Želim si hišo in poroko. Kdaj ju lahko pričakujem?

Tanja se je znašla v nezavidljivi finančni situaciji, zato jo zanima, ali bo vendarle prišla na zeleno vejo, zanima jo tudi, ali se bodo z družino lahko preselili v hišo. Ima pa tudi željo po poroki.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Pozdravljeni,

zanimata me dve stvari:

1. Ali se bodo finance izboljšale oziroma ali bom počasi prišla na zeleno vejo ven iz dolgov, da se bomo lahko z družino preselili v hišo oziroma jo kupili, podedovali …?

2. Ali bo (mogoče v kratkem, če sploh) prišlo do poroke s partnerjem?

Odgovor vedeževalke Ize:

Sprašujete, kako bo z vašimi financami in dolgovi oz. ali se boste z družino preselili v hišo oz. jo kupili, podedovali. Ta situacija vam je v preteklosti povzročala kar veliko sivih las oz. veliko razmišljanja o tem, videti je, da glede tega prihajajo za vas lepši dnevi oz. boste na situacijo začeli gledati veliko bolj pozitivno in sproščeno.

Karte nekako nakazujejo, da so finance oz. denar pri vas neka ključna tematika, okoli katere se vse vrti in ki jo imate v svojem življenju za razrešiti. V zvezi s tem se nakazuje nekakšna odvisnost. Morda vlagate premalo napora v tej smeri oz. bi se reševanja zadeve morali lotiti bolj metodično? Morda denar pretirano zapravljate za stvari, ki jih ne potrebujete oz. pretirano uživate v življenjskem stilu, glede katerega bi v trenutnem obdobju morali narediti neko spremembo? Zdi se, da vam denar zelo hitro spolzi iz rok.

Kaže se tudi prisotnost neke moške osebe v vašem življenju, ki je na višjem položaju kot vi, zaradi katere ne morete napredovati kot bi si vi želeli ali pa da za napredovanje v življenju, kot že rečeno, preprosto vlagate premalo energije in napora. Za kaj več od tega bi vam veliko lažje odgovorila, v kolikor bi imela več informacij oz. na srečanju v živo.

Karte vam svetujejo, da na situacijo začnete gledati bolj sproščeno in da se aktivno in energično podajte v iskanje novih priložnosti. Morda imate tudi kakšen talent, ki bi vam, v kolikor bi ga razvijali v prihodnosti, lahko ponudil kakšen dodaten zaslužek? Bodite odprti in kreativni.

Družinska zadeva se bo rešila dobro, a ne brez razprtij. Odmaknite se od njih. Kar se tiče poroke, boste se poročili, a je videti, da je tudi ta zadeva pri vas nekako karmično povezana z materialnimi stvarmi oz. s financami. Zgodilo se bo, ko boste v svojem življenju uredili svoje finance, razrešili neke legalne zadeve, morda bo to dedovanje. A glede tega se pri vas kaže neko čustveno nezadovoljstvo. Karte svetujejo, da se namesto, da se v svojem življenju ozirate na vse tisto, kar nimate oz. na tisto, kar se ni zgodilo, začnite ozirati na vse tisto, kar imate in za kar ste hvaležni. Presenečeni boste, kam vas to lahko pripelje.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja, in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE