Zakaj so alu vhodna vrata dobra izbira za vhod v naš dom?

Vhodna vrata so poleg fasade zelo pomemben dejavnik, ki dajejo prvi vtis o nekem objektu. Poleg osnovne funkcije vhodnih vrat – zaščita notranjosti hiše – je bistveno tudi to, da imajo dobro toplotno in zvočno izolacijo, varujejo pred vdorom vlomilcev, dajejo stabilnost celotni konstrukciji in nenazadnje pripomorejo k estetskemu videzu objekta. Alu vhodna vrata so idealna izbira za vse naštete karakteristike, ki jih tovrstno pohištvo mora imeti.

Alu vhodna vrata

Moderen in eleganten videz

Alu vhodna vrata so zelo pogosta izbira ljudi, ki si želijo modernega videza objekta. Ne le to – so tudi izjemno odporna na vremenske vplive, še posebej če jih primerjamo s PVC ali lesenim materialom. Vrata iz aluminija so zelo odporna na deformacije, saj se ne zvijajo ali povešajo, kot se to lahko zgodi pri drugih materialih. Izbiramo lahko med več barvnimi niansami.

Odlične karakteristike, ki odlikujejo alu vhodna vrata

Aluminij, iz katerega so izdelana vrata, je zelo odporen in močan material, zato veljajo za zelo varno izbiro. Zaradi te lastnosti so lahko alu vhodna vrata večjih dimenzij, ni jih potrebno barvati in ne rjavijo. Čeprav gre za specifičen material, pa se ga vseeno da zelo lepo kombinirati z drugimi materiali; npr. z lesom. Čiščenje in vzdrževanje je povsem enostavno.

Njihova dodatna prednost je tudi v tem, da se jih da reciklirati. Vse te prednosti pa prinašajo nekoliko slabšo lastnost – višjo ceno. Kljub temu je nakup zaradi vseh plusov povsem upravičen.

Alu vhodna vrata sodijo v vsako hišo

Ena od glavnih prednosti alu vhodnih vrat pa je njihova prilagodljivost. Ne glede na to, ali vam je bliže rustikalen videz ali sodobna minimalistična gradnja, je mogoče alu vhodna vrata prilagoditi za vsak dom. V kolikor se odločite za klasičen model so lahko prihanski tolikšni, da skorajda ni več razlike med ceno običajnih in alu vhodnih vrat ali pa je ta minimalna. 

Ne samo, da so alu vhodna vrata prilagodljiva z vidika sloga in oblik, temveč lahko svoja vhodna vrata izgledu doma povsem prilagoditev tudi z izbiro vitražnih stekel in celo barv. 

V kolikor se sami težko odločite, katera alu vhodna vrata iz njihove široke ponudbe bi bila za vas najbolj primerna, preprosto slikajte svoj dom z vhodom in se s fotografijo oglasite v salonu. V vsakem salonu vam bodo z veseljem pomagali pri izbiri glede na vaše želje in potrebe, v obzir pa bodo vzeli tudi splošen izgled vašega doma in prevladujoči slog. To je lahko za vas tudi odlična priložnost, da dodobra spoznate salon in se odločite, ali so primerni, da jim zaupate tako pomembno odločitev.

Pri nakupu vrat izberite vse na enem mestu

Kadar se odločite za vgradnjo ali menjavo vhodnih vrat, ni pomembno le to, da izberete estetska in kvalitetna vrata. Zelo veliko vlogo pri opravljanju funkcije vhodnih vrat igra tudi pravilna demontaža starih in montaža novih vrat. Zato je bistvenega pomena, da vam storitev opravijo strokovno usposobljeni izvajalci. Slabo zmontirana alu vhodna vrata (ali vrata iz kateregakoli drugega materiala) namreč pomenijo veliko višje toplotne izgube in slabšo končno estetsko podobo vrat. S prvotno pametno izbiro se izognete tudi morebitnim nadaljnjim stroškom, povezanim s korekcijo slabo opravljene montaže.

Kvaliteten ponudnik – dolgotrajno zadovoljstvo

Na tržišču izberite ponudnika, ki vam ponuja največ. Vhodi Pirnar so poznani po izjemnih vhodnih vratih, ki so mojstrsko dodelana, imajo čudovite ročno dodelane podrobnosti, površina je povsem ravna in brezhibna, mere dimenzij pa so praktično neomejene. Vrata so izdelana iz poljubnega materiala ali kombinacije materialov: iz lesa, jekla, stekla in aluminija ali poljubne kombinacije le-teh. Nabor različnih modelov je zelo širok, izjemno pestra je ponudba dodatkov (čitalec prstnih odtisov, skriti tečaji, led osvetlitev, oblikovno dovršena potezala ipd.). Njihovi usposobljeni strokovnjaki vam bodo vrhunsko svetovali – od trenutka, ko bodo prejeli vaše povpraševanje, do trenutka končane strokovno izvedene montaže vrat. O tem pričajo številne zadovoljne stranke, bonitetna ocena odličnosti in prisotnost na svetovnem trgu.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE