Ljubezenski horoskop 1

Mars, poglavar vodilne energije,  bo našel dom v ozvezdju občutljivega in ljubečega raka. Kot posledica tega premika, je prav mogoče, da bomo ta mesec veliko bolj nagnjeni k reševanju domačih in osebnih težav. Posvetili se bomo družini ter pomaknili korak nazaj, stran od velikih socialnih druženj. Morda se posvetimo tudi prenovi doma, ali pa pokličemo sorodnika, ki ga že dolgo nismo videli. 

ljubezenski horoskop

Venera, planet ljubezni in lepote, se premika skozi znamenje stabilnega bika. Tako nam omogoča napraviti velik napredek na področju financ, pa tudi ljubezni. V tem obdobju bomo čas z veseljem preživljali v naravi ter se z njo počutili kot eno. Izkoristite to sebi v prid ter izboljšajte svoje fizične sposobnosti, ali pa jih le bolje spoznajte. 

Polna Luna v strelcu v začetku meseca nas bo vse vzpodbudila k razmišljanju o moralnem vprašanju, ki se nam poraja že dolgo. Pred sklepanjem pomembnih odločitev je potrebno počakati nekaj časa ter na stvari pogledati z zelo realističnim pogledom. Mlada Luna v raku na koncu meseca nam daje priložnost, da pozornost usmerimo nazaj k svojim koreninam ter jih negujemo. 

Ljubezenski horoskop OVEN:

V razmerju: S partnerjem morata eden drugemu dati malo več svobode in prostora. Prav tako morate imeti malo več potrpljenja in razumevanja drug do drugega. Če tega ne boste upoštevali, bodo posledice katastrofalne, saj bo neupoštevanje teh nasvetov lahko pripeljalo tudi do konca razmerja. Do zdaj ste nekatere stvari skrivali pred svojim partnerjem, v bližnji prihodnosti pa boste bolj odprti proti njemu/njej, bolj si boste lahko zaupali intimne stvari, rezultat tega pa bo večje zaupanje med vama in pa več romance v samem odnosu. Če imate glede razmerja, v katerem se nahajate, pomisleke, je čas, da situacijo razrešite z globokim pogovorom. 

Samski: Sanjarili boste o tisti pravi osebi, s katero bi lahko živeli celo življenje, o osebi, ki bi vas potegnila iz območja samskih, iz območja bede in vas potegne v svet ljubezni in neskončnih užitkov. Lahko vam povemo, da se vam bo to tudi zgodilo. Vendar pa, dokler takšna oseba ne pride, boste lahko eksperimentirali in poskušali različne stvari. Vsekakor se v prvi vrsti posvetite sebi ter skušajte razumeti, da bi bila partnerska veza z osebo, ki vas ne ljubi, že od začetka obsojena na propad. Raje počakajte na nekoga, ki vas bo spoštoval. 

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop BIK:

V razmerju: Čas je, da se vprašate, če je ta odnos res tisto, kar si želite za celo življenje. Če pridete do zaključka, da to ni za trajno, vam predlagamo, da v zvezi vztrajate, kolikor pač boste lahko, potem pa na lep način partnerju poveste, da to ni za vas. V kolikor pa mislite, da je vaše razmerje trajno in imate namen s partnerjem preživeti večji del vašega življenja, potem vam lahko povemo, da bo vaše razmerje kmalu doživelo razcvet in nek dodaten smisel. Z vsakim dnem znova svojega partnerja bolje spoznavate in čas je, da poglobite vajin odnos. 

Samski: Za vas bo časovno obdobje, ki prihaja zelo burno, polno novih spoznanj, prav tako pa bo polno tudi oseb, ki se bodo k vam poskušale vrniti po vajinih neuspešnih odnosih v preteklosti. Prepustite se toku dogodkov saj vas lahko na koncu marsikaj preseneti. Vsekakor pa se izogibajte odnosov, v katerih se boste počutili nezaželene in odrinjene. Kljub temu, da vas bodo nerešeni odnosi iz preteklosti obremenjevali, vam bo pozornost prijala. Pazite, da se ne opečete. 

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop DVOJČKA:

V razmerju: Za vas ne bo vse z rožicami postlano, saj bo obdobje, ki prihaja čas t.i. čistk v ljubezenskem razmerju. Res je, da vaš odnos najverjetneje ne bo obstal, ampak z njim ne bodo obstale tudi vse napetosti in vsi prepiri, ki so spremljali le tega. Vendar ne skrbite preveč, kmalu bo prišla nova oseba, s katero boste lahko v razmerju celo bolj uživali, kot pa prej. Zavedajte se, da je le komunikacija prava pot do novih rešitev, zato dovolj časa posvetite odkritemu pogovoru. 

Samski: Za vas bo čas prinesel veliko novih romanc, mi pa vam predlagamo, da se ne ustalite še, saj je zdaj čas, da se znorite in spoznate ter »okusite« čim več. Za pravo razmerje bo časa še več kot preveč, zatorej zdaj izkoristite čas in uživajte v novih spoznanjih. Za tiste, ki pa si razmerja močno želite že dolgo, bo na voljo ogromno priložnosti za nov korak proti odlični romanci, ki se morda razvije tudi v nekaj dolgotrajnega ter romantičnega. 

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop RAK:

V razmerju: Imeli boste priložnost poboljšati oziroma urediti svoje razmerje. S pomočjo pogovora se znebite nesoglasij in svoje razmerje obrnite v pravo smer. Smer večnega obstoja! Skozi pogovor boste naleteli na temo, ki bo nekoga od vas šokirala. Če je to vaš partner, potem se potrudite svoje stališče predstaviti na čim bolj nežen način. Čas je tudi, da razmislite o naslednjem večjem koraku v vašem razmerju. Kljub temu, da je pazljivost odlična, je čas, da se v razmerju sprostite ter znebite svoje negotovosti, saj je slednja lahko zelo naporna za partnerja. 

Samski: Kar se resnih zvez tiče, ne boste hiteli, kar je prav. Poskusite najti tisto pravo osebo, za katero mislite, da je vredna vaše iskrene ljubezni. Za razliko od preteklosti, boste zdaj bolj previdni pri izboru svojega partnerja. Zvezde vam obljubljajo vse najboljše, kar se bo tudi izpolnilo, saj boste kmalu doživeli pravo in trajno ljubezen. Kljub temu, da je vaša želja po ljubezni velika, si zastavite stroge kriterije za osebo, ki vstopa v vaše življenje. Ne nasedajte zvijačam ter zaupajte svojim instinktom. 

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop LEV:

V razmerju: Čas je da vi in vaš partner odrastete in prevzamete več odgovornosti. Čas je, da se nehata pričkati in obtoževati drug drugega za težave, ki so se pojavila zaradi obojestranske neodgovornosti. Le tako boste lahko zgradili razmerje, ki bo trajalo dlje časa. Če tega ne storite, lahko kmalu pričakujete konec zveze. Probleme boste lahko rešili le s komunikacijo, pri kateri morata sodelovati oba. S pogovorom lahko rešite vse konflikte ter dejansko sprejmete odločitve, ki bodo na razmerje vplivale odlično. Za to pa ste odgovorni vi sami. 

Samski: Dobili boste svojo dozo ljubezenskega življenja, največkrat v obliki krajših romanc. Krajše pa bodo lahko iz naslednjih razlogov: ljubezen iz preteklosti, razdalja, razlika v letih. Ko pa pride tista prava, je nikar ne odrinite od sebe, saj naslednje še dolgo ne bo. Predlagamo vam, da se do te osebe obnašate drugače, kot pa do tistih, s katerimi niste imeli namen imeti nekaj več, kot le kratko romanco. Svoji simpatiji ne dajte občutka, da je le ena izmed mnogih, saj sprva sploh ne bo opazila, da vam je všeč. Če je ne želite izgubiti, bodite neposredni. 

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop DEVICA:

V razmerju: V razmerjih, še posebej tistih, ki »delujejo« na daljavo, je potrebno nekaj spremeniti. Najti morate skupni interes in skupni jezik. Kmalu se boste poskušali ustaliti in živeti skupaj, zato boste trdo delali, da bi pridobili neko materialno osnovo za skupno življenje. Zaradi vseh napetosti, boste šli skozi več stresnih obdobij, kar lahko povzroči konec razmerja. Nikar ne skrbite, saj so vaše emocije in emocije vašega partnerja prevelike, da bi končali za zmeraj. Kmalu se boste vrnili drug drugemu in uživali v polni luči skupnega življenja.

Samski: Poskušali boste najti nekaj, kar bi bilo za vas »tisto pravo«, vendar pa boste vsakič, ko boste mislili, da ste le to našli, močno razočarani. Pogosto se boste vpletali v nedefinirane odnose, od katerih ne boste imeli koristi. Sanjarili boste o tisti pravi ljubezni, kar boste na koncu tudi dobili. Kmalu se bo namreč v vašem življenju pojavila prava oseba. Ozrite se globoko vase ter premislite, kakšen vtis opravite na druge, kadar jih srečate. Mogoče je, da ste samski zato, ker se ljudem kažete v drugačni luči, kot želite.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop TEHTNICA:

V razmerju: Vedno hočete uveljaviti svojo voljo, kar lahko prisili vašega partnerja, da se oddalji od vas. Postavite se v njegovo/njeno kožo in razmislite, kako bi bilo vam, če bi vam nekdo neprestano ukazoval. Nesoglasja poskušajte rešiti s pogovorom. Iščite skupni kompromis. Na nek način ste se že naveličali razmerja, to pa zato, ker le to ne napreduje tako hitro, kot na začetku. Želeli si boste naslednjega večjega koraka, kar bi lahko pomenilo ustvarjanje družine. Nikar ne hitite, saj lahko to prestraši vašega partnerja. Bodite potrpežljivi in pred velikimi vprašanji posredno namignite vaše želje. 

Samski: Zvezde nam pravijo, da boste v obdobju, ki prihaja bolj sproščeni in zaprti za trajna in resna razmerja. Mogoče je čas, da se znorite, »poskusite« čim več. Pri tem poskusite kar se da uživati. Vendar pa vam predlagamo, da se v vsako izmed romanc ne spuščate več kot enkrat. To se utegne razviti v dolgotrajno in bolečo ljubezen z vaše strani, saj se lahko na neresno osebo navežete bolj, kot bi si želeli. V primeru, da si želite dolgotrajne veze, to pokažite že na začetku. 

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

 

Ljubezenski horoskop ŠKORPIJON:

V razmerju: V resnih razmerjih je obvezno zaupanje in kompromis. Vaš partner bo bolj pripravljen na slednje, saj boste vi večkrat v situaciji, ko ne boste vedeli, kaj bi zares radi. Vleklo vas bo na vse strani, tako prave, kot tiste neprave. Pazite, da vas tok dogajanj ne odnese predaleč. Ko enkrat izgubite zaupanje vašega partnerja, je le tega težko spet pridobiti. Sploh se ne podajajte na slaba pota, ki vključujejo spogledovanje ali kaj več. Vse skrivnosti namreč pridejo na plan, takšnih bolečin pa vam partner ne bo oprostil. Tako lahko izgubite prav vse, kar vam veliko pomeni. 

Samski: Pred vami je obdobje, ko boste doživeli vse, kar bi si lahko zamislili. Tako bo prišlo obdobje, ko boste hoteli le romance, ki ne trajajo več kot en dan, bolje rečeno, eno noč. Pa bo prišel čas, ko boste mislili, da je čas, da se zresnite. Nikar ne bodite presenečeni, vse to je del ljubezenskega življenja. Prepustite se toku in se ne upirajte. Bodite spontani. Če že dolgo pogledujete za določeno simpatijo je čas, da storite prvi korak. Če na njen korak čakate že dolgo je namreč očitno, da ona tega ne bo storila. Vprašajte ter se prepričajte sami. 

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop STRELEC:

V razmerju: Čas je, da odrastete in prevzamete odgovornost za napake, katere delate v razmerju. Vstopate v obdobje, v katerem boste v razmerju občutili veliko t.i. turbulenc oziroma nesoglasij, prepirov, itd. Najboljše zdravilo za te težave je seveda odprta in iskrena komunikacija, odgovornost in spremembe v odnosu do partnerja. Možno je tudi, da v vaše razmerje poseže tudi neka tretja oseba. Takrat pokažite svojemu partnerju, da vam je edini in da to od njega/nje pričakujete tudi vi.

Samski: Pred vami je obdobje uživanja. Za vas so vse možnosti odprte. Imeli boste dovolj priložnosti kakor za kratke romance, kot za daljše in resnejše zveze. Glede na razpoloženje se sami odločite, kaj vas najbolj privlači v tem trenutku. Kakršno koli odločitev boste sprejeli, vedite da ne bo napačna. Zato ne obžalujte svojih odločitev ter ne obujajte preteklosti. Največja napaka, ki jo lahko storite v tem obdobju je, da se zapletate v stare odnose ter ponavljate iste napake. 

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop KOZOROG:

V razmerju: V primeru, da ste imeli v preteklosti neke probleme, kar se tiče vašega razmerja z vašim partnerjem, potem nikar ne omenjajte teh tem. Ne iščite prepirov. Na voljo imate veliko ostalih tem, ki so bolj pozitivne in bolj zanimive. Kakšna lepa beseda ali lepo dejanje lahko polepša vaš in partnerjev dan ali pa celo teden. Čas je, da se za vaše razmerje začnete čim bolj truditi in nehate razmišljati o preteklosti. Prav tako je čas, da svojega partnerja sprejmete takšnega kot je ter ga nehate kritizirati. 

Samski: Največ zanimivih ljubezenskih priložnosti boste doživeli na delovnem mestu, na socialnih omrežjih ali pa s pomočjo prijateljev. Prav tako lahko spet postanejo zanimive neke stare ljubezni. Prav tako lahko pričakujete tudi neko novo osebo, v katero se boste zaljubili. Vse karte ostajajo odprte. Izberite najboljšo možnost in pri njej vztrajajte. Če boste zgrabili priložnost na delovnem mestu pa le previdno, da se situacija ne zaplete ter postane nepredvidljiva in boleča za obe strani. 

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop VODNAR:

V razmerju: Končno boste spoznali, da morate spoštovati in ceniti tisto, kar imate. Proti partnerju se boste začeli obnašati bolj odgovorno in pazljivo. Do zdaj ste hoteli več svobode v razmerju, čeprav je vaš partner od vas zahteval, da »vržete sidro«. Od zdaj naprej to več ne bo tako. Kmalu lahko pričakujete, da svojo zvezo nadgradite v nekaj več, mogoče celo v družino, če si to želite. V svoje razmerje vnesite več pogovora, četudi vam odpiranje ter izkazovanje čustev predstavlja problem. 

Samski: Za samske zvezde nimajo ravno najboljše napovedi. Vse bo ostalo tako, kot je bilo prej. Trudili se boste biti ljubljeni, vendar pa vas bodo osebe, katere so vam všeč, znova in znova razočarale. To vzemite kot lekcijo, da ne smete nikomur preveč zaupati. Ne bodite preveč razočarani. Tudi za vas bo prišel čas za tisto pravo ljubezen! V tem času raje odkrivajte sebe ter se prepričajte, kaj si sploh želite od partnerja in ljubezenske zveze. 

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Ljubezenski horoskop RIBI:

V razmerju: Spreminjate se. Počasi začenjate prepoznavati napake in krivice, katere ste delali svojemu partnerju. To je zelo dobro, vendar pa bo vaš partner zmeden, saj ne bo vedel, kaj se z vami dogaja. Razložite mu/ji, da ste se spremenili in da ste pripravljeni svojo zvezo popeljati na višji nivo. Sigurni smo, da bo zelo navdušen/a nad vašo spremembo. Končno bo vaš partner dobil občutek da je on pri vas na prvem mestu, tako kot vi pri njemu/njej. Vaša ljubezen bo obrodila sadove, zato je sedaj odličen čas za ustvarjanje družine. 

Samski: Čas je, da stvari vzamete v svoje roke. Pravzaprav se bo to tudi zgodilo. Od zdaj naprej ne bodo več drugi izbirali vas, zdaj je čas, da vi izbirate. Poskušajte, eksperimentirajte, delajte, kar vam srce poželi. Ko pa se odločite, kaj vam najbolj leži, se za to dobro potrudite in vso svojo pozornost in energijo usmerite v pravo smer. Če že dolgo časa pogledujete za določeno osebo, storite prvi korak ter se prepričajte, ali je ta pot prava. Zavedajte se, da nima smisla čakati na nekoga, ki pač ni pripravljen za naslednji korak z vami. 

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

CLOSE
CLOSE