Horoskop VODNAR

horoskop vodnar

Splošne značilnosti: Zračno znamenje vodnarja predstavlja individualizem, neodvisnost ter humanitarnost. Vodnarji so osebe, ki se ne odprejo zlahka. Čustva jim ne pomenijo prav veliko, zato jim pogosto ne zaupajo. Sicer pa zelo radi zaupajo svojim instinktom ter odprto izrazijo, če kakšne stvari ne razumejo najbolje. Vedno so pripravljeni pomagati, pa naj se gre za živali, posameznike, družine, osebe s posebnimi potrebami. Imajo čut za pravičnost ter močan glas. So odlični komunikatorji ter imajo oster jezik.

So nekoliko ekscentrični, zato se ne ujamejo prav z vsakim. Sarkazem je pogost na njihovem meniju sporazumevanja, zato bodite na to pozorni. Naj vas žarke opazke ne spravijo iz tira, saj ne mislijo ničesar slabega. Kadar se je potrebno postaviti zase, so vodnarji prvi na bojni liniji. V besednem dvoboju jih ne boste zlahka premagali. Če nastane konflikt, se bodo vodnarji z vami soočili neposredno. Izhoda na tem mestu nimate, vsaj če želite zakopati bojno sekiro. Najbolje je, da ga poslušate ter poskrbite, da vaša čustva ne bodo izbruhnila na dan kot vrelo mleko iz lonca. Spoštujejo namreč moč logičnega mišljenja in menijo, da bi ga morali tudi vi.

Ljubezen: Vodnarji so dobri partnerji, iskreni ter zvesti ljubimci. Seveda imajo tudi kakšno pomanjkljivost, kot je npr. impulzivnost, agresivnost ter nepotrpežljivost, vendar vam s tem ne bo storil nič žalega. Za uspeh razmerja z njim se boste morali nekoliko prilagoditi, vsekakor pa biti pripravljeni na dolge ter razgibane pogovore o stvareh, ki jih imajo radi. Tihe miške z njimi na dolgi rok ne bodo shajale, prav tako ne osebe, ki so najraje kar doma. Njihovo življenje je razgibano, zato vas vabijo, da se jim pridružite. Sicer tudi na ljubezenskem področju potrebujejo nekaj neodvisnosti, vendar je vse ostalo odvisno predvsem od vas. Z veseljem vas vzamejo zraven kamorkoli, le da boste sledili njihovemu načrtu ter jim pustili, da uživajo v stvareh, ki jih resnično zanimajo. Komunikacija je zelo pomembna za uspeh razmerja, saj bosta na ta način ohranjala iskrico pri življenju ter spoznavala drug drugega.

Posel in denar: Vodnarji obožujejo uporabne poklice. Pogosto začutijo, kje ni njihovo mesto, zato ne vztrajajo pri zastarelih težavah. Prilagodijo se trenutni situaciji, tudi če ni najbolj blesteča, obenem pa čakajo na boljšo priložnost. Odlično jim gredo poklici, kjer lahko svetujejo, poučujejo ter spoznavajo nove poglede na svet, ne marajo pa preveč rutinskega dela s številkami. Kljub temu, da so dobri s številkami, jih lahko preveč teoretičnega dela utrudi. Raje se preizkusijo v praktičnih poklicih, kjer lahko dejansko nekaj prispevajo k družbi. So zelo prostovoljni, zato jih prav pogosto srečamo na humanitarnih odpravah, v zavetiščih, bolnišnicah ali domovih za ostarele. Svoje finančne sposobnosti imajo vedno zapisane črno na belem. Redno jih spremljajo ter živijo po svojih sposobnostih. Ker ne marajo kreditov, jih bomo le redko našli v bančnem minusu in slabi finančni situaciji.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE