Horoskop KOZOROG

horoskop kozorog

Splošne značilnosti: Kozorogi so poslovneži v zodiaku. Časovno usklajevanje ter rutinsko delo jih ne motita, odlični pa so tudi pri organizaciji. So zelo odgovorni ter dobri in ljubeči prijatelji. Včasih lahko izpadejo nekoliko zaprti, vendar to ne pomeni, da nimajo čustev ali notranjih nagonov. Kljub temu, da imajo izostren čut za racionalno ter ne podlegajo svojim impulzom, tudi njim občasno spodrsne.

Samokontrola jim pomeni veliko, zato so zelo jezni sami nase, če jim kaj ne uspe. Njihova odlika je tudi potrpežljivost, saj so na to, kar jim pripada, pripravljeni čakati do onemoglosti. Včasih celo predolgo. Njihova slaba lastnost je, da hitro sklepajo ter obsodijo situacije ter ljudi – tudi napačno. To se dogaja predvsem zato, ker imajo zelo razdelane in skrbno oblikovane vrednote, skozi katere vidijo svojo sliko o tem, kaj je prav in kaj narobe. Tako niso najbolj prilagodljivi, vsekakor pa se trudijo sprejemati tudi mnenja drugih. Niso najbolj socialni, zato se najraje družijo s preverjenimi prijatelji, ki jih imajo že od osnovne šole.

Ljubezen: V prvih romantičnih stikih s svojo ljubljeno osebo so kozorogi nekoliko nerodni. Kljub temu, da običajno storijo prvi korak, se težko odprejo svoji simpatiji. Potrebujejo veliko časa, da se odprejo, pa tudi zagotovilo, da se razmerje ne bo končalo v razhodu. So nezaupljivi in premišljeni. V razmerja se ne podajajo kar brezglavo, temveč vsako odločitev temeljito premislijo. Najtežji del, ki ga morate preiti, če vam je všeč kozorog, je pridobivanje njegove pozornosti. To boste najlažje storili z urejenim in dišečim videzom, dobrim ugledom v družbi ter splošno razgledanostjo. Kozorogi imajo namreč visoke kriterije. Svoja čustva težko izražajo, zato bo najlažje, da led prebijete kar sami. Kljub temu, da jim posel pomeni ogromno, so odlični pri usklajevanju različnih sfer svojega življenja. Tako bo tudi njihov partner vedno dobil pozornost, ki si jo zasluži.

Posel in denar: Posel je pri kozorogih na prvem mestu. Vedno se ženejo za novimi lovorikami, so zelo ciljno orientirani ter ne poznajo meja. Zavedajo se, da je za uspeh potrebno močno delati, zato temu namenijo ogromen del svojega časa. Svoje cilje si določijo že zgodaj v življenju, zato prav med kozorogi najpogosteje najdemo zelo uspešne ljudi, ki točno vedo, kaj bo njihov naslednji korak. Kozorogi se že v osnovni šoli odločijo, kaj želijo študirati na faksu, zato jih pogosto najdemo na gimnazijah, kjer dosegajo visoke rezultate. Na naloge se dobro koncentrirajo, zato ne podlegajo stresu. Seveda potrebujejo tudi sprostitev, najbolje ob kakšni zanimivi knjigi, po možnosti povezani z njihovim poslom. Tudi svoj prosti čas radi namenijo pridobivanju novih znanj ter kompetenc.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE