Tedenski horoskop od 2. do 8. 5. 2022

V tem tednu lahko dvomite o primernosti določenih dejanj. Ne skrbite za svojo nesposobnost, le upočasnite tempo svojega dela. Poleg tega se na ljubezenskem področju pričakujejo zanimivi dogodki, posebna sreča čaka tiste, ki iščejo svojo srečo. Ne pozabite očistiti svojo kožo in obiščite kozmetičarko.

Na začetku tedna ne boste imeli časa za neumnosti, saj bodo vse vaše misli usmerjene k poslu. Sonce bo usmerjalo energijo v pravo smer. Če niste prepričani v učinkovitost svojih dejanj, vam tedenski horoskop svetuje, da se razveselite. Čakata vas stabilnost in blaginja in o uspehu niti ne dvomite. V osebnih odnosih bo ta teden mogoče živeti brez prepirov in lomljenja posode.

Sredi tedna se lahko malce naveličate in izgubite vero vase. Ta teden je zaznamovan z zdravo pametjo. Če se zavedate, da se ne spopadate z valom različnih primerov, popustite svoj nadzor nad temi zadevami. Konec tedna poidite prej domov in zavijte rajši v sproščevali SPA center.

Stanovanjski problem ob koncu tedna bo nehal biti akuten, seveda, če vas to sploh moti. Ta teden bo Luna vplivala na vsakdanje življenje tako, da bomo vsi bolj vsakdanji in materialistični. Da ne bi naleteli na vabo brezvestnega nepremičninarja, tedenski horoskop priporoča uporabo lastnih povezav. Poleg tega se lahko zanesete na intuicijo, ki je še vedno  močna.

Tedenski horoskop za znamenje Ovna

Ljubezen: Na ljubezenskem področju se glede na planete pričakujejo zanimivi dogodki, posebna sreča čaka tiste, ki bodo zelo dejavni glede svoje sreče. Lepo je začeti teden z dobrimi novicami, če ne, si nekaj izmislite sami. Sonce vam daje možnost uživanja v preprostih stvareh. Če v vsaki komunikaciji najdete užitek, vam tedenski horoskop svetuje, da razmislite o tem, kako pritegniti pozornost drugih nase, velja za vezane in samske. V osebnem življenju je lahko igriva koketnost, v službi pa humor in odzivnost.

Denar: Konec tedna vas lahko lahkovernost pusti na cedilu. Za stabilnost pogledov je odgovorna Luna. Da ne bi zašli v nered, se sprašujte tudi o običajnih resnicah. V skladu s tedenskim horoskopom za ovna bi morali biti previdni pri goljufanju, da vas kdo ne prinese okoli. Intuicija vam bo pomagala uganiti, kaj imajo ljudje v mislih. Postalo bo jasno, komu lahko zaupate in s kom morate omejiti komunikacijo. Ni dober teden za posle ali vlaganje.

Zdravje:  Z razumnim vedenjem se bo do sredine tedna vaše počutje bistveno izboljšalo. Ta teden ni dobro kršiti pravil, še posebej ne o prehrani in gibanju. Če upoštevate zdravnikova navodila, upoštevate mero prehrane in telesne aktivnosti, boste postali neranljivi. Dobro počutje vam bo omogočilo polno delo in aktivno osebno življenje.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Bika

Ljubezen: Vsak postopek glede partnerstva, ki ga začnete v tem tednu, bo učinkovit. Lahko greste od načrtovanja k ukrepanju, vendar previdno. Glede partnerstva, če ste samski, morate v osebnem življenju biti boj družabni in se pogovarjati o tem, kaj bi radi v prihodnosti z več ljudmi, in nekoga lahko pritegnete. Vezani ne žalite partnerja z nezaupanjem in bodite iskreni z njim, saj ni tako, kot mislite.

Denar: Imejte manj stikov z zunanjimi ljudmi in ne delite svojih idej. V prvih dneh v tednu lahko pride do spolzkih trenutkov, obstaja možnost, da se ujamete v spretno postavljeno past. Morate se zanašati le na potrjena dejstva. Če se počutite v nevarnosti, tedenski horoskop svetuje, da za vse ne krivite drugih. Osredotočite se na krepitev svojega položaja. Vaše hrepenenje po lepoti se bo sredi tedna večkrat povečalo. Pod vplivom planetov se boste zanimali za svet umetnosti.

Zdravje: Vzemite si čas za ustvarjalnost, za katero koli dejavnost, ki spodbuja duhovno rast. Začutili boste veselje, notranjo lahkotnost, polnost in posledično harmonijo na vseh področjih življenja. Prijaznost bo rešila svet in to je moto vikenda, če se seveda s tem strinjate. Pod vplivom Lune bo postala vaša duša mirnejša in misli boste izražali bolj natančno. Tedenski horoskop za bika nakazuje, da boste morali popraviti napake drugih. To bo zelo koristno. Poleg človeške hvaležnosti, ki jo boste dobili, boste izboljšali svojo karmo.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Dvojčka

Ljubezen: V tem tednu bo strast prevladala nad poklicnimi dolžnostmi. Ljubezenski odnos vas bo očaral in pozabili boste na posel. Da vaše delo nebi trpelo, se naučite ločiti čustva od dela. Samski ne hitite s partnerstvom, osredotočite se na reševanje obstoječih težav. V prostem času, ko nimate službe, se ukvarjajte z osebnim življenjem, kar velja tudi za vezane. Uporabite moč svojega šarma in ljubezni.

Denar: Intenzivna komunikacija v prvih dneh tedna bo pozitivno vplivala na vaše poslovanje. Sonce vam daje sposobnost celostnega razmišljanja in empatije. Tedenski horoskop vam obljublja, da bodo poslovna pogajanja potekala na visoki ravni. Tudi tekmeci bodo navdušeni nad vami in ne bodo skopi s komplimenti. Želja po razvoju in učenju bo sredi tedna postala glavna stvar za dvojčke. Če vam je bilo prej težko študirati, se bo zdaj vse spremenilo. Dodatna obremenitev vas ne bo utrudila, le posli se lahko zavlečejo. Poiščite prej neraziskane vire in se prijavite na izobraževalno usposabljanje.

Zdravje: Planeti spodbujajo duševno in duhovno rast v vas. Med vikendom ostanite mirni, kljub morebitnim provokacijam. Luna vam daje možnost, da sprejmete udarce brez težav. Če imate občutek, da ste prisiljeni sprejeti neugodno odločitev, vas tedenski horoskop za dvojčke poziva k uporu. Ni tako pomembno, od koga prihaja pobuda, lahko so to vaši bližnji ali vaši šefi, borite se proti temu. Da bi prenesli napore, jejte zdravo in pijte čisto vodo. Ne pozabite na gibanje ter kisik v pljučih.

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Raka

Ljubezen: V partnerstvu vam bo ta teden šlo dobro. Tudi samski lahko ukrepate, vendar ne preveč prenagljeno, da ne zagrešite kakšne napake. Če želite spoznati pravo osebo za partnerstvo, boste morali imeti več stikov v osebne življenju in lahko tudi preko interneta. Če ste vezani pa pazite na ljubosumje, da partnerja ne obtožite česa, kar ni naredil, kar bo negativno vplivalo na razmerje. Prej preverite ali počakajte na razplet. Predvsem se vzdržite prenagljenih besedi in komentarjev ter opazk, raje bodite tiho.

Denar: Na začetku tedna zgrabite vse, kar vam pride na pot. Imeli boste potrpežljivost in temeljitost, kar vam omogoča, da vsak posel pripeljete do konca. Tedenski horoskop vam predlaga vlaganje denarja in energije v študij in potovanja. Kasneje se boste prepričali, da ste naredili prav. Poleg tega se pričakujejo zanimiva poznanstva, ki vam lahko spremenijo življenje. Postopki sredi tedna bodo popolnoma neuporabni. Ostrim vogalom se je treba na vsak način izogibati. Pazite se nepremišljenih dejanj. Da ne bi škodovali svojim dosežkom, mirno prenehajte, ko vidite, da ne  gre, saj vas čaka bolj zanimiva možnost.

Zdravje: Konec tedna posvetite stvarem, ki so prijetne za dušo. Pod vplivom Lune se bo vaš estetski okus izpopolnil, gastronomske potrebe pa se bodo povečale. Tedenski horoskop za rake pravi, da je čas za nov hobi. Moda, kuhanje, oblikovanje in vse, kar je povezano z ustvarjalnostjo, se bo obneslo še posebej dobro. Najverjetneje se bodo pridružili tudi vaši bližnji. Ta teden z zdravjem ne bo težav. Ves teden se boste počutili dobro, pazite le na živce, če bo šlo kaj narobe.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Leva

Ljubezen: Ta teden vam bo ljubezen edina stvar na sporedu in tudi delali ne boste zaradi tega. To je lahko težava zaradi vpletanja čustev v delo ni ker ju ne ločite med seboj. Če ste v službi, mislite samo na službo in ko ste prosti, si privoščite misli o ljubezni. Če imate težave v partnerstvu ali z bodočo polovico, potem te težave prej rešite, preden greste naprej. Luna bo povečala občutek ljubezni, zato bodo vaši bližnji zahtevali pozornost. Lahko planirate strošek za počitnice z družino, vendar do takrat pa zategnite pas.

Denar: V prvih dneh tedna poskušajte biti bolj pragmatični glede svojih finančnih zadev. Planeti vam bodo pomagali oblikovati spoštovanje do denarja. Pogovorite se o proračunu s partnerji doma ali v poslu in vključite vanj postavko stroškov za prihodnje obdobje. Odnosi s sodelavci se bodo konec tedna opazno izboljšali.  Tedenski horoskop za leve nakazuje ugodne trende na področju poslovnega komuniciranja. To je dober čas za korporativno usposabljanje, saj bo ekipa postala bolj usklajena. Poskusite graditi prijateljstva.

Zdravje: Tedenski horoskop verjame, da ste imeli dovolj dogodivščin in da je čas, da se umirite. Lahko se boste pritoževali, da ste preobremenjeni z gospodinjskimi opravili. Razdelite si jih, da boste mirnejši. Doma boste imeli večinoma praktične ideje za izboljšanje, kar bo povečalo vaš občutek ugodja in dobrega počutja. Vse, kar je bilo prej nepomembno, se bo izkazalo za življenjsko. Poskusite dokončati obnovo, urediti stanovanje ali vrt. Vaša družina bo vse to cenila.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Device

Ljubezen: Ta teden lahko dvomite o primernosti določenih dejanj vašega partnerja. Na ljubezenskem področju lahko doživite zanimive dogodki se ste vezani in nevezani, vas čaka posebna sreča čaka, če aktivno iščete svojo srečo. Bodite urejeni in pojdite do kozmetičarke, da boste imeli čisto kožo. Tako boste še bolj opazni v očeh drugih. V prvih dneh tedna so verjetne spremembe v osebnem življenju. Ta teden boste družinsko naravnani in tradicionalne vrednote bodo vaša prioriteta. Tedenski horoskop za device verjame, da lahko premagate krizo v razmerju. Če iščete sorodno dušo, bolj zaupajte svoji intuiciji, kot nasvetom drugih ali argumentom razuma.

Denar: Vaše nezadovoljstvo na poslu in v službi lahko sredi tedna lahko skalijo družinske težave. Poskušajte to dvoje ločiti med seboj, drugače bo posel trpel. Ves teden boste imeli težnjo po tehtanju in načrtovanju vsega, česar se boste lotili. Če nameravate priti resnici do dna v nepomembni zadevi, poskrbite, da bo vaša skupnost v službi ali podjetju zadovoljna. Opustite vtikanje v zadeve drugih ljudi, pa čeprav le malo, ker bo to rodilo zelo negativne posledice.

Zdravje: Ob koncu tedna se obvezno odpravite na zmenek, vsaj prijateljski. Luna bo v vas prebudila željo po pozornosti in naklonjenosti. Da bi se počutili najbolje, tedenski horoskop za device priporoča, da ne pozabite na romantiko. Presenetite svojo ljubljeno osebo in organizirajte nekaj posebnega. Čustvena povezava med vama bo postajala vse močnejša. To vam bo prineslo nazaj dobro počutje in zdravje, drugače boste lahko imeli težave z želodcem in črevesjem. Zato jejte zmerno in lahko hrano.

Zdravje: Ohranite mirne živce, pijte čaje in dihajte globoko, sicer vas bo stres povozil.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Tehtnice

Ljubezen: Iskanje partnerja ta teden bo za samske učinkovito, če pa ste vezani in bosta s partnerjem delala na projektu za družino, bo tudi uspešno. Paziti se morate le nesporazumov in sumničavosti, bodite do partnerja odprti in se pogovorita še preden izustite kako nepreverjeno neumnost, ker lahko to vse pokvari. Predvsem bodite iskreni in povejte, če je kaj narobe. Če so odnosi s starši dlje časa napeti, vam tedenski horoskop svetuje, da poiščete način, kako jim ugoditi. Najverjetneje se je nabralo veliko stvari, ki zahtevajo vašo udeležbo, zato zavihajte rokave in pojdite.

Denar: Z resnim pristopom na začetku tedna se boste izognili težavam.  Ta teden je dobro delovati izključno v interesu vzroka. Vpliv pozitivnih trendov do sredine tedna se bo okrepil, česar se boste tehtnice veselile. Besede med sodelavci niso pomembne, ampak se bodo cenile le poslovne lastnosti, ki so najbolj dragocene. Ljudje, s katerimi ste že sodelovali, se lahko pojavijo v vašem okolju. Srečanje bo plodno, če njihovih predlogov seveda po tehtanju ne boste zavrnili.

Zdravje: Vikend bo svetel tudi, če se odločite preživeti ta čas sami. Povečala se bo vaša občutljivost za lepoto okoliškega sveta. Če vas  zanima kateri koli hobi, sploh delo na vrtu, boste ta teden kar padli v to delo. V primeru, da ste brezbrižni do vrta, pa se sprostite v naročju narave. Komunikacija z rastlinami je dobra za vaše zdravje.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Škorpijona

Ljubezen: Bodite manj strogi do partnerja in manj sumničavi. Tudi samski imate lahko te izpade, vendar pozor, ni vse tako, kot mislite da je, zato se prej prepričajte, kaj je res, da ne zavozite vašega zaupanja do druge polovice. Če ste samski se priporoča, da greste ven med ljudi in tako boste našli lahko sorodno dušo. Lahko pa se posvetite tudi družbenim medijem, če vam je to v redu. Škorpijoni se boste sredi tedna obupno želeli zaljubiti saj boste imeli povečano zanimanje za nasprotni spol. Če vas tujec močno privlači, naredite prvi korak k povezovanju. Izkoristite moč spolnega magnetizma, vklopite ves svoj čar in pazite na to trofejo.

Denar: V prvih dneh tedna ne upoštevajte nasvetov drugih ljudi, ker vas to lahko spelje na napačno pot. Dobro pretehtajte vse odločitve in poslušajte le sebe. Planeti vam dajejo dobre intelektualne sposobnosti  videti resnično stanje. Tedenski horoskop vas opozarja, da vsi ljudje ne delujejo z dobrimi nameni. Če poslušate druge, lahko zamudite iskanje zanesljivih poslovnih partnerjev, kar zmanjša verjetnost uspeha v vašem poslu.

Zdravje: Konec tedna se boste zavedli svoje privlačnosti. Da bi v vsaki situaciji izgledali najbolje, vam tedenski horoskop priporoča, da se slikate in po potrebi popravite svojo podobo po vašem okusu. Poskusite biti zanimiva oseba, o kateri se lahko govori. Raziščite najnovejšo modo, obiščite frizerja in kozmetičarke in nov videz je pripravljen. Da boste kar najbolje zgledali in bili v dobri formi, pijte zelišče čaje.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Strelca

Ljubezen: Morda boste ta teden dvomili o primernosti svojih dejanj. Vendar ne skrbite, če mislite, da ste kaj narobe naredili, samo bolj premislite v bodoče in ne hitite pri partnerstvu. Vendar vseeno na ljubezenskem področju pričakujte zanimive dogodke in če se boste trudili, vas čaka neizmerna sreča. Gospodinjske malenkosti na začetku tedna lahko pripeljejo do škandala. Tedenski horoskop vam predlaga, da sorodnikov v njihovih zahtevah ne zavrnete. Najverjetneje vaše bližnje skrbijo težave, ki jih ne bo težko rešiti. Če v hiši vladata mir in tišina, bo pri delu vse v redu.

Denar: Ta teden imejte gospodaren pristop k poslovanju. Imeli boste razlog za razkazovanje sredi tedna. Finance bodo ugodne in to vas bo premamilo v nakupe sredi tedna, iskali boste vredne stvari. Ne upoštevajte stroškov, ko gre za posodabljanje vaše garderobe. To vprašanje preučite z vso resnostjo in se posvetujte s stilisti. Kar zadeva dodatke, se ne omejujte na nove čevlje in torbico, kupite tudi parfum.  

Zdravje: Lahko obiščete tudi kozmetičarko in si privoščite renoviranje obraza, kar vam bo res dobro delo ter se boste bolje počutili.  Osredotočanje na sprostitev je vaša glavna prednostna naloga ob koncu tedna. Takrat boste postali počasnejši in malo bolj zaspani. Čeprav je naokoli toliko zanimivih stvari, vam tedenski horoskop priporoča, da ne bi smeli imeti kakršnih koli skušnjav. Zavijte se v odejo, preberite knjigo ali si oglejte film. Čeprav je koncept počitka za vsakogar drugačen in se lahko  odpravite tudi na sprehod v naravo. Karkoli od tega vas bo poživilo.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

horoskop tedenski

Ljubezen: Ta teden vas lahko premaga strast in vam oteži delo v službi. Nujno boste morali postaviti prioritete ter to dvoje ločiti med sabo, drugače se delo ne bo dobro izteklo. V partnerstvu rešujte obstoječe težave. Če ste samski, najprej razrešite neodgovorjena vprašanja, preden se podate naprej. Sredi tedna boste poskrbeli, da bo življenje brez ljubezni dolgočasno. Vezani si v prostem času vzemite čas za partnerja in težave, pa bo vse v redu. Malo humorja vnesite v razmerje in nekaj komplimentov partnerju ali kolegom in konflikt se bo končal, preden se bo začel. Bolje je organizirati romantičen zmenek.

Denar:  Hoditi skozi življenje je lahko, to naj bo vaš moto tega tedna. Planeti bodo pomagali, da se izostri vaš čut za finančni dobiček. Da se ne bi zmotili pri nakupu nepremičnine, tedenski horoskop za kozoroge priporoča, da s poslom ne odlašate. Seveda vam ni treba ukrepati z bliskovito hitrostjo, vendar lahko vidite ustrezne možnosti in se seznanite z dokumenti. Intuicija vam bo dala pravi nasvet.

Zdravje: Ta teden bodo prišle do izraza lastnosti, kot sta samovolja in trma. Če gorite od strasti in si prizadevate podrediti ljubljeno osebo, se malo ustavite in razmislite, saj to ne vpliva dobro na odnos in potem se ne počutite v redu. Jejte večkrat in bolj uravnoteženo hrano ter se izognite restavracijam in avtomatom s hitro hrano, ker vam to jemlje energijo tudi za delo. Ta teden se izognite vsem mlečnim izdelkom živalskega izvora in počutili se boste dosti bolje.  

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Vodnarja

Ljubezen: Ljubezen vam bo zmešala glavo, pa naj gre za samske ali za poročene oziroma vezane. Pazite, da ne boste o tem sanjarili ves dan, ker boste potem zanemarili druge obveznosti, kar se ne bo dobro izšlo. Pamet v roke in se ljubezni pripustite le, ko ste prosti. Kolegi, ljubljeni in sorodniki vas bodo obravnavali z veliko pozornostjo in spoštovanjem.

Denar: Prekomerno delo vam bo ta teden ustrezalo. Vzemite vse igrivo in dokončajte že začeto delo. S pravilnim pristopom lahko svoj hobi spremenite v vir dodatnega zaslužka. Prve dni v tednu boste kritični do vsega, kar ne zadeva dela. Lahko boste preveč resni in osredotočeni na posel. Tedenski horoskop meni, da je nevarno ustvarjati iluzije, vendar vam zastarele stvari ne ustrezajo.

Zdravje: Razvili boste vzdržljivost in vaša energija se bo podvojila. Tudi če izbruh energije kmalu preide v apatijo, boste imeli dovolj časa narediti veliko. Vikend bo potekal na pozitivnem valu. Luna bo zmehčala duše in naredila ljudi nežne in skrbne. Če ste v prepiru izgubljeni in s težavo nabirate argumente v svojo korist, je tedenski horoskop za vodnarje spodbuden in pravi, da ne bo težav. Poskusite se sprostiti, ne glede na to, kako. Fitnes, joga, zmenki – poiščite svoj način sprostitve. 

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Ribi

Ljubezen: Na začetku tedna boste videli skriti pomen v že dolgo znanih stvareh. Ta teden vas bodo ljubezenske stvari presenetile in nagnjeni boste k fantazijam, vendar boste imeli jasno razumevanje bistva stvari. Kar zadeva osebne odnose, si boste lahko pridobili zaupanje najdražje osebe. Samski in vezani boste ta teden srečni. Če bi radi pridobili ljubljeno osebo za partnerja, ne oklevajte in nežno to osebo povabite ven ali k sebi domov. Rezultati vas bodo presenetili.

Denar: Ribam ne bo treba veliko delati sredi tedna. Pod vplivom planetov boste razvili odgovoren pristop k poslovanju. Poslovno potovanje, delo z dokumenti, sestanki, pogajanja in vodstvo bo našlo nekaj, s čimer boste zaposleni. Kljub stoodstotni obremenitvi se ne boste počutili utrujeni. Imeli boste dovolj moči še za ljubezen. Tedenski horoskop za ribe verjame, da boste z intuicijo našli najkrajšo pot do najpomembnejšega cilja in zmagali v poslu.

Zdravje: Ob vikendih zaupajte usodi in ne nasprotujte toku. Pod vlivom Lune ljudje postanejo mirni in prizemljeni. Tedenski horoskop vam zagotavlja, da si zaslužite počitek. Pomislite, kako najbolje organizirati svoj prosti čas. Pojdite v naravo, obiščite fitnes ali se udeležite kulturnega dogodka. Tu je pomemben proces, ne rezultat. Nadaljujete s pravilno prehrano in zeliščnimi čaji, kot vidite vam to daje dosti energije.   

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

CLOSE
CLOSE