Horoskop TEHTNICA

horoskop tehtnica

Splošne značilnosti: Pravične tehtnice v svojem življenju neprestano iščejo ravnovesje – kar kaže že simbol, ki ponazarja njihovo znamenje zodiaka. So prijetne, prilagodljive ter nadvse ustrežljive. Rade imajo svojo družino in prijatelje, so zelo simpatične ter vedno pripravljene na flirt. Sicer so polne nasprotij. Kljub temu, da veljajo za precej leno znamenje, temu ni vedno tako. Običajno imajo obdobja popolne zasedenosti, ki ji sledi obdobje počitka. Kot že rečeno, vedno iščejo ravnovesje, ki se vedno znova ruši.

Enako je tudi na drugih področjih. V enem trenutku bo njihovo delovno okolje ter stanovanje popolnoma pospravljeno, v naslednjem pa neurejeno, za to pa jim sploh ne bo mar. Zelo hitro se odločijo ter ustvarijo mnenje, vendar pa ga pogosto tudi spreminjajo. So zelo neodločne, zato imajo težave pri iskanju ustreznih partnerjev. Vedno premlevajo, ali so storile pravo stvar. V življenju jim veliko lekcijo predstavlja dejstvo, da se je na neki točki potrebno prilagoditi ter odločiti, nato pa stati za svojo odločitvijo. Obožujejo harmonijo zvokov, barv ter besed. Imajo odličen okus za oblačenje, pa tudi za pisanje. Umetnost jih navdušuje, zato med njimi pogosto najdemo odlične risarje, slikarje, glasbenike ali modne stiliste, pa tudi šivilije.

Ljubezen: Tehtnice so socialna bitja, ljudje, ki obožujejo družbo ljudi in živali. Odlično delujejo v skupini, pa tudi v dvojicah. Tako imajo veliko željo najti primernega partnerja, ki bi jih razumel, varoval ter jim omogočal toliko svobode, kot je potrebujejo. Včasih izpadejo nekoliko površinske, saj jim je zunanji videz partnerja zelo pomemben. Prav tako jim veliko pomeni njihova urejenost ter oblačila. Vsekakor pa to ni vse, kar iščejo. Ko enkrat spoznajo nekoga, ki jim je všeč, se prične raziskovanje njegove osebnosti, mišljenja ter karakterja. Le najbolj prefinjeni se bodo uspeli prebiti skozi to pot. Seveda je nagrada vredna vsega truda! Nasploh imajo tehtnice ogromno oboževalcev, pa tudi simpatij. So očarljive in lepe, zato pogosto dobivajo romantične ponudbe. Če jih želite očarati, imejte v mislih, da jim največ pomenita resnica ter pravica. Tako se raje zadržite obsojajočih pripomb, saj lahko pokvarijo njihovo mnenje o vas samih.

Posel in denar: Na delu se tehtnice dobro izkažejo. Ker niso sramežljive ter izžarevajo poseben čar, jim službe ni težko dobiti – vseeno pa se zanjo težko odločijo. Tehtnice so osebe, ki se stvari lotijo počasi in resno. Veliko raje, kot da bi se stvari lotile zaletavo, nato pa bi bile primorane vse začeti ponovno. So diplomatske ter odzivne pod stresom. Najbolje delujejo v pisanih kolektivih, delo v osamljenem okolju pa jim ni najljubše. Kljub temu, da se zavedajo, da je za vse dobrine potrebno delati, lahko kaj hitro podležejo stresu iz okolice. Kar se tiče denarja, imajo tehtnice dve strani. Ena izmed njih jim preprečuje, da bi kupili vse, kar si želijo, a že v naslednjem trenutku lahko prevlada tudi druga – tista, ki si dovoli prav vse. Ker obožujejo urejen videz ter trgovine nasploh, jih boste pogosto srečali v nakupovalnem centru. Kjer se seveda ne bodo uspeli odločiti med dvema barvama istih modelov majic. Tako bodo kupili kar obe. Ali pa nobene.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Horoskop za junij 2017www.horoskopko.si/horoskop-junij-2017
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE