Horoskop LEV

horoskop lev

Splošne značilnosti: Močna in temperamentna osebnost, ki jo imajo levi, očara vsakogar. Njihova ambicioznost je za nekatere strašljiva, spet drugi pa jo občudujejo. Levi so idealisti, močni posamezniki, ki verjamejo, da se bo vse izteklo njim v prid. Ko se to ne zgodi, so globoko razočarani, vendar se poberejo relativno hitro. So odlični učitelji, zato se nanje ljudje vedno obračajo po nasvet z najrazličnejših področij. Kljub temu, da so zelo močni, imajo velik ego, zaradi katerega se pogosto znajdejo v težavah.

Ravno zato jih je tudi enostavno prizadeti. Vendar le pozor, takrat ni poti nazaj, saj so zelo maščevalni. Prav gotovo bodo našli način, da vas prekosijo vsaj na enem področju, ki vam veliko pomeni. Če jim namreč odvzamete njihov največji ponos, zanje nobena igra ni preveč umazana. Sicer so zelo neodvisni ter konfliktni. Osebe, ki se z njimi ne strinjajo, samodejno vzamejo za tekmece, ki jih je potrebno premagati. Pred drugimi se radi dokažejo ter pokažejo vse svoje sposobnosti.

Ljubezen: V ljubezni imajo levi radi podobno misleče ljudi. Odlično se ujamejo z osebami, ki so nekoliko podredljive, vendar le do meje, ko jih ta njihova podredljivost ne prične motiti. Obožujejo pozornost, zato naj vam pri osvajanju posameznika, rojenega v znamenju leva, naj ne bo odveč kupovati rož ter podarjati drobnih pozornosti, še posebej na prvih zmenkih. Takrat morate namreč ustvariti dober vtis. Ker so levi zelo neposredni, z njimi na srečo ne boste imeli težav v komunikaciji. Svoje čustvene ter fizične potrebe bodo delili z vami, vse dokler jih boste upoštevali, seveda. Njihova neposrednost bo morda nekoliko preveč za občutljive, vendar pa naj vas to ne prizadene. Levi namreč nimajo slabih namenov, vsekakor pa se radi pogovorijo o vseh malenkostih, ki jih motijo. Zaradi svoje vztrajnosti nimajo težav pri osvajanju svojih simpatij. Ne moti jih, če proces traja nekoliko dlje.

Posel in denar: Levi uspevajo v kateremkoli poslu, ki se ga lotijo z vsem srcem. So odlični športniki, zato lahko denar hitro zaslužijo tudi na tem področju. Zaradi svoje tekmovalne narave jih ogromno število kandidatov na razgovoru nikdar ne bo prestrašilo, kvečjemu jim bo dalo še večji zagon, da se pokažejo v svoji najboljši luči. Svojo samozavest bodo izražali tako v vlogi nadrejenega, kot tudi v vlogi podrejenega. So prijetni šefi, dokler ne pride do težav. Vse probleme, ki so del posla, namreč radi vzamejo kot osebno zaroto proti njim samim. Kot uslužbenci so vestni ter radi opravljajo tudi rutinska dela. So odlični organizatorji ter nimajo težav z zgodnjim vstajanjem. Zaradi svoje neposrednosti se pogosto zapletejo v konflikte s sodelavci. Z denarjem so pogosto preveč popustljivi. Kupijo si vse, kar jim je všeč, na koncu meseca pa spoznajo, da so pretiravali. Vendar jih to ne ustavi. Raje si sposodijo pri prijatelju, kot bi priznali, da so storili napako.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE