Letni horoskop 2022 za vsa znamenja – ljubezen, denar, zdravje

Vas zanima, kaj se bo z vašim astrološkim znamenjem dogajalo v naslednjem letu? Preberite si horoskop za leto 2022 ter si oglejte, kaj vam zvezde in planeti prinašajo na področju ljubezni, denarja in zdravja. Vsekakor ne pozabite, da horoskop ni namenjen napovedovanju prihodnosti, pač pa predstavljanju golih dejstev. Vaše delovanje je popolnoma odvisno od vas samih. Astrologija lahko v prenesenem pomenu tako predstavlja uro, po kateri se ravnamo.

Leto 2022 se bo pričelo nadvse nežno in romantično. Ozrli se bomo nazaj ter se spominjali dogodkov iz preteklosti. Dan po novem letu bomo tako najverjetneje preživeli kar v domačem okolju, v družbi naših najbližjih. V sredini januarja bo v ospredje naših misli ponovno vstopilo poslovno področje. Trudili se bomo za nove uspehe ter doseganje ciljev, ki so v preteklem obdobju nekoliko stagnirali.

Sledi razgibano obdobje raziskovanja naših čustev ter duha. Prav mogoče je, da bomo v tem obdobju bolj občutljivi, kot smo običajno – prav tako se nam bodo zdeli občutljivi tudi vsi okoli nas. Maja 2022 bo čas za novo prizemljitev, umiritev in uravnovešenost naših odnosov. Imeli bomo čas, da gradimo trdne temelje na področju ljubezni in denarja. Morda bomo nekoliko kasneje dobili občutek, da nam ne bo uspelo ali pa, da nam zmanjkuje motivacije za doseganje ciljev, a ob koncu leta bomo ponovno napolnjeni z energijo in zagonov za novo leto.

Letni horoskop 2022 za znamenje ovna

Ljubezen: Doživeli boste čustveno razodetje. Poleg vaše samozavesti bo v prihajajočem letu rastla tudi vaša želja po dolgotrajnem razmerju. Prizemljili se boste ter začutili potrebo po zavezanosti drugi osebi. Okoli novega leta boste spoznali mnogo novih ljudi, zato lahko srečo preizkusite že takoj na začetku. Tisti, ki z razmerjem že dlje časa niste zadovoljni boste končno spoznali, da se vaš partner žal ne bo čudežno spremenil, temveč bo ostal prav takšen kot je. Na voljo imate tri možnosti, in sicer da se sprijaznite in ostanete v razmerju, skušate spremeniti sebe ter svoje dojemanje situacije, ali pa preprosto zapustite razmerje ter poiščete partnerja, ki vam bo bolj ustrezal. Ker boste po novem letu naravnani zelo pozitivno, boste iskali predvsem družbo sebi podobnih ljudi. Tako boste tudi privlačili enako misleče ljudi, in prav gotovo se boste imeli v njihovi družbi zelo lepo.

Denar: V služenju dodatnega denarja boste v naslednjem letu videli večji smisel, saj se boste verjetno odločali za večji družinski korak. Morda vas čaka selitev, pa boste želeli imeti boljšo službo ali pa celo višjo izobrazbo. Vsekakor vam bo z nekoliko truda uspelo, in zagotovo boste našli nov življenjski smisel. Ob tem ne pozabite, da je skromnost odlična vrlina, ter da ni potrebno celemu svetu razglasiti, da ste se odločili za spremembo. Ljudje namreč hitro obsojajo, zato zagotovo ne želite, da bi vsi menili, da ste se spremenili na slabše. V službi vam bo najbolj ustrezalo individualno delo, prav tako pri študiju. Če vas čaka diplomsko delo, ga boste z lahkoto napisali še pred zadnjim rokom, če pa vas čaka obilo projektov na službenem področju pa bo enako. Kar se tiče financ, vas najverjetneje čaka nekaj vzponov in padcev. Slednji bodo najverjetneje povezani prav s spremembo življenjskega stila. Vaše finančne zaloge bo v določenem trenutku izčrpala tudi pomembna finančna naložba.

Zdravje: Ker se vam med prazniki ne bo nabralo preveč dodatnih kilogramov, se boste v svoji koži počutili odlično. Polni boste samozavesti in to bo opazno tudi na prvi pogled. S pomembnimi spremembami boste v svoje življenje vnesli več gibanja in aktivnosti, kar se bo poznalo tudi pri večji kondiciji in telesni pripravljenosti. Morda je prav letos pravo leto, da se ponovno posvetite starim konjičkom, ki so vas osrečevali. Uživali boste v športnih aktivnostih, ki se jih lahko udeležite sami – najbolj vam bo všeč fitnes ali sproščanje v naravi. Potrebovali boste čas zase, da boste lahko v miru sprostili ves stres. Sredi leta si privoščite dolg dopust, da boste lahko ponovno napolnili svoje baterije. Maj ali junij bosta najprimernejša.

Za znamenje Oven si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

horoskop

Letni horoskop 2022 za znamenje bika

Ljubezen: V ljubezni boste srečni in zadovoljni, sploh tisti v razmerju. Veliko se boste posvečali svojemu partnerju, prav tako pa se bo on posvečal vam. Pazite le, da svojega partnerja ne boste zadušili, saj utegnete biti nekoliko preveč navezani. Zavedajte se, da partner potrebuje tudi nekaj časa zase, kljub temu, da vas neizmerno ljubi. Morda se na vajini poti pojavi tudi ovira iz preteklosti, najverjetneje oseba, s katero je imel vaš partner odnos, preden je spoznal vas. Prepustite vse odločitve njemu ter ne pustite, da vam težave pridejo do živega. Naučite se, da zunanjih situacij ne morete nadzorovati, zato je najbolje, da se jim prepustite. Samski biki boste v sredini leta spoznali novo osebo, ki vas bo navdušila. Zvezdni vplivi bodo ugodni za tkanje novih razmerij, vsekakor pa ne pozabite na negovanje svoje duše. Vzemite si čas samo zase in pozabite na druge. Ljubezen bo v vaše življenje vstopila, ko boste najmanj pričakovali.

Denar: Porodile se vam bodo nove ideje in želje, zato se boste podali na lov. Iskali boste nove poti do cilja. Morda se odločite za novo izobraževanje ali pa se udeležite tečaja, ki vas že dolgo časa mika. Junija bo čas za širjenje posla, julija pa se bodo porodili že prvi rezultati vašega trdnega dela. Morda vas čaka le manjša težava, ki pa jo boste brez problema razrešili. Vzela vam bo nekaj časa, vendar pa se boste na koncu nanjo ozrli le z nasmehom. Pomembno je, da v tem letu počnete stvari, ki vas veselijo, četudi ne prinesejo velikih finančnih rezultatov. Bolje je, da zaslužite manj ter ob svojem delu uživate, kot pa da bi se mučili. Z muko namreč ne boste prišli nikamor. V tem primeru vas čaka nešteto ovir, ki jih boste morali odpraviti. Najenostavnejša pot je v tem primeru tudi najbolj primerna.

Zdravje: Leto 2022 bo polno vznemirljivih priložnosti za osebnostno rast in napredek. Vaše zdravje vam bo služilo, zato jih boste lahko užili v vsej njihovi polnosti. Čaka vas ogromno novih poznanstev, s tem pa tudi veliko novih znanj in, ne nazadnje, priložnosti za spiritualno rast. Pazite, da ob vsem tem ne boste preveč dovzetni za negativne energije drugih. Slednje vas lahko okužijo in se prenesejo na vaše dojemanje sveta, tega pa seveda ne želite. Ne dopustite drugim, da očrnijo vaš pogled na svet. To leto je vaše, in nikakor ne pustite stresu, da bi vam prišel do živega. Poskrbite za vsakdanje sproščanje ter si rezervirajte dovolj časa, ki ga boste lahko preživeli doma, v domačem kraju s svojimi najbližjimi. Organizirajte tudi kakšen piknik, kjer boste odgovorni za pripravo hrane. To vas bo nedvomno osrečilo. V tem letu pazite na kilograme, saj se utegnejo nabrati, brez da bi to sploh opazili.

Za znamenje Bik si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Letni horoskop 2022 za znamenje dvojčka

Ljubezen: Prihajajoče leto obljublja obilo prijetnih izkušenj v ljubezni, veliko dolgih večerov v dvoje ter romantične aktivnosti, kot iz pravljice. Aspekti med planeti ter njihovo harmonično ravnovesje obljublja odlične priložnosti za ljubezen tistih, ki jo iščejo, pa tudi uspeh v obstoječih partnerskih zvezah. Tiste, ki ste v ljubezni že nekoliko zastareli in vas tare rutina, čaka nova čarobnost in igrivost, kot je že dolgo niste začutili. Samske, ki iščejo partnerja pa bo našla sreča v ljubezni, saj se boste noro zaljubili. Pazite le, da prijetne zgodbe ne pokvarite s svojimi izpadi ali aferami, prav tako pa se skušajte odpovedati preteklim grehom, ki so pokvarili vaša prejšnja razmerja. Komunikacija bo vaše najboljše orožje, zato premišljeno reagirajte na dogajanje v okolici. Ne spuščajte se v razmerja iz preteklosti, saj slednja prinašajo le grenkobo in žalost. Raje se zazrite v prihodnost.

Denar: Posel bo v letu 2022 za dvojčke zelo pomemben. Posvetili se mu boste skrbno ter vanj usmerili vso svojo pozornost. Udejanjali boste nove in nove zamisli, hkrati pa iskali nove rešitve za stare probleme. Nastane lahko nekaj konfliktov z nadrejenimi, ki pa jih boste rešili s komunikacijo. V tem primeru ne pustite sodelavcem, da bi posredovali, saj se bo to izkazala kot napačna taktika, ki lahko le še dodatno ogrozi vaš položaj. S svojimi težavami se ukvarjajte le vi sami. Sredina septembra ne bo dobra za sklepanje pomembnih poslovnih odločitev, zato ne investirajte prevelikih količin denarja. Pomembne odločitve raje prihranite za konec leta. Konec leta bo za vas najbolj uspešen, takrat boste tudi najbolj dejavni. Čaka vas obilo pohval, morda pa tudi kakšna nepričakovana nagrada – morda finančna. Vaše denarno stanje bo odlično. Z denarjem ne boste razsipavali, kar pomeni, da si boste lahko privoščili tudi kakšen zelo dolg dopust.

Zdravje: Spoznali boste, da je vse za nekaj dobro, ter da ste se iz preteklih izkušenj veliko naučili. Pomirjeni boste in zadovoljni s svojim življenjem. To se bo poznalo tudi na vašem zunanjem videzu, saj boste videti mladostni, spočiti ter srečni. Vaše oči se bodo iskrile, vaše telo pa bo prožno in vitalno. Z vami se bo poigrala le prebava, zato je v tem primeru odločilnega pomena, da poskrbite za zdrav način življenja in, predvsem, prehrane. Morda bi v tem primeru premislili tudi o kakšni alternativni metodi – preizkusite različne načine prehranjevanja, saj morda uteho najdete v načinu prehranjevanja brez živalskih izdelkov. Vaše počutje bo splošno gledano dobro, zmotili pa vas bodo čustveni izlivi ter nenapovedana živčnost. Slednjo lahko rešite z obiskom terapevta, saj je čustvene težave dobro rešiti še pravi čas, preden se manifestirajo v fizični obliki.

Za znamenje Dvojček si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Letni horoskop 2022 za znamenje raka

Ljubezen: Romantično bo, z nekaj iskricami ter nekaj nevihtami. Čakajo vas ljubeči sončni zahodi v dvoje ter dolgo potovanje, preko katerega boste svojega partnerja še bolje spoznali. Stkali boste pristnejši odnos ter partnerja razorožili s svojim prijaznim in nežnim pristopom. Omogočili mu boste, da izrazi vse svoje želje in potrebe ter ga sprejeli in mu ponudili brezpogojno ljubezen. Ali jo bo sprejel je seveda odvisno popolnoma od njega. Če se vaša ljubezenska zveza slučajno razdre, ne obupujte. Zavedajte se, da je vsaka stvar za nekaj dobra, ter da nima smisla vztrajati pri osebi, ki ne čuti enako do vas. Samski boste imeli veliko priložnosti za spoznavanje novih potencialnih partnerjev, med katerimi boste nedvomno našli tudi kakšno simpatijo, ki vam ne bo dala miru. Žal vam lahko uide, če ne boste storili prvega koraka, zato kar pogumno. Ničesar ne morete izgubiti, pridobite pa lahko ogromno.

Denar: Karierno področje bo zelo napeto, še posebej aprila in maja, saj vas čaka veliko obveznosti. Rešitve pričnite iskati že pred tem časom, ne puščajte obveznosti do zadnjega trenutka. Tako boste z manj truda lahko napredovali enakomerno in zagotovo. S sodelavci se boste razumeli, čaka pa vas tudi nova priložnost za službo. Sprejmite jo le, če vam intuicija tako narekuje, sicer pa raje ostanite tam, kjer ste. Prihajajo namreč težki finančni časi in zagotovo si ne želite ostati brez denarja za plačilo osnovnih storitev in dobrin. Če boste vztrajali pri enem delodajalcu ter mu izkazali, da vam lahko zaupa, vas morda čaka celo povišica ali napredovanje. Izkažite se, vendar pa se ne izpostavljajte. Raje počakajte, da vas opazijo. Če vas ne, je to nedvomno le še en znak za menjavo službe, saj mora biti vsak trud poplačan. Čeprav ste zelo potrpežljivi ne rinite z glavo skozi zid.

Zdravje: Čaka vas nova energija, nov zagon ter odlično zdravstveno stanje. Kljub temu, da ste se v preteklem letu srečali z veliko ovirami, ste jih premagalo, preko tega pa ste pridobili obilo novega znanja in izkušenj. Sedaj veste, kako se je potrebno soočati s težavami, ter da ni vedno dobro pretiravati. Pred čustvenimi izlivi je potrebno ohraniti mirno glavo ter se skušati sprostiti. Letos boste bolj optimistični ter zadovoljni s svojim življenjem, kar se bo odražalo tudi na vašem fizičnem zdravju. Videti boste odlično, zato vas bodo opazili vsi mimoidoči. Samozavestni boste ter na vrhuncu svoje fizične podobe. Ker boste odločitve sprejemali impulzivno vas zna presenetiti kakšen prehlad ali viroza, sicer pa vas ne čakajo nobeni zdravstveni pretresi. Vseeno ohranjajte zdrav način življenja ter pijte zadostne količine tekočine, nesladkane seveda.

Za znamenje Rak si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Letni horoskop 2022 za znamenje leva

Ljubezen: Zvezde nakazujejo, da utegnete samski levi kaj kmalu postati udomačene muce, ki svoj čas najraje preživljajo v objemu svoje boljše polovice. Prav zna se zgoditi, da svojega partnerja najdete prav na kakšni kulturni prireditvi, ki se je boste udeležili, zato le ne ostajajte doma. Podajte se ven, med ljudi. V ospredju bo področje družine, zato boste vezani levi morda stopili stopničko višje ter se odločili za ustvarjanje družine ali iskanje novega bolj primernega stanovanja. Previdni bodite le v zimskem času, saj vas bo takrat dajalo ljubosumje, s čimer pa partner ne bo najbolj zadovoljen. Pustite mu dovolj svobode ter ne iščite konfliktov tam, kjer jih ni. Postavite se v vlogo zunanjega opazovalca ter premislite, kaj počnete vi ter kaj počne vaš partner. Je storil kaj narobe? Če ni, se mu opravičite za svoja dejanja, saj lahko v nasprotnem primeru ustvarite še več konfliktov, ki lahko vodijo tudi v razhod.

Denar: Kljub temu, da posel ne bo v središču vaše pozornosti, saj boste slednjo usmerjali predvsem na področje ljubezni in družine, vam finančno ne bo šlo slabo. V službi boste prejeli priznanje s strani nadrejenih, hkrati pa boste svojo marljivost lahko izkazali na mnogih področjih. Pazite na vašo konfliktnost, ki se utegne pojaviti konec leta. Takrat boste postali bolj občutljivi na kritiko, zato lahko nastanejo konflikti s sodelavci ali nadrejenimi. Svetujemo vam, da ne kuhate mule, ali pa je vsaj ne izkažete. Uporabite raje svoje igralske sposobnosti ter se sprijaznite z dejstvom, da vam vedno pač ne more biti vse po godu. Prav vsakdo kdaj prejme kritiko in to je popolnoma naravno. Pazite, da v začetku leta ne spregledate kakšne poslovne priložnosti, ki vam omogoča hiter in enostaven zaslužek. V sredini julija ne igrajte iger na srečo.

Zdravje: Čaka vas veliko dela na vašem počutju in zdravju. Zaradi preteklih navad je vaše zdravje v nekoliko slabšem stanju. Čas je, da se vzamete v roke ter spremenite svoje navade. Prenehajte s kajenjem ter uživanjem alkoholnih pijač. Prav tako poskrbite za dovolj spanca in osebnostno rast. Pojdite v knjižnico ter si vzemite dan zase, privoščite si jutranjo kavico, nato pa berite in se sprostite. Uživajte nepredelano hrano in pijte dovolj vode. Vaše telo vam bo hvaležno. Kljub temu, da ste odličnega videza, se na vašem telesu poznajo prvi znaki stresa. Nečista koža ali gubice tam, kjer jih prej ni bilo, so simptom, ki ga ne spreglejte. V primeru poslabšanja stanja obiščite osebnega zdravnika, sicer pa počakajte, da se telo zaceli na naraven način. Življenjskih moči vam sicer ne bo manjkalo, vseeno pa poskrbite za oddih, ki si ga zaslužite.

Za znamenje Lev si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Letni horoskop 2022 za znamenje device

Ljubezen: Čaka vas nekaj težkih trenutkov v ljubezni, morda celo razhod s partnerjem ali pa ugotovitev, da vaša simpatija ni to, za kar se je izdajala. Če ne boste previdni, lahko kaj hitro postanete žrtev laži in izkoriščanja, zato vklopite svoj šesti čut ter mu zaupajte. Vaša nagnjenost k pomoči ljudem v stiski vas utegne še drago stati, zato nikar ne posojajte denarja. Ljudem, ki so vam blizu raje ponudite svojo toplino, prijaznost in razumevanje. Če tega ne cenijo, verjetno želijo nekaj drugega. Kljub temu, da se ne bo ravno kadilo od strasti, vas čaka nekaj prijetnih trenutkov v dvoje, sploh tiste v dolgoletnih partnerstvih. Uživali boste v stabilnosti vašega razmerja ter ga zato še bolj negovali. Svojega partnerja boste ljubili z vsem srcem, hkrati pa mu boste pustili tudi dovolj svobode. Tako ga boste zelo osrečili, on pa vas bo osrečil nazaj. Vašo zvezo boste cenili, saj se boste zavedali, da je to resnično zelo redka dobrina.

Denar: Veliko boste delali, morda celo preveč. Razočarani boste nad plačilom, zato se boste želeli preusmeriti na drugo področje. Poleti bodo na udaru predvsem device, ki delajo v storitvenih dejavnostih, saj bodo ostali ljudje neprijazni ter nepotrpežljivi. V tem času je najbolje, da is vzamete dopust, saj ni pravično, da se ljudje tako obnašajo do vas. Ne pomilujte se, temveč raje aktivno nekaj storite, da boste to preprečili. Ne zanemarjajte delovnih odnosov med sodelavci. Četudi vam niso najbolj pri srcu, z njimi vseeno spregovorite kakšno besedo ali dve, saj se boste v nasprotnem primeru počutili zelo odrinjene na stran. Konec leta vas čakajo novi poslovni podvigi, saj se boste naveličali vseh naporov iz preteklosti. Podali se boste novim doživetjem nasproti, saj boste energijo črpali iz novih poznanstev, ki vam bodo dala misliti.

Zdravje: Trud, ki ste ga v svoje zdravje in videz vložili lani, boste letos lahko unovčili. Opazili boste, da se vaše telo spreminja na bolje, kadar uživate nepredelano hrano ter skrbite za redno telesno aktivnost. To vam bo nedvomno vlilo nove motivacije, ki jo boste lahko izkoristili na vseh področjih življenja. Pazite, da vas stres ne izčrpa preveč, še posebej v poletnih mesecih, ko boste tudi drugače bolj utrujeni in brez energije. Poskrbite za zadostno količino sproščanja v savnah, masažah in bazenih ter ne pustite, da vam drugi pravijo nasprotno. Pluton bo poskrbel, da se boste zazrli vase ter začeli delati tudi na svoji duševnosti. Morda je čas, da sedaj končno predelate vsebine, ki jih še niste, ter jih pustite v preteklosti – saj tja tudi spadajo. Ne dvomite o sebi in svojih sposobnostih, saj vas lahko to položi v posteljo.

Za znamenje Devica si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Letni horoskop 2022 za znamenje tehtnice

Ljubezen: Na ljubezenskem področju vas ne čaka veliko sprememb. Tehtnice v razmerju boste mirno plule svojo pot ter svojemu partnerju izkazovale obilo pozornosti. V razmerju boste srečne in zadovoljne. Partner vam bo v veliko uteho in zato ga boste še bolj spoštovali. Sicer bodo srečo v razmerju nekoliko kalili spomini na pretekle dogodke, ki niso bili najbolj veseli, pa vendar boste s skupnimi močmi našli nov zagon. Samski boste ljudi okoli sebe začeli dojemati na drugačen način, zato utegnete pritegniti tudi pozornost nekoga novega, drugačnega od ostalih, s katerimi ste bili do sedaj. To utegne biti zelo dobro ali pa zelo slabo. Na tem mestu je najbolje, da upoštevate svoj šesti čut. Poslušajte pa tudi prijatelje in družino, ki jim je mar za vas. Tudi oni lahko opazijo marsikaj, kar ste morda spregledali sami. Konec januarja utegne v vaše življenje vstopiti oseba, ki ga bo spremenila in obrnila na glavo.

Denar: Počasen in zanesljiv napredek v poslu vas bo držal pokonci. Kljub nekaj težavam se boste uspeli prikopati do cilja in tako uresničiti svoje poslovne sanje. Ker boste znali dobro oceniti ljudi, vam bo to pomagalo tudi pri tkanju novih poslovnih odnosov. Prav mogoče je, da boste v februarju spoznali novega poslovnega partnerja, ki vam bo pokazal nove prijeme za soočanje s težavami, katerim ste priča. Iskalci zaposlitve boste v juliju naredili odličen vtis na delodajalce, zato je to idealen čas za opravljanje razgovorov. Ker natančno veste, kaj drugi želijo, boste igrali na njihove strune ter si zagotovili sanjsko delo. Želeli si boste večje neodvisnosti, kar je nekoliko nepričakovano od vas. Morda se celo odločite za ustanovitev vašega podjetja ali blagovne znamke. Denar vam bo v zadnjih mesecih 2022 nekoliko nagajal, saj bo kopnel kar sam od sebe. Primorani boste, da si poiščete vir dodatnega zaslužka. Na tem mestu vam svetujemo, da si denarja ne izposojate, saj ga boste kasneje težko vrnili, s tem pa naredili slab vtis na osebo, ki vam ga je posodila.

Zdravje: Tehtnice boste v letu 2022 polne moči – še posebej v začetku leta. Tekom leta bo vaša moč upadala ter se konec leta najbolj oslabila. Seveda to ne pomeni nobenih hudi bolezni, pač pa se bo to izrazilo predvsem na psihičnem počutju. Zdelo se vam bo, da ne dosegate zastavljenih ciljev, da izgubljate motivacijo ter da ne veste, kam bi se še lahko obrnili po pomoč. Prihajajoče leto ne bo najbolj obetavno v smislu sklepanja pomembnih odločitev in sprememb življenjskega načina. Želja bo sicer velika, vendar pa boste težko zbrali energijo za udejanjanje. Sklenite kompromis sami s seboj ter si privoščite počitek, ko ga potrebujete, hkrati pa poskrbite za normalen potek vsakdanjega življenja. Zamujanje v službo ali izpuščanje šolskih ur vam bo prineslo le dodatne tegobe, ki se bodo izrazile v slabšanju vašega počutja in zdravstvenega stanja. Izogibajte se čustvenim izbruhom ter stresu.

Za znamenje Tehtnica si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

 

Letni horoskop 2022 za znamenje škorpijona

Ljubezen: Ljubezensko področje bo nasičeno z vzponi in padci, zato ne bo prav nič dolgočasno. Vedno boste imeli v mislih svojo simpatijo ali partnerja, saj z njim kar ne bosta mogla shajati. Enkrat boste hladni kot led, drugič pa topli kot ogenj, zato bo partner nekoliko razočaran. Razplamtela se bodo čustva, vendar pa se bodo že v naslednjem trenutku spremenila v buren prepir. Zato je smiselno, da premislite, ali ste se znašli s pravo osebo. Morda je čas, da stopite korak nazaj ter na situacijo pogledate z razdalje. Je to res razmerje, v katerem si želite preživeti ostanek vašega življenja? Je ta oseba res prava? Razume vaše potrebe in čustva? Tako boste ugotovili, ali bo razmerje ostalo ali ne – odločitve pa seveda ne more sprejeti nihče namesto vas. Samski boste v prihajajočem letu zelo privlačni za nasprotni spol, zato boste imeli veliko ljubezenskih ponudb. Težav z zapeljevanjem ne boste imeli, žal pa vas bo mučila izbira prave osebe v množici. Prav mogoče je, da prave osebe sploh ne boste spoznali.

Denar: Zaposleni boste vse leto, zato si sredi leta vzemite dopust. Ker se boste primorani dokazovati na delovnem mestu, boste razočarani in polni besa, vseeno pa ostanite mirni ter vztrajni. Ljudi boste znali prebrati in razbrati njihove motive, vseeno pa jim tega ne izkažite. Ohranite informacije zase ter jih uporabite v najbolj primernem trenutku. V drugi polovici leta boste imeli več priložnosti za izkazovanje vaših kompetenc, zato vas takrat utegne videti tudi kakšen headhunter. Vaše zamisli bodo požele veliko hvale, s seboj pa bodo prinesle tudi nove poslovne priložnosti in možnost napredovanja. Na koncu leta boste razdvojeni med dobrim delovnim okoljem ter večjim finančnim zaslužkom. Ne boste se uspeli odločiti, kaj vam pomeni več. Čeprav niste materialistični, boste vseeno želeli večji zaslužek, saj bi si na ta način lahko privoščili več.

Zdravje: Polni boste zagona. Vaša trdoživa narava se bo izrazila tudi na področju zdravja, saj s slednjim ne boste imeli težav. Morda vas pozimi utegne presenetiti kakšen prehlad ali viroza, poleti pa glavobol od izpostavljenosti soncu, večjih pretresov pa zvezde ne kažejo. Vaše počutje bo nekoliko odvisno tudi od ljudi, ki vas obdajajo. Nemogoče je, da ne bi zaznali energije drugih, zato se obkrožite s tistimi, ki vam odgovarjajo. Ne pustite, da bi vas negativna energija drugih prizadela, saj boste na ta način izčrpani in utrujeni, tega pa ne želite. Zvezde pravijo, da pazite na področju vaših zob. Morda vas čaka kakšen neprijeten zobobol, zato se takrat le brž odpravite do zobozdravnika. Tudi kakšen preventivni pregled ne bo odveč. V sredini leta je čas za dopust, saj vam bi takrat najbolj koristil. Pozabite za sprostitev ter se čim večkrat odpravite na masažo ali pa na izlet. Koristila vam bo tudi zmerna športna aktivnost, vendar ne v vročini. Pazljivi bodite tudi pri zimskem teku, da se ne prehladite.

Za znamenje Škorpijon si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Letni horoskop 2022 za znamenje strelca

Ljubezen: S svojim partnerjem se boste razumeli, vaš ljubezenski odnos bo poln strasti in nežnosti. Skupaj bosta stopala novim dogodivščinam naproti ter tako poglabljala svoj odnos. Pazljivo le pri spogledovanju z drugimi, saj se lahko situacija kaj hitro sprevrže v afero, ki bo prizadela tako vas kot vašega partnerja. Ne pustite, da bi vaša radovednost pokvarila tako odličen odnos. Nekaj težav boste imeli na koncu leta, ko ne boste znali presoditi, da je vzrok konfliktov na vaši strani. Zelo naporni boste in občutljivi. Vzeli si boste pravico, da partnerju rečete vse, medtem ko vas bo njegovo mnenje vedno prizadelo. Zavedajte se, da je to le preizkušnja, ki lahko na dolgi rok le okrepi vaše razmerje. Samski boste, kot vedno, zelo leteči. Prehajali boste iz cveta na cvet, pa vendar vas ne bo uspel zadovoljiti nihče. Najprej je namreč potrebno najti srečo v sebi, šele nato smo lahko zadovoljni z drugimi.

Denar: Zdelo se vam bo, da niste kos nalogi, ki vam je bila dana. Počutili se boste poražene in slabovoljne. Ker ne boste mogli sprejeti poraza je najverjetneje, da si boste nakopali še konflikte z različnimi sodelavci in nadrejenimi. Skušajte se naučiti konstruktivno spopadati z navali jeze in impulzi ter svoje odločitve raje sprejemajte bolj premišljeno. Finančna situacija se bo konec leta obrnila v vaš prid, saj vas čaka dodaten dohodek. Morda najdete vir zaslužka, ki vam odlično ustreza ter vam omogoča zelo dejavno preživljanje prostega časa in združevanje prijetnega s koristnim. Konec leta ne posojajte denarja. Kljub temu, da vam ne pomeni prav veliko, vam utegne priti zelo prav, ko boste v naslednjem letu imeli finančne težave. V letu 2022 skušajte biti bolj potrpežljivi na delovnem mestu.

Zdravje: V letu 2022 boste zelo dejavni, zato boste imeli odlično postavo, ki jo bo nedvomno opazil prav vsak. Oddajali boste ognjeno in strastno energijo, ki vas bo polnila s samozavestjo. To se bo poznalo tudi na vašem fizičnem zdravju, saj se boste odlično počutili. Polni boste energije – razen v sredini julija, ko vas bo vročina prisilila, da se nekoliko ustalite. Ker boste zelo drzni, morate biti izjemno pazljivi na preveč adrenalinske dogodivščine, kot je hitra vožnja z avtomobilom ali motorjem. Slednja se lahko v trenutku sprevrže v veliko nevarnost, zato ne tvegajte svojega življenja za nekaj pičlih minut užitka. Nagnjeni boste k poškodbam, zato vas čaka nekaj ureznin. Pazljivi bodite tudi pri teku po neravni površini, saj vas utegne presenetiti kakšen zlom. Vaša mentalna sposobnost bo odlična. Logično mišljenje vam bo odlično služilo, nekoliko pa bo pešala vaša sposobnost vživljanja v druge.

Za znamenje Strelec si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Letni horoskop 2022 za znamenje kozoroga

Ljubezen: Razmerja uravnovešenih kozorogov bodo tekla po ustaljenih tirih. Morda nekoliko preveč ustaljenih. Vsake toliko le poskrbite za nekoliko strasti in igre, sicer se zna zgoditi, da iskrica ugasne. Kljub temu, da ste pred partnerjem popolnoma sproščeni, se zanj ne pozabite urediti. Tudi če boste ostali doma, ga lahko presenetite s kakšno igrico, ki je ne pričakuje. Povabite ga nekam na samo, kjer boste lahko poglobili odnos, ki ga imate. Samski kozorogi v ljubezni ne boste imeli pretirane sreče. To je seveda odvisno tudi od vas in vaših načel, saj boste imeli zelo stroge kriterije. Ljudje vam preprosto ne bodo odgovarjali in na vsaki osebi boste našli napake. Morda je čas, da spremenite svoj pogled na svet ter ga nekoliko prilagodite. Sicer ne boste nikoli srečni. Slednja se namreč skriva v nas samih in ne v drugih. ravno mi si lahko ustvarimo srečno življenje.

Denar: Poslovni kozorogi bodo letos, tako kot vsa druga leta, zelo pridni in dejavni. Nekaj težav utegnejo imeti nezaposleni kozorogi, ki nekako ne bodo imeli sreče pri iskanju službe. Želeli boste nekaj več, vse kar vam bodo ponudili pa bo delo v proizvodnji za minimalno plačo, tega pa seveda ne želite sprejeti. In prav je tako, saj diplome niste pisali zastonj. Sicer je prav, da se cenite, vseeno pa ne pozabite, da tudi izkušnje nekaj štejejo. Preizkusite delo, ki ga sicer ne bi, in prav mogoče se znajdete v stroki, ki vam odlično odgovarja. Vsakdo mora začeti nekje, in tudi tam lahko spoznate nove ljudi in gradite svoje poslovne odnose. Vse je bolje kot posedati doma in se smiliti samemu sebi. Finančna situacija kozorogov bo sicer precej uravnotežena. Dohodki in izdatki bodo enakomerni, zato večjih pretresov ne bo.

Zdravje: Vaše telo in misli bodo v letu 2022 uravnovešene, kar se bo izražalo tudi na vašem fizičnem izgledu. V začetku leta boste zelo dobrega zdravja, proti koncu leta pa se utegnejo pokazati simptomi nekaterih resnejših zdravstvenih težav, ki so posledica stresa. Poskrbite torej za dovolj sproščanja ter se naučite tehnik dihanja in umirjanja. Počutili se boste bolj svobodno. V začetku avgusta si le privoščite dolg dopust ter odpotujte v mirne kraje, kjer vas ne  bodo motili klici ali elektronska pošta. Izklopite vse tehnološke naprave ter si napolnite baterije za prihajajoče mesece. Morda vas konec leta prime tudi, da v svoje življenje vnesete bolj zdrave navade in opustite kajenje. To odločitev bo spremljala tudi odločitev za spremembo videza – morda frizure ali načina oblačenja. Vse spremembe, ki jih boste naredili, vas bodo izoblikovale kot osebnost, zato je vsaka odločitev prava.

Za znamenje Kozorog si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Letni horoskop 2022 za znamenje vodnarja

Ljubezen: Zvezde bodo v 2022 sijale predvsem za samske, ki sicer ne iščejo partnerja. Ravno slednje utegne presenetiti ljubezen na prvi pogled, v katero sicer sploh ne verjamejo. Začetek leta bo tako vroč in nežen, konec leta pa prav tako. Pustolovščine na ljubezenskem področju se bodo ponujale kar same od sebe, na vas pa je, da jih izkoristite. Med vsemi vas bo najbolj očarala oseba, ki je na prvi pogled tiha, vendar pa se v njej skriva pravi mali zaklad. Pazljivi bodite, da ne zamudite te priložnosti. Vodnarji v razmerju boste v tem letu nekoliko na slabšem, saj zvezde kažejo, da z vami ne bo enostavno shajati. Zelo boste oddaljeni ter nepripravljeni na nove korake v razmerju, kar bo partnerja frustriralo. Vaše oči bodo pogledovale od ene do druge osebe, s čimer si boste nakopali konflikte v razmerju. Izboljšanje situacije se obeta konec septembra, ko se bodo vaše strasti nekoliko umirile. Takrat boste ponovno spoznali, da je ljubezenska zveza točno to, česar si želite v tem trenutku.

Denar: Na področju dela vas čaka ogromno izzivov in prilagajanja. Iznenada se bodo pojavile nove rešitve starih problemov, hkrati pa boste prejeli tudi veliko podporo svojih sodelavcev. Kljub nekaj težavam na področju odnosov z nadrejenimi, boste v delovnem okolju shajali odlično. Čaka vas napredovanje na drugo delovno mesto, povezano z neprestanim potovanjem po svetu. To bo še posebej zmotilo vodnarje, ki so v razmerju, vseeno pa vas bo mikal denar. Ne nazadnje si želite novega stanovanja ali avtomobila. Na denarnem področju boste imeli srečo, vendar le v primeru, da boste z njim ravnali preudarno. Ne zapravljajte po nepotrebnem ter ne iščite izgovorov za nove nakupe, ki v resnici niso tako pomembni. Še posebej pazite pri nakupu novega avtomobila. Marec ne bo primeren za birokratska in administrativna dela, zato za pomoč pri slednjih raje najemite zunanjega izvajalca.

Zdravje: Skozi celo leto boste odličnega zdravja, ki bo pogojen tudi z vašim načinom življenja. V koncu aprila vam utegne pokvariti načrte krajša viroza, zato bodite pazljivi pri načrtovanju potovanj. Sicer bodite pozorni na zdravo prehranjevanje, prav pa bi vam prišlo tudi štetje kalorij. Ker radi jeste se lahko kilogrami kaj hitro naberejo in znižajo vašo samozavest. Da se to ne bo zgodilo, se poslužite alternativnih načinov prehranjevanja ter se naučite pripravljati svoje lastne jedi. Tako boste točno vedeli, katere sestavine ste skuhali. Ne pozabite na pitje zadostnih količin vode. Ne nazadnje ne pozabite na sproščanje. Povabite svojo boljšo polovico na bazen ter se sprostite v dvoje. Tako boste sprostili tudi erotično napetost, ki je v določeni meri odgovorna za vaše izbruhe jeze.

Za znamenje Vodnar si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Letni horoskop 2022 za znamenje rib

Ljubezen: Na ljubezenskem področju se bo leto za ribe pričelo zelo umirjeno. Vaša tiha narava vam bo omogočila, da se sprijaznite s trenutnim stanjem, pa četudi ni ravno blesteče. Kljub temu, da si boste samski želeli ljubezni, boste vseeno ohranili trezno glavo in se zavedali, da vse potrebuje svoj čas. Ničesar se žal ne da prisiliti, zato tudi oseba, za katero ste mislili, da je prava, morda ne bo tista, s katero se boste poročili. Življenje bo za vas polno poskusov in padcev, pa vendar ne boste izgubili svojega zagona. Morda pa prav v letu 2022 najdete nekaj trajnega in bolj zanesljivega. Za tiste v razmerju se obetajo spremembe. Če boste s partnerjem našli skupni jezik in razbili rutino, se vam obeta lepo in cvetoče razmerje. Če pa boste krivdo iskali vsepovsod drugje in ne v sebi, partnerju pa ne boste ponudili utehe, vas čaka slaba prihodnost.

Denar: Vaša kariera bo v razcvetu, seveda popolnoma po vaši zaslugi. Zanjo se boste morali namreč resnično potruditi ter ji nameniti ves svoj prosti čas. Sicer bo začetek leta na tem področju bolj počasen, končal pa se bo zelo dinamično. Vpliv Saturna v aspektu z vašim znamenjem bo prinesel obilico plodnih zamisli, ki jih boste lahko unovčili v prihodnosti. Vaše finančno stanje bo iz meseca v mesec boljše. Dvignilo se bo na popolnoma zadovoljivo raven, pri kateri si boste lahko privoščili vse, kar boste želeli, pa še nekaj vam bo ostalo za varčevanje. Previdni bodite na področju poslovnega sodelovanja, saj boste pritegnili predvsem partnerje, ki niso iskreni ter bi vas želeli izkoristiti. Pozorni bodite pri sklepanju prijateljstev ter bodite bolj neposredni kot običajno. Tako se boste zaščitili pred morebitnimi prevaranti. V juliju ne bodite razsipni, čeprav vas bo v to sililo stanje planetov. Skušajte se upreti skušnjavi.

Zdravje: Srečni boste in zdravi. Svojo kreativnost boste izražali skozi umetnost in učenje novih instrumentov, zato bodo vaše misli jasne. Ne boste imeli težav z anksioznostjo ali tesnobo, pa tudi depresivne misli vas bodo le bežno obiskale. Vašo notranjo srečo in ravnovesje utegne nekoliko zmotiti občasna muhavost, ki vas bo jezila. Včasih boste grdo ravnali z drugimi brez posebnega razloga, zato se boste počutili precej slabo. Čas je, da se glede tega posvetujete z osebo, ki vam je pri srcu. Morda je čas tudi za obisk terapevta ter razreševanje starih potlačenih vsebin, ki še danes vodijo vaše zavestno ravnanje. Zaradi ogromne količine dela, ki si ga boste naložili, boste občasno brezvoljni in brez motivacije. Takrat bo čas za sproščanje in dopust. Vzemite si čas zase in ne pozabite na zdrave prehranjevalne navade.

Za znamenje Ribi si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE