Vedeževanje – vaša pot do sreče

vedeževanje

Vam je partner zvest?

Ali se vam obeta finančna rešitev? 

Bo vaš otrok zdrav in uspešen v šoli?

Se vam obeta napredovanje?

Na vse to in še na veliko več vam odgovore ponujata izkušeni vedeževalki Sara in Leja! Vedeževali vam bosta s pomočjo ciganskih in angelskih kart ter run. Za iskreno in zaupno vedeževanje, za lažje življenjske odločitve, za lažje soočanje s težavami vas pričakujeta izkušeni vedeževalki Sara in Leja!

Vedeževalka Leja iz ciganskih kart vedežuje že več kot 30 let. S svojimi bogatimi izkušnjami vam bo iskreno in zaupno svetovala glede vaše prihodnosti.

Vedeževalka Sara se je specializirala za vedeževanje iz run in angelskih kart. Če vas zanima, kaj vam napovedujejo angeli, če želite nasvet in vodstvo run, se obrnite na vedeževalko Saro.

Kliknite tukaj in izvedeli boste vse odgovore na vaša vprašanja in vaše življenje bo lažje in srečnejše!

Ljudje so že od pradavnine iskali načine, kako napovedati prihodnost in svojo usodo. V različnih situacijah in težavah so se zatekali k tej vedi in iskali odgovore v zvezdah, v naravi, v kartah ali runah. Vedeževanje je ena najstarejših človeških dejavnosti, saj je ljudi že od pradavnine zanimala prihodnost, pomembni dogodki, ki se obetajo, zmage ali porazi v bitkah, boji za prevlado, ali pa le majhne osebne zmage ali porazi posameznikov.

Razvoj vedeževanja sega v pradavnino. Različni narodi in kulture so razvili različne oblike vedeževanja, s katerim so napovedovali svojo prihodnost in usodo. Večina največjih svetovnih vladarjev in vojskovodij v zgodovini je za svoje pomembne odločitve uporabljajo vedeževanje. Tako so se v teku zgodovine razvile različne oblike vedeževanja, ki dajejo odgovore na najrazličnejših področjih človekovega življenja. V prazgodovini pa vse do srednjega veka je bilo vedeževanje rezervirano predvsem za vladarje in kralje, nato pa se je razširilo in postalo dostopno tudi navadnim ljudem, ki so sedaj lahko tudi sami pogledali v prihodnost in vedeževalce vprašali o svoji usodi ter o usodi svojih najdražjih.

Zakaj je vedeževanje tako zanimivo in zakaj ljudje tako stremimo k poznavanju prihodnosti in dogodkov, ki se nam obetajo ter naših usod ali usod svojih bližnjih, prijateljev, pa tudi sovražnikov? Odgovor ni preprost, skriva se v vsej širnosti in nedoumljivosti vesolja ter v človeški želji, da bi vsaj malo vplival na svojo usodo in na ta način prevzel svoje življenje in svojo usodo v svoje roke. Življenje v večini primerov ni lahko in vsi ljudje imamo željo, da bi si svoje odločitve in svojo življenjsko pot olajšali, ali pa se vsaj pripravili na to, kar nas v prihodnosti čaka. Vedeževanje predstavlja način pogleda v prihodnost, omogoča nam vsaj malo odstreti zastor časa, ki nam zamegljuje jasen pogled naprej in pogledati v svojo prihodnost. Na ta način ne samo, da dobimo vpogled v svojo prihodnost, v dogodke, ki se nam obetajo, temveč se na ta način nanje lahko tudi pripravimo in jih sprejmemo takšne, kot so. S tem zavedanjem je naša življenjska pot vsekakor bolj mirna in lažja. Z njegovo pomočjo so naše odločitve, ko se znajdemo na življenjskih razpotjih, lažje. Vedeževalec nam s svojim darom lahko razpre pogled v prihodnost, s svojim znanjem, izkušnjami in duhovnostjo nam lahko iskreno in odprto svetuje, po kateri poti naj se odpravimo, da bo naše življenje boljše in mirnejše. Vedeževalec vam bo s pomočjo svoje duhovnosti in izkušenj znal svetovati tudi takrat, ko se vam v življenju obetajo težki trenutki. Z vedenjem, da taki trenutki prihajajo, se boste nanje lažje pripravili in jih lažje sprejeli.

e-Vedeževanje je sodoben način vedeževanja, ki še vedno uporablja vsa stara znanja in izkušnje te antične vede ter vam jih prinaša na sodoben, prijazen, zaupen in strokoven način. Vedeževalki Sara in Leja vam bosta vsaka na svoj način pogledali v prihodnost in vam razkrili, kaj vas čaka v ljubezni, zdravju, medsebojnih odnosih, denarju, službi in na vseh drugih področjih vašega življenja, ki vas zanimajo.

Vedeževanje iz kart je specialnost vedeževalke Leje. Leja vedežuje s pomočjo ciganskih kart že več kot 30 let. S svojim izjemno bogatim znanjem in  več-deset letnimi izkušnjami vam bo ne samo pogledala v vašo prihodnost, temveč vam bo tudi svetovala in pomagala pri razreševanju vaših težav in izzivov. Poiskala bo odgovore na vsa vaša vprašanja, pa naj se tičejo zdravja, ljubezni, otrok, denarja, službe ali česa drugega. S svojim bogatim znanjem iz uporabe kart se lahko na vedeževalko Lejo resnično zanesete. Pokličite jo na telefonsko številko 090 68-09* in vedeževalka Leja se vam bo povsem posvetila ter na vaša vprašanja odgovorila iskreno, zaupno, hitro in točno.

Sarina specialnost je vedeževanje iz nordijskih run in angelskih kart. Vedeževanje iz run vam bo dalo nasvet in vas vodilo na življenjskih razpotjih, ki vas čakajo. Rune v sebi nosijo zdravilne vibracije in vedeževanje iz run vam bo vedno dalo odgovor, ki bo za vas v tistem trenutku najbolj primeren. Rune so starodavni simboli, ki so jih za vedeževanje in napovedovanje prihodnosti ter za odgovore na svoja vprašanja uporabljala stara germanska in nordijska plemena. Rune s svojimi energijami dajejo nedvoumne odgovore na vaša vprašanja iz vseh področij življenja. Če želite nasvet in vodstvo run, pokličite vedeževalko Saro na 090 55-66* in jo vprašajte za nasvet run.

Če pa želite vedeževanje angelov, vam bo vedeževalka Sara pogledala vašo usodo s pomočjo angelskih kart. Zdravilne angelske karte vam odpirajo vpogled v določene situacije in vas vodijo v vaših prihodnjih odločitvah. Angeli varuhi bedijo nad vami in vam s pomočjo angelskih kart svetujejo in vas usmerjajo na vaših poteh. Če želite slišati, kaj vam sporočajo angeli, pokličite vedeževalko Saro na 090 55-66* za vedeževanje iz angelskih kart.

Obiščite spletno stran e-Vedeževanje, kjer vam vedeževalki Leja in Sara napovedujeta prihodnost iskreno in zaupno, s svojimi nasveti vam bosta pomagali prebroditi še tako velike težave v ljubezni, delu, financah in v vseh drugih težavah, ki se vam postavljajo na pot. Če se težko odločite za telefonski klic in za osebni pogovor z vedeževalko, vam je na spletni strani e-Vedeževanje na voljo tudi vedeževanje preko spleta oziroma elektronske pošte. Postopek je zelo preprost, pomembno je le, da dobro premislite, katera vprašanja želite zastaviti. Poleg zastavljenih vprašanj poskusite čim bolj opisati vašo trenutno situacijo, ne pozabite pa tudi na vaš rojstni datum in vedeževalka Sara vam bo v najkrajšem času poslala svoj odgovor.

Vedeževanje vam resnično lahko olajša življenje. Vsi se vsakodnevno srečujemo z različnimi izzivi, težavami in strahovi, na katere zelo pogosto nimamo odgovora ali rešitve. Pogosto pred sabo vidimo več poti, pa ne vemo, po kateri bi se podali. Pogosto nas skrbi za naše najdražje, otroke, starše, partnerja, prijatelje, pa ne vemo, kako naj jih usmerimo ali jim svetujemo. Za lažje odločitve in za bolj mirno življenje je tu vedeževanje. S pomočjo izkušenih vedeževalk Sare in Leje ter s pomočjo ciganskih kart, angelskih kart in run vam lahko iskreno, zaupno in pošteno svetujemo pri vaših odločitvah in pri sprejemanju nekaterih dogodkov. Pokličite nas in z veseljem vam bomo pomagali z vsem svojim znanjem in izkušnjami.

(To je oglasno sporočilo. Naročnik oglasa je Računalniška asistenca d.o.o. Cena minute klica na telefonski številki 090 68-09 in 090 55-66 je 1,69€/min iz omrežja Telekom Slovenije*. Splošne pogoje poslovanja si preberite TUKAJ)

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE