Se bo partnerica vrnila k meni?

Marjana je partnerica zapustila. Zanima ga, ali se bo vrnila k njemu in kakšen odnos bosta imela s sinom.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Imam kar nekaj težav s partnerico, ki jo neizmerno ljubim. Vendar me je zapustila. Ali obstaja možnost, da bova spet skupaj? Težave imam tudi s sinom, ali bo kdaj boljše? Počutim se, da bi najraje umrl, boli me duša in neizmerno trpim. Kaj mi je storiti? Za vaš iskren odgovor in kakršno koli pomoč se vam iskreno zahvaljujem.
Marjan

Odgovor vedeževalke Ize:

Zanima vas, ali bosta s partnerico, ki vas je zapustila, še kdaj skupaj. Istočasno vas zanima, ali bo kdaj tudi boljše s sinom, s katerim imata težave. Vedeti morate, da karte ne napovedujejo prihodnosti, saj ima vsak od nas svobodno voljo. Tako je rezultat oz. izid situacij vedno odvisen tudi od volje druge osebe. Lahko pa pogledamo energijo in povprašamo za usmeritve, kako ravnati v dani situaciji, tako, kot bi bilo v naše najvišje dobro in najvišje dobro vseh vpletenih. Karte mi nekako nakazujejo, da kljub temu, da je od vašega vprašanja poteklo že kar nekaj časa, ljubezenskih občutkov do bivše partnerice še vedno niste razrešili. S tako energijo, v kateri ste, trenutno tudi ne vidim veliko možnosti za napredek. Čas je, da se pomaknete naprej. Glede sina vam svetujejo, da bodite vi tisti, ki napravi prvi korak in se s sinom pogovorite. V tem odnosu je pomembna predvsem komunikacija.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja, in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE