Horoskop DEVICA

horoskop devica

Splošne značilnosti: Device v množici ne izstopajo prav posebej. Niso glasne, se ne izpostavljajo ter potrpežljivo čakajo na svoj trenutek. Kljub temu, da imajo izredno rade ljudi, še posebej tiste, ki potrebujejo pomoč, device niso najbolj socialno znamenje zodiaka. Namesto na zabavi jih boste pogosteje našli doma, stisnjene v postelji z dobro knjigo in kozarcem vina. So izjemno odkrite ter mile, oddajajo prijetno, umirjeno energijo.

Ker imajo velik čut za pravičnost ter red, jih je zlahka prizadeti. Takrat se jih pazite, saj se lahko izpod na videz umirjene narave kar naenkrat porodi nova oseba, ki je prej niste poznali. Znajo se postaviti zase. Device ne marajo vulgarnega izražanja, neumnih izjav ter brezčutja. Če slednje začutijo v svoji prisotnosti bodo postale nesrečne ter nervozne. Vedno so pripravljene na vsako situacijo. Če v množici opazite osebo, ki s seboj nosi ogromno torbo, v kateri s seboj nosi stvari, za katere meni, da jih bo potrebovala, je to prav mogoče oseba, rojena v znamenju device.

Ljubezen: Sentimentalnost, ljubeznivost ter predanost so besede, ki device odlično opišejo na področju ljubezni. Ne marajo agresivnega pristopa, zato jih je precej težko ujeti. Najlažje boste v njih vzbudili čustva, če se boste z njimi zapletli v dolg, intelektualni pogovor o tematiki, ki jo obožujejo. Ker v ljubezni iščejo kvaliteto, ne kvantiteto, jih boste le redko našli v romancah za eno noč. So zelo kritične, zato mora partner ustrezati veliko zahtevam, ali pa se jim vsaj prilagajati po svoji najboljši moči. Device potrebujejo veliko časa, da se sprostijo. Ko najdejo pravo osebo, se odprejo in so zveste. Svojega dragega bodo varovale ter mu nudile vso svojo oporo. Ker je zanje pomembna notranjost človeka, njegovo srce ter mišljenje, so zanje najbolj primerne osebe, ki se ne razburijo hitro, so izobražene ter prijazne. Privlačijo jih podobne, poznane stvari, ki jim lahko zaupajo. Najbolje je, da lahko s partnerjem preživijo kar največ časa, saj niso rade v družbi različnih ljudi. Vztrajajo pri krogu stalnih prijateljev, zato se bo partner moral dobro vklopiti tudi v to družbo.

Posel in denar: Devica se v vlogi šefa sicer dobro znajde, vendar ni rojena za vloge trdnega korporativnega voditelja, saj to ni v njeni naravi. Ne marajo sprejemati odločitev namesto drugih, vsakogar (pa četudi jih je v organizaciji zelo veliko) pa vidijo kot individualnega posameznika, ki ga je potrebno obravnavati ločeno od drugih. Ko pride do odpuščanj ter nuje po agresivnem pristopu do zaposlenih, se devica v tej vlogi počuti poraženo. Sicer so device uspešne na vsakem področju, ki se ga lotijo. Organizacija jim gre odlično od rok, prav tako tudi ustvarjanje z rokami. Gledano s finančne plati, imajo device običajno vse pod kontrolo. Pridno varčujejo ter vedno vztrajajo pri preizkušenih izdelkih, ki zanje delujejo – pa naj gre za nakupovanje v izbrani trgovini ali znamko negovalnih izdelkov.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE