Horoskop november 2017

novemberPreberi si, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja in zdravja v tem mesecu.

Uran se retrogradno premika in spreminja ter nas s tem prisilil, da prenehamo s starimi navadami, ki nam ne služijo več. To gibanje nas bo potisnilo v prihodnost, zato bomo preteklosti le pomahali v slovo. Jupiter vnaša v posamezna znamenja boljša družinska in ljubezenska razmerja in več harmonije. Pluton v naš fokus potisne tudi področje socialnega statusa, ki je prav za vse znake izredno pomemben. Večkrat se pojavljajo začasna neskladja, pri tem pa je potrebno pametno uravnavati družinsko in poslovno področje. Ne osredotočite se na detajle ter razprite pogled na svet. Organizirajte si dom, pisarno, omaro in dokumente, kajti le tako boste občutili notranji mir. Živite življenje s polno žlico ter se na trenutke umirite in spočijte. 

Mesečni horoskop za ovna

Ljubezen: Vznemirljivo bo, saj bo mesec nabit s pozitivnimi čustvi in ljubeznijo. Očarala vas bo prijazna oseba, ki vam sicer ne bo najbolj podobna, vendar pa je to točno to, kar iščete že nekaj časa. Zdi se vam, da sicer potrebujete nekoga, ki bo shajal z vami in vaš tempo, vseeno pa potrebujete čustveno toplino in ljubezen osebe, ki vas bo znala pomiriti in vam pokazati še druge plati sveta. Pripravljeni ste se učiti in prav gotovo se boste naučili mnogo in pridobili veliko novih izkušenj. Ovni v razmerju boste nekoliko razočarani nad svojim partnerjem, saj nekako ne bo ustrezal vašim standardom. Zdelo se vam bo, da se je spremenil, dolgoletno razmerje pa je postalo le še rutina. Zadnji čas je, da jo popestrite in razbijete. Odpeljite svojega partnerja na potovanje, kjer boste spoznali, ali je še vedno pravi za vas. Čeprav ovni radi sprejemate impulzivne odločitve, se skušajte prepričati in nekoliko počakati. Vsak velik korak zahteva nekaj spanca in mnenje osebe, ki ji zaupate.

Denar: Imeli boste poslovno srečo. Čaka vas lansiranje novega produkta, izdelka ali storitve. Morda se odpravite tudi na dolgo in vroče službeno potovanje, kar vam bo popolnoma ustrezalo. Tako si boste lahko malo spočili misli in združili prijetno s koristnim. Hkrati boste imeli čas za razmislek o svojih nadaljnjih željah in potrebah. Kar se tiče finančne situacije, bo odlična kot nikoli poprej, saj bo denar na vaš bančni račun prihajal kar sam od sebe, popolnoma nepričakovano. Morda boste dobili plačilo dela, ki ste ga opravili že dolgo nazaj, ali pa se vam obeta dodatni dobiček. Seveda ne zapravite kar vsega naenkrat, da ne boste brez že naslednji mesec. Prihranite nekaj za hude čase.

Zdravje: Vse te dogodivščine in odločitve bodo terjale svoj davek. Popazite na prehrano in ne kupujte večjih oblačil. Če opazite, da pridobivate kilograme, jih raje stopite v začetku, saj se bodo kasneje le še nabirali, vi pa boste imeli več dela. Najbolje se je zadeve lotiti počasi in preudarno. Odpovejte se večernemu pivu s prijatelji ter raje pijte mineralno vodo. Majhne spremembe tu in tam lahko porodijo velike rezultate. Odpovejte se tudi sladkarijam in sladkim pijačam, saj imajo le prazne kalorije, od katerih vaše telo praktično nima nič. Ker ne vsebujejo nobenih hranil so kot nalašč za rejenje, tega pa zagotovo nočete. Ne pozabite piti vode in počivati v zadostnih količinah. Urediti bo potrebno tudi urnik vašega spanca, če sedaj ni urejen. Večerno pohajkovanje porodi le jutranjo utrujenost ter zamujanje v službo.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za bika

Ljubezen: Iščete popolnost, slednje pa žal ne boste našli, ker je ni. Vprašajte se, zakaj imate tako velika pričakovanja do vsakogar, ki ga spoznate. Pa morda ne ravno s tem odženete vsakogar in ga odrinete stran od sebe? Ljudje imamo dober čut za tiste, ki se pritožujejo nad vsem. Pazljivi bodite torej na sliko, ki jo drugim dajete o sebi. Morda je drugačna kot mislite. Z neprestanim popravljanjem ter skakanjem v besedo boste storili več škode kot koristi, zato se naučite poslušati ter najprej imeti radi sebe. Šele ko boste sprijaznjeni sami s seboj, bo v vaše življenje vstopila ljubezen. Tega se držite tudi biki v razmerju, v katerem gre v zadnjem času vse narobe. Velika verjetnost je, da vaš partner ni kriv vsega, saj sta v razmerju vedno krivi obe polovici. Sprejmite to in pričnite delati na sebi.

Denar: Čaka vas bogat mesec, predvsem finančno. Vaša plača bo dobra, če le ne boste vzeli dopusta. V tem primeru bo nižja kot pričakovano. Veliko se boste ozirali v preteklost ter premišljevali – predvsem o preteklih službah in delu, pa tudi sodelavcih, ki jih pogrešate. Morda boste imeli nekaj težav z vklopitvijo v tim, saj se vam zdi, da ne spadate zraven. Vse to je seveda le v vaši glavi, zato vedite, da sami krojite svojo usodo. Kljub temu, da se včasih z nekom pač ne razumemo, se to ne dogaja prav pogosto, sploh v okolju s toliko ljudmi. Tam si lahko zagotovo najdemo več prijateljev, s katerimi bomo skrojili dobre vezi. Sicer pa čustva pustite na strani. Slednja ne spadajo na poslovno področje.

Zdravje: Čaka vas stresno obdobje, zato vaše zdravje ne bo tako dobro. Morda vas doletijo čudaške alergije ali simptomi, ki jih zdravnik ne bo uspel popolnoma diagnosticirati. Na tem mestu je čas, da se obrnete še na kakšen drug naslov, morda pa tudi na alternativne metode zdravljenja. Privoščite si terapevtsko masažo in preizkusite naravna zdravila in kreme. Zavedajte pa se, da se vsako zdravje prične v mislih. Spremenite način razmišljanja ter se zazrite v prihodnost. Kakšno osebo vidite? Je zdrava, vesela in srečna? Z vizualizacijo lahko veliko storimo za svoje zdravje pa tudi uspeh nasploh, zato ne obupujte ter z entuziazmom stopite v nov dan.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za dvojčka

Ljubezen: V ljubezni se bo iskrilo, tako za samske kot tiste v razmerju. Iskali boste nekoliko več stabilnosti in dolgoročne garancije, kar je za vas nekoliko nenavadno. V ljubezni boste predani željam svojega partnerja, skušali mu boste ustrezati kolikor je mogoče. Pazite, da s tem ne ustvarite napačne slike o sebi, še posebej v mladem razmerju, kjer vas partner še ne pozna tako dobro. Obstaja nevarnost, da se zaljubi v vašo stabilno plat. Kasneje, ko bo spoznal še vašo drugo, bolj razigrano in preprosto, pa se utegne prestrašiti in pobegniti. Dobro je, da je vsak začetek počasen, zato ne prehitevajte v razmerju. Ponudite svoji simpatiji dovolj časa, da vas spozna, preden z njo stopite v razmerje. Omeniti velja tudi vaše prijatelje, ki niso le prijatelji. Slednji utegnejo vašo boljšo polovico zmotiti, in prav je, da z njimi razrešite svoj odnos. Samski boste imeli nešteto priložnosti za bežne avanture, morda pa najdete tudi osebo, ki bi se z vami podala na daljše, čustveno potovanje.

Denar: Čaka vas nekaj težav na finančnem področju. Vaše finance ne bodo tako stabilne, kot bi si želeli, denarja pa bo premalo. Morda vam bo nekdo pozabil vrniti denar, ali pa si ga bo želel sposoditi še več. Zaradi svoje dobrote ne boste zavrnili prošnje, kaj kmalu pa se boste soočali s pomanjkanjem. V tem mesecu ne boste delali preveč, saj si boste vzeli dopust. Čaka vas vroč in prijeten dopust, vendar tam ne zapravljajte preveč. Če se odpravljate v tujo deželo raje še enkrat preverite tamkajšnjo valuto. Sploh če se odpravljate na sever bodite pozorni, saj so cene tam precej višje od naših. Prav tako pazite pri deželah bližnjega vzhoda. Vedno hodite v družbi, nikoli sami, saj tako predstavljate lažjo žrtev za žeparje.

Zdravje: Blesteče zdravje vas čaka tudi v tem mescu. Uživali boste v dobri telesni pripravljenosti, saj se boste veliko ukvarjali s športi, kot so kolesarjenje, košarka in tek. Uživali boste v športnih aktivnostih in na soncu. Vročina vas lahko zdela, zato boste precej utrujeni, kar pa pomeni, da boste odlično spali. Pazite le pri ponočevanju in uživanju alkoholnih pijač. Spijte kakšno pivo ali dve, vendar ne pretiravajte. Tako boste naslednji dan lahko vstali zbujeni in srečni ter se odpravili novim sončnim dogodivščinam naproti. Pazite se le sonca – vedno imejte s seboj sončno kremo in zaščitno pokrivalo. Morebitne glavobole rešujte s pitjem večjih količin vode in limonade, pa tudi počitkom.

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za raka

Ljubezen: Ker še posebej blestite v poletnih mesecih, boste vse navzoče očarali s svojo karizmo. Čaka vas veliko praznovanj ter piknikov, zato boste samski imeli obilo priložnosti za spoznavanje novih prijateljev, morda pa tudi bodočih simpatij in partnerjev. Seveda se ne prenaglite, dajte času čas in spoznavajte nove ljudi. Potrpežljivost je vaša vrlina, zato nikar ne obupujte nad izgubljenimi ljubeznimi. Raki v razmerju boste uživali s svojim partnerjem, vendar pa se utegne v vaš vsakdan prikrasti rutina, ki vam ne bo tako zelo všeč. Razbijte jo s početjem nečesa novega in nepričakovanega. Odločite se za nekaj takšnega, kar bo presenetilo še vas same. Še niste vozili kajaka? Morda je čas, da poizkusite. Odpravite se raziskovat lepote naše Slovenije, s seboj pa vzemite svojega ljubljenčka in skupaj se odpravite na nepozabno dogodivščino. Spoznali boste novo plat vašega partnerja in tako popestrili in poglobili razmerje.

Denar: Ker veliko delate, boste v tem mescu uživali v odlični finančni zmogljivosti. Privoščili si boste lahko vse, kar si želite, pa vendar ostanite zmerni. Vseeno je bolje, da nekaj prihranite za naslednje leto, ko bo situacija spet nekoliko težja. Takrat vam bodo prihranki še kako prav prišli. S svojo službo boste zadovoljni tudi v prihodnje, saj imate občutek, da ste končno našli nekaj, kjer ste srečni. Všeč vam je kolektiv, hkrati pa ste zadovoljni tudi z nadrejenimi. Vseeno bodite nekoliko pazljivi, saj situacija ni vedno tako rožnata, kot sprva izgleda. To ne pomeni, da je slaba – imajo pa vsi ljudje drugačen pogled na svet, zato je prav mogoče, da tudi na tem področju kdaj pride do konfliktov, kar pa je popolnoma naravno.

Zdravje: Zdravje vam bo služilo odlično, z nekaj vmesnimi padci imunskega sistema. Pazljivi bodite na vzdrževanje primerne telesne teže, saj imate na tem področju nekaj težav. Obeta se vam obilo priložnosti za uravnovešanje vašega načina življenja, le zgrabiti jih morate. Žal se nič ne bo postorilo samo od sebe, in prav enako je na tem področju. Končno sprejmite odločitev ter si zamejite kalorični vnos. Uživajte veliko sadja in zelenjave, ob tem pa ne pozabite, da tudi tovrstne kalorije štejejo. Vsake toliko seveda ne pozabite na priboljšek. Če se boste držali svojega načrta, boste po dopusti presenetili vse sodelavce in prijatelje, ki ne bodo mogli verjeti svojim očem. Navdušeni bodo nad vašo spremembo in dejstvom, da vam je končno uspelo doseči svoj cilj.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za leva

Ljubezen: Samski se boste nedvomno povezali z novo simpatijo, saj vaš ognjeni nagon resnično ne pozna meja. Kar naenkrat si želite nečesa bolj resnega, in zato ste pripravljeni storiti vse, da dosežete svoj cilj. V svojem pristopu boste neposredni ter aktivni, zato pazite, da svoje simpatije ne odženete. Tiste v zvezi čakajo spremembe – na bolje ali na slabše. Slednje je odvisno predvsem od vas ter partnerja, saj v vsaki vezi nastanejo težave in krize, ki jih je potrebno rešiti. Dobro razmislite, kaj si želite ter kaj pričakujete od partnerja v prihodnje. Obstajajo lastnosti, ki jih ne boste več tolerirali? Pogovorite se s partnerjem ter odkrito, ampak na prijazen način, izlijte svoja čustva. Razložite mu, kako naj razmerje izgleda v prihodnje ter kakšni so vaši pogoji.

Denar: Finančna situacija ne bo blesteča, saj vas čaka kar nekaj izdatkov, ki bodo načeli vaše živce. Zna se zgoditi, da boste zaradi tega pričeli resno razmišljati o dodatnem izobraževanju ali celo vpisu na fakulteto. To je odlična naložba, saj znanja nikoli ni preveč. Edina ovira, ki vas čaka, je ponovno finančne narave, saj tečaji stanejo. Vseeno se zanje izplača prihraniti, sploh za tiste, ki bodo dejansko odlično vplivali na razvoj vaših znanj in kompetenc. Izplačajo se naložbe v pomoč ostarelim, pa tudi v naravoslovne študije. Dandanes nam tudi praktična znanja lahko olajšajo življenje ter nam pomagajo pri iskanju službe. Vsekakor je čas, da se zazrete vase in poiščete rešitve. Če s službo niste zadovoljni, si poiščite novo.

Zdravje: Če ne boste harmonično uravnovesili različnih področij vašega življenja, se zna vaše zdravstveno stanje porušiti. Stres bo zasedel vaš prosti čas ter povzročil virusne okužbe ali prehlade. Vaša želja po moči bo velika, kar bo v nasprotju z dejanskim stanjem, ki nakazuje na zmedo v vašem življenju. Čaka vas pomembna lekcija, skozi katero se boste naučili sprejemati same sebe, četudi niste popolni. Naučiti se boste mogli tudi, da vsega ne morete kontrolirati ali nadzirati, ne glede na to kako močno si tega želite. Poskrbite za dovolj počitka in dopusta. Koristil vam bo tudi iskren pogovor z vašim partnerjem ali dobrim prijateljem, ki vam bo zagotovo znal svetovati in na stvar pogledati z drugega zornega kota.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za devico

Ljubezen: Ta mesec boste pripravljeni na nov začetek. Pripravljeni se boste podati v novo razmerje. Vaša želja po bližini bo velika, zato pazite, da se ne opečete. Po svetu hodijo ljudje z različnimi motivi, in prav mogoče je, da boste naleteli na nekoga, ki vas ne spoštuje kot osebo. Device v svežem razmerju boste blestele, saj se bo vaš odnos s partnerjem poglobil. O svojem partnerju se boste vsak dan naučili nekaj novega, kar vam bo nadvse všeč. Z vsakim dnem mu bolj zaupate, s tem pa se tudi čedalje bolj odpirate. Vedite, da je to prav in da bi se bilo nesmiselno še vedno skrivati v svojem oklepu. Starejši partnerji boste morda želeli poskusiti kaj novega. Obstaja velika možnost, da se odločite za nov, velik korak v razmerju, pa naj bo to ustvarjanje družine, selitev ali ločitev. Vsak konec pomeni nekaj novega, zato ne obupujte, temveč proslavite, da v svojem življenju ustvarjate prostor za nekaj boljšega.

Denar: Vedno delovne device boste tudi v tem mescu prekipevale od energije. Tako boste uresničevali tudi svoje poslovne cilje. Ker je letošnje leto nasploh usmerjeno k pridobivanju financ, se boste tudi ta mesec nekoliko gnali. Želeli boste zaslužiti čim več, da bi si lahko privoščili tisto, kar vam je v življenju resnično pomembno. To je seveda prav, vendar ne pretiravajte. Zavedajte se, da se na račun dela in denarja odrekate drugim stvarem, kot so družina in prijatelji, kar pa ni vedno dobro. Včasih je morda bolje imeti manj, kot več. V poslovnem svetu čas nedvomno je denar, kaj pa v osebnem? Nikakor ne, zato se posvetite tudi življenju izven posla. Če s svojo službo niste zadovoljni, je zadnji čas za iskanje nove. Priložnosti bo obilo, zato ne čakajte na kasnejši čas.

Zdravje: To obdobje zna biti stresno, kar bo terjalo svoj dolg na področju zdravja. Vaše počutje bo na dnu, sploh v sredini meseca, ko bodo obveznosti najbolj mučne. Čas je, da si vzamete zasluženi počitek ter se odpravite nekam daleč na samo. S seboj vzemite le osebo, ki vam je resnično pri srcu – osebo, ki spoštuje vaše meje ter željo po perfekciji. Vzemite si nekaj časa za premislek in sproščanje. To je idealen čas za vpeljavo sprememb načina življenja. Na dopustu se prehranjujte zdravo ter se pričnite gibati. Telo vam bo hvaležno, vaše počutje in mentaliteta pa bosta sledila. Saj veste, da se zdrav duh nahaja v zdravem telesu. Šele, ko boste zadovoljili svoje fizično telo ter mu namenili skrb, ki jo potrebuje, se vam bodo razjasnile misli. Takrat boste lahko pričeli tudi z odvajanjem od starih navad.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za tehtnico

Ljubezen: V tem mesecu bodo ljubezenska razmerja manj romantična, saj jih bo pestilo nekaj črnih oblakov. Na obzorju vas čakajo zakonske težave, ki pa jih boste lahko rešili, vendar le z odkritim pogovorom, brez pretvarjanja. Potruditi se boste morali prav vi in se sprijazniti z nekaj dejstvi, ki vam jih bo predstavil partner. Samske tehtnice boste imele obilo priložnosti za spoznavanje novih romantičnih partnerjev. Prav verjetno je, da se boste z njimi le zabavali, naslednje jutro pa jih ne bo nikjer več. Ne obupujte, temveč se raje posvetite sebi ter svojim željam. Vaša želja po prevladi bo močna, prav tako pa tudi partnerjeva. Le pazite, da ne zapadete v krog konfliktov, kjer z vsakim korakom stopite globlje v napačno smer. Stvari, ki jih izrečete v jezi morda ne bo mogoče vzeti nazaj, zato previdno z opletanjem jezika.

Denar: Osredotočili se boste na medosebne odnose, vključno na odnose, ki jih imate s sodelavci. Sedaj je čas, da postanete bolj odprti in prijazni do sodelavcev, vendar ne preveč. Tako vas lahko samo izključijo iz svojega socialnega kroga, saj se jim bo morda zdelo, da od njih nekaj želite. Vseeno z njimi podelite nekaj informacij o svojem življenju in navadah, da boste nanje opravili dober vtis. To je pomembno še posebej če ste v kratkem zamenjali službo oz. pričeli z novo. Opazili boste, da vam delo postaja vedno bolj všeč, za kar bodo zaslužni tudi odlični odnosi in sklepanje novih prijateljstev. Vsak dan boste na delo odhajali z veseljem, in ne z muko. Glede na vaše odnose s sodelavci bodite previdni v primeru, da v vaš tim vstopa nov član. Kaže, da bo nekdo želel zavzeti vaše mesto ter vas izriniti na slabši položaj. Morda se boste srečali tudi z neresničnimi govoricami.

Zdravje: Če že na drugih področjih ne bo šlo zlahka, vam je v tem mesecu naklonjeno vsaj zdravje. Zdravje je pol sreče, kakor pravijo. Kljub temu, da boste nekoliko slabe volje zaradi svoje službene ali družinske situacije, se vam obetajo odlični zdravstveni aspekti. Prekipevali boste od energije, se veliko ukvarjali s športom ter jedli zdravo hrano – ne zato, ker bi se držali posebnega jedilnika, pač pa zato, ker vam v poletnem času solata bolj odgovarja kot pa zrezek ocvrt v olju. Morda vam ta mesec zadiši tudi kakšna savna ali sprostitev ob morju. Le izkoristite dopust ter se odpravite na masažo hrbta, da sprostite svojo hrbtenico. Če veliko sedite, je zadnji čas, da si omislite ergonomsko oblikovan stol.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za škorpijona

Ljubezen: Za samske zvezde pravijo, da bodo morda prav zdaj našli ljubezen svojega življenja. Ljubezen namreč pride ravno, kadar jo najmanj pričakujemo. Ravno zato, ker vam bo vseeno, na trajno razmerje pa ste že davno nehali upati, utegnete biti močno presenečeni, ko se bo določena oseba pričela potegovati za vašo pozornost. Tega ste sicer vajeni, pa vendar ste mnenja, da iz te moke ne bo kruha. Ne odganjajte potencialnih partnerjev zaradi lastne nezaupljivosti. Odprite se ter premaknite svoj oklep. Življenje le ni tako slabo, kot izgleda, in prav mogoče je, da najdete svojo srečo, če boste le stopili iz svoje cone udobja. Tudi škorpijoni v razmerju se svojemu partnerju bolj odprite. Zaupajte mu stvari, ki jih le stežka zaupate ter v njegovem obnašanju boste opazili pozitivne spremembe. Da bi vas ljudje razumeli, jim morate namreč razložiti, zakaj so vaši odzivi takšni, kot so. Četudi niso najbolj zdravi in prijetni.

Denar: Četudi je bilo preteklo obdobje posejano z različnimi težavami, ki so se pojavljale od nikoder, prihaja čas, ko se boste pobrali iz dolgov in postavili na svoje noge. Odplačali boste kredit oz. prodali lastnino, ki vam ne služi tako, kot bi vam morala, in privoščili si boste lahko veliko bolj lahkotno življenje. Ta mesec boste lahko dali na stran nekaj več denarja, zato se boste počutili odlično. Bolj boste zadovoljni s svojim delovnim mestom, saj boste ugotovili, da le ni tako zelo slabo. Slabše so bile vaše odločitve z osebnega področja, ki so terjale veliko denarja in truda. Če ste v preteklosti sprejeli nekaj slabih poslovnih odločitev, oz. ste denar naložili tja, kjer se ne izplača, boste sedaj to sprevideli. Sedaj je idealen čas, da kupite srečko za loto – preizkusite srečo z eno samo, ne zapravljajte prevelikih vsot pri igrah na srečo, saj vas lahko zasvoji.

Zdravje: Ta mesec boste polni energije, zato se boste z izzivi soočali sproščeno. Stres vam ne bo mogel do živega, ugotovili pa boste tudi, da se poleti počutite več kot odlično. V poletnih oblekah boste blesteli, ne pozabite pa na sončno zaščito in klobuk. Ženske boste ta mesec trpele za nekaj menstrualnimi težavami, zato bodite pozorne na svoj cikel. V torbici nosite tableto proti bolečinam, da vas ne bodo presenetile na najbolj neprimeren čas. Poskrbite za pitje zadostnih količin tekočine, prav tako pa je sedaj idealen čas za vodne športe. Odpravite se plavat ter odklopite. V poštev pride tudi akupunktura ali masaža celotnega telesa. Napete mišice se ne bodo sprostile kar same od sebe, zato ukrepajte še danes. Ker se vam bo sprostilo nekaj časa, ki bi ga sicer porabili za delo, boste bolj veseli, kar pa se bo odražalo tudi na vašem fizičnem počutju in izgledu. Poslovili se boste od podočnjakov, vaši lasje pa bodo blesteli.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za strelca

Ljubezen: V prvih dveh tednih vaše ljubezensko življenje ne bo prav cvetelo. Stagniralo bo, vas pa to ne bo preveč motilo, saj boste imeli druge motive. Zaradi Merkurja v retrogradnem gibanju se boste zazrli v preteklost ter razmislili o svoji prihodnosti in partnerskih zadevah. Ravno zato boste samski morda spremenili svoj okus, ali pa bolj dodelali svoje želje, kaj sploh potrebujete od partnerja. Morda vas celo mine do bežnih zvez ter vas prime, da bi imeli kaj resnejšega. Z nadaljnjimi premiki Venere in Jupiterja, bo vaše ljubezensko življenje postalo bolj pestro. Vaše fantazije se bodo udejanjile, ljubezen pa vas bo zasledovala na vsakem koraku. Samski strelci boste prav mogoče spoznali ljubezen svojega življenja, po možnosti med prijatelji, ki jih že poznate. Ker se vam v teh poletnih mesecih obeta veliko potovanj, boste tam spoznali mnogo novih ljudi.

Denar: Vaše poslovno življenje bo v koncu meseca doseglo svoj višek. Morda se vam uresniči življenjska želja, morda boste diplomirali ali pa preprosto spoznali, da dosedanji študij oz. služba nista za vas. Morda se preusmerite na novo področje, ki vas zanima že od nekdaj. Ker ste zelo prilagodljivi, boste v tem mesecu iskali nove opcije in možnosti. Veliko opravka boste imeli s tujino in tujimi poslovnimi partnerji. V tem obdobju se bodo pametne investicije poplačale. Naložbe v dragocene kovine ali zabavno industrijo utegnejo poroditi odlične sadove. Kljub odličnemu zaslužku bodite preudarni z denarjem. Ne zapravite vsega naenkrat, saj je denar lažje zapraviti, kot pa zaslužiti. Še tako velike zaloge bodo enkrat pošle, četudi se vam to ne zdi verjetno. Ne bodite preveč radodarni, niti s prijatelji. Vse ima svoje meje, in oni so jih najverjetneje že tako presegli. Čeprav vam denar ni pomemben, se zavedajte, da si ravno zaradi tega lahko privoščite vse stvari, ki vam veliko pomenijo na drugih področjih.

Zdravje: Ta mesec ne bo posebnih pretresov na področju zdravja. Če ne boste previdni, vas lahko na morju močno opeče sonce, kar pa ni prijetno, zato imejte vedno s seboj UV zaščito. V vročini ne pozabite na pitje zadostnih količin vode in limonade brez sladkorja. Uživajte hrano z veliko vsebnostjo vode in mineralov, zato bodo jagode, borovnice in maline kot nalašč za izboljšanje vašega počutja. Ne pozabite na kepico sladoleda, da se nekoliko pocrkljate. Sicer se izogibajte neposrednemu sončnemu žarčenju, saj vas lahko doleti sončarica. Čeprav imate radi šport, visoke temperature niso idealne za naporne aktivnosti. Če se že odpravljate na tek, pojdite zgodaj zjutraj ali zvečer, sicer pa se raje odpravite plavat.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za kozoroga

Ljubezen: Trenutna razmerja, ki niso resna, utegnejo spremeniti svoj značaj. Čaka vas ljubezensko ploden mesec, zato bodite pozorni predvsem tisti, ki si ne želite novega družinskega člana. Čaka vas tudi poroka, če ne vaša, pa poroka družinskega člana ali prijatelja. Ob tem dogodku se boste zazrli v preteklost ter še enkrat pretehtali vaše odločitve. Samski boste spoznali, da si močno želite ljubezni. Morda do te mere, da bi se bili pripravljeni odpovedati poznim delovnim uram, v zameno za topel družinski objem. Pare, ki so skupaj že vrsto let, čaka manjša družinska kriza, ki pa jo lahko razrešijo z enostavnim pogovorom ter nekoliko pozornosti. V vsakem primeru pa nekaj velja za vse kozoroge, v razmerju ali ne – preizkusite nekaj novega. Ne stagnirajte, pač pa preizkusite nekaj, kar se v vaših mislih nahaja že dolgo. Pa naj bo to nekaj manjšega, ali pa velika odločitev, ki terja veliko sprememb.

Denar: Prisotnost Venere in Jupitra v vašem znamenju bo nedvomno izboljšalo vašo poslovno pozicijo. Dobili boste priložnost, da premislite o svojih preteklih dosežkih in načrtujete prihodnje strategije. Poslovna potovanja konec meseca bodo okrepila vaše zaslužke, zato se vam ni potrebno bati za svojo finančno situacijo. Pri služenju dodatnih financ vam bodo močno pomagala vaša poznanstva. Slednja vam lahko pomagajo tudi pri menjavi službe, če se zanjo odločate. Če se vam zdi, da je vaša služba postala prenaporna, da vam nič časa ne ostane zase, imate prav. Zaupajte vaši intuiciji ter se podajte v nove vode. Morda je čas za spremembe. Ne zamudite možnosti zanje. Ta mesec ne bodite preveč potratni, vseeno pa svojim najbližjim privoščite kakšno malenkost. Peljite jih na morje ali kar na sladoled v lokalno slaščičarno. Hvaležni bodo za vašo bližino. Sicer vas čaka nekaj dodatnih izdatkov v zvezi s tehnologijo – morda vas čaka avtomobilski servis ali pa se vam bo pokvaril računalnik.

Zdravje: Ta mesec bo vaše zdravje odlično, na vrhuncu. Seveda ne pozabite na kratko pavzo med delom, udeležite se tudi odmora za malico. Sprostitev je pomembna, prav pa bi vam prišlo tudi znanje joge. Sicer se bo v tem mesecu vse odvijalo nekoliko bolj počasi, naokrog vas bo polno ženske energije in introspekcije. Zazrite se vase ter premislite, katere navade vam ne služijo več. Čas je, da se znebite miselnih vzorcev, ki vas le ovirajo pri napredku. Zgradite boljše obrambne mehanizme, četudi to pomeni, da boste morali vložiti veliko dela. Ne nazadnje boste od tega sami imeli največ, pa tudi vaši bližnji. Spoznali boste, da niste popolni, ter da je to popolnoma normalno. Sprejmite se, takšne kot ste in se zavedajte, da ima vsaka knjiga več poglavij. Če s svojim življenjem niste zadovoljni, obrnite nov list ter pričnite s pisanjem novega.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za vodnarja

Ljubezen: Nastopiti utegne krajša osebna kriza, ki lahko pusti posledice na vašem razmerju. razrešite jo sami ter ne pričakujte od partnerja, da bo sprejel vse, kar mu rečete. Na obzorju so nova poznanstva, zato se vezani vodnarji ne spuščajte v afere. Spoznali boste, da sedaj ni primeren čas za to. Če s svojim razmerjem niste zadovoljni, ga zapustite, novim ljudem pa se posvečajte šele potem. Zavedajte pa se, da se dolgoletna partnerstva prav vedno vsake toliko časa znajdejo v krizi – s tem ni nič narobe in je popolnoma normalno. Vzemite si čas zase in razmislek, nikar pa ne prehitevajte z odločitvami, saj jih boste obžalovali. Pred sklepanjem pomembnih odločitev se s partnerjem pogovorite ter skušajte najti nove rešitve. Samskim se obeta obilo priložnosti, ki bodo omogočile nastanek novih razmerij, tudi dolgotrajnejših.

Denar: Merkur bo v tem mesecu služil kreativnim vodnarjem. Pomagal vam bo pri ustvarjanju novih del ter doseganju poslovnih ciljev. Področje posla bo nedvomno prevladovalo v vašem življenju, kar pa seveda ne pomeni, da pozabite na svojo družino. Kljub uspehu jim posvetite dovolj pozornosti, saj se bodo v nasprotnem primeru pojavili konflikti. Na drugi strani pa tudi ne odlašajte pomembnih odločitev, saj lahko na njihov račun pridete do velikega finančnega zaslužka. Priložnosti, ki so vam ponujene, izkoristite, da se ne boste počutili preveč pasivne in obžalovali svojih odločitev. Finančno gledano vam bo šlo dobro, a ne tako dobro, da bi vam ne moglo iti boljše. Čas je, da se obrnete v smer dodatnega dobička ali celo zaplavate na kakšno drugo področje in preverite, kakšne s priložnosti tam.

Zdravje: Ne prehitevajte samih sebe ter ne rešujte vseh težav naenkrat, saj lahko pregorite. Kljub temu, da je stres del vsakdanjega življenja, se mu je potrebno izogniti ter ga konstruktivno sprostiti. S svojimi nadrejenimi se dogovorite za kratek dopust, kjer naj vam dajo nekaj časa zase. Tako boste svoje delo po končanem dopustu opravljali še bolje ter z večjim zagonom. Če pa boste nadaljevali sedaj, lahko pride do zdravstvenih težav. Čaka vas lahko padec imunskega sistema, pa tudi kakšen prehlad ali virusno obolenje. Sprostitev je tako zelo pomembna za ohranjanje zdravja, prav tako pa tudi uravnotežena prehrana. Odložite torej čokolado in hamburger ter si zvečer raje privoščite solato. Vaše srce in ožilje vam bosta hvaležna tudi, če ne boste pretiravali z vnosom mesnih in mlečnih izdelkov v vaše telo.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za ribi

Ljubezen: Vaše ljubezensko razmerje bo obogatelo na spiritualni ravni. Čaka vas veliko pogovorov s svojim partnerjem ter uživanje v skupnem času. Morda se celo odločite za kakšen večji korak, kot je menjava bivališča ali ustvarjanje družine. Prihod novega družinskega člana vas bi prav gotovo razveselil ter vam polepšal nadaljnje življenje. Ribe v dolgoletnem razmerju obudite iskrico ter odpeljite partnerja na dopust, kjer izkoristite priložnost, da se ponovno zaljubite vanj. Samski boste nad svojim stanom popolnoma navdušeni in pozitivno naravnani. Uživali boste v svoji družbi ter dejstvu, da vas nič ne ovira ter vam nihče ne ukazuje. Popolnoma boste sprijaznjeni in zadovoljni sami s seboj, zato boste lažje trezno pogledali na trenutno situacijo. Ugotovili boste, da se ni vredno ukvarjati z ljudmi, ki nočejo tega, kar želite vi. Zunanja lepota mine, notranja lepota pa je nenadomestljiva. Iščete partnerja z enakimi vrednotami, zato ga le počakajte. Morda vas čaka že za naslednjim vogalom.

Denar: V tem mesecu bodite z denarjem previdni in z njim ne razmetavajte. Nakup novega avtomobila ali kakšno drugo večjo investicijo še malce odložite, saj vas čakajo nepričakovani izdatki. Ne nakupujte preko svojih sposobnosti. Čaka vas malce zmede na stanovanjskem področju. Če najemnino le stežka plačujete je morda čas, da si poiščete manjše stanovanje – ali pa službo, ki nudi višje plačilo. S poslovnim področjem boste ta mesec nezadovoljni, saj nič ne bo šlo kot po maslu. Za vse dosežke se boste morali zelo potruditi in trdo delati. Pametno je, da si vzamete dopust ter se raje posvetite ostalim področjem svojega življenja. Ne sprejemajte nepremišljenih odločitev ter morebitno odpoved dobro premislite. Posvetujte se s prijatelji in družino.

Zdravje: Spremenite svoj način življenja in zdravje bo sledilo. Če ste neprestano obremenjeni in pod stresom je zadnji čas, da si vzamete dolg dopust. Če imate težave z nadrejenimi je morda čas, da jim to tudi poveste. Čas je, da zdrav način življenja resnično postane stalnica v vašem življenju, ne le kakšen dan, ko se vam posreči. Uživajte več zelenjave in sadja, pa tudi polnozrnatih izdelkov. Izogibajte se mesu in uživajte več stročnic. Vaš jedilnik naj zasedejo nepredelana živila, ki nam jih podarja narava, naslednji mesec pa se zazrite nazaj ter poglejte kako se boste počutili. Zagotovo boste na ta način stopili tudi tiste kilograme, ki vas tarejo že več let. Navkljub nekaj padcem imunskega sistema se boste uspeli pobrati brez pretiranih zdravstvenih težav. Morda vas čaka nekaj glavobolov, ki pa jih bo rešila protibolečinska tableta.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE