Letni horoskop 2019 za vsa znamenja

horoskop 2019

Ste radovedni, kaj se vam bo zgodilo na področju ljubezni, posla, financ in zdravja? Preberite si letni horoskop 2019. Horoskop je napoved dejstev za katera je velika verjetnost da se bodo zgodila. Sam potek in izid teh dejstev pa je odvisen od vas, saj lahko le vi presojate o odločitvah v vašem življenju.

Prihajajoče leto 2019 poteka v znamenju Merkurja. Merkur je planet trgovanja, komunikacije, spleta, tržišča, prometa,… Ta čas je priporočljivo izkoristiti predvsem za osebni uspeh, pričakujemo pa lahko veliko zastojev v prometu.

Priporočljivo je, da že v začetku leta poskrbimo za vse prepire in nesoglasja. Najprimernejši mesec za to je prav januar, saj pridejo februarja, takoj po luninem mrku, priložnosti za novosti. Obdobje od 5. do 28. marca je namenjeno odpravljanju napak in zaključitvi projektov, ki smo si jih že zadali. 

Sledi obdobje počasnega umirjanja in priprave na zelo romantično in mirno obdobje. Topli meseci bodo namenjeni le uživanju in sprostitvi, saj pride jesen in z njo trdo delo in neprestano doseganje ciljev. Tako bo vse do konca leta. Leto bomo zaključili tako, kot smo ga pričeli, umirili bomo telo in duha in se pripravili na novo leto. Upoštevajte horoskop 2019 in ne bo vam žal.

Letni horoskop 2019 OVEN

oven

Obdobje: 21.3.-20.4.

Vladajoči planet: Mars

Leto 2019 prinaša stabilno življenje, s čimer boste dosegli uspeh predvsem na področju kariere in osebne rasti. Večji poudarek boste dajali predvsem dolgoročnim ciljem, izobraževanju in osebnemu napredovanju. Čaka vas leto uspehov, saj boste deležni številnih napredovanj. S problemi se boste soočali bolj odgovorno in zrelo.

Zrelost se bo pokazala tudi v odnosih, saj boste deležni več zaupanja iz strani ljudi, ki se vam bodo zavezali na daljši rok. Imeli boste priložnost dokazati, da znate biti tudi razumevajoči in potrpežljivi. Partnerjeve lastnosti, ki so vas prej vznemirjale, boste zdaj sprejeli in jih obrnili v svojo korist. Časa ne boste več zgubljali z nepotrebnimi prepiri, vendar boste uživali v času preživetim z njim. Vse samske pa čaka leto polno ljubezenskih zgodb.

V prihajajočem letu boste, tako napoveduje horoskop 2019, poskrbeli tudi za svoj aktivnejši vsakdanjik. Veliko časa boste namenili gibanju in zdravju, saj vam bo pomembno dobro počutje, vendar ne smete pozabiti tudi na svoje psihično stanje, saj vas bodo vsi cilji, ki ste si jih zadali izčrpali. Poskrbite za zadostno količino počitka.

Preberite še splošen opis ovna.

Letni horoskop 2019 BIK

bik

Obdobje: 21.4.-21.5.

Vladajoči planet: Venera

Prihajajoče leto prinaša mnogo sprememb in revolucij. Največje spremembe boste opazili na področju osebne rasti, odkrivanju znanj, ter širjenju pogleda skozi oči tujcev, saj vas ti mnogokrat gledajo drugače, kot se gledate sami. Skozi celotno leto vas bodo spremljale skušnjave, ki se jim boste premišljeno upirali, vendar vas zna vsaka presenetiti. Leto bodo zaznamovali predvsem doseženi cilji, saj ne bo stvari, ki bi vas ustavila.

Ljubezensko življenje in partnerstvo boste v prihajajočem letu postavili na stran, pravi horoskop 2019. Obstali bodo le odnosi, ki temeljijo na zaupanju vsi ostali odnosi vas bodo preveč utrujali, da bi jih obdržali. Več pozornosti boste namenili medsebojnemu odnosu, kot pa strastem in spolnosti. Pozorni bodite predvsem na izražanju čustev in uveljavi svoje volje, saj vam to pogosto povzroča težave.

Posebej pozorni bodite na svoje zdravstveno stanje, saj vas lahko zaradi različnih stresnih obdobij preseneti kakšen prehlad. Namesto izčrpavajočih treningov se odločite raje za kakšno manj stresno vadbo v naravi. Poskrbite, da bo vaša prehrana zdrava, saj boste le tako dobili zadostno količino energije za svoje podvige. Vaše misli naj ostanejo pozitivne, saj z njimi ustvarjate svoje življenje.

Preberite še splošen opis bika.

Letni horoskop 2019 DVOJČKA

dvojčka

Obdobje: 22.5.-21.6.

Vladajoči planet: Merkur

Čaka vas dokaj mirno leto. Naučili se boste marsikaj o sebi in o drugih. Zlasti na področju izobraževanja boste morali pokazati veliko truda. Čaka vas nekaj sprememb, ki bodo vplivale na vašo kariero, pri tem ostanite zbrani in pozorni na spremembe. Projekte, ki ste jih začeli boste v tem letu dokončali, zadali pa si boste nove cilje in sanje.

Leto vam prinaša veliko romantike in čarov. Možnosti, da srečate ljubljeno osebo bo veliko, pozorni bodite le, da boste vsako odločitev dobro premislili. Osredotočeni boste na dolgotrajne odnose, nova poznanstva pa boste ignorirali in zavračali. Več pozornosti boste morali pokazati pri usklajevanju in dogovarjanju s čimer si boste zagotovili več sreče in zadovoljstva v odnosu.

Vaše psihično stanje bo stabilno, brez večjih težav boste uresničevali in izpolnjevali željene cilje, vseeno pa poskrbite za zadostno količino spanca, svetuje horoskop 2019. Zaradi stresnih obdobij si privoščite pohode v naravo, različne aktivnosti ali kakšne terapije za sproščanje.

Preberite si še splošen opis dvojčka.

Letni horoskop 2019 RAK

rak

Obdobje: 22.6.-22.7.

Vladajoči planet: Luna

Prihajajoče obdobje vam bo ponudilo priložnost, da dokažete svojo moč in znanje. Dobili boste možnost, da začnete vse ponovno, tokrat ob času, ki bo vam najbolj ustrezal. Pozorni bodite predvsem na spremembe, ki vas bodo prisilile, da naredite korak naprej. V službi boste deležni bolj odgovornih nalog, ki bodo posledično prinesle tudi višje zaslužke. Na dogodke, ki jih boste bili deležni ne boste pripravljeni, vendar boste na koncu z njimi vseeno zadovoljni.

Odnose boste velikokrat zanemarjali, zato bodite pozorni, da boste ljubljenim osebam namenili dovolj prostega časa, svari horoskop 2019. Odnosi bodo igrali pomembno vlogo, vsi se ne bodo obdržali se boste pa z vsakim naučili nekaj novega. Odnosi z družinskimi člani bodo zelo močni, z njimi boste navezali prav posebno vez, ki bo v družino prinesla harmonijo in pozitivno energijo.

Zaradi mnogih ciljev, ki ste si jih zadali boste potrebovali ogromno energije. Gibanje naj postane vaša stalnica, saj vam bo pomagala pri uresničitvi sanj. Ukvarjajte se z različnimi športi, poskusite vse, kar ste si kdaj želeli poskusiti. Ne poležavajte in lenarite, poskrbite, da boste dobili vso potrebno energijo, saj boste le z njo lahko normalno delovali.

Preberite si še splošni opis raka.

Letni horoskop 2019 LEV

lev

Obdobje: 23.7.-23.8.

Vladajoči planet: Sonce

V prihajajočem letu vas čakajo novosti povezane s poslom in ugledom. Morali boste opustiti rutine, ki vam preprečujejo, da bi uspeli. Postavili si boste temelje, ki vas bodo vodili naprej, vendar pazite, da delu ne posvetite preveč pozornosti, saj boste tako občutili slabe rezultate na drugih področjih vašega življenja. Zaradi stalnega dela bo pomembno, da v svojem delu uživate, če temu ni tako, se ne bojte zamenjati službe, saj vam bo to prineslo le zadovoljstvo s samim seboj.

Težki ali moteči odnosi vas bodo le ovirali, zato jih potisnite na stran in se osredotočite na kariero. Horoskop 2019 pravi, da vse samske čaka leto polno priložnosti za avanture, saj boste v letošnjem letu še posebej zgovorni in polni energije. Za tiste v vezi pa bo leto precej monotono, vendar lahko postane vse skupaj precej resnejše, kot ste mislili. 

Še posebej pozorni boste morali biti na svoje telo in svoje počutje, saj vam lahko stres povzroči padec imunskega sistema in slabo počutje. Pomembno bo, da se boste znali ustaviti in si privoščiti počitek. Koristil vam bo obisk kakšne ustvarjalne delavnice, saj boste morali poskrbeti tudi za svojo dušo. Bolj kot boste uživali v svojem delu in bolj kot boste bili ponosni na svoje dosežke, več energije in ustvarjalnosti boste imeli.

Preberite še splošen opis leva.

Letni horoskop 2019 DEVICA

devica

Obdobje: 24.8.-22.9.

Vladajoči planet: Merkur

Prihajajoče leto ne prinaša brezskrbnosti in lahkotnosti, vendar je to dobra priložnost, da se boste posvetili ustvarjalnosti. Čakajo vas tako vzponi, kot tudi padci, zato je pomembno, da se iz vsake situacije naučite nekaj novega. Ne bojte se velikopoteznih odločitev, saj vam lahko pomagajo pri razvijanju vašega talenta in zmožnosti. Velika možnost je, da si boste privoščili kakšen večji nakup, kot je nepremičnina.

Odnosi vam bodo, tako napoveduje horoskop 2019, predstavljali velike izzive, saj boste imeli ves čas občutek, da vas osebe preizkušajo in jezijo. Obstaja možnost, da se boste srečali s starim znancem ali staro ljubeznijo, kar vam bo prineslo mnogo vznemirjenja in bolečin. Odnosi bodo ves čas zelo pestri, kar vas bo precej obremenjevalo, zato se boste morali naučiti, kako se prilagajati drugi osebi.

Zaradi vsega stresa, ki ga boste bili deležni bo zelo pomembno, da boste našli način, kako se sprostiti in se umiriti. Prav vam bodo prišle vse sprostitvene tehnike, ter gibanje v naravi. Veliko časa boste namenili tudi pogovoru z bližnjimi osebami in tako razčistili stvari, ki vas obremenjujejo.

Preberite si še splošni opis device.

Letni horoskop 2019 TEHTNICA

dvojčka

Obdobje: 23.9.-23.10.

Vladajoči planet: Venera

Leto bo prineslo ogromno novih priložnosti in optimizma. Novi začetki in izzivi vam bodo predstavljali veselje in vas naredili bolj samozavestne. Opažali boste, da vas okolica vidi na drugačen način, stopnja vaše uglajenosti se bo povečala. Iskali boste predvsem stabilnost in ravnovesje. Ponujeno vam bo veliko priložnosti, zato jih ne zanemarjajte, saj boste v tem letu še posebno ustvarjalni in produktivni.

Medsebojni odnosi vam ne bodo več predstavljali napora, saj boste lahko končno uživali in se prepustili toku dogajanja. Pokazali boste več odločnosti in končali odnose, ki vas ne osrečujejo, meni horoskop 2019. Ne boste imeli več občutka, da za nekom hitite. Vaši odnosi bodo temeljili na zaupanju in prijateljskem odnosu.

Pomembno je, da se na začetku leta okrepite z dovolj energije, saj vas čaka veliko izobraževanj ali sprememb na delovnem mestu, zato si večkrat privoščite kakšno masažo ali športno aktivnost. Več časa namenite druženju s prijatelji, saj vam bo to pomagalo odmisliti probleme. Počitnice preživite v krogu najdražjih in tako okrepite medsebojne odnose.

Preberite si še splošen opis tehtnice.

Letni horoskop 2019 ŠKORPIJON

škorpijon

Obdobje: 24.10.-22.11.

Vladajoči planet: Pluton

Leto bo prineslo več miru in uspeha. Posvetili se boste sami sebi, kar bo posledično pozitivno vplivalo tudi na kariero. Zaključeni projekti vam bodo začeli prinašati dobiček in uspeh. Pričakujete lahko velik korak naprej še posebno na poslovnem področju. Želja ne bo le po poslovnem uspeha, vendar tudi duhovnem, zato boste več časa in denarja namenili duhovni rasti. Deležni boste pohval in nagrad, kar vas bo še bolj spodbudilo in motiviralo.

Partnerstvo boste v tem letu postavili na stran, saj boste bolj obremenjeni s kariero in uspehom. To lahko privede do konfliktov v partnerskem odnosu, zato poskrbite, da boste prosti čas z ljubljeno osebo izkoristili kar se da koristno. Samski si boste želeli resen odnos, kar lahko privede do tega, da boste pretirano čustveni, pravi horoskop 2019

Naporen delavnik in nenehna želja po uspehu vas bo zelo izčrpavala, zato svoj prosti čas namenite sprostitvi in zabavi. Pravilna prehrana in redna aktivnost bosta poskrbeli, da boste imeli dovolj energije za delo, ter da boste zadovoljni s sabo in s svojim napredkom. Izogibajte se ljudem, ki vas spravljajo v slabo voljo.

Preberite si še splošen opis škorpijona.

Letni horoskop 2019 STRELEC

strelec

Obdobje: 23.11.-21.12.

Vladajoči planet: Jupiter

Čaka vas izredno pozitivno leto, polno dobre volje in blagoslovov. V poslovnem okolju vas lahko presenetijo nenadni izbruhi jeze, zato bodite pozorni pri izbiri dejanj in besed. Manj pozornosti namenite dolgoročnim ciljem in poskrbite raje za to, da boste v vsakem dnevu maksimalno uživali. Na poslovnem in finančnem področju so možna nihanja, zato je pomembno da o vsaki odločitvi dobro premislite.

Odprti boste za nova prijateljstva in romance. Lažje boste navezali stik, saj boste odločnejši in očarljivejši. Vsi samski boste se boste težko odločili za kakšno resnejšo zvezo, saj se boste zapletli z več osebami. Svoboda bo v tem letu vse, kar si boste želeli, zato boste končali odnose, ki vam to ne dovoljujejo.

Čaka vas pestro in aktivno leto. Veliko časa preživite s svojimi najdražjimi, saj vam bodo dali veliko zagona. Veliko pozornosti boste namenili sebi, zaradi česar boste bolj samozavestni. Pozornost namenite osebni sreči in napredovanju. Zaradi napornega delavnika si vzemite čas zase in za najbližje.

Preberite si še splošen opis strelca.

Letni horoskop 2019 KOZOROG

kozorog

Obdobje: 22.12.-20.1.

Vladajoči planet: Saturn

V novem letu vas čaka več priložnosti za odkrivanje sebe in za ohranjanje notranjega mira. Na poslovnem področju boste blesteli, saj boste redkokdaj čutili preobremenitev ali napor. V novih izzivih boste uživali, zato boste svoje delo opravljali s prav posebnim zagonom. Večkrat boste prisiljeni delati sami, saj boste potrebovali svoj osebni prostor. Pri zadevah povezanih s financami boste previdni, saj ne želite kasneje česa obžalovati. Pred pomembno odločitvijo boste skrbno premislili vsa  dejstva.

Na partnerske odnose boste začeli gledati drugače, je prepričan horoskop 2019. Zavedati se boste začeli, da ni vredno zapravljati časa za neuspešna razmerja, zato boste ta z lahkoto končali. Vsi samski se ne bodo več zadovoljili z avanturami, iskali bodo resna razmerja, zato se bo to leto mnogo kozorogov odločilo za skupne poti.

Delo na sebi in na lastni sreči prinaša mnogo napora, zato je pomembno, da imamo osebo, ki ji lahko zaupamo svoje skrbi. Pogovori bodo v tem letu še kako pomembni, saj je bistveno, da stvari, ki nas težijo ne zadržujemo v sebi. Priporočen je tudi obisk kakšnega strokovnjaka, saj nam lahko ti kar najbolje pomagajo.

Preberite si še splošen opis kozoroga

Letni horoskop 2019 VODNAR

vodnar

Obdobje: 21.1.-18.2.

Vladajoči planet: Uran

Prihajajoče leto bo precej mirno. Obdobje vam bo ponudilo možnost, da boste resnično spoznali kakšni ste, ter da si boste postavili trdne temelje za prihodnost. Stvari se bodo postavile na svoje mesto. Izpolnili boste zadane cilje in uresničili nekatere želje, saj ne boste ničesar prepustili naključju temveč zaupali vase in v svoje znanje. Motivacija in delavnost vam ne bosta tuji.

Odprti boste za nova prijateljstva, ki vam bodo prinesla mnogo navdiha. Lažje boste navezali stike, saj boste z veseljem sprejemali nova poznanstva. Družina vam bo v veliko pomoč pri uresničitvi vaših sanj. Ta čas nameniti razreševanju družinskih problemov in tako ustvarite nov odnos.

Čustva iz preteklosti lahko v tem letu negativno vplivajo na vas, vendar bo zato vaše fizično stanje toliko boljše. Priporočljiva je redna vadba, saj bo ta pozitivno vplivala na vse slabe trenutke. Slaba obdobja vas bodo bolj izčrpala, zato je takrat pomembno, da si privoščite več počitka.

Preberite še splošen opis vodnarja.

Letni horoskop 2019 RIBI

ribi

Obdobje: 19.2.-20.3.

Vladajoči planet: Neptun

V prihajajočem letu boste delovali predvsem po razumu. Težave vam ne bodo povzročale problemov, saj boste vedno našli rešitev. Leto bo povezano predvsem s kariero in poslovnim uspehom, imeli boste ogromno priložnosti, da predstavite svoje ideje. Vaš cilj bo predvsem pokazati svoje talente in zmožnosti. Izobraževanje vam bo zelo pomembno, zato se boste hitro znašli na različnih izobraževanjih.

Čustveno življenje boste bolj kot ne zanemarjali, saj boste imeli preveč načrtov na poslovnem področju. Vsi samski bodo svojo pozornost še bolj namenili osebam nasprotnega spola in se za uspeh kar najbolje potrudili. Tisti v vezah pa bodo morali skrbno načrtovati svoj prosti čas z ljubljeno osebo, saj lahko v nasprotnem primeru pride do konfliktov.

Čaka vas naporno in stresno leto, zato je še kako pomembno, da se dobro pripravite na vse začrtane cilje. Paziti morate, da teh ciljev ne bo preveč, saj vam bo tako zmanjkalo energije za vse. Vsako stresno obdobje si olajšajte s športnimi aktivnostmi. Pazite na pravilno prehrano in zadostno količino počitka.

Preberite si še splošni opis ribe.

Naj vam bo zgornji horoskop 2019 dobra popotnica za to leto!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE