Horoskop 2020 za vsa znamenja

Horoskop

Napovedi prihodnosti so vedno zanimive in vznemirljive. Vas zanima, kaj so vam zvezde pripravile za leto 2020? Preberite splošen horoskop za vsa znamenja in preverite, kaj vas v prihajajočem letu čaka v ljubezni, poslu, denarju in seveda na področju zdravja.

V uvodu naj dodamo še, da bo leto 2020 precej intenzivno na vseh področjih, nakazujejo se revolucionarni premiki in pretresi tako na globalni kot povsem osebni ravni marsikaterega človeka. Preberite toreh letni horoskop 2020 in se pripravite na nove priložnosti, ki vas čakajo.

Letni horoskop 2020 za znamenje ovna

V letu 2020 si bodo ovni večkrat želeli prevzeti pobudo in voditi tako na področju ljubezni kot drugje. Želeli si bodo samostojnosti in vodstvenega položaja, vezani ovni pa bi lahko nekoliko pogosteje občutili odtujenost od partnerja. Zlasti septembra bodite pozorni, da vam ta ne uide, zato se opremite s strpnostjo, prilagajanjem in razumevanjem.

Medtem ko boste v začetku leta imeli občutek, da se vam delo samo kopiči, pa vam sredina leta prinaša zadovoljstvo z opravljenimi nalogami. Dobra energija se bo vlekla tudi v drugo polovico leta, tako da bo vaše finančno stanje zelo ugodno. Dobili boste tudi možnost dodatnega zaslužka.

Na zdravstvenem področju vam kaže malce slabše zlasti sredi leta, zato si vzemite čas za telesno dejavnost in čim manj stresa v svojem osebnem ter poslovnem življenju.

Letni horoskop 2020 za znamenje bika

Biki bodo na področju ljubezni in odnosov na prvo mesto začeli postavljati sebe in ne več nekoga drugega, kar lahko marsikoga preseneti. Spremenili boste svoja merila in zna se zgoditi, da spoznate nekoga novega, drugačnega, neobremenjenega. Če ste v zvezi, vas lahko čaka boj za prevlado v razmerju.

Tudi na poslovnem področju vam letni horoskop 2020 napoveduje težnje po samostojnosti, morda boste celo stopili na samostojno poslovno pot. Vsekakor je čas za nove poti in priložnosti, nove poglede in rešitve. November sicer nekoliko izstopa, a konec leta bo za vas zadovoljiv tudi na finančnem področju.

Na področju zdravja se vam obeta dobro leto, le spomladi se ne boste mogli izogniti prehladom. Zaradi pestrega dogajanja se zna zgoditi, da boste premalo spali, zato morate to nekako nadoknaditi.

Letni horoskop 2020 za znamenje dvojčkov

Dvojčke čaka kar naporno leto na vseh področjih. Iskali boste svoje prednosti in se jih tudi začeli zavedati, kar bo mnogim predstavljalo trn v peti. Samskim dvojčkom se spomladi obeta ljubezen, ki pa se potem lahko zaplete, zato jim svetujemo strpnost. Če ste v zvezi, pa vas čaka pestro življenje z nekaj nesoglasji v poletnem času.

S poslom in financami boste zadovoljni, morda se pojavi celo nova služba. Ne odločite se prehitro in ne obremenjujte se preveč z delom. Finančnih težav sicer ni na vidiku, morate pa biti vseeno pozorni na razsipnost in nakupe, ki jih v resnici ne potrebujete.

Nekaj več pozornosti bo treba usmeriti tudi na svoje zdravje, saj ste trenutno preprosto prezaposleni, da bi se ukvarjali še s tem. Sredi leta se znajo pojaviti težave, zato se posvetite sebi, gibajte se in uravnoteženo se prehranjujte.

Letni horoskop 2020 za znamenje raka

Rake čaka dinamično leto, polno avantur. Kakšna od njih lahko preraste celo v ljubezen, vendar pa bodite na ljubezenskem področju previdni zlasti maja. Tisti, ki ste v resni zvezi, boste razmišljali o poglobitvi zveze, morda se vam obeta celo poroka ali otrok.

Če s svojo službo niste najbolj zadovoljni, bo najboljši čas za menjavo marec, sicer pa se vam obeta kar dober zaslužek, ki ga vsaj nekaj prihranite za poletne mesece. Takrat ne bo dobro sklepati kreditov ali kupovati kakšne nepremičnine, se pa jeseni na tem področju zagotovo obetajo mirnejši časi.

Svetujemo, da skrbite za prijetne in harmonične medosebne odnose, saj ti na vaše zdravstveno stanje kar močno vplivajo, poleg tega pa poskrbite tudi za svoj imunski sistem, da ne boste obležali v postelji.

Letni horoskop 2020 za znamenje leva

Levi boste v prvi polovici leta leteli na krilih ljubezni, samski lahko srečate celo ljubezen svojega življenja. Od septembra naprej kaže na nekoliko bolj turbulentne čase, zato je dobro, da v ljubezen vključite tudi nekaj razuma in ohranite mirno kri. Posvetite se svojim hobijem in notranjemu miru, pa bo vse lažje.

Tudi na poslovnem področju vam letni horoskop 2020 napoveduje nove priložnosti. Zgrabite jih, dobro opravljajte svoje naloge. Avgusta se na področju posla nakazuje nek zastoj, zato bodite pozorni na to, da poslušate druge in z njimi dobro komunicirate. Leto 2020 bo za vas finančno precej ugodno.

Zagotovo ste že slišali za različne tehnike sproščanja. Tokrat bi bilo dobro, da jih uporabite tudi v praksi, ob zdravstvenih težavah pa obiščite tudi zdravnika, saj vam kakšna preiskava zagotovo ne bo škodila.

Letni horoskop 2020 za znamenje device

Devicam leto 2020 prinaša burno ljubezensko dogajanje, morda se pojavi celo nekaj tretja oseba, zato pazite, da ne boste naredili nečesa, kar boste kasneje obžalovali. Pozorni bodite pri spletnem dopisovanju, saj se kaj hitro lahko zgodi, da vas partner ‘razkrinka’ in ukrepa po svoje. Težave rešujte s pogovorom.

Kar se tiče posla, začetek leta za vas ne bo prav obetaven. Morali se boste prilagajati in sodelovati, nalagali vam bodo dodatne naloge, sredi leta pa vas vendarle čakata priznanje in zaslužen oddih. Privoščite si dopust! Do konca leta lahko pričakujete kakšno pohvalo ali priznanje, na finančnem področju pa tudi ni videti nekih težav.

Zlasti aprila in maja bodite pozorni v prometu, saj se nakazuje neka poškodba oziroma nesreča. Ustavite se, odpočijte si, razmislite o svojem življenjskem tempu. Ob koncu leta se nakazujejo težave s prebavili, zato ne pozabite na zmernost pri hrani in pijači.

Letni horoskop 2020 za znamenje tehtnice

Tehtnice se boste končno postavile zase in svoje potrebe postavile na prvo mesto, z drugimi pa boste gradili odnose na nekih povsem novih temeljih. Sredi leta vas čaka prijetno obdobje z veliko samozavesti v ljubezni, intenzivno dogajanje pa vam bo pobralo nekaj energije. Kljub temu vas do konca leta čaka mirno obdobje.

Za posle velja podobno – iskali boste odgovore v sebi in se soočili s kakšno notranjo stisko, potem pa boste v službo vnesli kar nekaj optimizma in nove energije. Leto 2020 se za finance sicer ne bo začelo najbolje, a že marca se na tem področju obeta olajšanje.

Prav v tem obdobju pa boste ugotovili, da bo treba nekaj narediti za svoje telo in se spravili v akcijo. Počutje se bo s fizično dejavnostjo in uravnoteženo prehrano izboljšalo, le avgusta boste morda za nekaj dni obležali.

Letni horoskop 2020 za znamenje škorpijona

Škorpijone v ljubezni čaka zanimivo in dinamično leto, bodite pa pozorni na to, da se ne boste prehitro zaljubljali, saj prvi zaljubljenosti običajno sledi pristanek na realnih tleh. Začetek morebitne resne zveze se nakazuje v maju, druga polovica leta pa vam prinaša mirnejše obdobje. Vezani škorpijoni pazite, da v svoje življenje ne spustite kakšne tretje osebe.

Nove poslovne priložnosti vam letni horoskop 2020 napoveduje v začetku leta, vendar svetujemo, da se ne zaganjate preveč in poslovne odnose vseeno skušajte reševati na mirne ter subtilnejše načine. Februarja ali junija morda prejmete nepričakovan finančni priliv.

Pestro dogajanje v službi se zna odražati tudi na vašem zdravju. Bodite potrpežljivi, če domači pripravki ne bodo pomagali, pa le obiščite zdravnika.

Letni horoskop 2020 za znamenje strelca

Strelce čaka razgibano leto. Če ste v zvezi, boste doživeli neko prelomnico, pa naj bo to poroka ali razhod. Tega ne počnite aprila in novembra, da vam ne bo žal, sicer pa se samskim v ljubezni obetajo neki novi podvigi. Le razumevajoči bodite do človeka, ki vam prihaja naproti.

Novi projekti vas čakajo tudi v poslovnem življenju, kjer se napeto obdobje kaže šele za drugo polovico leta 2020. Denarja bo za vsakdanje življenje dovolj, le kreditom in večjih investicijam se raje izogibajte. Najboljši meseci: marec, julij, oktober.

Leto boste začeli zagnano, a telesni dejavnosti kaj kmalu ne boste več posvečali toliko pozornosti kot na začetku. Pazite, da se vaš vsakdanji ritem ne bo poznal na počutju in zdravju, zato uživajte zlasti zdravo in ekološko pridelano hrano.

Letni horoskop 2020 za znamenje kozoroga

Kozorogi, pripravite se na razburljive čase, ko bodo stvari nihale tako na zasebnem kot poslovnem področju. Najboljši časi za izgradnjo harmoničnih odnosov bodo v začetku leta, pazite pa, da službe ne boste postavljali pred partnerstvo oziroma družino. Samski kozorogi pa le malce znižajte svoja pričakovanja in morda vas čaka partner za daljše obdobje.

Morda dobite novo službo ali delovno mesto (že v začetku leta), zaradi prizadevnosti pa se vam obeta tudi nekaj nagrada. V finančnem smislu bo leto 2020 stabilno, zaradi poslovnega angažiranja se vam namreč obeta več nepričakovanih prilivov.

Zagnanost za delo se zna odraziti na vašem zdravju. Običajen prehlad se lahko razvije v kaj resnejšega, zato si vendarle vzemite nekaj časa povsem zase. Pojdite v naravo, odklopite misli in vsaj za nekaj časa pozabite na posel.

Letni horoskop 2020 za znamenje vodnarja

Če si vodnarji želite mirni časov, jih bo v letu 2020 bolj malo. Pri medosebnih odnosih svetujemo nekaj več strpnosti in upoštevanje mnenja drugih, prisluhnite jim in ne odzivajte se na prvo žogo. Samske morda maja čaka novi partner, a ga boste morali znati zadržati, pestri časi pa se obetajo tudi tistim, ki so že dlje časa v ljubezenski zvezi.

Služba bo tista, kamor se boste zatekali pred težavami na osebnem področju. Marca bo dobrodošel počitek, v drugi polovici leta pa se v poslu obeta nekaj zavisti. A nič zato, čaka vas odličen zaključek leta, tudi na finančnem področju.

Letni horoskop 2020 napoveduje, da boste zdravje zanemarili, zato bodite pozorni, kot vam bo telo začelo sporočati, da ima vsega dovolj. Marca si privoščite oddih, proti koncu leta pa bi bilo dobro, da spremenite tudi prehranjevalne navade. Nikar se ne zatekajte h kakšnim poživilom.

Letni horoskop 2020 za znamenje rib

Samske ribe se boste v začetku leta najverjetneje zaljubile, vzneseno stanje se vam obeta nekje do junija, potem pa vas čaka razmislek, kako naprej. Posvetite se tudi drugim ljudem v svojem življenju, ne le novemu partnerju. Vezani bodite nekoliko bolj pozorni avgusta in novembra.

Spremenljivo leto vas čaka na poslovnem področju, če boste pokazali dovolj volje, pa boste težave dokaj uspešno reševali. Bodite aktivni in disciplinirani, rezultat vas čaka v drugi polovici leta, ko se vam obeta napredovanje ali neka druga zmaga.

Za zdravje boste začeli kar zgledno skrbeti, le julija vas lahko zdravnik negativno preseneti. Najverjetneje se bo to izkazalo kot primanjkljaj neke snovi v telesu, kar boste dokaj hitro sanirali.

Za konec

Letni horoskop 2020 torej marsikomu napoveduje velike prelomnice, če bi želeli o svojih potencialih, priložnostih in tudi primanjkljajih izvedeti več, pa svetujemo, da podrobneje preverite tudi svoj ascendent ali znamenje, v katerih se pri vas gibajo drugi planeti.

Kje dobim natančen letni horoskop 2020?

Preberite letni horoskop 2020 za vsa znamenja na naši spletni strani. Razkrivamo, kaj se vam bo dogajalo na različnih področjih, kot so ljubezen, denar in zdravje. Naj bo ta letni horoskop vaše vodilo za življenje v prihajajočem letu, saj vam navaja smernice, po katerih se ravnajte, da boste lepše in lažje živeli.

S katerimi znamenji se v ljubezni najbolje ujamem?

Oven se najbolje ujema z vodnarjem, bik z rakom, dvojček z vodnarjem, rak z ribo, lev s strelcem, devica z bikom, tehtnica z dvojčkom, škorpijon z rakom, strelec z ovnom, kozorog z bikom in riba s škorpijonom. To so ljubezenske kombinacije, v katerih je posameznikom kar najlepše in najbolj prijetno. V nekaterih zvezah vlada strast, spet v drugih mirna povezanost, najpomembneje pa je, da se par ujema v ključnih lastnostih in osebnostnih značilnostih.

Katere horoskope lahko še preberem na tej spletni strani?

Dnevnega, tedenskega, mesečnega, seveda pa tudi ljubezenskega. Pri nas pa boste našli tudi zelo podrobne opise pripadnikov posameznih znamenj, ki vam bodo povedali, kakšen je morda vaš novi prijatelj ali pa, kaj vse lahko pričakujete od nekoga, ki je rojen v določenem znamenju in ga tudi sicer že dobro poznate.

Zakaj se moj karakter ne ujema z značilnostmi mojega astrološkega znamenja?

Zlasti zato, ker na stvari, kot so človekova osebnost, njegovi odzivi in reakcije na okoliščine, ne vpliva le Sončevo znamenje, ampak tudi tisto v Luni, podznaku ... Na podlagi tega lahko še bolj natančno prepoznamo svoje potenciale in jih na primeren način tudi uresničimo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE