Očima tožim za dediščino. Kako se bo razpletlo?

Vita se je po smrti matere znašla na sodišču, kjer z očimom bije bitko za dediščino. Zanima jo razplet, vedeževalka pa ji svetuje naslednje …

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Očima tožim za dediščino po pokojni materi. Zanima me, kako se bo razpletla na sodišču. Hvala.

Odgovor vedeževalke Ize:

Očima tožite za dediščino po pokojni materi in sprašujete, kako se bo zadeva razpletla na sodišču. Glede tega bi vam s pravnega stališča lahko svetovala tudi kot pravnica, v kolikor bi o tem vedela več, a tokrat sprašujete karte, zato vam bom odgovor podala z višjega duhovnega vidika, ki se kaže tudi iz kart, ki ste jih dobili.

Stvar, ki v vašem primeru izstopa, so predvsem čustva. Videti je, da je zadeva za vpletene, najverjetneje pa za vas, zelo čustvena, sentimentalna, senzitivna, občutljiva in da se v vpletenih osebah veliko dogaja na globlji, ponotranjeni ravni pogojeno z zelo močnimi in globokimi čustvi. Kaže se vam podzavestno, intuitivno, skrivnostno, nerazrešeno, vi ali pa drugi vpleteni pa situacijo vidite na nek način nejasno in zamegljeno, kot že rečeno, kaže se torej nekaj, kar se še ni razkrilo, pogojeno pa je z globokimi čustvi.

Povod za vse, kar se trenutno dogaja, je materinska, ženska energija, ki jo vidite v zelo močni luči, verjetno je to vaša pokojna mama, ta energija in razrešitev te situacije pa vam prinaša življenjsko stabilnost, pozitivizem, obilje, razcvet in prosperiteto na vseh področjih. Kakorkoli že, karte vam svetujejo, da na celotno zadevo jasno pogledate z mentalnega vidika, manj čustveno, manj vpleteno, zrelo, neimpulzivno. Bodite potrpežljivi, razmislite, preden spregovorite, in se ne zapletajte v nepotrebne spore, argumente in konflikte. Vse stvari se z duhovnega vidika vedno zaključijo tako, kot je pravično in kot smo si s svojim delovanjem v preteklosti prislužili.

Glede samega razpleta pa vam lahko povem, da se bo zadeva skoraj zagotovo zaključila v vašo korist, saj ste glede tega dobili zares lepe karte, prinesla pa vam bo tudi veliko notranjega zadovoljstva. Sporočite, ko bo zadeva končana.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja, in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE