Horoskop STRELEC

horoskop strelec

Splošne značilnosti: Strelci so v realnem življenju zelo umirjeni ljudje, z iskrico v očeh, ki se lahko kar naenkrat spremeni v velik, goreč plamen. Če so takrat slabe volje, užaljeni ali jezni, raje bežite, sicer pa ste najverjetneje na dobri poti, da jim postanete všeč. Strelci so družabna bitja, ki obožujejo spoznavanje novih ljudi, krajev, celin, živali, podjetij, predmetov, hrane itd. Pravzaprav obožujejo vse, kar je novo, zato jih boste pogosto srečali na potovanjih. Na slednje se zelo radi podajo čisto sami, spontano.

So veliki individualisti ter potrebujejo veliko svobode. Kljub temu, da obožujejo ljudi, jih je težko privezati na en sam kraj ali na enega samega človeka. Tako imajo včasih kar nekaj težav pri iskanju svojega življenjskega sopotnika. Najbolje se počutijo, kadar vedo, da so uresničili novo željo ter dosegli določen cilj. Požvižgajo se na konvencionalna pravila – raje si zastavijo svoja, ki ustrezajo njihovim visokim etičnim in moralnim standardom. So tudi zelo prilagodljivi, zato se jim ni težko vključiti v novo okolje. Strelci so večni optimisti, zato življenje jemljejo kakor je. Uživajo v vsakem trenutku ter ne verjamejo vsemu, kar slišijo. V svojih težkih časih se najraje umaknejo nekam na samo, kjer jih nihče ne pozna. Tam sami zacelijo svoje rane. Za pomoč se pogosto obrnejo tudi na družino. Slednja jim veliko pomeni.

Ljubezen: Strelci so avanturisti, zato mora biti njihov partner pripravljen na vse. Pripravljen mora biti na potovanja ter impulzivne odločitve svojega dragega. Ker so strelci zelo neposredni, lahko njihove besede tudi bolijo. Ne vzemite vsega kot slabo stvar. Raje sprejmite izziv ter iskreno kritiko ter spoznajte, da lahko postanete še boljši. Strelci namreč ne dajejo slabonamernih kritik. Ker jim je mar za ljudi, lahko pogosto izpadejo preveč agresivni, vendar pa temu ni tako. Takšen je samo njihov način komunikacije. Običajno se tudi zaljubijo ter poročijo – vendar le z osebo, ki resnično ustreza vsem njihovim nezavednim kriterijem. Kljub temu, da jih je težko ujeti v kletko resnega razmerja, se bodo v to podali, kadar se resnično zaljubijo. Takrat so zvesti in ljubeči, pa tudi strastni in nepredvidljivi. Kadar so jezni, jih je najbolje pustiti same, saj lahko postanejo impulzivni ter izrečejo stvari, ki jih v resnici ne mislijo.

Posel in denar: Pogosto jih najdemo na visokih funkcijah stikov z javnostjo, oglaševanja, prodaje ali trženja. Prav gotovo je med njimi tudi kar nekaj uspešnih samostojnih podjetnikov. Njihovemu individualizmu namreč ne odgovarja rutinski delavnik, kjer so vsi slabe volje, če nekaj minut zamudiš. Raje samostojno oblikujejo svoj delovni čas ter delajo tisto, kar jih veseli. Če se znajdejo v začaranem krogu slabih ter nizko plačanih služb, postanejo destruktivni ter izgubijo smisel življenja. Takrat se bodo pogosto čez noč odločili, da niso pripravljeni na to in poiskali nov smisel življenja. Ker nikoli ne obupajo v uresničevanju svojih sanj, se bodo za želeno delovno mesto potegovali prav do zadnjega. Ker so prepričani, da jih nič ne more premagati, ter da se bodo prerinili skozi vsako situacijo, nimajo posebnih varčevalnih računov. Morda imajo v kakšni nogavici skrit kakšen evro ali dva, to pa je tudi vse. Denar jim ne pomeni veliko – vedno so zadovoljni z malim ter pravijo, da za preživetje potrebujejo le hrano, streho nad glavo, oblačila ter zdravje.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE