Horoskop RAK

horoskop rak

Splošne značilnosti: Raki kot četrto znamenje zodiaka predstavljajo materinsko znamenje, ki je odlično pri vzgoji. Primerjamo jih lahko z vodnim rakom, ki na sebi nosi trden oklep, v svoji biti pa je mehak ter močno ranljiv. Enako se tudi posamezniki, rojeni v znamenju raka, pogosto obdajo z neprebojnim jopičem, ki ščiti njihovo občutljivo ter nadvse ljubečo sredico. Njihova razpoloženja se menjajo pogosteje kot dan in noč, zato nekateri z njimi nimajo potrpljenja.

Običajno so introvertirani, potrebujejo veliko časa zase ter za svojo družino, najbolje pa se počutijo v znanem okolju, po možnosti v naravi, s knjigo v roki. Raki so zelo čustveni, dobrodelni, prilagodljivi ter imajo odlično sposobnost empatije ter komunikacije. Usmerjeni so v preučevanje družbe, zato jih zanimajo stvari, skrite očem. Zanima jih, kaj se skriva pod globino morja, v srcu ljudi, ki jih srečajo na ulici. Običajno so bolj tihe narave, vendar še zdaleč ne zato, ker ne bi imeli svojega mnenja. Enostavno ne marajo glasne družbe, zato raje ostanejo v ozadju. Ko srečajo prave prijatelje, ki jih poslušajo, lahko govorijo cel dan. Nasploh so zelo skrivnostni.

Ljubezen: Ljubeči raki obožujejo romantiko in ljubeznive ljudi. Sčasoma postanejo zelo izbirčni pri izbiri partnerja, saj gledajo zelo dolgoročno v prihodnost. Ko izbirajo partnerja se zavedajo, da iščejo starša svojih otrok, zato jih ne zadovolji prav vsak. V ljudeh spoštujejo iskrenost, varnost ter zanesljivost, sovražijo pa prevare ter ljudi, na katere se ne morejo zanesti. So romantični sanjači, zato potrebujejo veliko pozornosti ter zatrjevanja, da bo njihov partner z njimi do konca življenja in še dlje. V kotičku misli se vedno bojijo, da bodo ljubljeno osebo izgubili. V najhujših trenutkih zato postanejo zelo samodestruktivni ter zaprti vase. Iz oklepa jih lahko izvleče le oseba, ki bo z njimi delala kot v rokavicah, hkrati pa ne bo užaljena s strani njihove impulzivne samoobrambe. Da, z njimi je lahko zelo težko, sploh kadar se nahajajo v težki življenjski situaciji. Vsekakor so vredni vztrajanja, saj vam bodo vso ljubezen povrnili, močneje kot ste začutili kadarkoli prej.

Posel in denar: Pogosto lahko srečamo rake na visokih pozicijah, kjer igrajo glavno vlogo pri vodenju podjetja. Na visokih mestih bomo našli tako ženske kot moške, ki vsekakor vedo, kako se stvarem streže. Ker odlično razumejo ljudi ter se vživijo v njihova čustva, pogosto pa nehote začutijo tudi težave, ki jih pestijo, je z njimi lahko shajati. Svojim uslužbencem zastavljajo meje, ki jih ne smejo prestopiti, vsekakor pa so zelo sočutni. Z delavci se čutijo enakovredne, zanje pa vedno poskrbijo tudi z dobro malico. Kot zaposleni, so raki zelo zanesljivi, hitri ter odzivni. Nanje se lahko zanesemo. Vsekakor pa se ne pustijo izkoriščati. Morda bodo počakali mesec ali dva, vendar je to tudi vse, kar bodo storili, če se bodo počutili slabo. Takrat bodo brez oklevanja odšli iskat boljše priložnosti. Z denarjem so varčni ter premišljeni. Vedno hranijo nekaj za težke čase, po možnosti na skrivnem računu, za katerega ne ve nihče.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE