Horoskop ŠKORPIJON

horoskop škorpijon

Splošne značilnosti: Škorpijoni so odločni, močni, bistrega duha ter zelo neodvisni. Predani so iskanju samih sebe ter globlje resnice, ki je navadnemu opazovalcu skrita. So skrivnostni, mistični ter oddajajo zanimivo energijo. Težko jih je prebrati, prav tako pa jih je težko pripraviti do tega, da bi se odprli ter iskreno zaupali kaj jih teži. Odprejo se le izbranim, pa še tem ne povedo vsega. So veliki individualisti, ki imajo ljudi radi, vendar jim ne zaupajo. Pogosto imajo mnenje, da je svet slab, ljudje pa neiskreni. Čeprav so čustveni, to izražajo na drugačen način.

Pogosto se zaprejo vase ter se prepustijo razmišljanju – slednje lahko postane tudi škodljivo in samodestruktivno. Na dolgi rok so prilagodljivi, vendar pa ne marajo sprememb. Raje živijo po ustaljenih tirih. Imajo tudi slabo stran, ki se kaže skozi nezaupljivost, ljubosumje ter agresijo. Ne marajo ljudi, ki v različnih situacijah in družbah kažejo različne obraze, prav tako pa obsojajo tiste, ki niso iskreni, predani ali odkriti. Ker svoja občutja skrivajo ter doživljajo nekoliko drugače, jih okolica pogosto ne razume. Seveda si je tudi njihovo zaupanje mogoče prislužiti, vendar z nekaj truda ter časa. Ne pričakujte, da vam bo škorpijon zaupal kaj o sebi že v prvem mesecu poznanstva. Tudi kasneje v ustaljenih prijateljskih in ljubezenskih razmerjih se pogosto znajdejo v situaciji, ki jih privede do tega, da svoje ljubljene testirajo na različne načine – tudi podzavestno.

Ljubezen: Škorpijoni so v ljubezni predani, vendar potrebujejo dolgo časa, preden popolnoma zaupajo svojemu partnerju. Odlično manipulirajo z ljudmi, zato bodite pri njih pazljivi. Če imate občutek, da je nekaj narobe, najverjetneje tudi je, zato jih s tem soočite neposredno. Sicer se ne bodo odzvali. Ko se končno zaljubijo v določeno osebo, ki izpolnjuje vse kriterije zaupanja in iskrenosti, se popolnoma predajo. So odlični ljubimci, zato imajo lahko v življenju tudi veliko ljubezenskih razmerij. Vendar brez skrbi – v razmerju so zvesti ter le redko varajo. Omeniti je potrebno, da konflikte težko pozabijo in so zelo zamerljivi. Najlažje se jim boste odkupili skozi dejanja in ne toliko z lepimi besedami. Bodite tam, ko vas potrebujejo, njihov oklep pa se bo zmehčal. Čaka vas mehka sredica, polna ljubezni, romantike, ljubeznivosti ter ranljivosti.

Posel in denar: Škorpijoni so dobri na vseh področjih, ki jih zanimajo. Pogosto se bodo odločili za nekonvencionalno pot ali službo, ki med običajnimi ljudmi ni najbolj zaželena. Zanima jih vse, kar je mistično ter še neznano. Vesolje, smrt ter delovanje človeškega telesa so le ena izmed teh področij. Tako škorpijoni ne bodo najbolj navdušeni nad rutinskimi proizvodnimi službami. Pogosto se bodo prebili na višja delovna mesta, saj so pripravljeni vložiti ogromno truda v tisto, česar si želijo. Na delu so zelo spoštljivi do vseh, tako delavcev kot nadrejenih – seveda dokler ne storijo nečesa, kar poruši njihovo zaupanje. Govoričenje za njihovim hrbtom tako ni dobra ideja, prav tako tudi posmehovanje. Če vas na delu moti kakšen škorpijon, mu to raje povejte v obraz. Na ta način se mu boste že takoj prikupili, zato z njim ne bo težko priti do dogovora. Pazite le, da ne boste žaljivi ali arogantni. Tega škorpijoni namreč ne marajo. Varčevanje denarja jim gre odlično od rok. Le redko bodo posegli po posojilu. Raje si nekaj časa ne bodo privoščili prav ničesar.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE