Horoskop BIK

horoskop bik

Splošne značilnosti: Biki so ljudje, ki se najraje zadržujejo doma. Obožujejo lenarjenje ter enostavna opravila, dobro hrano ter prijetno družbo. So prizemljeni ljudje navade. Nanje se lahko obrnete vedno in povsod, saj jim dobri prijatelji veliko pomenijo. Novih izzivov se ne bojijo, vseeno pa niso ljubitelji sprememb. Na slednje se sicer navadijo sčasoma ter za prilagajanje potrebujejo kar nekaj časa. Znani so po svojem občudovanju lepote, pa naj bo to slika na razstavi ali oseba, ki jim je pri srcu. Bika boste najlažje očarali s svojo kuho, saj obožujejo hrano.

Med vsemi znamenji zodiaka, se prav biki najtežje uprejo skušnjavi. Po naravi so tihi ter se ne pritožujejo pogosto. Raje trpijo v tišini, svoja bremena pa nosijo leta in leta, preden se odprejo. Iz tega črpajo svojo moč – pogosto izžarevajo posebno energijo. V težke situacije jih lahko privede njihova občasna lenobnost, ustaljenost ter posesivnost – še posebej na področju ljubezni. Potrebujejo partnerja, ki jim je podoben. So družinski ljudje, ki pogosto obiskujejo svoje starše ter odlično vzgajajo svoje otroke. Seveda boste tudi med njimi našli takšne, ki se ne skladajo popolnoma z zgornjim opisom. Slednje je življenje najverjetneje močno prizadelo ter so se naučili ceniti vse stvari, ki jih imajo.

Ljubezen: V ljubezni je to znamenje zelo ljubeče. Biki obožujejo biti ljubljeni ter pohvaljeni s strani svojih ljubljenih. Svojo simpatijo bodo zasipali s komplimenti, ji nosili rože ter jo vodili na romantične zmenke. Vsekakor niso veliki sanjači, zato potovanja z njimi običajno niso najbolj prijetna (sploh v primeru, da ste jih v to prisilili). Pri načrtovanju prihodnosti v ljubezni so zelo predani. Ničesar ne pustijo naključju, še najmanj pa tega, da bi njihova simpatija lahko načrtovala prihodnost s kom drugim. Če zasumijo izdajo ali nezvestobo, vam bodo to odkrito povedali, vendar nikakor odpustili. Odpuščanje ni njihova največja vrlina. Sicer pa je zanje zelo pomembno, da si najdejo osebo, ki jih ne bo pustila dvomiti v njuno zvezo. Ravno zato jih bomo najpogosteje našli v družbi podobnih, kot so sami. V njihovo srce namreč uspejo najti pot le najbolj odločni ter zanesljivi ljudje.

Posel in denar: Čeprav med biki ni prav veliko milijonarjev, jih ne boste našli na cesti ali pod mostom. Kljub temu, da ne obožujejo delati izključno zaradi dela samega, jim služi kot orodje za ustvarjanje prihodka, ki ga lahko nato namenijo dejanskim stvarem, ki jih obožujejo. Za stabilnost svojih financ so tako pripravljeni delati nadvse trdo. Kadar delajo, se popolnoma predajo, organizirajo vse potrebno ter spotoma očarajo še sodelavce. Imajo dobre odnose s sodelavci, saj vedo, da je to potrebno zavoljo miru ter dobrega počutja na delu. Imajo pa tudi svojo mejo, preko katere niso pripravljeni iti. Ker obožujejo rutino, jih bomo najpogosteje našli v korporativnih pisarnah, kjer pridno ter vestno opravljajo svoje delo. Nikoli ne zapravljajo brez premisleka, vseeno pa se radi pocrkljajo z dobrinami, ki niso ravno nujne za preživetje.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE