Dnevni horoskop

horoskop dnevni

Opazovanje pozicije planetov nam lahko pove mnogo stvari o stanju naše zavesti in razuma, pa tudi naših bodočih čutenjih. Ne glede na to, v katerem znamenju smo rojeni, je položaje planetov dobro poznati, saj nam lahko povedo veliko o prihajajočem dogajanju. Kljub temu, da je točno prihodnost s pomočjo tako posplošenih smernic skorajda nesmiselno napovedovati, se lahko z njeno pomočjo veliko naučimo o sebi ter svojih bližnjih. Prav tako lahko predvidimo naša razpoloženja ter aspiracije.

Vas na določen dan čaka kakšen poseben dogodek? Se odpravljate na razgovor za službo? Čakate na pravi trenutek, da storite prvi korak v ljubezni? Potem je dnevni horoskop kot nalašč za vas, saj boste na ta način izvedeli kaj zvezde napovedujejo za točno določen dan. Pozicije planetov se namreč spreminjajo dnevno, zato je dobro biti na tekočem.

V prihajajočem mesecu bodite aktivni, pripravljeni na delovanje in prilagajanje, tako v osebnem kot delovnem okolju. Zaupajte svojim instinktom. Mesec bo tako obelodanila ljubezenska Venera, ki bo za nekaj časa v stiku z uporniškim Saturnom, pa tudi nepredvidljivim Uranom. Bodite previdni, saj se lahko tako vsaka pomembna odločitev v zvezi z vašim ljubezenskim ali poslovnim življenjem, nepričakovano obrne na glavo. Planet akcije ter aktivnega delovanja, Mars, bo vstopil v znamenje občutljivega raka, kar bo v tem obdobju povzročilo še bolj intenzivno občutenje različnih emocij.

Prihaja tudi polna luna v znamenju Strelca. Združena z energijo Saturna nam bo pomagala preboleti pretekle bolečine ter stopiti korak naprej – izpustiti tisto, kar v našem življenju več ne igra pomembne vloge. V tem mesecu se bo Jupiter premaknil iz retrogradnega gibanja, zato bodo vse neuresničene želje ter potrebe lahko uresničene. Sonce se bo proti koncu meseca premaknilo v znamenje raka ter nakazalo popolen začetek nečesa novega. Ta teden bo tako obarvan družinsko, prijateljsko ter ljubezensko. Obelodanil bo veliko ljubezenske intenzitete ter pomembne vloge intuicije.

Dnevni horoskop – OVEN

Ljubezen: Vsekakor pa je današnji dan kot nalašč za druženje s prijatelji in kvalitetno preživljanje prostega časa. Seveda je odličen tudi za preživljanje časa s svojim partnerjem ali partnerko. Pozornost potrebujejo tudi ostali družinski člani. Namenite jim jo ter se izognite konfliktom.

Denar: Za vse, ki so rojeni v znamenju ovna je današnji dan kot nalašč za napredek. Pred vami je zelo uspešen dan, saj boste poželi uspeh na vseh možnih področjih. Na poslovnem področju boste danes še posebej uspešni, napredek bo opazen in tudi sodelavci bodo to opazili.

Zdravje: V kolikor boste imeli več prostega časa vzemite v roke kakšno poučno knjigo, saj vam bo gotovo dobro dela. Tako se boste počutili, kot da ste storili nekaj zase in svoje počutje. V posteljo se danes odpravite kmalu in ne odhajajte na zabave.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovnawww.horoskopko.si/horoskop-oven
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – BIK

Ljubezen: Podajte se v družbo svojih najdražjih ter jim namenite nekaj pozornosti. Odidite iz službe kakšno uro prej in svojega partnerja presenetite s kosilom ter kozarcem vina v dvoje. Dan je tudi kot nalašč za sprehod v naravi, saj boste tako poglobili svoje odnose.

Denar: Pred vami je naporen dan, vendar vam bo zagotovo uspelo vse izpeljati kot je treba, če se boste znali osredotočiti na delo, ki ga v dani situaciji opravljate. Morda se vam bo na trenutke zazdelo, da se dnevu kar ni konca. Vsekakor je prišel čas, da si vzamete nekaj prostega časa in se sprostite.

Zdravje: Na vašem počutje je tudi opazno, da vam primanjkuje spanca zato le poskrbite, da danes odidete prej v posteljo. V kolikor ne boste sami poskrbeli za vaše dobro počutje, tudi nihče drug ne bo.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bikawww.horoskopko.si/horoskop-bik
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – DVOJČKA

Ljubezen: V kolikor ste samski se osredotočite predvsem na kariero, saj se vam bo to v prihodnje obrestovalo in tudi ljubezen bo prišla ob svojem času. Tisti v razmerju morda potrebujete nekaj časa zase, da premislite svoja čustva ter sprejmete nove odločitve.

Denar: Pred vami je poslovno zelo zahteven dan. V pogajanji vam bo kar uspevalo vendar bodite previdni, da si na pol poti ne bi premislili. V kolikor boste vztrajni boste tudi dosegli želeni rezultat. Danes se še posebej posvetite družini in prijateljem.

Zdravje: Prosti čas preživite kar se da kvalitetno in sproščeno, saj vam bo to pripomoglo pri dobrem počutju tudi v prihodnjih dneh. V posteljo se odpravite zgodaj, predvsem pa iz službe odidite pravočasno ter nato izklopite službene telefone.

Za znamenje Dvojček, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčkawww.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

dnevnihoroskop

Dnevni horoskop – RAK

Ljubezen: Današnji dan namenite tudi svoji družini predvsem pa ljubljeni osebi, saj jim veliko pomenite. Izkoristite prosti čas za obisk dogodka v dvoje ali pa se odpravite na večerjo v restavracijo. Ne pozabite na hišne ljubljenčke, saj vas tudi oni potrebujejo. Peljite jih na sprehod.

Denar: Danes bodite odprti za vse novosti, ne glede na to ali si jih želite ali ne. Ko se za karkoli dogovarjate ne ostanite le pri besedah, vendar jih tudi udejanjite. Nekaj vas bo popolnoma vrglo iz tira vendar ne obupajte prehitro in ohranite mirne živce. Pred vami je izvrstna priložnost, da se odločite kaj boste počeli v prihodnosti in le glejte, da je ne zamudite.

Zdravje: Razveselite se z obiskom bližnjega gozda, ali pa se, če vam čas dopušča, odpravite v terme. Plavanje vas močno sprošča ter poskrbi za izločanje hormona sreče. Če za to nimate časa, se posvetite kakšni drugi aktivnosti, ki ni preveč naporna, a hkrati poskrbi za odlično počutje.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Rakawww.horoskopko.si/horoskop-rak
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – LEV

Ljubezen: Danes si raje zvečer s prijatelji vzemite čas zase in se posvetite svojim osebnim potrebam. Seveda zraven vzemite svojega partnerja. Če ste samski, utegnete še koga spoznati. Morda vas preseneti tudi dober znanec ali prijatelj, ki ga niste srečali že dolgo časa.

Denar: Danes boste na poslovnem področju zelo uspešni in spoznali boste kaj pomeni pravi premik naprej, saj boste dobili popolnoma nove zadolžitve. Nikar ne prehitevajte časa in si za določeno delo vzemite dovolj časa. Morda se boste za nekaj časa zaprli vase, vendar ob dobrem premisleku boste očitno boljše volje.

Zdravje: Nekaj pozornosti namenite tudi svojemu zdravju, da ne boste ob neprimernem času obležali v postelji. Tako danes kot tudi v prihodnosti uravnotežite svojo prehrano ter poskrbite za zadosten vnos vode. Najbolje, da si privoščite stekleno posodo za vodo, ki bo lahko v vsakem koraku z vami.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Levawww.horoskopko.si/horoskop-lev
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – DEVICA

Ljubezen: Prosti čas boste preživeli v družbi prijateljev kateri vam vedno stojijo ob strani. V kolikor boste imeli zvečer več prostega časa, ga preživite z družino, saj boste tako okrepili medsebojne odnose in poskrbeli za očitno zmanjšanje stresa. Če ste samski, ne obupujte. Danes ni dan za to. Raje se posvetite sebi, privoščite si sproščujočo kopel.

Denar: Pred vami je nekoliko stresen dan. Ogromno ljudi bo od vas veliko pričakovalo, zato se boste morali zelo potruditi. Vsekakor z delom ne pretiravajte in ga prilagodite svojim zmožnostim, kajti nikakor ne boste mogli ustreči vsem.

Zdravje: Stres bo poskrbel za slabo vzdušje, zato je danes bistvenega pomena, da se z njim soočite konstruktivno. Ne izražajte ga na posredne načine, temveč se odpravite na dolg tek ter se ga znebite. Če imate s tesnobo že dolgo časa težave, je čas, da se odpravite k zdravniku po nadaljnje nasvete.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devicowww.horoskopko.si/horoskop-devica
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – TEHTNICA

Ljubezen: V kolikor ste samski namenite nekaj časa tudi osebi, ki vam je resnično pri srcu, pa četudi si morda pred tem zakrivate oči. Nič ne bo narobe, če naredite vi prvi korak in se končno prepustite svojim čustvom. Vsekakor bo to prava odločitev le opogumite se. Tako boste tudi končno vedeli pri čem ste.

Denar: Pred vami je poslovno zelo uspešen dan. Na poslovnem področju boste tako vi, kot tudi vaši sodelavci opazili napredek. V kolikor vas kdo želi spraviti iz tira ohranite mirno kri in se ne ozirajte na misli drugih. Vsekakor vam bo pomagalo, če si nekaj časa vzamete zase in se posvetite osebnim potrebam in ciljem.

Zdravje: Zdravje vam bo služilo odlično, v svoji koži boste uživali. Izogibajte se uživanju alkohola, še posebej piva, saj se boste po njem počutili slabo. Če se slednjemu ne morete izogniti, poskrbite za zadosten vnos vode ter vsekakor ne sedite za volan.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnicowww.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – ŠKORPIJON

Ljubezen: Prihaja dan, nabit z ljubeznijo. Samski boste uživali v družbi svoje simpatije ter morda za vedno razčistili čustva, ki so med vama. Tisti v razmerju boste čas namenili svojemu partnerju ter tako poglobili vaš odnos in ga naredili še bolj srečnega. Cveteli boste.

Denar: Na poslovnem področju se vam bodo uspehi vrstili eden za drugim in tudi vaši sodelavci bodo to opazili. Na obrekovanja drugih se ne ozirajte, saj vam to ne bo nič koristilo. Nikakor pa ne poglejte pregloboko v denarnico in preden se za karkoli odločite dobro premislite.

Zdravje: Pred vami je fantastičen dan. Že navsezgodaj zjutraj se boste počutili odlično in polni energije. Tudi če vas bo kdo želel spraviti v slabo voljo mu to ne bo ravno uspelo. Prosti čas vsekakor izkoristite za druženje s prijatelji in sebi bližnjimi. Tako boste vzdrževali svoje razpoloženje ter se zvečer utrujeni ter srečni odpravili v posteljo.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijonawww.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – STRELEC

Ljubezen: V kolikor vam na tako zaseden dan ostane kaj prostega časa, ga izkoristite za druženje s prijatelji, kajti to bo zelo dobro dela na vas in na vaše počutje. Na ljubezenskem področju pa sicer ni pričakovati večjih sprememb. Samski ne boste našli posebnih priložnosti za nadaljnje spoznavanje, tisti v razmerju pa boste zvečer sproščeno uživali v gledanju filma.

Denar: V zadnjem času vam vse teče odlično. Vse za kar se odločite izpeljete kakor si tudi zamislite, le na poslovnem področju vam danes ne bo ravno usojeno. V kolikor boste odkrili kakšno napako jo takoj rešite. Danes se vam zna delo zavleči vse do večera, vendar ne obupajte prehitro.

Zdravje: Tudi na področju zdravja danes ne bo posebnih sprememb. Morda boste zelo utrujeni, zato takrat izklopite vse elektronske naprave ter se odpravite spat. Čas je, da se pričnete soočati s slabimi navadami, ki jih imate, in tako poskrbite tudi za dolgoročno zdravje in dobro počutje.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelcawww.horoskopko.si/horoskop-strelec
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – KOZOROG

Ljubezen: Čas je, da v ljubezni stopite korak naprej. To velja tako za samske, kot tiste v razmerju. Še posebej slednji bodite pozorni na partnerjeve signale, da stvari niso več, kot so bile. Morda se je vaša ljubljena oseba nekoliko naveličala rutine ter vaših dolgih delovnih ur, zato je zadnji čas, da v zvezi s tem nekaj storite.

Denar: Če tudi bo danes malo težje vzdrževati dober tempo, se potrudite po najboljših močeh, saj imate v načrtih malo večje projekte, ki pa so zelo pomembni za vašo prihodnost. Denarja vam tudi sedaj ne bo primanjkovalo, saj ste bili v prihodnosti zelo pridni.

Zdravje: Pred vami je nekoliko bolj umirjen dan. Občutili boste tudi pomanjkanje energije. Tudi v službi boste počasni, vendar le glejte, da ne boste prepočasni. V kolikor boste imeli vsaj malo prostega časa, ga posvetite sebi in si vzemite čas za počitek. Priskrbite si tudi kakšen vitaminski napitek, saj vas več, kot očitno muči utrujenost.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozorogawww.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – VODNAR

Ljubezen: Danes je kot nalašč za preživljanje umirjenega časa v dvoje. Povabite ljubljeno osebo k sebi domov ter ji skuhajte kosilo. Tako bo dovolj časa za spoznavanje ter poglabljanje razmerja. Samski se danes raje posvetite sebi ter svojim potrebam, saj ne potrebujete še dodatnih skrbi.

Denar: V današnjem dnevu boste morda malo izgubljeni in ne boste vedeli kako naprej. Vsekakor vam bo koristilo, če se boste osredotočili na vsako zamisel posebej in poskušali stvari izpeljati postopoma. Nikakor se ne obnese, če hitite z opravljanjem določenih poslov kateri potrebujejo čas, kajti vse se zgodi ob svojem času.

Zdravje: Vsekakor je današnji dan bolje preživeti bolj umirjeno v krogu in se malo umiriti, ter zbrati misli. Koristilo vam bo če umirite tempo in s tem umirite vse zadeve. Tako se boste lahko soočili tudi z občutji tesnobe, s katerimi se soočate vedno, kadar ste napeti. Privoščite si sproščujočo kopel ter ostanite doma.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarjawww.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dnevni horoskop – RIBI

Ljubezen: Današnje druženje s prijatelji bo koristno vplivalo na vas. Vsekakor pa posvetite tudi nekaj časa svoji družini in ljubljeni osebi, kajti tako kot vi njih, tudi oni vas potrebujejo. Samski imate danes neponovljivo priložnost za spoznavanje novih ljudi ter potencialnih simpatij. Bodite odprti in sproščeni ter storite prvi korak.

Denar: Današnji dan bo zelo pester. Na poslovnem področju boste sprejeli pomembne odločitve, ki bodo pomembne tudi v prihodnosti. Zelo boste odločni pri svojem delu, kar bo vplivalo tudi na kvaliteto le tega. Dobili boste krasne ideje tako sami kot vam jih bodo predstavili tudi prijatelji. Pri uresničitvi dobljenih idej boste morali biti še posebej potrpežljivi in vložiti ogromno truda.

Zdravje: Zdravje vam bo služilo, mučil vas bo le glavobol zaradi dehidracije. Izognite se mu z uživanjem zadostnih količin vode ter sadja in zelenjave. Izognite se hitri prehrani, saj se boste po njej počutili utrujene. Te nasvete imejte v mislih tudi v prihodnosti, ne samo danes.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Tedenski www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečniwww.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenskiwww.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanjewww.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE