Mesečni horoskop

Mesečni horoskop za vsa znamenja

Pomen vsakega horoskopa je, da vsakemu posamezniku nudi nekakšen vpogled v prihodnost in se z njegovo pomočjo lažje osredotoči na njemu pomembne stvari. Vsekakor pa horoskop pripomore, da se ljudje lažje osredotočijo na stvari, ki jim v določenem obdobju bolj ležijo in s tem pripomorejo k večjemu uspehu na določenem področju. Marsikdo v življenju na določeni točki ne ve kako naprej in kaj naj stori, da mu bo šlo bolje in se zato odloči za vpogled v zvezde in tako ve zakaj je šlo kaj narobe in kaj mora storiti, da se mu slabe stvari ne bi več ponovile. Tukaj imate na voljo vpogled v mesečni horoskop za mesec februar.

 

mesečni horoskop

Mesečni horoskop za znamenje Ovna (21.3. – 20.4.)

Ljubezen: V ljubezni se vam obeta nekaj novosti. Predvsem samski boste na preizkušnji, kajti ponudile se vam bodo nove priložnosti, le potrpežljivi morate biti. Počakajte ter se prepričajte sami, morda osebo svojih sanj že poznate, pa ne veste, da je ravno ona tista, ki bo z vami zakorakala v partnerski stan. Ne pozabite, da se vztrajnost močno izplača. Zato se potrudite ter za trenutek pozabite na svojo trmoglavost. Zelo boste šarmantni, zato boste očarali prav vsakogar, ki vam bi prekrižal pot. Pazite le, da tega ne boste izkoriščali.

Denar: Vsekakor je pred vami uspešen mesec, kajti na poslovnem področju se vam odpira ogromno možnosti za uspeh. Vsekakor se z malo truda pokažejo tudi rezultati, zato nikar ne odnehajte. V drugi polovici meseca boste več časa posvetili analizi in planiranju, tako se boste lažje osredotočili na posamezne projekte. Organizacija vam bo šla dobro od rok, zato zanjo poskrbite kar sami. Bolje, da svojih odgovornosti ne prenašate na druge, saj jih boste najbolje opravili vi.

Zdravje: Na zdravstvenem področju ne boste imeli posebnih težav, le v začetku meseca se vam lahko pojavijo manjši glavoboli, vendar le bodo hitro minljivi. Morda vas čaka tudi obdobje slabega počutja, vendar kar brez skrbi, saj vas bo v najslabšem primeru popadla viroza. Vaše mentalno zdravje bo odlično, misli pa jasne in razločne. Zato se izogibajte stresu iz okolja ter si privoščite dovolj spanca. Poskrbite za zadostno hidracijo ter se prehranjujte z živili, ki vsebujejo veliko vode in vlaknin, kot je npr. lubenica. Počutili se boste lahkotno in sveže.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Bika (21.4. – 21.5.)

Ljubezen: Na ljubezenskem področju se vam znajo stvari postaviti na glavo, kajti zaradi neiskrenosti zna priti tudi do konfliktov. Z besedami boste morali biti previdni. Svojo ljubljeno osebo spoštujte ter ji namenite dovolj pozornosti. Zavedajte se, da lahko neiskrenosti kar hitro pridejo na dan, po možnosti v najslabšem možnem trenutku. Zato ne izzivajte usode ter svoje odločitve sprejemajte trezno in premišljeno. Če imate pomisleke glede izbire svojega partnerja, obstaja velika možnost, da vas občutek ne vara. V tem obdobju imate namreč zaostreno intuicijo, s pomočjo katere boste začutili vse energije okoli vas.

Denar: Na poslovnem področju boste še posebej v drugi polovici meseca zelo uspešni. Zmožni boste izpeljati projekte tudi za katere si nikoli ne bi mislili, da bi vam lahko kdajkoli uspelo. Zaupajte torej v svoje sposobnosti ter ne podlegajte občutkom manjvrednosti. Svojo trmoglavost izkoristite v svoj prid ter ne izgubljajte upanja. Odlično vam bo šlo tudi na področju izobraževanja. Ker se šolsko leto bliža koncu, je bistvenega pomena, da izkoristite ves svoj potencial ter ne izkoriščate časa v namene, ki se ne bodo obrestovali dolgoročno.

Zdravje: Zaradi občutne nervoze v prvi polovici zna priti tudi do slabšega počutja in glavobolov. Na trenutke se vam bo zazdelo, da vam primanjkuje energije in da ste čisto sami za vse, vendar le ni tako. Vse preveč se razdajate za druge in tako ste na koncu dneva povsem izčrpani. V drugi polovici meseca boste ponovno našli svoje energije in se postavili na noge. DO tedaj pa ne izgubljajte časa ter se prehranjujte zdravo, z veliko sadja in zelenjave. Ne pustite se bolezni, saj je slednja pogosto posledica negativnih misli. Zato skušajte ohraniti pozitivno mentaliteto, dobre stvari pa bodo le sledile, same od sebe.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Dvojčka (22.5. – 21.6.)

Ljubezen: Planeti ljubezni bodo na pravem mestu zato ni razloga za neuspeh. Nepričakovano vas zna zavesti popoln neznanec, kateri lahko s časoma postane zelo dobre prijatelj ali pa še kaj več. Morda pa tudi ostane le to, kar je bil od začetka – muha enodnevnica, ki jo boste pozabili v trenutku. Seveda s tem ni nič narobe, saj potrebujete osebo, ki bo shajala z vašimi nenehnimi aktivnostmi. Potrebujete osebo živahnega duha, ki vas bo spremljala ter dopolnjevala, ne pa nekoga, ki ves čas sedi na kavču ter ne ve kaj početi sam s seboj.

Denar: Na poslovnem področju boste vsekakor doživeli uspeh na katerega ste že nekaj časa čakali. Morda vam uspe dokončati študij, dodatno izobraževanje ali pa projekt v službi. Na ta način boste investirali v svojo dolgoročno prihodnost, zato boste svoje odločitve oplemenitili tudi z uspehom na drugih področjih. Vaša sposobnost logičnega sklepanja bo odlična, zato prihaja čas, v katerem se izplača tvegati ter sprejeti odločitve, ki niso nujno preverljive. Ne pozabite, da je denar mogoče hitro zaslužiti, a še hitreje zapraviti. Zato vseeno ohranite svojo zmernost. Ne kupujte stvari, ki so vam všeč le v danem trenutku. Odločitev prespite ter jo sklenite šele naslednji dan.

Zdravje: Zaradi planetov, ki v tem mesecu vplivajo na vas boste v prvi polovici malo zgubljeni. Po sprejeti odločitvi, da morate nekaj storiti se bodo stvari začele popravljati. V prvi polovici meseca lahko pride do manjših problemov z imunskim sistemom, vendar se z večjim vnosom vitaminov lahko hitro popravi. Vitamine v svoje telo vnesite preko naravne prehrane, ne preko dodatkov. Popazite na količino zaužite hrane, saj lahko kratkotrajno postenje odlično vpliva na vaše počutje. Pa tudi v najljubših hlačah se boste počutili za odtenek bolje.

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

mesečni horoskop junij

Mesečni horoskop za znamenje Raka (22.6. – 22.7.)

Ljubezen: Na ljubezenskem področju zna priti do konfliktov, ki so se že kar nekaj časa nabirali in bo potrebno veliko potrpežljivosti. Ob globljih pogovorih in prilagajanj z obeh strani boste prišli do obojestranskih rešitev, katere so tudi nujno potrebne. Vsekakor ne pozabite, da sta za reševanje konfliktov vedno potrebna dva. Vi ter vaš partner. Zato se ne pomilujte ali smilite sami sebi, temveč prevzemite pobudo ter se rešite iz zagate. Tako bo bolje za obe strani. Ne nazadnje boste na ta način tudi svojim prijateljem prihranili nekaj neprijetnih trenutkov, ko bi se morali slednji odločiti za eno stran.

Denar: V tem mesecu boste še posebej aktivni tako na poslovnem področju, kot tudi na vseh ostalih. Obeta se vam pričakovani in večji uspeh na poslovnem področju. Tudi planeti so v položajih, ki vam bodo pripomogli do želenega uspeha. Seveda ne bo šlo brez truda. Četudi so zvezde naklonjene doseganju ciljev, boste morali poskrbeti za točnost, natančnost ter zanesljivost. Le tako se bodo ljudje lahko obrnili na vas ter vam zaupali višje, bolj zahtevne naloge. Tisti, ki se šolate, boste študij dokončali v dogovorjenem roku.

Zdravje: Zdravstveno stanje se vam bo očitno poslabšalo tudi zaradi očitno prisotnega stresa. Lahko pride do očitnih problemov z glavoboli in slabšega spanca. Tudi celoten imunski sistem vam bo v drugi polovici nekoliko padel. Seveda ne bo nič hujšega, pazite le, da boste zaužili dovolj hranilnih živil ter se izognili alkoholu, predvsem pivu. Tako boste prihranili tudi nekaj kalorij ter si zjutraj lažje zaprli zadrgo na hlačah. Prekipevali boste od samozavesti, zato se bodo za vami obračali vsi pogledi. Naj vas to ne zaslepi, še vedno ostanite takšni kot ste, ter se ne spreminjajte za druge.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Leva (23.7. – 23.8.)

Ljubezen: Na ljubezenskem področju boste vezani še poglobili odnos in tako poskrbeli za še več zaupanja in sreče v ljubezenskem odnosu. Samski boste ob sklepanju novih prijateljstev naleteli tudi na nove možnosti v ljubezni. Izkoristite jih ter se predajte. Ne nasedajte predsodkom. Naleteli boste na osebo, ki na prvi pogled deluje nekoliko drugačna – dajte ji možnost. Obstaja velika verjetnost, da vam bo postala močno všeč, če le ne boste preveč površinsko gledali na svet. Tako vas čaka nekaj dolgih, predvsem pa prijetnih večerov spoznavanja. Morda tudi nekaj romantike, za katero pa boste najverjetneje morali vi dati pobudo ter storiti prvi korak.

Denar: Ogromno truda boste vložili v razne projekte, zato pa bo zaželen tudi uspeh. Želeli boste vse izpeljati do konca in nikakor odnehati, kar pa je tudi prav. Zaradi Marsa in Venere v Ovnu, ki vam bosta še posebej vlivala samozavest bo želja po uspehu toliko večja. Z nadaljevanjem dela v tem stilu vam je ob koncu meseca uspeh tudi zagotovljen. Poskrbite za prijazen pristop. Ne želite izpasti preveč trmoglavi ali zaščitniški do svojih stališč. Sprejmite tudi tuja mnenja ter spoznajte, da je realnosti več. Vsak človek na svet gleda drugače ter skozi svoje oči, zato ne obsojajte prehitro.

Zdravje: Tudi v tem mesecu vam zdravje ne bo popolnoma služilo, predvsem bo potrebno poskrbeti za imunski sistem, ki bo še posebej slab. To ne pomeni, da boste zboleli, vseeno pa popazite na zadostno količino spanca, sproščanja in uživanja. Hkrati poskrbite tudi za ustrezno prehranjevanje in zadostno uživanje vode in vlaknin. Ne pustite, da bi vam stres prišel do živega. Zavedajte se, da je fizično zdravje pogosto izraz mentalnega stanja, zato ne pozabite na vnašanje srečnih trenutkov v vašem življenju.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Device (24.8. – 23.9.)

Ljubezen: Na ljubezenskem področju boste predvsem samski imeli občutek, da vam stvari nekako ne gredo od rok. Predvsem je potrebno potrpljenje, ob podobnih situacijah si je bolje vzeti čas zase in se prepustiti. Vsekakor pa se bodo proti koncu meseca stvari očitno premaknile in je uspeh zagotovljen. Pomembno je, da ne obupate. Za dežjem vedno posije sonce. Tudi če vam stvari nekako ne gredo najbolje od rok, uživajte v svoji družbi ter ne pozabite na ljubezen do samega sebe. Slednja je najbolj pomembna. Zastavite si nekoliko višje standarde za osebe, ki jih spustite v svoje življenje. Kljub temu, da vedno pomagate ter v svoje življenje z odprtimi rokami sprejmete osebe, ki jo potrebujejo, ne pozabite na zadovoljevanje svojih lastnih potreb.

Denar: Poslovno se v tem mesecu kaže ogromno priložnosti za uspeh le opaziti jih je potrebno in izkoristiti. Na finančnem področju pa lahko pride do večjih padcev v kolikor ne boste pozorni na svoje finančno stanje. Zato previdno z denarjem. Skrbno ga hranite na skrivno mesto ali pa na bančni račun ter ga ne zapravljajte po nepotrebnem. Vse pomembne finančne odločitve prespite ter se za naložbo odločite šele naslednji dan. Sedaj ni primeren čas za velike finančne investicije, ki so nepredvidljive.

Zdravje: Zdravstveno stanje bo v tem mesecu še posebej dobro, le pri starejših zna priti do manjših bolečin v sklepih in križu. Pomagajte si s protibolečinskimi kremami, domačimi rastlinskimi pripravki ter masažami. Koristil vam bo tudi obisk term, kjer boste lahko uživali v topli, brbotajoči vodi ter se morda sprostili tudi v savni. Ker vam bo imunski sistem nekoliko padel, se izogibajte stiku z površinami, kjer se pogosto nahajajo bakterije. Z rokami se ne dotikajte obraza ali ustnic. Poskrbite za zadostno hidracijo vašega telesa in ne pozabite na uživanje sadja in zelenjave – v normalnih količinah seveda, ne pretiravajte.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Tehtnice (24.9. – 23.10.)

Ljubezen: Na ljubezenskem področju boste vezani ob večji pozornosti poglobili odnos in s tem zgradili temelje za uspešno ljubezensko življenje. Samski pa boste v tem mesecu imeli priložnost poglobiti odnos s sebi ljubo osebo, vendar se boste v prvi meri morali otresti predsodkov drugih, kajti le vi veste česa si zares želite. Kljub temu, da vam je mnenje drugih pomembno se zavedajte, da vsakdo gleda svet skozi drugačne oči. Tako ne zaupajte vedno vsemu,kar rečejo drugi, saj je prav mogoče da nimajo prav. Le sami se lahko odločite za osebo ter jo spoznate. Le vi imate priložnost, da ji izkažete ljubezen ter jo spoznate v njeni najboljši luči. Ne izgubljajte priložnosti zaradi dvomov, saj se ne bodo več vrnile. Ljudje namreč ne marajo, kadar vidijo, da imate pomisleke glede njih samih.

Denar: Vsekakor vam ne manjka odločnosti za uspeh na poslovnem področju. Ob vsem vloženem trudu in vztrajnosti ste zmožni izpeljati vse zastavljene projekte. V kolikor ne boste podlegli govoricam drugih in boste zaupali svojim zmožnostim vam je uspeh zagotovljen. Ostanite odzivni ter prijazni, ne bodite preveč tekmovalni in spoštujte svoje nadrejene. Kljub temu, da je želja po uspehu velika, bodite realistični. Zavedajte se, da je za uspeh potrebno tudi veliko truda, zato ne zapravljajte časa.

Zdravje: Zdravje vam je v tem mesecu še posebej naklonjeno, le starejše zna doleteti manjši glavobol. Še tega se boste z lahkoto znebili z zaužitjem dovolj vode ter sproščanjem v topli kopeli. Poskrbite za sproščanje stresa in uživanje v naravi. Odpravite se v gozd ali na sprehod po parku ter se zaužijte svežega zraka. Hkrati poskrbite še za vsakodnevno gibanje, saj se boste tako počutili kar najbolje. Vaše psihično počutje bo prav tako na višku, saj boste imeli jasne misli.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Škorpijona (24.10. – 22.11.)

Ljubezen: Na ljubezenskem področju velikih sprememb ne bo. V kolikor ste samski je trenutno čas, da se posvetite predvsem sebi in ko boste popolnoma umirjeni in se ne boste obremenjevali kako vam ni usojeno se lahko zgodijo popolnoma nepričakovane stvari, le potrpežljivi morate biti.  Naučite se bivati s seboj ter imeti radi sebe, šele nato lahko v svoje življenje spustite drugo osebo. Le tako ji boste lahko zaupali ter se ji predali. Seveda obstaja veliko možnosti za nova poznanstva, vseeno pa boste imeli zamegljen vid ter ne boste videli tistega, kar je resnično pomembno. Ravno zato sedaj ni pravi čas za sprejemanje dolgoročnih odločitev.

Denar: Vsekakor znate priskočiti na pomoč, ko je le ta najbolj potrebna. Ker ste odločni in nesebični boste z veseljem priskočili na pomoč vsem, ki jo bodo potrebovali. Na poslovnem področju vam ne bo zmanjkalo idej in zmožni boste vpeljati in izpeljati kar nekaj projektov. Ko imate voljo in ste osredotočeni na želeno vam je uspeh tudi zagotovljen, le potrpežljivost je potrebna. Vseeno ne razdajajte svojega premoženja do mere, ko bi se morali na tuj račun sami odpovedati stvarem. Če se boste držali svojih trdnih načel, boste tudi tokrat uspeli ohraniti odlično finančno stanje.

Zdravje: Predvsem v dobrem stanju je trenutno vaše zdravstveno stanje, kajti ste v odlični formi in polni energije. Vseeno poskrbite za redno gibanje ter sproščanje stresa, hkrati pa tudi zadosten vnos hranil ter vitaminov v vaše telo. Ne pozabite na uživanje zadostnih količin vode. Svoje mentalno zdravje vzdržujte s konstruktivnim soočanjem s potlačenimi vsebinami. Če vas muči depresija, poiščite pomoč nekoga, ki mu zaupate.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Strelca (23.11. – 21.12.)

Ljubezen: V ljubezni so zaradi vpliva planetov možne spremembe. Samskim se v prihodnje lahko obeta tudi začetek nove veze, le ne biti zaletav. Vezani pa boste veliko več časa posvetili svojim partnerjem in s tem vsekakor poglobili vezo. Strelci boste imeli obilo priložnosti za spoznavanje novih in zanimivih posameznikov, vendar naj vas začetna zagnanost ne zamegli razuma. Zavedajte se, da je za uspeh zveze potrebna predanost, pa tudi podobni interesi ne škodijo. Očarala vas bo oseba, za katero tipično ne bi verjeli, da je to mogoče. Bodite previdni, še posebej tisti v zvezi. Prepir s partnerjem ter nekaj pijač preveč, pa lahko izgubite vse, kar vam pomeni največ.

Denar: V tem mesecu morda vaše finančno stanje ni najboljše, vendar to ne pomeni da ste ali boste ostali brez denarja. Predvsem je potrebno dobro premisliti kam se denar vloži. Na poslovnem področju boste še posebej osredotočeni na uspeh. Morda se zgodi, da boste morali tudi na kakšno poslovno potovanje. Slednje vas bo presenetilo, hkrati pa tudi osrečilo, saj radi potujete. Ves trud se vam bo obrestoval ter poplačal večkratno, zato kar pogumno. Ne sprejemajte pomembnih finančnih odločitev, saj to obdobje ni primerno za sklepanje dolgoročnih naložb.

Zdravje: Zdravje vam v tem mesecu ne služi ravno kot bi vi želeli. Ob pomanjkanju energije vam lahko pade tudi imunski sistem, zato je vsekakor priporočljivo gibanje in zaslužen počitek. Privoščite si jutro brez obveznosti in si odpočijte v sproščujoči kopeli. Poiščite nov navdih v termah ali pa se odpravite na morje. Poskrbite za svoje telo z uživanjem sadja in zelenjave, izogibajte pa se mesu. Opustite kajenje ter uživanje alkohola. 

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Kozoroga (22.12. – 20.1.)

Ljubezen: Na ljubezenskem področju samski ne iščite posebne pozornosti, kajti lahko naletite na osebo, ki bi vas želela le izkoristiti. Vsekakor ne hitite in se malo umirite. Četudi ste imeli možnost za vezo ste zainteresirane odgnali s svojim obnašanjem in neprimernim pristopom. V prihodnosti se potrudite ter nastopite bolj dostopno. Tako boste hitreje našli primernega partnerja. Pomembno je, da ljudi ne sodite po prvem vtisu, saj ste včasih nekoliko preveč zaletavi. Tako se lahko hitro zmotite. Dobro bi bilo, da se naučite sprejemati druge točno takšni kot so, brez da bi jih želeli spremeniti.

Denar: Na poslovnem področju se vam lahko zgodi, da pride do nesporazumov. Prvo polovico meseca boste še posebej napeti in pod pritiskom, vendar ne smete dovoliti, da to vpliva na vas. Lahko se vam zgodi, da bi vas želel kdo ustaviti ali prizadeti, vendar je tu le potrebno ohraniti mirno glavo. V drugi polovici meseca se bodo stvari zagotovo umirile. Med tem pa kar pogumno. Kot vedno boste cveteli v poslovnem okolju ter premagali vse tekmece. Tisti, ki se šolate, boste uspešno zaključili letnik ali celoten študij. Seveda ne pozabite, da je potrebna harmonija med prostim časom in delom. Vzemite si tudi čas zase, čas, ko si boste lahko s trdno prisluženim denarjem kupili nekaj posebnega.

Zdravje: Na zdravstvenem področju lahko pride do prehlada in slabšega počutja, zato je posebej potreben počitek. Naj vas ne zmedejo vse obveznost. Ker ste odličen organizator, si boste uspeli  vzeti tudi dovolj časa za počitek. Če imate občutek, da se vas loteva viroza, pa si privoščite tudi dopust. Ne pozabite na sproščanje stresa ter reševanje težav, ki jih imate v razmerju ali v družini. Le tako se boste počutili bolje ter poskrbeli tudi za psihično dobro počutje in zdravje.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Vodnarja (21.1. – 19.2.)

Ljubezen: V kolikor ste v zvezi vas čakajo zelo skladni odnosi. Predvsem boste veliko pozornosti posvetili partnerju in še dodatno pridobili na odnosu. Seveda vas čaka tudi nekaj manjših pretresov, ki se jim v vsakodnevnem življenju žal ni mogoče izogniti. Ne popustite pod pritiski trenutnih impulzov ter reagirajte premišljeno in razumevajoče. Zavedajte se, da vas partner ne želi prizadeti. Tako boste sebi ter njemu prihranili kar nekaj tegob. Skušajte se postaviti v njegovo vlogo ter prepoznati njegova čustva. Kljub temu, da ponavadi sledite razumu, je čas, da poslušate svoje srce.

Denar: Vsekakor je pred vami uspešen mesec. Ker ste zelo ambiciozni in željni uspeha ga ta mesec lahko tudi pričakujete. Predvsem boste zelo aktivni, nekateri boste ta mesec tudi potovali. Veliko boste komunicirali in vzpostavljali nove kontakte. Na poslovnem področju boste dodatno zaslužili in kar se tiče financ je ta mesec zelo obetaven. Prejeli boste nagrado ali nenapovedan prejemek, ki ga boste zelo veseli. Potrudite se in ga prihranite za rezervo, ko boste z njim bolj na tesnem. Hitro zapravljanje in kupovanje stvari, ki jih v resnici ne potrebujete, vam ne bosta prinesla nič dobrega.

Zdravje: Vsekakor je sedaj tudi čas za dodatno rekreacijo in razne aktivnosti. Z gibanjem boste še pridobili na dobrem počutju in si zagotovili tudi dobro zdravstveno stanje. Odidite v naravo ali pa se predajte vodnim športom. Čaka nas lepo poletje, zato si počitnice rezervirajte že sedaj. Vzemite si dopust samo zase, s seboj pa vzemite le svoje najbližje. Potrebujete namreč čas zase, daleč stran od vseh šumov, ljudi in tehnologije. Izogibajte se uživanju alkohola ter si raje privoščite osvežilno limonado z listi mete – za umiritev ter zdravje.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za znamenje Ribi (20.2. – 20.3)

Ljubezen: Na ljubezenskem področju se ne obetajo posebne spremembe. Če ste samski je sedaj idealen čas, da se posvetite sebi, v kolikor pa vas zanima določena oseba je vsekakor vredno počakati in dati času čas. Vezani pa se posvetite svojemu partnerju in vložite tudi nekaj truda, kar se zagotovo izplača. Vaš partner se namreč zelo trudi – saj veste, da včasih radi zaplavate tja, kamor ne spustite nikogar, in prav lepo je, da si čas kdaj vzamete tudi zanj ter ga popeljete nekam stran, pa četudi samo na sladoled v mesto. Če ste v dvomih glede vašega partnerja, ali pa vam je morda štrene zmešal nekdo drug, ne popuščajte pod vplivom svojih impulzov. To je le faza v vsakem razmerju, z nadaljnjim zapletanjem pa bi prizadeli tako partnerja kot tudi sebe.

Denar: Na poslovnem področju vas čakajo določene spremembe. Ob uvedbi novih projektov se lahko zaradi tempa zgodi, da boste izgubili glavo. Vsekakor boste na preizkusu kako ostati miren in potrpežljiv. V kolikor boste vztrajni in ne boste obupali pred koncem se vam ob koncu meseca obeta tudi uspeh. Pazljivi bodite z denarjem. Ne zapravljajte po nepotrebnem. Obetajo se vam nepričakovani izdatki konec meseca. Pri izdajanju računov bodite pazljivi, v ceno vedno vštejte dovolj rezerve, da se vam bo delo izplačalo. Obetajo se vam boljši časi, morda že naslednji mesec.

Zdravje: Na zdravstvenem področju bodite posebej pozorni na psihične spremembe. Lahko pride do problemov s spanjem in nervozo. Vsekakor pa je dobrodošlo tudi uživanje vitaminov. V naravni obliki, seveda. Če čutite depresijo ali samomorilne misli, je nedvomno tudi čas za obisk terapevta, ali pa vsaj posvet z nekom, ki mu močno zaupate. Zavedajte se, da je mentalno zdravje prav tako pomembno kot fizično, ter da mentalne spremembe nedvomno prinašajo tudi fizične spremembe. Z nereševanjem čustvenih težav se lahko slednje manifestirajo tudi v fizični obliki.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevniwww.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

CLOSE
CLOSE