Tedenski horoskop

tedenski horoskop

Horoskop tedenski vam pomaga pri sprejemanju odločitev ter vas vodi po določenih življenjskih poteh. Svetuje vam na področju ljubezni, denarja in zdravja. Ker je življenje nepredvidljivo, vam horoskop tedenski pomaga tudi pri tem. Preberite ga in se pozanimajte, kaj vam narekuje usoda. 

Tedenski horoskop za znamenje Ovna

Ljubezen: Ognjeviti in trmasti Ovni se morate ta teden malce paziti in kolikor se da, držati nazaj. Teden bo naravnan tako, da bodo vsako vašo besedo vzeli za sveto in hitro se lahko zgodi, da partnerja mimogrede užalite, ker ste preveč iskreni. Poskusite malo „zaviti v celofan“ vašo kritiko in se potrudite po najboljših močeh, da bo le ta količkaj konstruktivna. Brzdajte svojo avanturistično žilico, ker se ta teden nikakor ne smete igrati z ognjem, saj se boste opekli. Zavedajte se, da imajo vse laži kratke noge in prej ko slej se vse izve. Ali se res splača tvegati vse, kar imate, za trenutek adrenalina? Vaš partner ima mnoge kvalitete, ki jih pri bežnih avanturah nikoli ne boste našli, zato se le potrudite in mu pomagajte vrniti ogenj v vajin odnos. Najboljši dan za to bo sobota, ko bosta oba najmanj obremenjena, če pa se bosta sprla, pa se resnično pazite srede in četrtka, ker bo spor zares močan. Samski Ovni boste žareli in ubogi tisti, ki se vam najdejo na poti, ko ne boste dobre volje. S tako vihravim in vehementnim obnašanjem boste odgnali tudi prijetno osebo, ki bi vam lahko spregledala marsikatero pomanjkljivost, le arogance in egoizma ne.

Denar: Poslovno bo ta teden za vas nekako miroval. Ne boste izgubili, a tudi ne boste pridobili. Potrudite se in te dni izkoristite za delo na medsebojnih odnosih s sodelavci, ki se iz dneva v dan krhajo. Niso vam vsi zavistni in niso vsi nesposobni. Odprite oči.

Zdravje: Zelo pomembno je, da ta teden preživite čim več časa na prostem in se znebite odvečne energije, ki vas sili v prepir. Pojdite tekat, plezat, kolesarit, skratka karkoli vas veseli in se sprostite.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Bika

Ljubezen: Biki boste ta teden zelo svojeglavi in trmasti. S partnerjem se bosta sporekla zaradi vsake malenkosti, krivi pa boste predvsem sami, saj nikoli ne priznate partnerju, da ima prav. Če vam nekaj odsvetuje, ne pomeni, da vas ne ljubi ali ne verjame v vas, temveč skrbi za vas in vam želi le najbolje. Dobro bi bilo, če bi se kdaj postavili v partnerjeve čevlje in ga poskušali razumeti. Brzdajte svoje ljubosumje in posesivnost, ker vaju to postavlja na dva različna bregova. Partner vam zaupa, a tudi vi morate zaupati njemu. Najslabši dan za crkljanje bo četrtek, ko bosta že oba imela vsega dovolj, tedna pa še ne bo konec. Potrudite se in držite jezik za zobmi, saj bosta v nedeljo čisto drugače razpoložena. Samski Biki boste tokrat želeli z glavo skozi zid in ko si vi nekaj zamislite, vas nič ne more odvrniti. Oseba, za katero ste se tako ogreli, vam žal čustev ne vrača in, čeprav to veste, rinete. Na silo ne boste dosegli nič in bolje je, da se ta teden ne izpostavljate preveč, ker bo vaš ego zelo trpel.

Denar: Že nekaj časa se vam podi po glavi ideja, da bi menjali službo, ta teden pa boste lahko mislili le še na to, saj se vam zdi, da preveč delate in ste premalo plačani, pozabljate pa na druge bonitete, ki jih imate v tej službi. Sedaj nikakor ni pravi čas za menjavanje službe, zato bodite zelo previdni pri svojih odločitvah in vsekakor dajte prisluhnit tudi partnerjevem mnenju.

Zdravje: Zelo verjetno je, da se boste počutili utrujeno in izčrpano, predvsem proti koncu tedna vam bodo pojenjale moči. Privoščite si pošten počitek in krepčilne čaje.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Dvojčka

Ljubezen: Romantični a razdvojeni Dvojčki ne veste kako bi se obnašali. Sami sebe ne razumete najbolje in ko ste tako zmedeni niste nikakor dobra družba, a ker ste tako energični in karizmatični, vam prave družbe nikoli ne manjka. Ta teden bo za zasedene Dvojčke izjemno zanimiv in napet, saj boste postavljeni pred izziv. Partner bo od vas zahteval določene odgovore, kar vas bo utesnjevalo, a hkrati vas bo begalo, ker bo partner deloval tako brezbrižno kakšne odgovore boste dali. Še prejšnji teden bi trepetal, sedaj pa mu bo vseeno. Najslabše se boste počutili v torek, ko partner za vas ne bo imel časa, do sedaj pa ste bili vi tisti, ki ste narekovali tempo vajinega videvanja in to se bo stopnjevalo vse do konca tedna, ko enostavno več ne boste zmogli in boste vi tisti, ki boste storili prvi korak. To je pravzaprav partnerjeva strategija, da vidi, koliko vam pomeni in le dajte se potruditi, saj ga res imate radi. Čez vikend si privoščita poležavanje v dvoje. Samski Dvojčki boste ta teden razmišljali, da bi začeli razmerje z osebo, ki vam je že dlje časa všeč, a vendar še niste prepričani, ali si želite skočiti v obveznosti. Odločite se do konca tedna in se zjasnite, sicer bo prepozno.

Denar: Ta teden nikakor ne zamujajte v službo in ne jezite vašega nadrejenega na kakršen koli drugačen način, ker bo njegov stopnja tolerance nična. V sredo še posebej stisnite zobe in raje ostanite dlje časa na delovnem mestu, kot pa da trmarite, da vi ob 15h končate. Konec tedna se bodo energije sprostile in lažje boste zadihali.

Zdravje: Prenehajte s slabimi razvadami, ki jih imate že od nekdaj, saj vam samo škodijo. Sedaj je idealen čas, da se vključite v kakšne skupine ali pa začnete sami »migati«.

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Raka

Ljubezen: Romantični Raki boste ta teden zelo nerazumljeni in nesprejeti, ker bodo vsi naravnani tako, da bodo hiteli in ne bodo imeli posluha za čustvene izlive, ki jih boste vi imeli na pretek. Zasedeni Raki se boste najslabše počutili v sredo, ko boste imeli neverjetno močno potrebo po sprejetosti in bližini, partner pa za vas nikakor ne bo našel časa. Pomirite se in se podajte v svoj svet, kjer imate dovolj ljubezni za ves svet in samo delček te pozitivne energije namenite sebi. Partnerju ne smete zameriti, saj so energije takšne, da nas usmerjajo bolj vase in tudi on potrebuje čas, ki je namenjen samo njemu. Konec tedna bosta preživela odlično, sploh, če mu boste vi dejansko omogočili, da si napolni baterije tudi sam. V nedeljo lahko pričakujete kakšno presenečenje ali povabilo, ki ste si ga zelo dolgo želeli. Ne pokvarite vsega z vašim pogrevanjem, kako vas je ta teden zanemarjal. Samski Raki boste zelo zaprti vase in izjemno ranljivi. Če boste želeli družbo, je bolje, da pokličete kakšnega prijatelja ali prijateljico in se ne spuščate v intimne pogovore z neznanci, ki jih boste kje spotoma spoznali. Ljudje so zlobni, njihovi jeziki pa še bolj, verjetno ne želite, da vaše težave postanejo znane vsem, a ne?

Denar: Poslovno boste ta teden cveteli, saj boste kar kipeli od idej in poslovnih priložnosti vam nikakor ne bo primanjkovalo. V četrtek ali petek lahko pričakujete pomembne novice, ki vam bodo spremenile potek poslovne prihodnosti.

Zdravje: Potrudite se in bodite bolj optimistični ter zaupajte, da bo vse v redu. Če želite jokati, jočite, če se želite smejati, se smejte in če želite zavpiti, vpijte, le ne zadržujte vsega nakopičenega v sebi.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Leva

Ljubezen: S partnerjem sta imela buren mesec in šele ta teden se bosta nekako spet našla. V ponedeljek bosta komajda uskladila vajine načrte, saj partner velikokrat pozabi, da vam mora stati ob strani in da, če sami nekaj ne utegnete narediti, je nekako on prvi za vami, ki to lahko in mora. V torek in sredo ne bosta imela prevelikih nihanj, dobro bosta shajala, v četrtek pa lahko poči, če bosta oba preveč posegala v preteklost. Ozrita se v prihodnost in v to, kar vaju skupaj čaka, kar je bilo, je bilo in se ne more več spremeniti, popraviti ali izbrisati. V petek bosta oba dovolj sproščena, da bosta lahko skupaj načrtovala čudovit konec tedna, ki pa ga ne preživita popolnoma sama in odrezana od sveta. Nujno potrebujeta družbo, ki vama bo na nezavedni način sporočala, da se še vedno odlično ujameta in da sodita skupaj. Samski Levi boste ta teden plenili pozornost, kjerkoli se boste znašli in vsi bodo hoteli biti v vaši pozornosti. Več kot je boste dobili, bolje se boste počutili in še bolj boste privlačni. Vse lepo in prav, le ne postanite prevzetni. Ljudem je pomembno tudi, kar skrivate od znotraj.

Denar: Ta teden vam bo šel komaj za roko, saj se vam prejšnji posel, ki ste ga sklenili, še ni obrestoval in z njim še nimate zaslužka, a potrpite, pomembno je, da izgub prav tako ni. Bodite previdni v sklepanju dogovorov z novimi dobavitelji ali naročniki in zelo pozorno preberite tudi drobni tisk. V petek si boste zares oddahnili.

Zdravje: Nujno je, da si privoščite kakšen obisk savne ali masažo, da sprostite odvečno napetost, sicer se vam bo začela kmalu kazati na splošnem zdravju.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Device

Ljubezen: Resnobne Device sovražite razgibanost, saj ste pravi zapečkarji in imate radi, da je vse pod kontrolo. Ta teden vam bo življenje pokazalo, zakaj je tako lepo in tako zanimivo. Zato, ker se zgodi medtem, ko mi načrtujemo, kako bi naj bilo. Zasedene Device boste nevzdržne od torka do petka. Partner vam bo »šel na živce«, karkoli bo naredil, rekel ali nič od tega, vas bo motilo in ves čas boste iskali razlog za prepir. Ne bodite tako pronicljivi in malenkostni, ker boste res ostali sami. Partner vas ima zelo rad, a ima rad tudi sebe in nihče ne želi biti v zvezi s tiranom, ki samo zahteva in zelo malo ali nič ne da. V petek boste imeli zelo lepo priložnost, da se opravičite in nekako uredite neskladja s partnerjem. Potrudite se, saj je od tega odvisno, kako, kje in s kom boste preživeli zelo pozitivno naravnan vikend. Samske Device boste tečke, ki bodo zelo zagledane same vase. Nihče ne bo dovolj dober za vašo družbo in s tem boste odgnali ljudi, ki so vam že od nekdaj blizu. Poskusite se brzdati in dovolite ljudem, da so to, kar so, ker so tako najboljši kar so lahko.

Denar: Ker bo teden poslovno zelo lepo obarvan, vi pa ste zelo marljivi in prizadevni, boste tudi ta teden uspešno splavali in zelo dobro poslovali. Pazite le, da se, zaradi svojega »tečnarjenja« niste nekomu zelo zamerili, ker bi se vam utegnil ta teden grdo, a povsem zasluženo, maščevati.

Zdravje: Ohranite mirne živce, pijte čaje in dihajte globoko, sicer vas bo stres povozil.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Tehtnice

Ljubezen: Tehtnice ste tako zelo harmonične, da vas že najmanjša nepravilnost, neskladje ali prepir vržeta iz tira in potrebujete več dni, da si opomorete in pridete nazaj. Ta teden vam ne bo ravno pisan na kožo, saj bo zelo energijsko razgiban in nikakor ne boste zmogli doseči niti notranjega miru, kaj šele, da bi vam to uspelo prenesti na partnerja in vajin odnos. Največ težav bosta imela v sredo in četrtek, ko vama niti komunikacija ne bo tekla tako kot sicer. Ne bosta se ujemala besedno in ne med rjuhami. Potrpite do konca tedna, ko se bodo energije prevesile na vašo stran. Vikend bo izjemno usklajen in ljubezensko obarvan tako da med vama s partnerjem ne bo nič izgubljenega, le vi ohranite mirno kri. Samske Tehtnice se boste počutile kot tempirana bomba. Vse okrog vas bo moteče in nikakor se ne boste mogli izražati. Ta teden zagotovo ne boste preveč zaželena družba, a naj vas to ne potre. Sonček je na vaši strani in te energije vas bodo obvarovale pred neiskrenimi ljudmi.

Denar: Ta teden boste izjemno marljive in tudi uspešne. Najbolje vam bo šlo v sredini tedna, ko boste zaključili pomembno nalogo. Z izjemnim rezultatom boste dokazali sebi in drugim, da ste zelo sposobni, a včasih preleni, da bi se izborili za naloge, ki od vas zahtevajo večji napor in so izziv. Pazit na nepotrebno zapravljanje, saj ni pravi čas za nepotrebne izdatke.

Zdravje: Ohranite stabilen pretok krvi v vašem telesu!

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Škorpijona

Ljubezen: Zelo ste navezani na partnerja in ves čas se bojite, da bi ga izgubili, po drugi strani pa mu ne nudite, kar si od vas želi in vam je tudi večkrat na glas in jasno povedal. Ta teden bosta začela umirjeno, v sredo pa bosta že »butnila«, saj si vi ne boste znali razporediti časa in boste zanemarjali prioritetne zadeve. Pozabljati boste začeli tudi na vajin dogovor, ki ga imata in partner bo zelo razočaran, kar vam bo tudi jasno dal vedeti. Za vas je bolje, da dobro premislite, saj boste ugotovili, da ima prav in se končno enkrat opravičite, ko uvidite svojo napako, če boste napadli nazaj, boste med vama samo še dodatno okrepili zid, ki se že nekaj časa gradi. Soboto si vzemita zase. Samski Škorpijoni poskusite ta teden mirovati in ne izgubljajte energije na nepotrebno in avanture brez potenciala, saj boste ob koncu tedna povsem izžeti in notranje prazni. Vikend izkoristite za druženje s prijatelji, ki jih že dlje časa zanemarjate.

Denar: Začetek tedna ste sklenili en dogovor, ki bi se moral ta konec tedna zaključiti s podpisom pomembne pogodbe. Zelo dobro preberite vse člene in podpišite šele, ko boste trikrat temeljito prebrali in premislili. Zelo pomembno je, da si za sodelovanje izberete takšne sodelavce, ki jim zaupate in ki se na zadeve, o katerih vi nimate prave predstave, dobro spoznajo. Obeta se vam dobičkonosen zaključek tega projekta, ki vam bo dal kapital za začetek še enega, večjega.

Zdravje: Pazite na ustno higieno in splošno počutje. Nujno je, da vsak dan zajtrkujete in da imate čez dan dovolj obrokov.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Strelca

Ljubezen: Ta teden bo vam izredno zanimiv in pisan na kožo, saj obožujete hitre zaplete in hitre razplete. Ljubite razburkano in strastno dogajanje, ki vam daje energijo. Zasedeni Strelci boste zelo »nervirali« svojega partnerja z nenadnimi spremembami razpoloženja in tudi z nenehnimi novimi načrti, kako preživeti dan. Ponedeljek še bosta začela zelo usklajeno, nakar boste že v času kosila imeli pomembnejše opravke, kot kositi s partnerjem. Največ težav pričakujte v četrtek, ko bi bilo najbolje, da se s partnerjem sploh ne vidita, ker bosta trčila kot dve jedrski bombi. Vikend bo zelo romantično in harmonično obarvan, zato prizanesite sebi in partnerju ter samo uživajte. Samski Strelci boste tako zelo pozitivni in družabni, da vas bo povsod polno, ljudje pa vas bodo izjemno veseli. Ta teden je odličen za sklepanje novih prijateljstev in nova spoznavanja, ni pa idealen za začetek kakšnega resnejšega razmerja. Vikend izkoristite predvsem zase in za družino.

Denar: Teden bo minil precej mirno. V četrtek bi bilo dobro, če bi zaključili posel, ki se vam je odprl konec prejšnjega meseca, saj je sedaj optimalen čas, da iztržite največ, kar se da.

Zdravje: Pomembno je da se ves teden pravilno in redno prehranjujete, saj si ne želite ponovno želodčnih in prebavnih težav, mar ne?

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

horoskop tedenski

Tedenski horoskop za znamenje Kozoroga

Ljubezen: Za Kozoroge bo ta teden izjemno naporen, saj bo zahteval ogromno fleksibilnosti in prilagajanja, vam pa ni ravno do tega, saj imate radi ustaljeno in že vnaprej začrtano pot. A kaj hočemo, takšno je življenje, nepredvidljivo in zato tudi tako čudovito. Zasedeni Kozorogi boste veliko časa posvečali službi, zato bo partner nejevoljen. Predvsem lahko pride do prepira v sredo in četrtek, ko bodo energije najbolj »demonske«. Vikend izkoristite za pomiritev in zbližanje s partnerjem, saj bo tudi vam dobro delo. Morda bi bilo zelo dobro, če bi partnerja povabili kam čez vikend, da bi se odmaknila od vsakdanjega sveta in negativnih vibracij. Samski Kozorogi poskusite dati malo več energije v vse svoje odnose, tudi najbolj bežne in nezanimive, saj z vsakim odnosom osebnostno rastemo in se lahko naučimo marsikaj novega o sebi in o drugih. Presenečeni boste, kaj vse se skriva pod površjem.

Denar: Te dni boste izjemno poslovno usmerjeni, zato ne boste imeli večjih preglavic. V četrtek lahko začutite blago utrujenost, saj boste res delali s polno paro od začetka tedna, a boste brez težav zdržali do petka.

Zdravje: Teden bo naporen, zato pojdite pravočasno spat in poskušajte ohraniti mirno glavo. Kreganje najbolj razburi prav vas in s tem si naredite velikansko medvedjo uslugo.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Vodnarja

Ljubezen: S partnerjem imata vedno neke burke, čeprav se vama obema zdi, da težita k harmoniji in urejenim odnosom, ampak če vse poteka natanko po načrtih, je vam blazno dolgčas. Poskusite partnerju razložiti, da takšni pač ste in da potrebujete razgibano razmerje, tako bo lažje razumel, zakaj ga boste v ponedeljek še kovali v zvezde od torka do petka zvečer pa ga boste komaj pozdravili. Obeta se vam lep vikend, ki ga morate izkoristiti. Samski Vodnarji boste ostali samski, saj vam zelo ugaja, da se lahko z vsemi spogledujete, a vendar vam ni potrebno nikomur opravičevati svojih dejanj. Previdni bodite v četrtek, ker lahko spregledate zanimivo osebo, če boste preveč vihravi.

Denar: Nepričakovan prihodek na začetku meseca vam je polepšal mesec in vam omogočil, da ste pokrili še zadnje nepričakovane stroške, ki so se vam kopičili že od poletja. Ta teden je odličen, da si naredite strateški načrt, kako v bodoče razporediti finance, da vam nikoli več ne bo šlo tako za nohte.

Zdravje: Ta teden boste še posebej potrebovali meditacijo in trenutek zase. Vzemite si ga brez oklevanja in slabe vesti.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Ribi

Ljubezen: Ta teden vas bo premetavalo po razburkanem morju vaših čustev in partnerske zveze. V ponedeljek bosta plula mirno, od torka do petka pa bosta trčila več kot enkrat. Pazite, da se ne poškodujete na lastnih čereh. V največjem viharju čustev bi bilo najbolje, če bi se uspeli potuhniti in pustiti partnerja, da se tudi sam pomiri, sicer bosta izgovorila in storila marsikaj in potem poti več ne bo nazaj. Lepši dnevi pridejo od sobote naprej, ko bo Luna poskrbela za ponovno vzpostavljanje harmonije in s partnerjem se vam bo zdelo, da sta bila v nekem vzporednem filmu. Samski Ribe boste teden začele izredno sunkovito, a vam bo zmanjkalo energije za konkretnejše poteze. V soboto nikakor ne ostanite doma, morda kje srečate Amorčka, ki preži na vas.

Denar: Ta teden bo izredno uspešen in več kot ugoden za razreševanje starih projektov in nedokončanih poslov. Najbolje bo, da si kar v ponedeljek začrtate pot, po kateri se boste vsega premišljeno lotili. Največ preglavic boste imeli v sredo, ampak če boste ohranili mirne živce, boste do konca tedna vi absolutni zmagovalec.

Zdravje: Nujno je, da tudi ta teden ne zanemarite gibanja na prostem in izkoristite sonček, ki vas bo napolnil z energijo.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE