Ali se bova pobotala?

Evo zanima, ali se bosta pobotala.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Zanima me, ali mi bo oseba, ki sem jo prizadela in tudi on mene, če si bova odpustila in se osebno pogovorila, mogoče pobotala. Med nama je tudi sin. Zaenkrat ne komunicira z menoj, sin je pri njem preživel že 3 vikende. Ne deluje mi, da si želi urediti odnos in stike z otrokom. Zdi se mi, da samo izkorišča situacijo.

Odgovor vedeževalke Ize:

Če prav razumem, vas zanima bivši partner, s katerim se ne razumeta, posredi je tudi vajin otrok. Zanima vas ali si bosta odpustila, se pogovorila in morda pobotala. Žal glede te situacije niste dobili najboljših kart. Padla je karta smrti v obratni poziciji, ki nakazuje, da bo sprememba tega položaja zelo težka. Nekdo trmasto vztraja v svojih zamerah in trenutno ni pripravljen spremeniti svojega načina razmišljanja. Zdi se vam tudi, da bivši partner izkorišča situacijo. Glede na to, da je padla karta hudiča, so vaši občutki glede tega najbrž pravilni. Kaj storiti? Karte predvsem svetujejo, da se postavite v položaj svoje lastne moči in avtoritete, ki situacijo obvladuje, potrebna bo disciplina, odločnost, umirjenost, urnik, nadzor, red v vaši “ hiši”, na vaši strani, karkoli že on pač počne, naj počne, njegova odločitev. Žal boste sina morali vzgajati tudi s svojo moško energijo, ne zgolj kot ženska, saj se bo on najbrž umikal in od njega ne boste prejeli kaj dosti pomoči.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE