Manjka nama le še otrok in bomo popolna družina

Sara ima urejeno življenje, edino, kar jima s partnerjem še manjka, je otrok. Se jima bo želja uresničila?

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Aurori, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Konec novembra 2023, začetek decembra, sem imela spontani splav, nato počakala 3 cikle (po nasvetu ginekologinje) in sedaj zopet delava na otročku, ki pa je zeeeeelo zaželen, nisva več tako mlada, 28 oba … Pred 2,5 leta sva se ustalila, kupila hišo, ki sva si jo zelo želela, jo tudi sproti renovirava (čeprav ni toliko stara, čisto okej za bivanje) … Imava mucko britanko, ki je zelo scartana, sedaj nama manjkajo le še otroci in mogoče pes, pa bi bila družina popolna. Oba imava redni službi, sva pridna, delovna, imava lepe odnose z družino in prijatelji. Iskreno nama ne manjka nič, imava en drugega … Pa vendar bi si želela postati starša, enemu ali dvema, trem, štirim otrokom … Hiša je dovolj velika. Prosim vas za mnenje, kdaj bo prišel ta tako težko pričakovan družinski član. Malo naju je strlo po splavu, pa vendar nisva imela vpliva …. Lep pozdrav.

Odgovor vedeževalke Aurori:

Stari ste 28 let, lani ste imeli spontani splav. Pravite, da imate urejeno partnerstvo, hišo, oba s partnerjem redni službi in urejeno življenje. Želite si le še otroka in sprašujete, kdaj ga boste dobili. Karte niso pokazale neke jasne časovnice niti vzroka, zakaj otroka ne  dobite. Videti je, da vam je namenjeno lepo družinsko življenje, obdarjeno s finančnim obiljem, tudi psa boste imeli, a se trenutno vse to še nekoliko izmika. Videti je, da morate pred tem še neke stvari razrešiti oz. da tukaj, kjer ste trenutno, še ni končna postaja, pa naj se na zunaj zdi vse še tako zelo udobno. Duša si sicer zelo želi priti v vaše življenje in ni več daleč stran od vas. Otroka boste dobili. Kaže se, da bosta dvojčka ali pa boste imeli dva otroka.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Aurori bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE