Dnevni horoskop

dnevni horoskop

Preberite si svoj horoskop dnevni, kjer boste izvedeli kaj vas čaka na področju denarja, ljubezni in zdravja.
 
Tokrat dnevni horoskop napoveduje nove, zanimive izkušnje v ljubezni, zdravju in na

denarnem področju. Biki in bikice, na primer, se boste po napornem obdobju končno sprostili.
Device boste kot vedno premalo pozorne nase in preveč na druge. Kozorogi pa boste, kot je v vaši
navadi, rinili z glavo skozi zid. Kaj danes čaka vaše znamenje? Preberite v spodnjih zapisih.

 

 

Dnevni horoskop za ovna – (od 21. 3. do 20. 4.)

LJUBEZEN: Še sami ne veste, kako, a vedno si najdete partnerico oziroma partnerja, s katerim nista za skupaj. A kot vedno si tudi tokrat ne boste dovolili oditi, saj vas je strah, da boste sicer ostali večno sami. Premislite, komu sploh delate uslugo s takšnim ravnanjem, ker je sebi zagotovo ne. Vedno, ko se je vaša zveza neizogibno končala, ste uspeli ponovno najti srečo – četudi zgolj za nekaj časa.


DENAR: Zapravljivi ste, a si tega ne želite priznati. Vsak nakup, še tako ekstravaganten, ste sposobni upravičiti z razprodajo, povišico ali s tem, da si že dolgo niste privoščili nič za dušo, da je za vami težak mesec in da si zaslužite kakšno malenkost. A pogosto to niso malenkosti, temveč ste sposobni za eno stvar zapraviti tudi polovico vaše plače. Dnevni horoskop vam svetuje, da se danes še zadnjič odpravite po nakupih in si kupite šparovček. Vsakič, ko vas bo prijelo, da bi po nepotrebnem zapravljali, denar raje dajte v šparovček. Sčasoma se bo nabral lep kupček, ki ga boste lahko bolj koristno porabili.

ZDRAVJE: Vaše nezdrave navade vam morda prinašajo trenutno zadovoljstvo, a na dolgi rok si z njimi povzročate ogromno škode. Prenajedanje, nezdrava hrana, kajenje, ponočevanje, celodnevno strmenje v ekran brez gibanja, vse to vam je morda v trenutku, ko se vdajate tem razvadam, zabavno, a boste v kasnejših letih drago plačali, če se ne boste rešili teh navad. Dnevni horoskop vam za danes napoveduje idealno priložnost, da začnete s spreminjanjem svojih slabih navad in jih nadomestite z dobrimi, s pomočjo katerih boste živeli dolgo in zdravo življenje.

LJUBEZEN: 2

DENAR: 5

ZDRAVJE: 4

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
Dnevni horoskop za bika – (od 21. 4. do 20. 5.)
LJUBEZEN S partnerjem bosta danes končno uspela razrešiti konflikt, ki je med vaju zarezal globoko vrzel. Ta se ne bo tako zelo kmalu zacelila, ste pa s tem, da ste priznali, da v določenih pogledih niste imeli prav, naredili prvi korak do celjenja ran. Nadaljujte s tem, da se opravičite za vse grde besede, ki ste jih izrekli v afektu. Oba, vas in vašo ljubljeno osebo, čaka še kar nekaj dela na sebi, a ko bosta enkrat razčistila vse, kar vaju muči, vaju čaka zelo lepa prihodnost.
DENAR: Spričo negotove situacije v gospodarstvu ste tudi vi nekaj časa trepetali za svojo službo. A zdaj vidite, da je bil vaš strah popolnoma zaman. Na delovnem mestu vas vidijo kot pomemben del kolektiva, ki ga ne gre kar tako spustiti iz rok. Tudi samozaposlenim in tistim, ki trenutno iščejo službo, se bo »odprlo« – našli boste vrzel na trgu in jo zapolnili s svojim znanjem in izkušnjami. Dnevni horoskop vam svetuje, da priložnosti, ki se bo ponudila danes, nikar ne spustite iz rok.
ZDRAVJE: Nekaj mesecev nazaj ste opazili neznatno poslabšanje vašega počutja, ki pa se je vedno bolj slabšalo, do te mere, da ste se na koncu že resno prestrašili in obiskali zdravnika s sumom na kakšno hujšo bolezen. Čeprav se že nekaj časa počutite bolje, vam dnevni horoskop napoveduje, da boste ravno danes dobili še dodatno potrditev, da je z vami vse v redu in da je bilo slabo počutje bolj kot ne posledica velikih količin stresa, ki ste ga bili deležni v zadnjem času.

LJUBEZEN: 4

DENAR: 5
ZDRAVJE: 4
 
Za znamenje Bika, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika– www.horoskopko.si/horoskop-bik
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
 

Dnevni horoskop za dvojčka – (od 21. 5. do 20. 6.)

LJUBEZEN: Ker ste v ljubezni zelo nesigurni, želje vaše boljše polovice postavljate na prvo mesto. To pomeni, da ste sami večkrat nezadovoljni, danes pa boste prvič opazili, da je vaš partner oziroma partnerica začela to izkoriščati. Če kmalu temu ne naredite konca, boste še dolgo nesrečni. Ko se boste enkrat postavili zase, se bodo v vaši zvezi začele kazati razpoke. Niste vi krivi. Te rane so bile vedno prisotne, le da ste vi vedno lepili obliže nanje s svojo požrtvovalnostjo.

DENAR: Do vas bo pristopila oseba, ki si bo želela od vas izposoditi nekaj denarja. Mikalo vas bo, da bi ji ustregli, čeprav tudi sami niste v najboljši situaciji in že dolgo odlašate nekaj precej pomembnih nakupov. Hkrati pa boste tudi nekoliko užaljeni, saj gre za osebo, ki ve, da ste v finančnih težavah, pa bo od vas vseeno poskušala dobiti denar za nenujen nakup. Ne popustite, niti zavoljo ohranjanja vašega prijateljstva.

ZDRAVJE: Veste, kako pravijo, da morate na letalu v nujnem primeru najprej sebi nadeti kisikovo masko, šele nato lahko pomagate drugim? Razlog za to je, da ne morete pomagati drugim, če ne poskrbite prej zase. Ni sramotno in sebično, če kdaj odklonite pomoč drugim in se osredotočite nase.

LJUBEZEN: 2

DENAR: 4

ZDRAVJE: 3

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
 

Dnevni horoskop za raka – (od 21. 6. do 22. 7.)

LJUBEZEN: Dnevni horoskop vam napoveduje, da boste danes prejeli kompliment, ki vam bo ponovno dvignil samozavest, ki je v zadnjem času nekoliko na psu. Godil bo tako samskim kot vezanim, čeprav ne bo prihajal od partnerja. A to, da hvaležno sprejmete zaslužen kompliment, še ne pomeni, da svoje ljubljene osebe ne cenite. Uživajte v nenadnem porastu samozavesti. Sicer pa boste danes še posebej samski čutili ljubezen v zraku.

DENAR: Polni boste dobrih idej, kako izboljšati vašo učinkovitost in učinkovitost vaših sodelavcev na delovnem mestu, a dnevni horoskop napoveduje, da vas nadrejeni ne bodo jemali resno, sodelavcem pa bo šla vaša samoiniciativnost močno v nos. So pač navajeni v službi narediti absolutni minimum, ki se od njih zahteva. A nikar ne izgubite zagona. Morda boste na neki točki z željo po spremembah okužili celoten kolektiv.

ZDRAVJE: Kot kaže dnevni horoskop, se boste morali nekoliko umiriti in zadihati. Po tem, ko ste mesece in mesece garali in se trudili, da ste spremenili svoj način življenja in zaživeli bolj zdravo, ni čudno, da vas je začelo zdaj zanašati v drug ekstrem. Zavedajte se, da da nobena skrajnost ni zdrava in če ste prej na primer cele dneve presedeli, vam bo zdaj obsedeno ukvarjanje s športom ravno tako škodilo. Danes boste dobili opozorilni znak, da ni vse tako, kot mora biti. Izkoristite to priložnost in poiščite ravnovesje, kjer se boste počutili dobro.

LJUBEZEN: 5

DENAR: 2

ZDRAVJE: 4

Za znamenje Raka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
 

Dnevni horoskop za leva – (od 23. 7. do 22. 8.)

LJUBEZEN: Želeli si boste pristopiti do osebe, ki vam je že dolgo všeč, pa se vam bo zdela preveč nedostopna. Ne ozirajte se preveč na svoja dozdevanja, saj v njih ni resnice. Brez skrbi stopite z osebo v stik in načnite pogovor. Kdo ve, morda pa se izkaže, da ta oseba enako razmišlja o vas? Vezani boste nekoliko jezni na partnerja, saj zaposlena življenjska sloga obeh enostavno ne omogočata, da bi skupaj preživela toliko časa, kot si želita.

DENAR: V službi vam gre dobro. Zaslužite toliko, da z lahkoto financirate svoj življenjski stil, sodelavci vas imajo radi, nadrejeni pa v vas vidijo sposobnega delavca, prijatelja in zaveznika. Vse to ima zgolj eno samo pomanjkljivost – dejstvo, da v službi preživite po cele dneve in da dobesedno nimate časa, da bi zapravljali svoj trdo prisluženi denar. Oseba, ki vam je blizu, vam bo danes potarnala, da vas skoraj nikoli več ne vidi, saj delu posvečate ves svoj čas. Dnevni horoskop vam svetuje razmislek o prioritetah.

ZDRAVJE: Nikoli niste kaj veliko razmišljali o svojem zdravju, saj se vam je zdelo, da ste še premladi, da bi se ubadali s tem. A čas teče za vse enako in tudi vi boste danes občutili, da niste več tako zelo mladi, kot ste morda mislili.

LJUBEZEN: 3

DENAR: 3

ZDRAVJE: 3

Za znamenje Leva, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
 

Dnevni horoskop za devico – (od 23. 8. do 22. 9.)

Ljubezen Partnerja oziroma partnerico imate na sumu, da za vašim hrbtom počne nečedne stvari. Če je sum le prehud, malce raziščite situacijo, a pazite, da vas vaša ljubljena oseba pri tem ne zaloti, saj se bo verjetno izkazalo, da so bili razlogi za njegovo oziroma njeno obnašanje povsem nedolžni, vaše vohunjenje pa lahko pokoplje vajino razmerje.

Denar: Za to, da dajete vtis premožnosti, ste bili pripravljeni v zadnjih letih resno ogroziti vašo finančno stabilnost. Zdaj vas to tepe. Pozabili ste, da videz ni vse. Kot da bi imeli pred hišo parkiran drag avto, pa si zanj ne bi mogli privoščiti bencina. Edina sreča, da imate prijatelje, ki so spregledali vašo fasado in so vam pripravljeni priskočiti na pomoč. Dnevni horoskop napoveduje, da jo boste danes še kako potrebovali. Bodite hvaležni za ljudi v vašem življenju in prenehajte z ustvarjanjem določenega imidža za vsako ceno.

Zdravje: Vaša skrb za ljubljeno osebo, ki ima težave z zdravjem, je hvalevredna, a ob vsem razdajanju niste niti opazili, da je zaradi tega začelo trpeti tudi vaše zdravje. Ustavite se. Če že ne zase (čeprav je zdravje naša najpomembnejša dobrina), pa vsaj iz zavedanja, da tej osebi ne boste sposobni več kaj dosti pomagati, če boste sami onemogli. Danes se počutite še posebej slabo. Dnevni horoskop vam predlaga, da naj bo današnji dan namenjen sprostitvi in počitku.

LJUBEZEN: 3

DENAR: 3

ZDRAVJE: 3

Za znamenje Device, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
 

Dnevni horoskop za tehtnico – (od 23. 9. do 23. 10.)

LJUBEZEN: Danes ste prepirljivo razpoloženi. Lahko se zgodi, da boste na situacijo, ki sicer ni kritična, burno odreagirali. Med vami in vašo ljubljeno osebo bo zato padlo nekaj ostrih besed, po katerih ni nobene potrebe. Čeprav boste iz sebe spravili gnev, ki vas muči že od jutra, pa zaradi tega ne boste počutili nič bolje, saj boste prizadeli osebo, ki jo imate radi. Dnevni horoskop vam svetuje, da se danes, preden se lotite občutljivih pogovorov, globoko vdihnete in se opomnite, da ni nič tako črno, kot se vam zdi.

DENAR: Danes se vam zdi, da imate za opravljanje svojega dela dve levi roki. Dnevni horoskop vam svetuje previdnost, saj ima lahko v nekaterih panogah samo trenutek nerodnosti ali nepazljivosti zelo hude posledice.

ZDRAVJE: Ker se tako zelo obremenjujete s službo, financami, partnerjem in tudi z zdravjem, ste si od vsega stresa zdaj zares nakopali zdravstvene težave. Dnevni horoskop vam svetuje, da zadihate in se umirite, dokler še lahko s tem odpravite večino tega, kar vas daje. Zaenkrat so problemi še večinoma v vaši glavi, a to ne pomeni, da ne bodo sčasoma prerasli v nekaj veliko bolj resnega. Danes predvsem uživajte.

LJUBEZEN: 3

DENAR: 3

ZDRAVJE: 3

Za znamenje Tehtnice, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
 

Dnevni horoskop za škorpijona – (od 24. 10. do 22. 11.)

LJUBEZEN: Danes se bodo žal uresničila vaša negativna pričakovanja. Vezani škorpijoni in škorpijonke boste razočarani. Nasprotno pa ste tiste in tisti, ki se s svojo simpatijo šele spoznavate, prepričani, da ste zdaj končno našli »tisto pravo« in da so dnevi iskanja ljubezni za vami. A tudi vi bodite danes posebej pozorni na opozorilne znake, ki nakazujejo na to, da bi se nekoč zveza lahko sprevrgla v takšno, v kakršni boste trpeli.

DENAR: Nepredvideni strošek, pred katerim ste trepetali, vam bo danes pošteno oklestil bančni račun. A hkrati boste povsem nepričakovano dobili tudi odlično priložnost, da si povrnete nekaj izgubljenega denarja. Čeprav vam ta priložnost ne bo povsem po godu, dnevni horoskop svetuje, da je ne izpustite iz rok.

ZDRAVJE: Poletna vročina vam bo danes prišla do živega in vaše počutje žal ne bo najboljše. Proti visokim temperaturam vam dnevni horoskop priporoča, da, če le imate to možnost, ostanete doma in pijete veliko tekočine.

LJUBEZEN: 2

DENAR: 3

ZDRAVJE: 4

Za znamenje Škorpijona, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skoprijon
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
 

Dnevni horoskop za strelca – (od 23. 11. do 21. 12.)

LJUBEZEN: S partnerjem ste skupaj že zelo dolgo in zato morda mislite, da vam ni več treba skrbeti, da bo vaša zveza zanimiva. A to ne drži! Danes si vzemite čas in obudite iskrico, ki med vama počasi zamira. To lahko storite na primer z zmenkom presenečenja ali pa s tem, da ljubljeni osebi izpolnite kakšno željo, za katero prej niste imeli posluha. Dnevni horoskop vam polaga na srce, da razburljive zveze niso zgolj v domeni mladih parčkov.

DENAR: Samo zato, ker se na vso moč izogibate pregledu bančnih izpiskov in stanja na računu, še ne pomeni, da bodo vaše finančne težave izginile. Dnevni horoskop svetuje, da čimprej ugriznete v kislo jabolko, saj je prepoznavanje težav prvi korak za dolgoročno finančno stabilnost.

ZDRAVJE: Vaš imunski sistem vam trenutno nekoliko nagaja. Dnevni horoskop vam svetuje, da se danes ne izpostavljate stvarem, ki bi lahko ogrozile vaše zdravje, saj bi bile posledice lahko precej neprijetne.

LJUBEZEN: 4

DENAR: 3

ZDRAVJE: 2

Za znamenje Strelca, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
 

Dnevni horoskop za kozoroga – (od 22. 12. do 20.1.)

LJUBEZEN: Dnevni horoskop vam svetuje, da svojega umazanega perila ne perite v javnosti. Prav nikogar ne briga na primer, da ste se spet sprli s svojo ljubljeno osebo, zato ni nobene potrebe po tem, da to obešate na veliki zvon in razčiščujete pred drugimi. Mika vas, da bi se o predrznosti partnerice oziroma partnerja pritožili kar v javni objavi na socialnem omrežju. Vprašajte se, ali res želite tega človeka osramotiti in vsem ponuditi vpogled v vaše privatno življenje, ali pa bi radi dosegli razrešitev konflikta, ki bo ugodna za vaju oba.

DENAR: Kot vedno ste si na grbo naložili preveč in dnevni horoskop vam napoveduje, da vas bodo zaradi tega preganjali roki. Ne poskušajte se raztrgati za delodajalca, ki bi vas zamenjal v trenutku, ko ne boste sposobni več opravljati svojega dela.

ZDRAVJE: Vaša trma vas je že velikokrat spravila v težave – zakaj bi bilo tokrat drugače? In saj tudi ni bilo – niste hoteli nehati, čeprav je bilo vaše početje nevarno za vas, zdaj pa imate. Na srečo (tokrat!) ni bilo hujšega, v prihodnosti pa morda ne boste imeli takšne sreče. Glede vašega trenutnega stanja ne morete nič, dnevni horoskop pa vam svetuje počitek in v prihodnosti večjo previdnost.

LJUBEZEN: 5

DENAR: 5

ZDRAVJE: 3

Za znamenje Kozoroga, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 

Dnevni horoskop za vodnarja – (od 21. 1. do 18. 2.)

LJUBEZEN: Z ljubljeno osebo boste danes govorili o romantičnem pobegu v dvoje in delali plane za letošnje poletje. Po dolgih in zaposlenih tednih si boste s svojo boljšo polovico končno lahko vzeli čas zase. Vezanim se obeta presenečenje, ki si ga močno želite in ga že dolgo po malem pričakujete, a se vam želja zaenkrat še ni uresničila. Vodnarke v zvezi, danes je dober dan, da si uredite nohte – dnevni horoskop namiguje, da bi to znalo biti pomembno.

DENAR: Tisto, česar ste si želeli v denarnem oziroma kariernem smislu, se bo danes uresničilo. Dnevni horoskop vam napoveduje nekaj dodatnega denarja, ki ga boste lahko izkoristili za kak poletni oddih. Ravno danes boste tudi opazili nekaj, zaradi česar vam bo postalo jasno, da ste se po nepotrebnem obremenjevali glede vaše finančne situacije.

ZDRAVJE: Zadnje mesece in povečano količino prostega časa, ki so jo prinesli, ste izkoristili za to, da ste delali na svojem zdravju – začeli ste se redno gibati, zdravo se prehranjujete, pijete velike količine vode, skratka, s svojim življenjem in zdravjem ste zadovoljni, kot že dolgo ne. Dnevni horoskop napoveduje, da vam bo danes nekoliko težav povzročila edina slaba razvada, ki se je še niste uspeli znebiti.

LJUBEZEN: 5

DENAR: 5

ZDRAVJE: 4

Za znamenje Vodnarja, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 
 
 

Dnevni horoskop za ribi– (od 19. 2. do 20. 3.)

LJUBEZEN: Že od nekdaj ste oseba, ki rada preživlja čas sama s seboj in v tem pogledu vas je vaša zveza v zadnjem času začenjala nekoliko dušiti. Žal pa vaša boljša polovica ni imela veliko posluha za to. Nameni sicer niso bili slabi – iz ljubezni je želel/a čim več svojega časa preživeti z vami – a vas je to vseeno odvračalo. Danes vam dnevni horoskop napoveduje, da boste svoje želje znali izraziti s posluhom do ljubljene osebe in tudi z večjo verjetnostjo za uspeh.

DENAR: Atmosfera na delovnem mestu danes ne bo takšna, kot bi si želeli. Temu bo poleg neugodnih temperatur botrovala tudi napetost, ki jo bodo sprožile nekatere spremembe, ki jih vpeljuje vodstvo. Dnevni horoskop vam danes napoveduje dobršno mero vodstvenih sposobnosti, saj boste prevzeli vajeti in poskrbeli, da se bo vam in sodelavcem godilo tako, kot si zaslužite.

ZDRAVJE: Veliko časa preživite na prepihu, zato se vam lahko zgodi, da vas bo začel boleti zob. Še posebej danes se izogibajte prepihom, razen miselnim – prevetritev ustaljenih vzorcev bo danes pozitivno vplivala tudi na vaše duševno zdravje. Tako pravi dnevni horoskop.

LJUBEZEN: 2
DENAR: 5
ZDRAVJE: 3

Za znamenje Ribe, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribe – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
 

Kje najdem najbolj natančen dnevni horoskop?

Natančen dnevne horoskop si poglejte na spletni strani horoskopko.si.

Katera znamenja bodo imele srečo v ljubezni?

Rak, vodnar, in kozorog bodo svojo ljubezen odnesli na nov nivo. Lepo se bo godilo tako samskim kot vezanim. Prejeli boste lepe komplimente, kateri bodo dvignili vašo samozavest.

Kdo nebo imel sreče z denarjem?

Ljudje z namenjen rak. Do vas bo prišla oseba, katera si bo želela sposoditi denar, in kljub temu, da niste v najboljši finančni situaciji, ji boste to ustregli

Komu se bo poboljšalo zdravje?

Strelec, rak, bik in oven bodo imeli pozitivne vplive na zdravje. Prenehali boste početi nezdrave navade. Morda se vam zdi nezdrava hrana, sedenje na kavču in gledanje televizije zabavno, vendar temu ni tako. Našli boste idealno priložnost, da to spremenite

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE