Z bratom se ne razume. Kako se bo odvila zapuščina za očetom?

Maja se je soočila s smrtjo očeta, zdaj pa ima težave še z bratom, ki je do nje tudi fizično nasilen. Sprašuje, kako se bo odvila zapuščina za očetom.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Zanima me, kako se bo odvila zapuščina, saj se z bratom ne razumem in tudi fizično me je že napadel. Pobral bi vse, očetu pa tudi na pogreb ni prišel.

Hvala in lep pozdrav, Maja

Odgovor vedeževalke Ize:

Sprašujete, kako se bo za vas odvila zapuščina z vašim bratom, s katerim se ne razumete in ki vas je tudi že fizično napadel. Niste navedli več podatkov, zadeve ne poznam, a če se zadeva še ni zaključila, je skoraj zagotovo videti, da boste glede razpleta zelo zadovoljni.

Karte so večkratno potrdile, da boste praznovali zmagoslavje in da boste nad izidom več kot zadovoljni. V zadevi bo pravično odločeno, omenjena zapuščina pa prihaja k vam kot vaše darilo.

V samem postopku bodo razkrite nekatere skrivnosti, ki bodo prišle na plano. Dodajam pa, da je v omenjeni zadevi nekdo zelo očitno zaslepljen in lakomen in si te dediščine zelo močno želi. Kdorkoli že to je, to osebo čaka poraz in dokončna streznitev, za kar bo poskrbela sama pravičnost. Sporočite, ko bo zadeva zaključena.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja, in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE