Skupaj sva že 17 let, a živiva ločeno in nesrečno

Miha že dolga leta vztraja v neizpolnjujočem ljubezenskem razmerju in upa, da bo s partnerico vendarle našel skupen jezik. Znašel se je tudi v finančnih težavah, saj financira adaptacijo objekta, v katerem bi na stara leta rad živel s partnerico. Naši vedeževalki Izi je poslal vprašanje – odgovor si lahko preberete spodaj.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

S partnerico rešujeva zvezo, ki traja že 17 let. In zanima me, ali bom kdaj srečen s to žensko – ali nama bo uspelo? Namreč, ona je prišla v moje življenje in mi tudi ogromno pomagala. Imava krasno 16-letno hči. In resnično jo imam rad. Ona je po horoskopu bik in nikakor ne najdeva skupnega jezika. Živiva ločeno, vendar skupaj adaptirava staro zidanico, ki sem jo podedoval z namenom, da greva tja na stara leta živeti skupaj. Tudi s hčerko sva zelo povezana in tudi ona ne podpira v smislu, da so težave v zvezi s prepiri v njeni mami. Adaptacijo financiram samo jaz, ker je ona zaradi zdravstvenih težav izgubila službo in zanima me tudi, kako mi kaže s financami. Veliko sem vložil v adaptacijo, kako mi kaže z delom, ali se bom finančno pobral? Ali bom dosegel letos cilj, ki sem si ga zadal? V pričakovanju vašega odgovora vas lepo pozdravljam, Miha

Odgovor vedeževalke Ize:

Sprašujete, kako bo z žensko, s katero sta v odnosu že 17 let in imata skupaj tudi hčerko. Karte vam svetujejo, da se prepustite življenju in preprosto sprejmite tisto, kar se vam ponudi. Karte kažejo, da je ona sicer po eni strani na nek način praktična, stabilna in prizemljena oseba, po drugi strani pa zna delovati zelo hladno, ostro in odrezavo, morda celo manipulativno. Skupaj sta sicer prebrodila veliko, karte kažejo, da je najhuje na nek način za vama, a neke bistvene spremembe v kratkem času glede tega odnosa vsaj trenutno ni na vidiku.

Morda ima v življenju tudi še kakšne druge opcije, za katere vi ne veste? Vsekakor se z njene strani kažejo neodločnost in nihanja med eno in drugo opcijo, drug z drugim ne znata biti povsem iskrena oz. namesto tega raje hodita drug mimo drugega, kaže se tudi pomanjkanje zaupanja. Glede tega odnosa lahko na nek način pričakujete še naprej status quo, s pozitivnimi presenečenji in vsemi padci, z njene strani pa vseeno ne pričakujte kakšne posebne pomoči, kakršnekoli probleme, finančne ali druge, boste na koncu morali rešiti sami. V kolikor vam pa ta oseba karkoli prikriva, pa bo to kmalu postalo jasno.

Glede finančne prihodnosti ste dobili samo pozitivne karte. Ste oseba, ki trdo dela za svoje cilje in stoji za svojimi dejanji, glede tega vam ni potrebno skrbeti, videti je, da vas čaka tudi zelo lepa jesen življenja. Tudi glede cilja, ki ste si ga zadali, je videti, da zares veliko energije vlagate v tej smeri, možno, da vam je v pomoč tudi dediščina, ki ste jo dobili, vsekakor pa bi jaz na vašem mestu bila nekoliko previdna glede oseb v vašem okolju, videti je namreč, da vam vsi sreče ne privoščijo.

Glede tega pričakujte neko informacijo, ki bo povzročila veliko spremembo in hiter premik. Vse dobro vam želim!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE