Mesečni horoskop

mesečni horoskop

V nadaljevanju si preberite svoj mesečni horoskop ter se prepričajte, kaj vas čaka.

Mesečni horoskop nam omogoča, da lažje predvidimo dni in dogodke okoli nas. Vsekakor je mesečni horoskop v pomoč vsem ljudem rojenim v različnih astroloških znamenjih. Ni pomembno ali je to oven, ribi, devica, škorpijon, kozorog ali rak. Preberite si mesečni horoskop za svoje nebesno znamenje. Povedal vam bo, kaj lahko pričakujete na področju denarja, ljubezni in zdravja.

Mesečni horoskop za ovna

Ljubezen: Ta mesec bo za samske ovne obilo priložnosti za spoznavanje novih potencialih partnerjev. Morda v tem času spoznate tudi posameznike, ki bodo vaši dobri prijatelji ostali še dolgo časa. Ne zapravite priložnosti ter osebo, ki vam je všeč, kontaktirajte. Obstaja velika možnost, da je zelo sramežljiva. Ovne, ki partnerja že imajo, žal čaka nekaj konfliktov, ki pa jih bodo rešili s pomočjo komunikacije. Pazljivi bodite, da do partnerja ne boste nesramni ali preveč trmasti. Poslušajte tudi njihovo stran ter se pomirite. Nihče ne mara obtoževanja, zato bodite popustljivi in razumevajoči.

Denar: Na poslovnem področju vas čaka nekaj priložnosti za napredovanje. Potrudite se ter pokažite svojo kreativnost, iznajdljivost ter inovativnost. Če boste do svojih nadrejenih prijazni, vas čaka odličen odnos ter morebitno sklepanje novih poslovnih prijateljstev, ki vam lahko v nadaljevanju leta precej pomagajo. Tisti, ki se še vedno šolate, se posvetite študiju ter ne odlagajte študijskih obveznosti na kasnejše roke. Denarno gledano ne boste imeli posebnih težav. Ovni v dolgovih boste z lahkoto odplačevali položnice, tisti brez dolgov pa si boste morda lahko privoščili tudi tisti novi avtomobil, ki vas tako zelo mika.

Zdravje: Splošno gledano bo fizično zdravje posameznikov, rojenih v znamenju ovna, ta mesec odlično. Pozornost pa namenite svojemu mentalnemu zdravju, saj boste zaradi nakopičenih obveznosti precej pod stresom. Mogoče je tudi, da vas bo v začetku meseca še vedno motila kakšna alergija, za katero pa lahko seveda poskrbite z obiskom zdravnika. Nikar ne pozabite na dovolj prostega časa. Uredite si prost dan ter se podajte na morje ali v terme ter se sprostite in pripravite na nadaljnje obveznosti. Ta mesec ne bo idealen za potovanja, zato tista, ki niso poslovna ali nujna, organizirajte v prihajajočih mesecih.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za bika

Ljubezen: Samske v tem mesecu čaka kar nekaj spogledovanja, morda tudi na delovnem mestu. S sodelavcem oz. sodelavko se boste zelo spoprijateljili, med vama pa bo verjetno preskočila tudi kakšna iskrica. Dolgotrajna zveza je vsekakor mogoča, vendar se vanjo podajte premišljeno. Vzemite si dovolj časa za spoznavanje druge osebe. Enako je mogoče tudi za bike v zvezi. Slednji boste najverjetneje ugotovili, da je dejstvo, da vam je všeč nekdo drug, opozorilo na probleme v vaši zvezi, ki jih je potrebno rešiti. Krizo boste rešili le z zadostno komunikacijo ter razbitjem vsakodnevne rutine. Svetujemo vam, da se s partnerjem odpravita na dopust ali vsaj na enodnevni izlet, kjer bosta poglobila odnos.

Denar: Zna se zgoditi, da boste na delovnem mestu imeli ogromno dela. Morda celo toliko, da boste potrebovali pomoč. Naj vas ne bo strah povprašati za pomoč, saj vam bodo sodelavci z veseljem pomagali. Razumeli vas bodo tudi nadrejeni, zato jih pred velikimi odločitvami le povprašajte za njihov nasvet. To idealen mesec za iskanje novih služb, če s staro niste popolnoma zadovoljni. Obetajo se vam nove priložnosti ter nova poznanstva. Ker boste polni novih zamisli, boste očarali prav vse. Pazljivi bodite na področju zapravljanja. Vsak nakup skrbno premislite ter prespite. Kaj kmalu se lahko zgodi, da boste kupili stvar, ki ni tako uporabna, kot ste sprva menili.

Zdravje: Imeli boste obilo energije za vse vrste aktivnosti. Vaše fizično zdravje bo na vrhuncu, prav tako tudi mentalno. Morda boste nekoliko pod stresom zaradi službe ali šole, vendar pa bo konec meseca že vse mimo, zato vas ne bo pretirano skrbelo. Svojo sprostitev boste našli skozi glasbo ter mirne večere v družbi dobrih prijateljev. Odsvetujemo vam pretirano fizično naporno vadbo. Raje si privoščite plavanje ter sprehode v senci. Odsvetujemo vam tudi pretirano uživanje alkohola, saj se boste v nasprotnem primeru naslednji dan počutili precej slabo.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja bik – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za dvojčka

Ljubezen: V tem mesecu boste razpoloženi za intimno ljubezen ter odprti do novih priložnosti. Vaše prihodnosti z novim ali dolgoletnim partnerjem se boste veselili. Vanjo boste pripravljeni vložiti kar nekaj časa. Vaša čustvena povezanost bo zelo globoka. Svetujemo vam, da se kljub romantični ljubezni še vedno odpravite tudi ven, med druge, saj boste na ta način še bolj spoštovali vašega partnerja ter preprečili rutini, da bi vstopila v vajin odnos. Samski dvojčki boste neučakano pričakovali novo ljubezen, ki bo z vami znala komunicirati ter vam ponuditi zvestobo, a ne na račun vaše svobode ter hobijev.

Denar: Poslovne priložnosti čakajo, novi izzivi pa se nabirajo na vaši delovni mizi. Soočite se s kupom dela ter se posvetite reševanju nastalih problemov. V nasprotnem primeru se bodo le kopičili na vaši mizi do te mere, da jih kasneje več ne boste utegnili razrešiti sami. Ne pozabite na ohranjanje dobrih odnosov  s sodelavci, tudi če boste pod stresom ali slabe volje. Sodelavci namreč niso krivi za vaše frustracije, zato vam utegnejo še zameriti. Uporabite svojo iznajdljivost ter svoje obveznosti končajte v roku. Izogibajte se jezikanju ter bodite previdni pri poslovanju s tujino. S svojim finančnim položajem boste zadovoljni, vendar pa si boste, tako kot vedno, tudi tokrat zaželeli več.

Zdravje: Stres na poslovnem področju se utegne izraziti tudi na vašem fizičnem počutju. Utegne vas mučiti utrujenost zaradi pomanjkanja spanca, zato si vsako noč vzemite tudi dovolj časa za sproščanje v kopali, stran od tehnologije ter obveznosti. Naspite se ter se zjutraj šele po nekaj fizične vadbe podajte nazaj v službo. Naredite nekaj vaj za sprostitev, kot je joga ali lahkoten tek, ter takoj se boste počutili bolje. Če pomladanskega čiščenja v svojem domu še niste naredili, je sedaj čas za to. S čiščenjem stanovanja boste očistili tudi vaše misli ter odstranili nepotrebne, slabe ter zaničevalne misli, ki vas tarejo.

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja dvojček – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za raka

Ljubezen: Posamezniki, rojeni v znamenju raka, boste imeli nemalo priložnosti za spoznavanje novih ljudi. Samski boste uživali v romantičnih večerih v dvoje, tisti v zvezah pa se boste odpravili na dopust ali vsaj na sprehod s svojo drago polovico. Tisti, ki že dlje časa niste zadovoljni v partnerskem odnosu, utegnete situacijo tudi spremeniti. Kljub nezadovoljstvu skušajte konflikte zgladiti, oz. končati razmerje, če to ni mogoče. Ne vpletajte se v ljubezenske trikotnike, saj vam bodo verjetno prizadejali le bolečine. Ta mesec je čas, da lahko na romantičnem področju pričnete znova, vendar počasi in pogumno. Naj se vam nikamor ne mudi, saj vam tudi zvezde v prihajajočih mesecih prikazujejo srečo v ljubezni.

Denar: Na poslovnem področju boste imeli raki precej novih priložnosti, predvsem tisti, ki delujete na področju gostinstva ali turizma. Dela ne bo zmanjkalo, zato boste tudi v večernih urah precej zasedeni. Bodite pazljivi, da na račun službe ne bodo trpeli vaši osebni odnosi. Odnosi s sodelavci ter nadrejenimi bodo odlični, saj imate sposobnost, da se vživite v vlogo vsakega človeka. Zaradi prijaznega odnosa do strank ter sodelavcev se vam obeta povišica oz. druge vrste nenapovedani finančni dohodek. Svetujemo vam, da ga ne zapravite nepremišljeno, temveč pred odhodom v trgovino dejansko premislite, kaj točno potrebujete.

Zdravje: Na področju zdravja vas ne čaka nič pretresljivega, razen občasnih glavobolov, ki vas utegnejo mučiti zaradi premalo uživanja vode. Potrudite se spiti vsaj osem kozarcev vode na dan ter takoj se boste počutili bolje. Svetujemo vam, da se izognete pretiranemu uživanju protibolečinskih tablet ter raje poskrbite za zdrav slog življenja. Na svoj jedilnik skušajte vnesti čim več zelenjave ter rastlinskih izdelkov, ki bodo pospešili vaš metabolizem. Zaradi hitrega življenjskega sloga je mogoče zapasti v slabe prehranjevalne navade, s tem pa tudi v pretirano kopičenje odvečnih kilogramov. Če želite v svojih oblačilih izgledati fantastično, se vsako jutro podajte na bližnji hrib ter tako še dodatno izoblikujte vaše telo.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja rak – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za leva

Ljubezen: Čaka vas strasten mesec, ki bo poln romantičnih uric v dvoje. Samski boste nekoliko bolj dovzetni za nove priložnosti, tisti v zvezah pa se jim boste morali precej izogibati. Kljub temu se utegnete srečati z kakšnim neposrednim poskusom osvajanja. V tem primeru bodite neposredni ter nekoliko odrezavi, saj si boste v nasprotnem primeru prislužili le nasprotovanje ter ljubosumje s partnerjeve strani. Svetujemo vam, da se v tem mesecu čim bolj izogibate čustvenim, ljubezenskim dramam, saj ne bodo prinesle nič dobrega. Bodite ljubeči ter prijazni do partnerja. Izkažite mu potrpežljivost ter se na ta način izognite konfliktom.

Denar: Vaša trma ter vztrajnost vas bosta pripeljala še daleč, tudi v tem mesecu. Kljub povečani količini dela boste svoje obveznosti opravljali sproti ter pravočasno. Nekaj sprostitve se vam obeta konec meseca, ko se boste morda podali celo na dopust, svoj poslovni mobilnik pa boste takrat lahko ugasnili. Vrnili se boste kot prerojeni, še bolj osredotočeni ter predani. Tisti, ki s svojim delom niste zadovoljni, boste pregledovali različne oglase za delo, vendar zaman. Za mesec ni primeren za iskanje novih poslovnih priložnosti, razen če ste nezaposleni. Morda ne boste najbolj zadovoljni s svojim finančnim stanjem, vendar se to utegne spremeniti že v naslednjem mesecu, zato kar brez skrbi.

Zdravje: Če boste poskrbeli za zdrav življenjski stil, vas tudi čaka odlično zdravstveno stanje. Odpovejte se alkoholu ter uživanju ostalih opojnih substanc. Vaše telo vam bo hvaležno. Na ta način boste sprostili tudi stres ter si končno privoščili zaslužen počitek. Kljub temu, da zvečer radi odidete na dobro pijačo ter večerjo, se kakšen dan odpovejte velikemu obroku neposredno pred odhodom v posteljo – tako boste bolje spali. Ne razmišljajte preveč o slabih stvareh ter težavah, ki jih imate v življenju. Imejte v mislih, da se bo vse izšlo, kot se mora.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja lev – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za devico

Ljubezen: Romantična doživetja že čakajo na vas, potrebno jih je le izkoristiti. Samske device bodite pri spoznavanju novih ljudi odprte ter ljubeznive. Skušajte pokazati vašo resnično osebnost ter sramežljivost pustite doma. V nasprotnem primeru si bo vaša simpatija morda razlagala, da niste zainteresirani. Device v partnerskem odnosu čaka nekaj dela – pazljive bodite na vaš način komunikacije, do partnerja pa ne bodite tako zahtevne. Zavedajte se, da je vaš partner še vedno takšen, kot je vedno bil, dvigujejo pa se vaši standardi. Če v odnosu niste več srečni, premislite ter skušajte popraviti narejeno škodo. Še vedno je čas, da se znova zaljubite ter odpustite stare zamere.

Denar: Tako kot vedno, boste blesteli na svojem delovnem mestu. Delo s številkami ter napornim računanjem vam bo šlo odlično od rok, pohvale pa bodo letele z vseh strani. Vseeno vam svetujemo, da ne hitite s projekti, ter se jim popolnoma posvetite. Najverjetneje si ne želite, da bi kakšen podatek spregledali. Ta mesec je kot nalašč za sklepanje novih poslovnih partnerstev, saj boste v poslovanju zelo uživali. Morda vas čaka tudi poslovno potovanje. Finančno gledano si boste najverjetneje prislužili povišico zaradi povečanega obsega dela ter opravljenih nadur. Velik del prihodka boste namenili dobrodelnim akcijam ter pomoči drugim.

Zdravje: Morda vas utegne nekoliko zdelati stres. Kljub temu, da boste uživali v vseh socialnih stikih ter novih poznanstvih, vas bo toliko družbe nekoliko izčrpalo, zato boste potrebovali umirjene vikende z veliko počitka. Oglejte si kakšen film, spijte kozarec vina ter si pripravite odličen obrok, ki vas bo potešil. Spat se odpravite zgodaj, da boste na novi dan kar najbolje pripravljeni. Odlično vas bo pomiril tudi kakšen deževen večer s svojo ljubljeno osebo. Odpravita se skupaj na sprehod, ali pa preprosto uživajta ob skodelici sveže skuhane kave. Izognita se nebistvenim konfliktom, saj se boste po njih počutili zelo slabo.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja devica – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za tehtnico

Ljubezen: Ljubeznive tehtnice boste očarane nad svojim partnerjem ali simpatijo. Prav zna se zgoditi, da boste storile prvi korak ter odnos popeljale na višjo raven, ali pa se vsaj prepričale, kako glede vas čuti vaša simpatija. Svetujemo vam, da se prepustite čustvom, vendar do mere, kjer vaš razum ne bo zamegljen. Če niste pripravljeni na resno razmerje, boste morda razočarani, ko vam bo ljuba oseba povedala, da si želi bolj resne zveze. Vendar je bolje tako – za vas ter za simpatijo, saj boste na ta način vsaj vedeli pri čem ste. Tisti v zvezi boste iskali načine, kako poglobiti vajin odnos. Iznajdljivo boste iskali partnerjevo čustveno oporo ter mu v zameno podarili nekaj popolnih uric v dvoje.

Denar: Na poslovnem področju ne boste imeli posebnih težav, delo vam bo šlo dobro od rok. Čaka vas umirjen mesec, brez težav na vidiku. S sodelavci se boste odlično ujeli, utegnejo pa se vam porajati misli o želji po večji neodvisnosti. Kljub temu, da uživate v dinamičnem okolju z velikim timom, potrebujete tudi vi nekaj časa zase. Morda je pravi čas, da se odpravite na dopust ter premislite, ali resnično počnete tisto, česar si želite. Če si želite poizkusiti nekaj novega, naj vas ne bo strah. Poslovite se od prejšnjega delodajalca ter se podajte na novo, uspešnejšo pot – seveda pod pogojem, da na ta način ne tvegate preveč oz. izgubite dohodka, ki je nujno potreben za vaše preživetje.

Zdravje: Čeprav bo ta mesec za vas na videz zelo miren, se utegne v vaših mislih poroditi veliko novih, stresnih vprašanj. Ravno zato boste utrujeni ter nepripravljeni na nove izzive. Vzemite si čas zase, pa četudi za samo eno uro. Negujte se, si privoščite toplo kopel ali pa se odpravite v savno. Tako boste ponovno našli svojo harmonijo ter se bolje soočali z vsakdanjimi izzivi, ki vas žal čakajo na vsakem koraku. Sprememba, ki lahko v vašem življenju naredi veliko razliko je tudi, da se v posteljo odpravite prej, zjutraj pa vstanete že nekaj ur pred odhodom v službo.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja tehtnica – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za škorpijona

Ljubezen: Zna se zgoditi, da boste spoznali, da ste zaljubljeni v osebo, ki jo poznate že dolgo. Morda ugotovite, da ste se nanjo resnično navezali ter da je življenje z njo lepše. Vsekakor ji to povejte. Obeta se vam srečen konec ter začetek nečesa novega, bolj strastnega ter zelo lepega odnosa. Škorpijoni v zvezah bodite pozorni, da partnerja ne boste dušili s svojim ljubosumjem. Zelo verjetno je, da nekoliko pretiravate, saj ne marate, da mu pozornost namenja še kdo drug, poleg vas. Seveda je to normalno, vendar pa vaš partner mora hoditi v službo ter imeti opravka tudi s sodelavci nasprotnega spola.

Denar: Vztrajnost se vam bo obrestovala. Njeni rezultati bodo vidni že konec meseca ali v začetku prihodnjega. Svoj položaj ste si utrjevali dovolj časa, zato boste sedaj lahko končno stopili v ospredje ter očarali svoje nadrejene. Vaša želja po moči bo končno uresničena, vendar morda ne na tak način, kot ste si zaželeli. Z denarjem razpolagajte varčno ter preudarno. Zna se zgoditi, da vas pričaka nekaj nenapovedanih izdatkov, na katere pa je vseeno bolje biti pripravljen. Seveda pa se na račun varčevanje ne odpovejte stvarem, ki si jih močno želite. Privoščite si družaben večer, kljub temu, da vas bo stal nekaj denarja.

Zdravje: Posvetite več pozornosti vaši prehrani. Hiter stil življenja ter službene obveznosti so na vašem zdravju pustile posledice. Hitra prehrana ter službena malica, ki si jo velikokrat prinesete kar od doma nista najbolj kakovostna izbira. Sicer si hrano še vedno lahko pripravljate doma, vendar izberite več rastlinskih živil, predvsem nepredelanih. Najbolje, da se že v trgovini izognete delu s hitro prehrano in sladkarijami, da vas ne bo zamikal slab nakup. V svoje zdravje investirajte tudi tako, da v svoje življenje vključite več športnih aktivnosti. Tudi med delovnim časom si vzemite pet minut ter se pretegnite in izvedete nekaj gibalnih vaj.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja škorpijon – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za strelca

Ljubezen: Strelcem morda ne bo toliko mar za ljubezen, kot za avanture. Na potovanju po bližnjih ali oddaljenih krajih boste srečevali veliko ljudi, ki vam bodo všeč. Ni pa nujno, da bo katera izmed teh oseb resnično prava za vas. Tisti, ki si ljubezni zelo želite, jo boste tudi ulovili, vendar ne brez truda. Svetujemo vam, da se ne spuščate v resna razmerja z osebami, ki so zelo drugačne od vas. Še posebej se izognite tistim, ki si želijo, da celo življenje ostanete le na enem mestu, saj se boste tega načina življenja prej kot slej naveličali, na ta način pa prizadeli obe strani. Pred vstopom v resno razmerje se prepričajte, da osebo res dobro poznate, ter da vas ima rada točno takšne kot ste.

Denar: Ustrezalo vam bo kreativno delo, skozi katerega lahko izrazite svojo ustvarjalnost. Zaradi povečanega nadzora na delovnem mestu boste izgubili nekaj motivacije, vendar se boste kaj kmalu pobrali nazaj na noge. Pomembni bodo tudi odnosi z vašimi sodelavci, zato bodite prijazni in ustrežljivi. Sicer pa bo vaš razumevajoč odnos očaral vsakogar, vaša sposobnost, da se ujamete z vsakim človekom, pa bo stopila v ospredje. Svetujemo vam, da ne odlašate niti z osebnimi projekti, temveč se jih lotite kar v tem trenutku. Če se za spremembe ne boste odločili sami, vas bodo slednje presenetile kar same od sebe.

Zdravje: Na področju zdravja ne bo nobenih pretresov, morda pa vas v najbolj neprijetnem trenutku zgrabi prehlad ali hud glavobol. Če se boste počutili preslabo, ne imejte slabe vesti ter vzemite bolniško. Odpočijte si. Kljub temu, da radi potujete, bo čas za druge stvari. Potovanja bi le izčrpala vaše zdravje, energijo, ne nazadnje pa tudi vaš finančni račun. Raje ta čas izkoristite za delo ter druženje z osebami, s katerimi ste si blizu. Lahkotno druženje vas bo sprostilo, dobili pa boste tudi občutek, da ste z drugimi povezani na globlji ravni.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja strelec – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za kozoroga

Ljubezen: V ljubezni vas čaka sreča, če se boste zanjo dovolj potrudili. Samski kozorogi se boste morali soočiti s svojo zaprtostjo ter v svoje življenje spustiti svež pogled. Pojdite med ljudi ter ogovorite osebo, ki vam je pri srcu. Storite prvi korak ter ji pustite do besede. Pustite ji, da izrazi svoje mnenje ter ne obsojajte. Ne nazadnje ne veste, od kod oseba prihaja oz. kakšne so njene korenine. Kozorogi v zvezi boste naleteli na nekaj konfliktov, vendar brez skrbi. Medsebojno zaupanje, ki ga gojita s partnerjem, bo rešilo vse težave ter poskrbelo, da se bo ta mesec končal srečno ter v dvoje.

Denar: Kljub temu, da se vam bo pokazala nova službena priložnost, ne silite z glavo skozi zid. V obzir vzemite tudi dejavnike, kot so družina, lokacija ter prijatelji. Ne sprejmite delovnega mesta, ki bo od vas zahtevalo ves vaš čas, saj bodo na ta način trpela druga področja vašega življenja. Ne prehitevajte z dejanji, temveč jih premislite ter se posvetujte s svojimi najbližjimi. Čeprav običajno zaupate svoji presoji, v tem primeru zaupajte tudi drugim mnenjem. Za vaše ambicije bo bolj ugoden čas na koncu leta, zato s pomembnimi odločitvami počakajte še nekaj časa.

Zdravje: Ne boste najbolj energični, zato poskrbite za dovolj počitka. Ne pozabite na lenarjenje, ki je prav tako pomembno. Napolnite svojo energijo z ogledom komedije, ali pa se prepustite rokam izurjenega maserja. Odpravite se na masažo ter odmislite vse vaše tegobe. Ne omislite si preveč delovnih obveznosti naenkrat, saj vas utegnejo pokopati. Kljub temu, da ste zelo zanesljivi, utegnete zaspati na delo zaradi pomanjkanja počitka. Čaka vas nekaj glavobolov zaradi pomanjkanja hidracije.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja kozorog – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za vodnarja

Ljubezen: Ljubezni bo na pretek, tudi za posameznike, rojene v znamenju vodnarja. Vaša odprtost ter intelekt bosta očarala prav vsakega neznanca, zato boste samski imeli ogromno priložnosti za flirtanje. Pri iskanju partnerja vas bo vodila želja po odkrivanju novih svetov, zato boste svojo željo po ljubezni najverjetneje vložili v nekoga, ki vam ni podoben. Tisti v razmerju, boste želeli odnos narediti bolj harmoničen ter enakovreden. Morda boste zato imeli tudi kakšen uporniški trenutek. Tisti v nesrečnem razmerju se izogibajte ljubezenskim trikotnikom ter najprej raje razčistite odnos, ki ga imate s svojo ljubo polovico.

Denar: Ta mesec boste lahko iztržili kar nekaj svojih talentov ter znanj. Nekatere čaka tudi doseganje dolgoročnih kariernih ciljev, za katere ste potrebovali veliko časa. Če si boste svoj čas organizirali premišljeno, boste svoje delo opravljali učinkovito, hkrati pa imeli čas tudi za osebne projekte. Svetujemo vam, da v tem trenutku bolj skrbite za služenje denarja, in ne toliko za zapravljanje. Ne zapravljajte za drage stvari ter ne investirajte v naložbe, za katere niste prepričani, kakšen bo izid. V dolgem loku se izognite loterije ter raje varčujte.

Zdravje: Ta mesec bo ugoden za vaše zdravje. Lepo vreme ter sončne temperature bodo odlično vplivale na vaše razpoloženje, to pa se bo odražalo tudi skozi blesteče fizično počutje ter vaš izgled. Ker boste nekaj časa namenili tudi športnim aktivnostim, se boste vsak večer odpravili v posteljo utrujeni, zjutraj pa zbudili odlično naspani. Pri tem vam lahko pomaga tudi odprto okno ter topla odeja, ki bosta poskrbela za popolno udobje ter miren spanec.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja vodnar – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop za ribi

Ljubezen: Romantična situacija izgleda odlično, zato ne oklevajte ter se odpravite na zabavo ali v kino. Morda prav tam spoznate svojo sorodno dušo, ki vas bo očarala. Samske ribe čaka obilo priložnosti za nove avanture. Očarala vas bo zelo razgledana ter pametna oseba, zato se vam utegne zatresti svet pod nogami. Če hrepenite po resnejšem odnosu s svojo simpatijo, je pravi čas, da svoje želje tudi izrazite ter končno razrešite svojo stisko. Ribe v zvezah čaka nekaj truda, saj bo partner od vas zahteval kar precej napora. Razreševanje konfliktov naj bo miroljubno ter premišljeno – ne vzemite vsega preveč osebno.

Denar: Če si želite spremembe dela, več dinamike ter bolj prijaznih sodelavcev, ki vas bodo razumeli, je sedaj kot nalašč za menjavo službe. Ne pustite se neprijetnim delodajalcem, ki jim gre le za njihov dobiček. Naj vas ne prizadene neobčutljivost sodelavcev – oni so stanja že navajeni, vi pa se z njim pač ne morete sprijazniti. Vsakdo ima v svojem življenju drugačne vrednote, s tem pa ni popolnoma nič narobe. Nekatere ribe in ribaki se utegnete odločiti tudi za samostojno podjetniško pot. Bodite pazljivi ter premišljeni, predvsem  na področju financ ter računovodstva. Če z njim nimate izkušenj, v ta namen raje najemite posebno podjetje.

Zdravje: Kljub nekaj sončnim opeklinam ter glavobolom v začetku meseca, bo mesec sproščen ter fizično nenaporen. Poskrbite, da boste proti glavobolom vzeli kakšno protibolečinsko tableto. Izogibajte se napornim športnim dejavnostim ter se raje odpravite v gozd ali v hribe. Vaš umirjen odnos do drugih se bo odražal tudi v vas samih, zato boste sproščeni, stres pa vam ne bo prišel preveč do živega. Morda se boste v tem mesecu soočili z neprijetnimi sanjami, ki pa se bodo pojavile le enkrat.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

CLOSE
CLOSE