so redni obroki zelo pomembni za vaše zdravje, kar ste najbrž že ugotovili.

Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Za znamenje lev si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 

Dnevni horoskop za znamenje device

Ste zadržani in nekoliko sramežljivi, v ljubezni pa kar se da previdni, saj se bojite ljubezenskih ran, ki lahko zelo bolijo. No, danes vam bo šlo vse kot po maslu, tako da se le prepustite svojim občutkom in videli boste, da vas ne varajo. Tudi poslovno vam bo dan kot pisan na kožo, saj ste preudarni in marljivi, vaše delo pa bodo opazili tudi nadrejeni. Saj že vedo, kakšni ste, tokrat pa boste od njih dobili tudi nek pozitiven odziv na vaše delo, kar vam bo dalo nekaj novega zagona za naprej. Dobro počutje se bo odražalo tudi na vašem splošnem zdravju, prekipevali boste od pozitivne energije in to se bo odražalo tudi na vašem spancu, ki bo globok ter sproščujoč.

Ljubezen: 5
Denar: 4
Zdravje: 4

Za znamenje devica si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica

Dnevni horoskop za znamenje tehtnice

Bodite bolj odločni! To vodilo sprejmite in se ga skušajte držati na vseh življenjskih področjih, rezultati se bodo pokazali prav kmalu. Ljubljeni osebi končno tudi na glas povejte, koliko vam pomeni, povabite jo na srečanje, namenite ji neko drobno pozornost, nasmehnite se ji. Verjemite, iskren nasmeh dela čudeže. Na poslovnem področju pa vseeno imejte v mislih, da ni vse tako, kot je videti in da denar ne pada z neba. Konkretno se boste morali potruditi in se izogniti kakšnemu spornemu podpisu ali čemu podobnemu. Danes v poslu za vas nikakor ni dan za velike premike. Morda boste od napornega delovnega dne nekoliko utrujeni, a pomirite se, jutri je nov dan, ki prinaša veliko novega tudi za vas.

Ljubezen: 3
Denar: 2
Zdravje: 3

Za znamenje tehtnica si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica

Dnevni horoskop za znamenje škorpijona

Strastni ste, ognjeviti. Danes boste to znali pokazati tudi partnerju, ki bo morda kar malce presenečen nad vašimi potezami. Ne ustrašite se, kljub temu pa mu dovolite, da včasih tudi on vodi igro. Vsake toliko je prav, da se malce podredimo ljubljeni osebi, saj lahko s tem dosežemo neke povsem nove dimenzije v razmerju. Nova pot se vam obeta na področju posla oziroma zaslužka. Morda vam bo nadrejeni potrdil povišico, morda dobite nepričakovano nagrado v obliki denarja. Odlično, se strinjate? Je pa res, da v različnih situacijah tvegate neko poškodbo, zato svetujemo dodatno previdnost pri gibanju. Raje pojdite na umirjen sprehod, ki vam bo dal sveža krila in vas napolnil z novo energijo.

Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 1

Za znamenje škorpijon si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon

Dnevni horoskop za znamenje strelca

Če ste samski, si danes lahko obetate kakšno ljubezensko puščico! Ampak, na pričakujte preveč, saj se velike stvari dogajajo počasi, postopoma in ne v sekundi, ko mislite, da ste objeli ves svet. Prva ljubezenska puščica namreč velikokrat še ne pomeni tiste prave ljubezni, po kateri tako hrepenite. Potrpežljivi bodite, pozabite na svojo samskost in uživajte v drugih stvareh! Služba vam je v zadnjem času kar ljuba in prav je, da delate tisto, kar vas veseli. Vseeno bi morda morali razmisliti o tem, kako bi v zaslužek pretvorili svoj hobi, saj zvezde kažejo na pozitivne premike v tej smeri. Kar se tiče zdravja, pa bodite previdni! Čas prehladnih obolenj je tu in niti vi se mu ne boste mogli izogniti. Popijte kakšen čajček z medom in limono, uživajte vitamine, morda si velja omisliti še kakšen prehranski dodatek, ki vas bo okrepčal.

Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 2

Za znamenje strelec si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec

Dnevni horoskop za znamenje kozoroga

Priljubljenost se vam bo danes drastično zvišala. Zakaj, ne veste niti sami, drži pa, da bodo vaše pozitivne lastnosti prepoznale tudi vam ljube osebe, ki vam bodo kar naenkrat zasule s svojo pozornostjo. Ne branite se je, saj velikokrat ne pride sama od sebe. Tudi partner vam bo naklonjen in morda bo danes pravi trenutek, da mu postavite neko pomembno vprašanje ali pa nek problem, o katerem že dlje časa razmišljate, pa ga partnerju doslej niste upali izpostaviti. Danes ne zapravljajte svojega denarja, saj se kaj kmalu lahko zgodi nepremišljenost, ki vam je sicer nekoliko tuja. Denarnico raje pustite nekje na varnem, vi pa se namesto v nakupovalni center odpravite nekam v naravo, kjer si boste oddahnili od vsega vrveža.

Ljubezen: 5
Denar: 1
Zdravje: 3

Za znamenje kozorog si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog

Dnevni horoskop za znamenje vodnarja

Zasanjani vodnarji, ki še iščete svojo sorodno dušo, boste danes imeli svoj dan. Z nekim človekom se utegnete povezati na neki vodi ravni, takšni, ki je niste vajeni. Ne ustrašite se, morda je to za vas res nekaj novega, a verjemite, da boste zelo zadovoljni. Ne branite se teh novih dimenzij, ki lahko v vaše življenje prinesejo neka prav posebna doživetja. Kar se tiče denarja, pa odsvetujemo kakršno koli radodarnost, saj vas ta lahko drago stane. Raje recite ne, kot pa da velikodušno ponudite tisto, kar imate in s čimer razpolagate. Na zdravstvenem področju imamo za vas en nasvet. Poskusite z jogo ali meditacijo, videli boste, da se vam lahko obrestujeta in vam pomagata, da na nek način zaživite povsem novo življenje, kakršnega si tudi zaslužite.

Ljubezen: 5
Denar: 2
Zdravje: 3

Za znamenje vodnar si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar

Dnevni horoskop za znamenje ribi

Ne bodite tako črnogledi in nezaupljivi, ampak sprejmite namige svojega partnerja, ki bi z vami rad preživel več prostega časa, kot sta sicer vajena. Vzemite si čas samo za vaju, odpravite se na izlet, morda le na kakšen sprehod, in to sama, brez nepotrebnih motečih dejavnikov. Tako se bosta lahko v celoti posvetila vajini zvezi. Za vas se v tem času vrstijo zanimive poslovne priložnosti, ki pa jih morate znati izkoristiti. Ste človek, ki stvari rad najprej dobro premisli in s tem seveda ni nič narobe, včasih pa je le treba biti nekoliko bolj pogumen in sprožiti kakšno stvar, ki vas morda plaši, ampak vam na dolgi rok lahko prinese veliko koristi. Zdravje vam bo dobro služilo, saj vanj kar nekaj vlagate, tako da nadaljujte v tem tempu. Morda bi si morali le privoščiti kakšen razgiban izlet več.

Ljubezen: 4
Denar: 3
Zdravje: 4

Za znamenje ribi si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/

Splošni horoskop za ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.