Varujem ji starše, zdaj pa me je obtožila kraje denarja in zlata

varujem-ji-starse-zdaj-pa-me-je-obtozila-kraje-denarja-in-zlata

Suzana je negovalka na domu, a jo je varovankina hči obtožila kraje. Zanima jo, kako se bo zadeva razpletla.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Po poklicu sem medicinska sestra (upokojena) in delam nego na domu, torej nego in varovanje starejših oseb na njihovem domu. Varovala sem tudi starejši par, ki ima v Ljubljani dve hčerki. Ta starejši par ni mogel živeti sam, saj sta oba dementna.

Nisem vedela, da so po njihovi hiši nastavljene kamere. Iz Ljubljane je prišla ena od hčera in poklicala policijo, češ da njeni mami manjka nekaj denarja ter zlata zapestnica. Gospa se ne spomni, kdaj ji je kaj zmanjkalo in koliko. V hiši je delalo več negovalk, saj smo se izmenjevale. Hči je nato zoper mene podala prijavo. Lepo prosim, odgovorite, kako se bo to razpletlo.

Odgovor vedeževalke Ize:

V domu oz. hiši, kjer delate kot medicinska sestra in negujete starejši dementni par, je prišlo do kraje. Sprašujete, kako se bo razpletla prijava, ki jo je zoper vas podala hči starejšega para, katerega negujete.

Karte vam v zvezi s tem svetujejo, da zavarujte svojo energijo pred ljudmi, ki vas obtožujejo. Glede na to, da v hiši dela več ljudi in da so po hiši kamere, vam tudi kot pravnica lahko povem, da v zadevi ni dovolj trdnih dokazov, da bi krajo izvršili vi, saj navsezadnje lahko navedeno potrdijo tudi kamere.

Poleg tega v hiši dela več ljudi, kako in s kakšnim namenom bi torej hči lahko prijavo podala zgolj proti vam? Z vidika kart potrjujem zadeve, povedane s pravnega vidika, torej da se bodo stvari za vas rešile dobro. Dobili ste dvakratno desetico vode in še karto, ki potrjuje, da se bo vse izpolnilo tako, kot si želite. Ostanite trdna v svoji moči in stojte za svojo resnico in svojimi dejanji.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja, in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE