Se bo zveza z moškim iz tujine obdržala?

Tanjo zanima, kako kaže njeni zvezi s prijateljem iz tujine, ki trdi, da jo ljubi.

Če imate tudi vi vprašanje za našo vedeževalko Izo, kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave.

Vprašanje:

Imam prijatelja v tujini, pa me zanima če se bo najina zveza obdržala. On pravi sicer, da me ljubi, samo zadnje čase imava kar nekaj težav. Lep pozdrav in vnaprej hvala za vaš odgovor.

Odgovor vedeževalke Ize:

Zanima vas, ali se bo obdržala veza s prijateljem v tujini. Pravite, da imata zadnje čase kar nekaj težav. Kar se tiče njegove strani, ko pravi, da vas ljubi, bi rekla, da bo kar držalo. Najbrž si iskreno želi, da bi vama uspelo, saj je z njegove pozicije padlo sonce pa tudi paž novcev, kar govori o tem, da je v svojih namerah stabilen in da se na to, kar reče, lahko tudi zanesete. Vprašanje pa je, ali si tega odnosa v enaki meri kot on želite tudi vi. Karte govorijo o tem, da niste najbolj prepričani, in vam svetujejo, da si v zvezi s tem odnosom vzemite čas za razmislek, predvsem pa ne hitite.

Brezplačno vedeževanje za vas!

Te zanima, kaj te čaka na področju ljubezni, denarja in zdravja? Izpolni spodnji obrazec. 
Odgovor dobiš popolnoma brezplačno! Vedeževalka Iza bo prednostno odgovorila tistim, ki bodo podali malo daljši opis o sebi, svoji težavi, željah …

  Vaše ime ali nadimek

  Email

  Vaše vprašanje

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

  CLOSE
  CLOSE