Horoskop OVEN

horoskop ovenSplošne značilnosti: Oven je prvo znamenje zodiaka, ki predstavlja rojstvo. Predstavlja torej zavedanja samega sebe, in ne toliko vživljanja v druge ljudi. Svoje potrebe postavlja na prvo mesto. Posamezniki, rojeni v tem znamenju so zelo direktni, energični ter optimistični. So zelo odzivni ter temperamentni. Pri srcu so jim ljudje, s katerimi se lahko zabavajo, tihe miške pa zanje niso najboljša družba. Ovni so odkriti, zato ne marajo laži ter prevar. Nekateri imajo težave z ohranjanjem stabilnosti, tako finančne kot tudi osebne, saj jih zanima prav vse. Svojo pozornost popolnoma usmerijo na določeno stvar, ki jih v trenutku zanima, zato kaj hitro pozabijo na vse ostalo.

Navkljub njihovi neposrednosti, so ovni dobri tudi pri ustvarjanju vtisa na ostale. Čeprav se včasih ne znajo zadržati, je z njimi enostavno shajati – predvsem kadar so dobre volje. Ko so žalostni ali razočarani, se lahko zelo hitro razjezijo, zato jih je takrat bolje pustiti same. Njihov temperament jim pride prav predvsem kadar je potrebno zaščititi sebe ali svoje najdražje. Takrat bodo šli čez vse meje ter zavarovali tiste, ki potrebujejo njihovo pomoč. Čeprav niso najbolj potrpežljivi, tega ne bodo vedno pokazali, saj še vedno verjamejo, da je potrebno spoštovati prav vsakogar – ne glede na to, kako drugačen je od njih samih.

Ljubezen: Ko se posameznik, rojen v znamenju ovna, zaljubi, svojo pozornost usmeri le v doseganje svojih ciljev. V osvajanje svoje simpatije torej. Zna se zgoditi, da vas bo v prvem trenutku zasipal s svojo pozornostjo, a že naslednjo pozabil na vas ter odšel novim zmagam naproti. Ovni imajo vedno nove ideje, saj so zelo kreativni, zato jih ni enostavno zamotiti. Če vam to uspe, pa bodo vaši do konca. So namreč zelo zvesti ter ljubeči partnerji, pa tudi izjemni starši, ki svoje znanje z veseljem predajajo naprej skozi igro. Čeprav so ovni le redko sramežljivi, naj vas tudi takrat ne preslepijo. Kljub temu, da jim je zmanjkalo besed, jim še vedno vlada nepredvidljivi Mars. Zato kar pozorno, saj vas bodo kaj kmalu presenetili z dejanjem, ki ga niste pričakovali. V ljubezni se z ovni ne igrajte igric. Vse namreč vzamejo zares. Z njimi bodite iskreni ter jih ne vodite za nos, saj se vam utegnejo maščevati.

Posel in denar: Ovni se v vlogi šefa znajdejo odlično. Z lenimi zaposlenimi ne bodo kaj preveč popustljivi, tiste delovne pa bodo zelo spoštovali. Če torej iščete zaposlitev le zaradi denarja, se v velikem loku izognite šefov, ki so rojeni v znamenju ovna. Ovni kot podrejeni delavci svoje naloge odlično opravljajo, delu pa se predajo – sploh, če so z njim zadovoljni ter v njem uživajo. V primeru, da mu ne boste izplačevali plače ali pa ga skušali kako drugače pretentati pa le previdno, saj bo to takoj opazil ter to tudi zelo jasno in glasno povedal. Ker so zelo tekmovalni, se bodo vedno prijavili na boljše razpisano mesto ter iskali možnosti za izboljšave. S sodelavci so prijazni, vendar le če so slednji do njih spoštljivi. Svoje mnenje vedno povedo hitro, zato se pogosto znajdejo tudi v konfliktih z nadrejenimi.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE