Mesečni horoskop maj 2022

Mesečni horoskop maj 2022

V začetku meseca bomo skušali biti zelo prizemljeni in praktični, predvsem na materialnih področjih našega življenja. Delo in denar bosta prioriteta. Horoskop nam bo pomagal pri večanju optimizmu ter samozavesti ter pri doseganju naših ciljev, strpnost ter odprtost pa sta med to tranzicijo najbolj pomembna na področju komunikacije. V začetku tega meseca, bomo plavali v svoji lastni domišljiji ter bomo zato težko dojemali realno stanje. Vsekakor pa bo konec meseca enostavneje pogledati na stvari z bolj realnega zornega kota. Poglejte si mesečni horoskop za ta mesec ter lažje sprejemajte odločitve.

Mesečni horoskop maj 2022 za ovna

Ljubezen: Gnala vas bo potreba po samostojnosti, zato boste nekoliko zapostavili svojega partnerja. To mu nedvomno ne bo všeč, zato se osredotočite na sklepanje primernih kompromisov, ki bodo ustrezali obema. Želeli boste, da bi dosegli več razumevanja, pa žal to ne bo mogoče. Morda je čas, da premislite, ali vas partner resnično skuša razumeti, ali pa vedno gleda le nase in na svoje potrebe. Samski pa le odidite na različne dogodke v vašem kraju, ki se dogajajo ob koncih tedna, saj je tedaj velika možnost, da spoznate nekoga novega.

Denar: Ta mesec ne prinaša najboljše poslovne energije, okrnjena pa bo tudi vaša osebna energija ter motivacija. Nastanejo lahko problemi pri sporazumevanju z zahtevnimi osebami, posebej pri sodelovanju na delovnem mestu. Znašli se boste v nepredvidljivih situacijah, v katerih lahko kaj hitro ostanete brez nadzora, zato pazljivo kaj rečete. Strah vas bo, da ne boste dosegli svojega, zato vas utegne zamikati tudi manipulacija. Sicer se lahko to, izkaže za odličen mesec pri odplačevanju dolgov in kreditov.

Zdravje: Naj delo ne vpliva na vaše zdravje, poiščite si zdrav konjiček, kjer boste lahko izrazili ves stres, ki se nabira v vas. Prav tako se zaupajte prijatelju ali družinskemu članu, ki mu zaupate. Zavedajte se, da so odnosi zelo pomembni, zato jim posvetite dovolj časa ter jih negujte. Negujte pa tudi svoje telo. Že dlje časa vas muči neorganiziranost, zato je čas, da si omislite rokovnik ter si ustvarite jutranjo rutino, ki se je boste veselili.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za bika

Ljubezen: Tako imenovana sorodna duša, o kateri sanjate zadnje čase, se bo morda izkazala za navadnega smrtnika. Čas je, da storite korak naprej, ali pa se preprosto sprijaznite z realnostjo. Ne obstaja veliko možnosti, da vaju bodo nadnaravne sile združile. Ne glede na to, ali ste ženska ali moški, storite prvi korak ter se prepustite občutjem. Vsakdo ima lahko tremo, pa vendar jo boste kaj kmalu premagali, ali pa vsaj spoznali, da to ni to. Morda vam oseba, ki jo kujete v zvezde, na koncu koncev sploh ne bo tako zelo všeč.

Denar: Na poslovnem področju boste cveteli, saj vam bo komunikacija šla odlično od rok. Znali boste z ljudmi ter vedno boste ob pravem času našli prave besede. Če ste še vedno v procesu šolanja, je čas, da pomislite tudi na bližajoče se izpite, saj boste predčasno lažje predelali velike količine izpitnega gradiva. Žal študentom na področju financ ne bo ravno rožnato, bo pa zato veliko bolje prihodnji mesec.

Zdravje: Ustvarite si načrt prehranjevanja, s katerim boste ohranili maksimalno zdravje ter dobro počutje in preprečili rejenje. Poskrbite tudi za zadosten vnos vode ali čaja. Priporočamo vam zeleni čaj, saj ima ogromno antioksidantov, pomaga pa vam lahko celo pri hujšanju oz. ohranjanju telesne teže.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja bik – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za dvojčka

Ljubezen: V ljubezni prihaja zelo vroče obdobje, saj bo možnosti za spoznavanje novih ljudi ogromno. Vroče lahko postane tudi na delovnem mestu, vendar previdno. Dvojčki v razmerju boste ohranjali svoje razmerje, vseeno pa boste imeli občutek, da manjka pika na i. Ne iščite je drugod, saj obstaja veliko možnosti, da ste vi sami izvor te praznine, ki jo čutite. Raje se posvetite iskanju samih sebe ter poglobitvi odnosa kot iskanju novih potencialnih partnerjev.

Denar: Področje denarja je zadnje čase občutljiva tematika, saj ste postali kar malo grabežljivi. Na eni strani veliko investirate, po drugi strani pa ogromno tudi zapravite. Pametne investicije se vam bodo seveda obrestovale, soočiti pa se boste morali tudi s tistimi, ki se ne bodo. Zavedajte se, da so padci in neuspehi sestavni del življenja, s katerimi se boste srečevali na svoji poti. Z njimi ni nič narobe, saj krepijo naše znanje ter zavedanje samih sebe.

Zdravje: Prihaja mesec, v katerem je dobro poskrbeti za zdravje svoje kože. Preprečite luščenje ter rdečico z uporabo pravih negovalnih sredstev. Ženske pazite predvsem pri izbiri lepotilne kozmetike in ličil. Izbirajte naravne izdelke s čim manj kemije, saj bo vaša koža ta mesec še posebej občutljiva. Pri večjih težavah ali spremembah na koži se obrnite tudi na zdravnika, ki vas bo napotil k dermatologu. Ne pozabite na sprostitev – odidite v knjižnico, si izposodite zanimive knjige ter si vzemite dan ali dva zase.

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja dvojček – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za raka

Ljubezen: Soočate se z manjšo osebnostno krizo, ki rane odpira tudi na ljubezenskem področju. Morda ne veste v katero smer se obrniti, ne najdete izhoda iz svoje žalosti, ali pa imate celo občutek, da vas partner ne razume. Ne sklepajte prehitrih odločitev in se raje podajte na pot samospoznavanja. Poiščite primerno literaturo ter se po pomoč obrnite na svoje prijatelje in, seveda, partnerja. Zaupajte mu, saj vam lahko ravno on najbolje pomaga v tako težkih časih.

Denar: Vaše finančno stanje je v precej slabem stanju. Veliko delate, vendar nič ne zaslužite. Občutek imate, da vas vleče na vse strani, resničnega nadzora nad porabo svojega časa pa nimate. Morda vam bi prav prišel rokovnik, ki bi vam pomagal do bolj organiziranega življenja. Ustvarite si jutranjo rutino, kjer v rokovnik napišete kaj boste počeli ter kako dolgo. Ustvarite si čas za stvari, ki jih radi počnete. S tem boste poskrbeli, da bo le-to v popolni harmoniji z vašim znakom.

Zdravje: Počasi podlegate stresu, zato je zadnji čas, da okrepite svoj imunski sistem in končno poskrbite za zdravo, resnično prehrano. Slednja naj bo redna – seveda tako, kot vam najbolj odgovarja. Poskrbite, da bo dovolj pisana in napolnjena z različnimi hranili. Odpravite se vsaj na sprehod, če že ne morete vpeljati bolj napornega športa.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja rak – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za leva

Ljubezen: Še vedno niste prepričani, zakaj se v vaših razmerjih stvari vedno zapletejo. Vedno si izberete partnerja, ki se izkaže za drugačnega, kot je bil na začetku. Ravno ko se navadite, pa pokaže svoj drugi obraz, ki vas odbija stran. Pogovorite se z njim ter mu zaupajte vse svoje tegobe. Komunikacija je ključ do bolj uspešnega razmerja, brez nje pa ne boste prišli daleč. Izogibajte se reševanju ljubezenskih težav na neprimernih mestih. S tem imamo v mislih predvsem dobronamerne prijatelje, ki ne poznajo celotne zgodbe in vas lahko zavedejo. Osredotočite se nase in zavestno sprejmite svoje odločitve.

Denar: Bili ste že v boljšem in slabšem finančnem položaju, zato vam je trenutno dokaj vseeno. Pomembno vam je le, da imate dovolj, da pokrijete stroške tekočega meseca. Trenutno niste v obdobju, ko bi si želeli napredovati v službi in se dobro počutite na mestu, kjer ste. Morda ste nekoliko izgubili motivacijo za trud, vendar se ne silite, pravi čas bo že prišel.

Zdravje: Zadnje čase ste zelo popustljivi, zato izpuščate treninge in si pripravljate manj hranilne obroke, kar se pozna tudi na vašem počutju. Vaša motivacija popušča, volja pa izginja. Vzemite si dan dopusta in se odpravite v naravo, poiščite smisel življenja in se dobite z ljudmi, ki vam veliko pomenijo in vam svetujejo. Obrnite se po pomoč k prijateljem, saj vas slednji najbolje poznajo. Naj vas ne bo sram, vsakdo kdaj potrebuje nekaj tolažilnih in spodbudnih besed.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja lev – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za devico

Ljubezen: Počasi in previdno se približujete osebi, ki vam je všeč, pravega odziva pa še vedno ne dobite. Vedno pride nekaj vmes, čeprav je očitno, da je simpatija obojestranska. Čas je, da se sprostite in prepustite občutjem, hkrati pa se sprijaznite tudi s tem, da včasih okoliščine pač pretehtajo. Ne glede na to, kako se trudite, sta za ljubezen potrebna dva – in če ste drugi osebi dovolj všeč, boste nedvomno pristali skupaj. Če ji niste, pa je bolje, da se stvari sploh ne zapletajo.

Denar: V šoli vam gre odlično, prav tako pa se morate tudi tisti, ki hodite v službo, naučiti veliko novega. To vam ne bo predstavljalo problema, saj ste zelo sposobni in se hitro učite. Kakšne rezultate boste dosegli je odvisno samo od vas, zato se potrudite zase. Izognite se učenju v skupinah, še posebej pa se izogibajte skupnim projektom, saj obstaja velika možnost, da boste vse naredili sami, ostali pa si bodo jemali zasluge za vaše delo.

Zdravje: Odpravite se v planine ali gozd, kjer boste lahko odklopili vse misli. Zadnje čase ste zelo napeti in tesnobni, zato pazite, da si ne boste nakopali bolezni. Poskrbite za vaš imunski sistem, ki zadnje čase kar naprej vijuga sem ter tja. Prehranjujte se bolj zdravo in redno – vstanite nekaj minut prej in si pripravite sadno solato, se med malico odpravite na zdravo kosilo, zvečer pa si privoščite nekaj manjšega, a hranilnega.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja devica – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za tehtnico

Ljubezen: Že nekaj časa vas muči neuslišana ljubezen, pa vendar stvari nekako nočejo potekati tako, kot si želite. Umaknite se in živite svoje življenje, ljubezen pa bo prišla, ko boste najmanj pričakovali. Uredite si svoje življenje in vanj sprejmite osebe, ki vas osrečujejo. Tehtnice v razmerju bodite pazljive, da vas partner ne bo popolnoma nadvladal. Prav je, da ohranite tudi svoj jaz in izrazite mnenje, ko tako čutite. Ne pustite, da vas pohodijo.

Denar: Horoskop vam napoveduje, da boste v služenju denarja videli večji smisel, saj vas utegne zamikati, da bi investirali v novo priložnost, si iskali novo službo ali pa poizkusili odpreti lastno podjetje. Morda se želite tudi preseliti ali narediti nov družinski korak. Ne pozabite na stvari, ki resnično štejejo, zato ne zapostavljajte svojih domačih ter ljudi, ki so vam pri srcu. Finančno boste v odlični poziciji, pazite pa pri investicijah.

Zdravje: Vaša samozavest se manjša, vaša samopodoba pa ostaja zelo nizka, zato sklenite nekaj odločitev ter spremenite svoj življenjski stil. Sprememba se vedno prične od znotraj, zato spremenite mentaliteto in premislite, zakaj je za vas to pomembno. Prehrana je zelo pomemben dejavnik, zato v prvi vrsti poskrbite za uživanje zelenjave in sadja. Izogibajte se mlečnim izdelkom, sploh pripadnice ženskega spola, saj lahko zamajejo vaše hormonsko ravnovesje.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja tehtnica – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

mesečni horoskop

Mesečni horoskop maj 2022 za škorpijona

Ljubezen: Čaka vas miren mesec, poln ljubezni in dogodivščin. S svojim partnerjem boste nadvse zadovoljni, saj bo storil vse, da vas osreči. Pričakujte tudi kakšno lepo darilce. Samski škorpijoni boste srečali več oseb, ki vas bodo očarale, vseeno pa pazite, saj boste srečali nekoga, ki bo v vas resnično prebudil vsa občutja, ki se jih na nek način bojite. Najprej je potrebno delati na sebi, šele nato boste pripravljeni na razmerje.

Denar: Čaka vas lov na nekaj novega, nepredvidljivega. Morda boste iskali nove poslovne priložnosti in poznanstva, ki bi vas utegnila pripeljati do cilja. Pazljivo z manipuliranjem, saj se lahko umazane igrice kaj hitro obrnejo proti vam in vas očrnijo pred potencialnimi kandidati, ki jih skušate očarati. Vaše finančno stanje je bilo že boljše, vajeni ste večjega stanja na računu. 

Zdravje: Stres, ki ga doživljate, se bo poznal tudi na vašem zdravju. Vzemite si dan dopusta ali pa si vsaj čez vikend izklopite telefon ter malo pozabite na vse obveznosti, ki jih še imate za opraviti. Vedno znova sami sebe potiskate čez mejo, za kar vam vaše telo ni najbolj hvaležno. Premislite o nekajdnevnem postu od vseh sladkanih pijač ter predelanih izdelkov, ki vam le kradejo energijo.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja škorpijon – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za strelca

Ljubezen: V ljubezni niti sami ne veste, česa si želite. Po eni strani potrebujete lastno svobodo, po drugi pa iščete varen pristan, ki bi vas čakal, ko bi si to zaželeli. Svoboda in ljubezen se ne izključujeta, vseeno pa morate najti le pravo osebo. Sicer se vam zdi, da ste to že našli, vseeno pa ne veste, ali so občutja obojestranska ali ne. Obstaja možnost, da osebi ni toliko do vas, saj se v zaljubljenem stanju običajno bolj pogrešamo.

Denar: Denarja vam ne primanjkuje, vseeno pa se ga ne bi branili, če bi ga lahko zaslužili. Zato vedno znova delate nadure, čeprav vam to ni potrebno. Hkrati se obdajate z mnogimi dodatnimi dejavnostmi, zato vam ostane komaj kaj časa zase in svoje prijatelje. Premislite o svojih prioritetah, ali je denar res na prvem mestu? Kaj pa tedaj, ko boste potrebovali pomoč?

Zdravje: Ste odličnega zdravja in v dobri formi. Le tako naprej. Ta mesec utegne biti poln viroz ali prebavnih motenj, zato poskrbite za dobro preventivo, predvsem pijte veliko vode in se izogibajte alkoholu. Ohranjajte disciplino, ki jo imate, saj igra veliko vlogo pri ohranjanju zdrave telesne teže in primernega načina življenja.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja strelec – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za kozoroga

Ljubezen: Predani boste dolgim in zanimivim pogovorom, ki vas utegnejo zelo očarati. Pričakujte zelo zabaven mesec, sploh če se boste udeležili kakšnih zabav, srečanj ali kosil. Če ste samski in iščete nekaj novega torej ne ostajajte doma, temveč se odpravite ven, med ljudi. Uredite se ter poskrbite za svoj izgled. Ljubezen bo prišla skozi pogovor, zato delite svoje mnenje in interese, morda ravno zato, da najdete nekoga posebnega.

Denar: Finančno boste v dobrem položaju, morda se zaplete nekje sredi meseca, ko se boste soočili z nepredvidenimi stroški. Seveda imate dovolj skrivnih prihrankov, za katere ne ve nihče, zato je bolje, da stvari uredite po tihem in brez posebnega izpostavljanja. V službi se bo zapletlo s sodelavci, do katerih se že dlje časa obnašate zelo vzvišeno. Spremenite odnos.

Zdravje: Počutili se boste utrujeno in izmozgano, vaša samopodoba pa bo na dnu. Zaradi konfliktov na delovnem mestu bo trpelo vaše počutje, zato izboljšajte odnose ter se odkupite svojim sodelavcem. Poizkusite skovati boljši odnos, ki bo temeljil na zaupanju in medsebojni komunikaciji. Ne pozabite na redno gibanje, ki lahko močno izboljša vašo gibljivost in fizično formo.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja kozorog – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za vodnarja

Ljubezen: Če iščete ljubezen, kar sicer ni ravno vsakdanje za vaše znamenje, bi bilo pametno, da se naučite poslušati ter sprejeti mnenje drugih. Namesto, da v socialnih okoliščinah neprestano govorite in izražate svoje mnenje, bodite tokrat raje boljši poslušalec. Čeprav je to za vas zelo težko, se bo obrestovalo.

Denar: Ne glede na to, kako se trudite, denar kar noče ostati v vašem žepu. Vedno znova se najdejo izdatki, ki vas bremenijo. Enkrat avto, drugič pokvarjena električna napeljava. Morda je čas, da premislite o boljših in premišljenih investicijah. Kupujte predmete, ki bodo trajali dlje časa, zato raje kupite novo, kot rabljeno, saj nikoli ne veste, kaj vse se je dogajalo v preteklosti.

Zdravje: Poskrbite za bolj kvalitetno prehrano. Spoštujte svoje telo ter spremenite pogled nanj. Prenehajte s škodljivimi navadami, dokler je še čas in si omislite bolj zdrav način soočanja s stresom. Odvisnost ni pravi odgovor na vaše težave, zato bo veliko bolje, da se po pomoč obrnete na nekoga, ki je usposobljen.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja vodnar – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop maj 2022 za ribi

Ljubezen: Odločali se boste med delom in preživljanjem časa s svojo novo simpatijo, zato pazite, da ne boste pretiravali v eno smer. Ne pozabite na resničnost in ne utopite se v lastni domišljiji, ki je včasih kar nekoliko preveč razburkana. V vaših mislih ste že skorajda poročeni, zato pazite, da se vaša ljubezen ne bo počutila preveč privezano in utesnjeno v vašem objemu. Ta mesec bo vseeno poskrbel za romantično vzdušje. 

Denar: Veliko delate, pa nič ne zaslužite. Nekaj v tej enačbi se ne sklada, zato premislite o tem, kaj počnete in kako počnete. Ste izbrali napačno obliko dela? Vas obremenjujejo sodelavci in nadrejeni? Je morda to panoga, ki vam enostavno ne leži in se v njej ne počutite dobro? Se vaše delo sploh obrestuje? Finančno boste globoko v dolgovih, zato od sedaj naprej ne jemljite nobenih kreditov več.

Zdravje: Vaše zdravstveno stanje bo dobro, z nekaj stresnimi glavoboli ali celo migrenami. Kaže, da bo vaš imunski sistem zdržal vse obremenitve, vseeno pa poskrbite za sproščanje. Odpravite se na sprehod s svojim partnerjem, peljite psa so bližnjega ribnika ali pa se preprosto ulezite na kavč z dobro knjigo.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE