Ali se mi bo počutje izboljšalo?

Leona zanima, ali se bo njegovo počutje izboljšalo. 

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Imam slabo počutje, stiskanje v prsih, bolečine v glavi psihološkega izvora in me zanima, če se mi bo počutje popravilo.

Odgovor vedeževalke Ize:

Zanima vas ali se bo vaše slabo počutje popravilo. Videti je, da vzrok vaših težav izvira iz področja srčne čakre, ki je v neravnovesju. Vzrok je v zablokiranem sprejemanju in dajanju. Morda se pretirano razdajate komu v svoji bližini ali drugim in tega ne dobivate v enaki meri nazaj? Imate v življenju težave s sprejemanjem? Vzrok vaših težav najverjetneje izvira še iz prejšnjih življenj, a ni nerešljiv, boste pa zanj morali pogledati globlje vase. Dobro bi bilo, da bi na situacije, dogodke in ljudi okoli sebe začeli gledati bolj lahkotno. Pomembno je, da se naučite ljudem odpuščati. Vsak izmed nas ravna po svojih najboljših močeh in kot najboljše v danem trenutku ve in zna. Počutje bi se vam sicer lahko izboljšalo v prihodnjih mesecih, a če ne boste začeli delati na sebi, bo samo prehodno.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja, in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE