Kako se bo odvila zveza z mlajšim moškim?

Ana se je zaljubila v mlajšega moškega, vendar ne ve, kaj čuti on.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Zanima me, kako se bo odvila zveza z mlajšim moškim, s katerim se videvam. Vztrajam? Se bo odprl ali ne? Kaj čuti? Ne vem, če bom še dolgo zdržala in se zadovoljevala z branjem med vrsticami.

Odgovor vedeževalke Ize:

Zanima vas, kako se bo odvila veza z mlajšim moškim, s katerim se videvate. Očitno z napredkom odnosa niste najbolj zadovoljni, saj pravite, da ne veste, če boste še dolgo zdržali in se zadovoljevali z branjem med vrsticami. Zakaj tega mlajšega moškega ne bi preprosto vprašali, kako vidi prihodnost tega odnosa? Dobili ste karto, ki poziva h komunikaciji. Trenutno sta sicer najbrž oba kar malo zadržana oz. je med vama prišlo do kratkega stika. V kolikor boste želeli, da ta odnos napreduje, boste morali vi biti tisti, ki vloži več truda in pokaže več odločnosti, na vas pa je, ali boste vztrajali v tem odnosu še naprej ali ne.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja, in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE