Rada bi bila v njegovem objemu, njega pa je sram

rada-bi-bila-v-njegovem-objemu-njega-pa-je-sram

Monika se sprašuje, bo med njo in delovodjem kaj več. Se bo razvila nova ljubezen ali gre samo za avanturo?

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Ali se bo ta delovodja, ki je bil v stiku z menoj, imel še spolne odnose z menoj in si želel biti z menoj? Zdaj trenutno ga je nekako sram, da je to storil ampak jaz bi bila še v njegovem objemu in stiku, pa ga je sram in nerodno tudi zaradi sosedov in njihovih delavcev, ko so zraven, da ne bi videli, kaj se dogaja! Jaz bi pa bila zdaj in ta moment, dokler je še tu, v njegovem objemu in da imava še kaj več. Hvala za čimprejšnji povratni odgovor.

Odgovor vedeževalke Ize:

Sprašujete ali boste še kdaj skupaj z vašo delovodjo, bolje rečeno zanima vas ali bosta še kdaj imela spolne odnose in ali bo med vama še kaj več. Zdi se, da se med vama (vsaj po vaših občutkih in temu kar kažejo karte) dolgo časa ne zgodi nič, potem se pa nekaj zgodi na hitro ( najbrž zgolj seks), če seveda ta odnos še vedno traja. Ta površinski odnos, ki se ga najprej zelo veselite in pričakujete, vas potem pusti prazne, razočarane in ujete. Med vama so prisotne skrivnosti. Zadeve niso takšne kot se zdijo in vi to veste. Ne hitite z dejanji, ne forsirajte tega odnosa. Umaknite se in bodite potrpežljivi, vse kar morate vedeti, se bo samo razkrilo ob pravem času. Vaši ljubezenski občutki, ki jih imate globoko v sebi glede te osebe in se sprašujete o njih (ali bo med vama še kaj več), so pravilni. Zaupajte jim. Sicer vam pa karte sporočajo, da vas čaka nova ljubezen.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja, in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE