Horoskop RIBI

horoskop ribi

Splošne značilnosti: Ribe so zadnje znamenje zodiaka ter v nasprotju s prvim, ovnom, predstavljajo smrt oz. preporod. Že njihov simbol označuje, da imajo dvojno naravo. Dve ribi, ki plavata vsaka v svojo smer, prikazujeta njihovo notranjo razdvojenost pri iskanju miru, pravice ter ljubezni. Nakazujejo tudi dejstvo, da so posamezniki, rojeni v znamenju rib, lahko med seboj popolnoma nasprotni. Nekateri počnejo nekaj, česar ne želijo, drugi pa ne poslušajo svojega srca.

Sicer so razumno znamenje, ki se zanaša na svojo intuicijo, veliko pozornosti pa posveča tudi svojim občutjem. Ne marajo agresivnega pristopa ter glasnih ljudi. Veliko raje uživajo v mirnem vzdušju ob izbrani družbi. So zelo romantične, zato jih je mogoče hitro očarati – vendar ne nasedajte njihovi milosti. V sebi skrivajo tudi kanček nagajivosti, ki se ji boste le stežka uprli. Ribe so zelo sočutna bitja, ki bodo vedno pomagale vsakomur, ki potrebuje pomoč. Pogosto se zatekajo k fantazijam in sanjam, kjer se oddaljijo od realnega sveta v svet, kjer je vse mogoče. Imajo bogat domišljijski svet ter so velike umetniške duše. Nagnjene so k odvisnostim – od hrane, pijače, ljudi ali česa drugega. Takrat postanejo samodestruktivne ter potrebujejo pomoč osebe, ki jih dobro pozna.

Ljubezen: Poznamo dve vrsti rib – ene obožujejo ljubezen, trdna in doživljenjska razmerja, druge pa se slednjim močno ogibajo ter iščejo svojo večno svobodo. Vsekakor so ribe zelo ljubeče, včasih pa jih je težko razbrati. Ker so tako nežne, se velikokrat znajdejo v precepu med partnerjevimi in svojimi željami. Med obojim skušajo krmariti, dokler razmerje popolnoma ne propade. Ribe potrebujejo sočutnega sopotnika, ki se bo vedno skušal prilagoditi njihovim željam, včasih pa postavil tudi svoje meje. Včasih namreč še same ne vedo, kaj točno potrebujejo oz. kaj bi bilo prav storiti v določenem trenutku. Nagnjene so tudi k vztrajanju v slabih razmerjih – trudijo se za partnerja, ki jih ne spoštuje ali pa požirajo neslane šale, ki jih močno prizadenejo. Vsekakor tudi to enkrat mine ter pokažejo svoje kremplje. Ko boste prekoračili svoje meje, vas bodo enostavno zapustile, brez da bi se enkrat samkrat obrnile nazaj. Zavedajo se namreč, da svojim najbližjim dajejo veliko priložnosti. Če ne boste pozorni, se vam lahko kaj hitro izmuznejo iz rok ter odidejo v nove, njim bolj prijazne, vode.

Posel in denar: Osamljeni, kreativni poklici, kjer se lahko ribe izražajo, predstavljajo najboljšo izbiro zanje. Ker lahko hitro zapadejo v depresijo zaradi monotonega delavnika, potrebujejo ribe veliko izzivov – seveda ne korporativnih ali takšnih, ki vključujejo tekmovanje in odločanje, kdo je boljši. Svoj delovni čas si najbolje organizirajo kar same. Svoje delo namreč opravljajo vestno in točno, vendar pod svojimi pogoji. Čeprav pogosto sanjajo ter fantazirajo (tudi podnevi), so zanesljive in zato zelo uspešne delavke. Kar se tiče denarja, slednji običajno kar priteka iz različnih virov. Veliko rib ima poleg zaposlitve tudi dodaten hobi, ki predstavlja vir zaslužka, npr. igranje kitare na ulici.       

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE