Naj kupim apartma na slovenski obali?

Angelika ima možnost nakupa apartmaja ob morju. Preverite, kaj ji svetuje vedeževalka.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Aurori, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Zanima me, ali naj kupim apartma, ki mi ga ponuja gospa na slovenski obali.

Odgovor vedeževalke Aurori:

Sprašujete, ali naj kupite apartma, ki vam ga ponuja gospa na slovenski obali. Od vašega vprašanja je poteklo že nekaj časa. Videti je sicer, da apartmaja niste kupili oz. da imate glede tega apartmaja roke nekako zvezane. Vaše duhovno vodstvo vam tudi svetuje, naj se glede tega ne prenaglite, ampak prej dobro premislite, preden se za to odločite. Če ste apartma vseeno kupili, se kaže, da bi glede tega lahko bil nek problem s financami v zvezi s to gospo ali pa v prihodnosti v povezavi s tem apartmajem. Sicer pa apartma na obali boste imeli, glede tega se vam kažejo odprta vrata, izpolnjena želja po tem, ki vam prinaša čustveno zadovoljstvo, tako da v tej smeri razmišljajte še naprej, če apartmaja še vedno nimate.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Aurori bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE