Pustila me je po telefonu. Se bo vrnila k meni?

Anže je nesrečen, saj je po dolgoletni ljubezenski zvezi zdaj ostal sam. Zanima ga, ali bivša punca še razmišlja o njem. Naši vedeževalki Izi je zato poslal vprašanje – odgovor si lahko preberete spodaj.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Pred mesecem in pol je moja partnerica po telefonu prekinila najin odnos (zvezo). V zvezi sva bila 6 let, zdaj pa mi je v eni minuti po telefonu sporočila, da je med nama nastal velik zid in da prekinja najin odnos. Dan in pol pred prekinitvijo sva prišla s kratkega oddiha v Bohinju in ni nič kazalo na tako dejanje. Zanima me, če še razmišlja o meni in ali bo ona naredila prvi korak ter se vrnila nazaj k meni? 

Odgovor vedeževalke Ize:

Sprašujete, ali se bo partnerica, ki vam je po telefonu po 6 letih zveze sporočila, da prekinja odnos, vrnila nazaj k vam. Ključno sporočilo, ki ga očitno morate slišati oz. ključna nit, ki se vleče skozi vaše karte glede tega odnosa, je zaupanje oziroma, bolje rečeno, pomanjkanje tega.

Videti je, da si še vedno zelo želite, da bi se ta oseba vrnila k vam oz. upate na srečni zaključek, a v tem primeru ste vi tisti, ki si tega želite veliko bolj. Z njene strani se kaže zid, odmaknjenost, pomanjkanje zaupanja, neodločnost, kot kaže, pa razmišlja tudi o drugih opcijah oz. poteh, ki niso povezane z vami.

Ste tudi vi razmišljali, zakaj je nenadoma po 6 letih veze prekinila vajin odnos kar tako čez noč? Pravite, da nič ni kazalo na tako dejanje, a stvari se zagotovo ne zgodijo kar čez noč, za vsako dejanje definitivno vedno obstaja nek globlji vzrok, ki vodi v posledice.

Predlagam, da v sebi dobro razmislite, kaj je pripeljalo do tega. Videti je, da so med vama še vedno prisotna določena čustva, škoda bi bilo obupati in pustiti, da se odnos konča kar tako nerazrešen in brez odgovorov. Dobro razrešen pretekli odnos je tudi dobra in lažja popotnica za prihodnost, bodisi za obuditev starega odnosa bodisi za začetek novega.

Karte vam svetujejo, da ne čakate več. Odločno pristopite k zadevi, bodite vi tisti, ki prvi ponudi komunikacijo. Odkrito in iskreno se pogovorite z njo, zakaj je prekinila odnos in kaj je vodilo do tega. Odkrit pogovor vam bo vsekakor ponudil jasnost, moč in upanje, da bosta težave bodisi razrešila bodisi boste odnos lažje zaključili, v kolikor z njene strani ne bo več interesa. Komunikacija in zaupanje sta v vašem primeru ključna. Vsekakor pa je videti, da med vama v kratkem prihaja do komunikacije, v kolikor se še ni zgodila.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja, in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE