Astrologi napovedali, kdaj točno se bomo rešili koronavirusa

koronavirus

Majhen, prostemu očesu neviden virus je poskrbel, da se je svet v nekaj mesecih začel vrteti popolnoma drugače. Koronavirus je postal glavna tema pogovorov v Aziji, Evropi, Avstraliji in Ameriki. Skupaj z virusom in ostrimi preventivnimi ukrepi, pa je seveda prišla zraven tudi panika, ki je marsikoga spravila v nelagoden ali tesnoben položaj, saj je življenje kar naenkrat  postalo bolj negotovo. Ker je negotovost največkrat posledica nevednosti, kaj pričakovati v prihodnosti, si preberite, kaj o razmahu koronavirusa menijo nekateri tuji astrologi.

Naše življenje vodijo nebesna telesa

Bistvo astrologije se skriva v tem, da je vse, kar se dogaja na Zemlji, odvisno od položaja nekaterih nebesnih teles. Na podlagi predikcij, kakšni bodo položaji določenih nebesnih teles v prihodnosti, lahko izurjeni astrologi napovedo našo prihodnost na različnih področjih. Ker je trenutno koronavirus najpomembnejša točka pogovorov skoraj po vsem svetu, zato ne preseneča, da so se tudi nekateri astrologi poglobili v položaj ključnih nebesnih teles in tako skušali napovedati, kaj se bo v svetu dogajalo v povezavi s koronavirusom v prihodnjih mesecih.

Nekateri astrologi se sklicujejo na položaj planetov, drugi dajejo v ospredje zvezde, nekateri se bolj osredotočajo na Sonce. Odločitev vsakega posameznika je, ali bo določeni napovedi zaupal ali ne, v nadaljevanju pa vam predstavljamo nekaj napovedi o poteku pandemije, ki jo je povzročil koronavirus, znanih tujih astrologov.

Svet bo miren v prvi polovici meseca maja

Acharya Sandeep Bhargava, astrolog in učitelj življenja iz Dubaja, suvereno napoveduje, da se bo pandemija koronavirusa zaključila 11. maja. Takrat naj bi svet znova zaživel v miru in upanju. Svojo trditev utemeljuje s položaji mesecev Saturna, Jupitra in Marsa.

Da sklicevanja na položaj planetov, zlasti Saturna, držijo, želi utemeljiti še drug astrolog iz Dubaja, Upendra Shastri, ki pravi, da so iz položaja Saturna lahko napovedali že začetek izbruha virusa. Glede na položaj planetov je koronavirus izbruhnil 5. novembra lani. Glede na dokaze, ki smo jih prejeli s strani Kitajske, bo ta datum verjetno kar zanesljiv tudi z zemeljskega in ne le z astrološkega vidika! Če so se to tehniko pravilno lahko napovedali začetek, lahko upravičeno sklepamo, da bodo tudi konec pandemije napovedali dokaj natančno.

Pomembno je, da ostanemo pozitivni

Splošno znano dejstvo je, da naše misli močno vplivajo na naš organizem, dejanja in situacijo okrog nas. To načelo zagovarja tudi astrolog Raju Pandi, ki pravi, da je zelo pomembno, da v težkih časih ostanemo pozitivni. Naše življenje se namreč  odvija v soju vzponov in padcev. Če koronavirus predstavlja globok padec, nas zagotovo čaka visok vzpon. Toda, da se bomo na ta vzpon lahko vzpeli, moramo misliti pozitivno.

Pozitivnim mislim pa je po njegovih besedah naklonjeno tudi sonce. Pretežno sončni dnevi se začnejo v pomladanskih mesecih aprilu, maju in juniju. Zato naj bi takrat do sredine aprila tudi koronavirus usahnil.

Večini astrologov je torej skupna misel, da se bo njegovo aktivno širjenje zaključilo do letošnjega poletja, le datumi se med seboj nekoliko razlikujejo. Vseeno pa na koncu ni toliko pomemben datum kot dejstvo, da bomo to nadlogo lahko skupaj še dovolj zgodaj premagali.

Koronavirus je v Sloveniji v nekaj tednih življenje popolnoma obrnil na glavo. Kar naenkrat smo soočeni s situacijo, na katero nismo bili pripravljeni in je nismo pričakovali. Zato je popolnoma razumljivo, da želi vsak poiskati odgovore na to, kdaj bo tega konec in kako se bomo po tem velikem šoku pobrali. Nekateri se po odgovore zatečejo v astrologijo, drugi v naravo, tretji k zvezdam, vase, molitev … Pomembno pa je, da se potrudimo najti mir v sebi in ohraniti pozitivno držo. Hkrati pa da se držimo preventivnih nasvetov, da bi s tem sami preprečili širjenje okužbe nase in na ljudi okoli nas.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.