Horoskop 2021 za vsa znamenja – ljubezen, zdravje in denar

Letni horoskop 2021 kaže, da bo leto, ki je pred nami za vse mirnejše, kot leto poprej. Svetovna ekonomija si bo malo opomogla in zdravje bo za vse boljše, več časa bomo lahko preživeli zunaj. Za vse znake bo naslednje leto polno novih dogodkov. Tisti, ki bodo vložili dosti napora v posle in finance, bodo želi uspehe. Ni pa to leto naklonjeno velikim skrajnostim in hitrim prehodom, zato pri financah pazite, v kaj vlagate in naj bodo ti vložki dolgoročni, saj bodo hitri zaslužkarji naslednje leto ob denar. Nikar pa to leto ne varčujte, ključ je v pametnem vlaganju v dolgoročne posle in investicije.

Bik je je znamenje, ki bo največ uspeha želo v letu 2021 in bo užival precejšne finančne dobičke. Biki bodo zelo motivirani za trdo delo ali za začetek dobrega posla, ki jim bo v kratkem času prinesel visoke zaslužke. Letni horoskop 2021 pravi, da je škorpijon drugo znamenje, ki bo imelo številne osebne in poklicne prednosti. Škorpijoni bodo prav tako imeli priložnost, da napredujejo na višji položaj v službi, zahvaljujoč svoji ambiciozni in marljivi naravi. Ribi je tretje astrološko znamenje, ki bo imelo velike možnosti za zaslužek in profesionalni razvoj, če bodo znale iti preko svojega ponosa in k vsemu pristopiti z diplomacijo. V ljubezni in karieri bodo ribe uspešne, če se bodo naučile potrpežljivosti in bodo izkoristile ugodne trenutke.

Biki in škorpijoni bodo imeli srečo v ljubezni v prvem delu leta in smolo v drugem delu leta od septembra naprej. Letni horoskop 2021 kaže, da bo naslednje leto v ljubezni bolj naklonjeno vodnarjem in ribam, ki jim da je podporo Jupiter, zato se tema znamenjema obeta veliko lepih presenečenj. Samski bodo v drugi polovici leta našli svoje sorodne duše in se odločili o skupni prihodnosti, poročeni bodo svoje zveze utrdili. Ovnom bodo zelo pomembne njihove sanje, ideali in osebne povezave. Polni bodo energije in optimizma, zaupanja vase, pa tudi v druge, kar je bistven element pri uresničevanju njihovih načrtov. Leto 2021 prinaša škorpijonom več energije, olajšalo pa bo tudi komunikacijo z družino in prijatelji. Prav tako bodo imeli več poguma, da bodo sanjali in izpolnili svoje sanje. Leto 2021 bo vodnarjem pomagalo najti odgovore na najbolj osebna in globoka vprašanja. Njihove želje se bodo uresničile ob pravem času, ko jih bodo najbolj potrebovali. Svojim prijateljem bodo zanesljiva opora in navdih.  

Ovni, dvojčki in strelci bodo uspešni v vsem, kar nameravajo doseči.

Retrogradni planeti delujejo nasprotno, kot je njihova narava in lahko negativno vplivajo na naše počutje ter dejanja, zato je dobro, da smo nato pozorni in se trudimo dati vse od sebe.  V letu 2021 bo retrogradni Merkur kar trikrat. Prvič bo od 30. januarja do 21. februarja v znamenju vodnarja, takrat  Merkur dobi močno čustveno resonanco, zato se lahko pojavijo težave pri izražanju občutkov in solze postanejo vsakodnevna navada. Odmikali se bomo v samoto, da bi se izognili čustvenim ranam. Drugič bo retrograden od 29. maja do 22. junija v znamenju dvojčkov. Letni horoskop 2021 pravi, da bodo takrat lahko odnosi s svojci že kar nevzdržni, na dan pa bodo prišle različne težave iz preteklosti in stare rane. Tretjič se bomo z retrogradnim Merkurjem srečali od 27. septembra do 18. oktobra v tehtnici, ko bo retrogradno deloval v globinah, ki so običajno nedostopne in skrite v nezavednem. Ko se bodo pojavile na površju, bodo povzročale izjemno močne strasti. V postelji, lahko pride do nesporazuma med partnerji, saj je eden strasten, drugi pa precej hladen ali kadar je eden odprt za kakršno koli izkušnjo, drugi pa ima preveč tabujev.

Letni horoskop 2021 – OVEN

Ljubezen

Leto 2021 se bo začelo z Venero v Kozorogu, kjer bo ostala do začetka marca. V tem času boste veliko lažje komunicirali s partnerjem. Če ste samski, je verjetno, da boste takrat koga spoznali.

Če ste vezani, boste morda imeli težave, ki jih povzročata premalo komunikacije ali pomanjkanje strasti do drugih. V primeru, da bi to postalo problem, bo to v prvi polovici leta, ko bo Mars v Tehtnici. Ta kombinacija lahko vzbudi strasti in vas naredi bolj prepirljive, kot običajno. Če ne boste sklepali kompromisov ali se pogovarjati, lahko to pomeni konec vaše zveze.

Sredi julija in v preostalem delu leta se boste počutili bolj strastne, saj se bo Jupiter preselil v Leva. To vas bo spodbudilo, da boste bolj romantični. Če ste samski, imate možnost idealne zveze, ali pa boste obstoječo zvezo izboljšali.

Posel in denar

Ko bo Jupiter sredi julija vstopil v Leva, se bodo vaše finance verjetno spremenile. Glede na vaša dejanja in naložbe je to lahko v dobrem ali slabem. Letos izkoristite svoje talente v svoj prid. Leto 2021 vam je naklonjeno, da spremenite hobije v zaslužek. Če imate denar, je pametno, da letos vlagate v dolgoročna sredstva, kot so naložbe za prihodnost.

Ker boste v tem letu izboljšali vaše zasebno partnersko življenje, bo to močno vplivalo tudi na vaše delo in kariero. Tako bodo projekti, ki temeljijo na timskem delu, za vas veliko lažji. Zaposleni se boste v začetku leta bolje razumeli z nadrejenimi in med seboj. Napredovanje ali povišico lahko pričakujete januarja ali februarja.

Ker bo Mars od začetka leta do julija v tehtnici, boste imela veliko dela. Na srečo boste v prvi polovici leta verjetno tudi bolj produktivni, kot običajno. Če si ne boste vzeli časa za sprostitev, boste v velikem stresu.

Zdravje

Letošnje napovedi za leto 2021 kažejo, da Neptun v ozvezdju Rib ljudi spodbuja tudi k introspektivnemu pogledu. Še posebej pomembno je, da letos poskrbite za svoje duševno zdravje. Svetujemo vam, da nadaljujete ali začnete z meditacijo in jogo. To lahko pomaga znižati raven stresa, kar lahko pomaga izboljšati tudi druge vidike vašega zdravja.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovnawww.horoskopko.si/horoskop-oven
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – BIK

Ljubezen

V vašem ljubezenskem življenju v letu 2021 ne bo veliko sprememb, razen, če se boste sami drugače odločili. Če ste samski, boste letos verjetno ostali samski, za tiste v zvezi, pa bo tako tudi ostalo. Tisti, ki ste v razmerju, ne boste občutil večjih sprememb, šlo bo še naprej tako, kot je do sedaj. Če imate težave, se lahko še nadaljujejo, dokler ne boste sami naredil temu konec. Če se želite poročiti, je za to velika možnost, da v tem letu to tudi izpeljete. Če načrtujete otroka, je to leto pravo za narastek in novo življenje.  

Posel in denar

Že od začetka leta pa vse do konca julija bo Mars v ozvezdju Tehtnice, kar napoveduje, da boste v službi zelo zasedeni in da se obetajo novi in novi posli, ki vas bodo povsem okupirali. Vendar ta položaj planetov tudi pomeni, da boste deležni veliko nove energije in boste z lahkoto sledili vsem novim poslom. V tem obdobju se boste odločali o pomembnih poslovnih odločitvah, ki zahtevajo veliko razmisleka, to pa vam bo v času retrogradnega Merkurja pomagalo, da boste pravilno izbrali.
Več posla in ugodne odločitve vam bodo prinesle več denarja. Denar dobro izkoristite za lastne naložbe in investicije v dolgoročno prihodnost. Če pa je vaša volja taka, lahko del denarja namenite za pomoč drugim v svoji skupnosti. To storite z odprtim srcem, bodite zelo iskreni in ne zaradi lastne koristi, saj vam bo to dolgoročno prineslo iz okolja še večje ugodnosti in uspehe.

Zdravje

Na začetku leta boste kar malo preveč obremenjeni, dokler se ne boste reorganizirali in se temu prilagodili, zato bo za vas delo bolj stresno, kar lahko negativno vpliva na vaše zdravje in duševno počutje. Ko se boste organizirali, boste prišli do nove porcije sveže energije in zagona, kar vas bo nenadoma povsem obnovilo in vam dalo novega poleta. Uporabite to energijo, da se udeležite tudi sproščujočih in zabavnih dejavnosti, kar bo preprečilo ves stres in ga odneslo stran. To pa bo naredilo čudeže na vašem celotnem zdravju, odlično se boste počutili in kar žareli od zdravja.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – DVOJČKA

Ljubezen

V letu 2021 bodo vaši odnosi postali globlji, kot so bili do zdaj. Za samske dvojčke to pomeni, da boste ljubezen našli pri sedanjem dobrem prijatelju oziroma osebi, ki jo poznate. Tisti dvojčki, ste že v trdni partnerski zvezi, lahko pričakujete, da se bo še poboljšala glede na pretekla leta. Bodite do svojega partnerja še bolj pozorni in izboljšajte vaše intimne odnose, ker imate za to vse možnosti. Vaša številna dobra prijateljstva vam bodo pomagala prebroditi leto. Partner bo zelo zadovoljen, ker bodo v tem letu prišle v poštev vaše veščine upravljanja z denarjem. Izkoristite ti dve stvari v svojo korist, da bo leto 2021 za vas in družino čim boljše.

Posel in denar

V letu 2021 vaše zvezde nakazujejo manjše spremembe na večini življenjskih področij, tako v vašem družbenem življenju, osebnih odnosih in v financah. Z vplivom planetov Jupiter, Neptun in Pluton se boste letos počutili bolj karizmatično in ustvarjalno.

Konec leta, to bo na začetku meseca oktobra, bo delo za vas postalo bolj stresno in obremenjujoče. Sodelavci in vi boste zaradi naporov bolj razdraženi in v stresu, kot ste vajeni do sedaj. Vendar poskušajte ohraniti mirno kri, ko ste v službi med ljudmi, ker bo to le začasno stanje.

Letošnje leto je še posebej naklonjeno financam dvojčkov, dobro ga izkoristite. Venera bo v Kozorogu že od začetka leta pa vse do začetka maja. To bo resnično pravi čas za kakršne koli finančne spremembe, zlasti tiste, ki vključujejo trgovanja, na primer trgovanje z delnicami ali kriptovalutami ter vlaganji na dolgi rok.

Saturn bo vse leto v povezavi s Plutonom, kar pomeni, da je pomembno pozorno spremljati svoje finance. Ne dovolite, da drugi upravljajo z vašim denarjem, saj ga vi znate dosti bolje obrniti. Ne prepustite svoje finančne prihodnosti ne družinskim članom, niti drugim finančnikom, ne državi in niti banki.

Zdravje

V letu 2021 bo imel Jupiter velik vpliv na vaše znamenje. Prinašal vam bo tako fizično, kot duševno rast. To pomeni, da imate vse možnosti izboljšati vaše duševno zdravje in še povečati vaše znanje. Tudi vaše fizično zdravje se bo močno izboljšalo, tudi med retrogradnim Merkurjem, če boste pogosto telovadili.

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – RAK

Ljubezen

Venera v letu 2021 vpliva prav na vsa znamenja. Svojo pot začne in zaključi v ozvezdju v Kozoroga. Za vas so to vesele novice, ker se boste v tem letu še bolj zbližali s partnerjem ali našli novo ljubezen, samski pa imate vse možnosti najti idealnega in ljubečega partnerja. Leto 2021 bo polno romantike in sreče. Če ste do zdaj imeli težave v vaših odnosih, jih boste v tem letu zagotovo rešili. V primeru, da ste že srečni v odnosu, se bo ta le še poglobil in ustvarili si boste lahko tudi družino. Lahko se poročite ali načrtujete otroka.

Posel in denar

Rakom so leta 2021 zvezde namenile velike spremembe. Ljudje, ki so rojeni v znamenju raka, so pogosto zaskrbljeni, ko se pojavijo spremembe, vendar, ko se prilagodijo in se na spremembe navadijo, so zelo zadovoljni. Ko bo do sprememb prišlo, je najboljše, da se zavedate, da niso negativne, ampak prinašajo novosti ter izboljšave v življenju. Rakom so letos planeti namenili same dobre stvari, vendar le, če boste odprti za nove priložnosti.

Astrološka karta kaže, da bosta Saturn in Jupiter letos močno spodbujala vašo ustvarjalnostjo. Če je vaš posel povezan z ustvarjalnostjo in ste v okolju, ki to spodbuja, ste velik srečnež. Delo pa bo potekalo veliko lažje, če se boste disciplinirali.

Če vaš poklic ni povezan z ustvarjalnostjo, potem kaže, da boste na delovnem mestu nekoliko bolj obremenjeni, dela bo več in naporneje bo. Zdelo se vam bo, da bodo projekti trajali dlje časa, kar vam lahko povzroči stres. Prišel je čas, da poskusite najti način, kako v svoje delo vključiti tudi kreativnost. Tako bo vse lažje in zabavnejše in delo bo steklo kot po maslu.

Jupiter  bo prišel v znamenje vodnarja konec julija in bo tam vse do konca decembra. Takrat bo ravno pravi čas, da se osredotočite na svoje talente in ustvarjalnost. Novoodkriti talenti in posli vam bodo zagotovili dodatne prihodke.

Zdravje

Letošnje leto je pravi čas, da se osredotočite na svoje duševno zdravje, saj ima Neptun letos velik vpliv in vas spodbuja k izboljšanju. Vzemite si čas, da znova odkrijete tisto, kar vas sprošča. Prisluhnite tudi svoji intuiciji.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – LEV

Ljubezen

Tisti levi, ki ste v resni zvezi, imate letos največ možnosti za poroko. Najbolje je, da poroko načrtujete med aprilom in septembrom. Venera bo v tem času šla skozi različna znamenja, v Levu pa bo večji del julija.

Skušajte izboljšati svojo komunikacijo, še posebej med retrogradnim Merkurjem, pa bo vaše partnerstvo šlo vse bolje in bolje. Včasih se boste morali vživeti v stališča partnerja, da boste v celoti razumeli situacijo. Ko vam bo to uspelo, bo vaša zveza trajna. Če načrtujete otroka, je to leto idealno.

Posel in denar

Morda se ne boste dobro razumeli z vsemi sodelavci. Zadnji teden v januarju se bo za vas precej stresno obdobje, saj se bo planet Sonce povezalo s Saturnom in Jupitrom. Takrat so večje možnosti za konflikt s sodelavci. Poskusite ostati mirni v tem tednu. Ne dovolite, da bi to slabo vplivalo na poslovanje, saj bi lahko trajalo do konca leta.

Vaše finance ne bodo stabilne in bo to leto kar turbulentno. April bo neugodnejši za posle in delo na financah, saj bo v tem mesecu planet Venera vstopil v znamenje bika, kjer bosta tudi Merkur in Sonce. Znamenje bika je znano po stabilnosti, kar bo vaše finance zelo izboljšalo. Denar, ki ga boste zaslužil in privarčevali do tistega trenutka v letu, bo varen še naprej. V tem času boste odkrili nov vir dohodka in načine investiranja.

Konec aprila do septembra pa boste porabili več denarja, kot običajno, saj boste imeli stroške za gospodinjske namene. Od septembra naprej bo bolje in boste lahko spet vlagali ter prihranili denar za prihodnje leto.

Zdravje

Vaše zdravje bo sicer trdno, lahko pa boste preobremenjeni s težavami v začetku leta, ko bo imelo Sonce konjunkcijo s Saturnom in Jupitrom. V tem času je za vas najpomembneje, da se sproščate in zmanjšate stres, saj boste tako ostali zdravi. Izogibajte se preveč sladkim jedem in malo bolj uporabljajte zdravo hrano. Ko boste poskrbeli za svojo vitalnost, dobro počutje in imunost, se vam ni ničesar bati.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – DEVICA

Ljubezen

Planet Neptun bo v letu 2021 močno vplival na vaše odnose, še posebej to velja za vaše partnersko življenje. V tem letu se bo vaš partner zanašal na vašo oporo precej bolj, kot je to bilo do sedaj. Potrudili se boste po svojih najboljših močeh, pazite pa na to, da vas partner ne bi začel izkoriščati. Dobro bi si bilo natočiti čistega vina in ugotoviti, kakšna oseba je v resnici partner. Po tem se boste lahko določili, ali dovolite, da vas še spremlja naprej, ali boste zgodbo zaključili.

Posel in denar

V službi boste to leto še bolj zasedeni, kot leto poprej. Če ste zaposleni, boste morali prevzeti dodatne odgovornosti, če pa imate podjetje, boste začeli dodatne posle. Za vas bi bilo dobro, da bi ugotovili, kako ne prevzemate dodatnih nalog ampak naučite druge, da jih izpeljejo lahko sami. Če boste preveč obremenjeni, to javite nadrejenim in prosite, da vam dodelijo pomoč ali pa zaposlite nove sodelavce. Vsi sodelavci bodo v tem letu nepogrešljivi in vam bodo olajšali posle.

Mars doseže naslednji astrološki znak približno v dveh mesecih. Večino leta 2021 pa bo Mars ali v vodnarju ali pa v kozorogu. To je dobra novica za vaše finance. Za vas bo to odlično leto za naložbe v nepremičnine in dolgoročne naložbe. Za dosego svojih finančnih ciljev boste morali porabiti veliko fizične in duševne energije, kar pa se bo nedvomno splačalo.

V letu 2021 bo Uran prehajal med ovnom in bikom. Ko bo Uran v Ovnu, to je od januarja do sredine maja ter od novembra do konca decembra, bodo vaše finance manj stabilne, kot v drugih delih leta. Ko pa bo Uran v biku, se bodo vaše finance stabilizirale. Takrat je za vas najboljši čas za vlaganje in investicije.

Zdravje

Zato, ker imate vse leto Marsa v kozorogu in v vodnarju, se boste duševno in telesno počutili zelo dobro in močno, vaše zdravje bo na višku. Vpliv zemeljskega znamenja kozoroga vas bo spodbudil, da boste več časa preživeli na prostem. Vodnar pa je zračno znamenje, ta vam bo pomagal k izboljšanju inteligence z učenjem novih veščin in preizkušanjem novih stvari. Vsekakor bo to na vaše duševno zdravje vplivalo zelo pozitivno in poživljajoče.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – TEHTNICA

Ljubezen

Januarja leta 2021 bo Venera v znamenju kozoroga, to pa bo povzročilo, da boste bolj ljubeči do svojega partnerja, čeprav bo manj strasti v postelji. Precej je odvisno od tega, v katerem znaku je rojen vaš partner, kar pomeni, da lahko pomanjkanje strasti in povečanje ljubeznivosti pomaga izboljšati vaš odnos ali pa ravno nasprotno. Če želite, da se bodo zadeve dobro obrnile, se posvetujte s svojim partnerjem in ga poslušajte, kaj si želi, potem bosta našla za oba najboljše kompromise in bosta srečna.

Posel in denar

Jupiter bo letos vladal nad vašo kariero, to pa lahko povzroči zapletene odločitve v zvezi s poslom. Leto 2021 bo za vas zelo delovno leto, zlasti to pričakujete od marca do julija, ko bo Jupiter v retrogradnem škorpijonu. Tako kot vedno, tudi v tem času ostanite čim bolj profesionalni, saj vam bo to odprlo nove priložnosti, kot so potovanja in spoznavanja novih ljudi.

Vse leto bo Saturn v znamenju kozoroga. To bo otežilo upravljanje vaših financ, zato ne podlezite materialnim preizkušnjam, ampak delujte izključno razumsko. Denar bo hitreje odtekal in ga boste kar težko zadržali. Bo pa vaš denarni tok enak ali večji, kot prejšnje leto, le omejite povečanje vaše porabe na tistih področjih, ki niso nujna in bistvena za življenje. Ko vam to uspe, težav ne bo več.

Zdravje

V letu 2021 bo Mars večkrat potoval skozi znamenje vodnarja, zato boste precej bolj ambiciozni v povezavi z vašim zdravjem, kar je pohvalno. Ker vas malo moti vaš videz in boste na tem delali, bo posledično tudi zdravje boljše. Pri tem pa pazite, da se ne boste silili, kajti to ne bo obrodilo dobrih sadov. Raje kot nenavadne in škodljive diete, vam priporočamo več gibanja in uravnotežene prehrane. Če se boste navadili na konstantno uživanje zdrave hrane in zmerno gibanje, boste proti koncu leta pokali od zdravja, še posebej, ko bo vladal planet Merkur.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – ŠKORPIJON

Ljubezen

Škorpijoni boste v letu 2021 doživeli veliko spremembo v vašem odnosu do partnerja. Če ste že v zvezi, je to idealno leto za poroko. Najbolje je snubiti med sredino aprila in prvim tednom maja, ko bo Venera v znamenju bika. Poročeni boste razmišljali o naraščaju.

Samski škorpijoni boste imeli veliko možnosti za trdno zvezo s pravim partnerjem? Tisti, ki pa z zvezo niste zadovoljni, bo to pravi čas, da se razidete in najdete sorodno dušo za vse življenje. Do jeseni vam bo Mars v znamenju kozoroga pomagal pri teh pomembnih odločitvah, da bodo prave.

Posel in denar

Zvezde vam napovedujejo, da boste v letu 2021 najbolj produktivni, če boste delali sami. Predlagamo, da si najdete kotiček, kjer vas nihče ne bo mogel motiti. Sodelovanje z drugimi vam v tem letu ne bo prineslo dobrih rezultatov. Ne izogibajte se timskemu delu, če to od vas zahtevajo. Ne iščite pa projektov z namenom, da bi delali v timu, če to ni potrebno.

Od januarja do marca in še od sredine julija do novembra, bo Jupiter v znamenju škorpijona. Takrat boste dobili nove priložnosti na delovnem mestu ali v poslu. Če imate v službi možnost izbire dela, izberite tisto, kar imate radi. Tako boste srečni in se naučili novih stvari.

V letu 2021 boste precej zasedeni in vas bi znalo to tudi obremeniti, vendar se zavedajte, da boste zaradi tega imeli velik uspeh. Čakajo vas večja finančna presenečenja v pozitivnem smislu, vaše finance bodo tudi sicer vse leto stabilne. Sredi julija bo Jupiter zapustil škorpijona in takrat si le privoščite kaj lepega s težko prisluženim denarjem.

Zdravje

Na svoje zdravje boste morali kar paziti in se mu posvetiti, tako fizičnemu telesu, kot duševnosti. Med retrogradnim Merkurjem boste več pozornosti morali nameniti duševnemu zdravju in se odpočiti ter sprostiti, saj boste doživeli veliko različnih, tudi stresnih in utrujajočih dogodkov. Najdite neko zabavo, ki vas bo napolnila vsake toliko časa.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – STRELEC

Ljubezen

V preteklih letih niste imeli veliko podpore zvezd pri partnerstvu. Na srečo vam bo leto 2021 naklonjeno glede partnerstva obstoječe ali nove zveze in stvari se bodo spremenile. Samski lahko najdete sorodne duše, saj je čas res naklonjen. V tem letu boste še posebej stimulirani in polni energije, kar lahko vaše trenutno ali bodoče razmerje precej poživi. Izogibajte pa se skušnjavam, to bi vam znalo precej prekrižati načrte in škoda bi bila nepopravljiva. Ne škoduje pa tudi več ljubezni do sebe v smislu izboljšanja lastnega zdravja, ki ga lahko hromijo vaše slabe razvade.

Posel in denar

Letos boste v službi morali več sodelovati z drugimi. Pri tem boste potrebovali več samozavesti, saj vam bo sodelovanje z drugimi prineslo določen večji napredek v službi in poslu. Na daleč se izognite vsem konfliktom, ker lahko razdiralno vplivajo na vaš posel.

V letu 2021 bodo boste zaradi Venere v 8. hiši od začetka leta do začetka marca imeli izjemen finančni uspeh. V tem času boste hitro in veliko zaslužili. Takrat poplačajte dolgove ali investirajte. Izognite se potrošniškemu nakupovanju  stvari, saj jih dejansko ne potrebujete.

Večji del leta, do začetka novembra, bo planet Jupiter v znamenju škorpijona, kar vas lahko povleče v zapravljanje. Ne kupujte toliko daril partnerju, v končni fazi to zgleda, ko bi hoteli kupiti ljubezen.

Zdravje

V retrogradnem Merkurju, ki bo leta 2021 kar trikrat, bo vaše zdravje šibkejše in se mu le posvetite, je skrajni čas. Otresite se slabih navad, ki vam šibijo zdravje in sprejmite bolj zdrave. To vključuje telovadbo, opustitev kajenja ali zmerno pitje. Poskrbite za več gibanja in svoj imunski sistem z več vitamini ter zdrave hrane. Zagotovo se bo obrestovalo in boste zadovoljni tako vi, kot vaš partner. Lahko obiščete tudi kakšnega prehrambnega strokovnjaka, ki vam bo pomagala razumeti, kaj je za vas dobro in kaj slabo.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – KOZOROG

Ljubezen

Venera bo v znamenju kozoroga večino meseca januarja, novembra in decembra 2021. Če ste samski in si želite srečati ter biti s sorodno dušo, so to najboljši meseci za novo partnerstvo. Ko bo Venera kraljevala vašemu znamenju, vas bodo drugi bolj privlačili, kot običajno. Astrološke napovedi za leto 2021 kažejo, da se boste počutili bolj karizmatični, sproščeni in ljubeči. Vse to pa vam lahko pomaga najti srečo v ljubezni. Sreča seveda ne pride sama, za to se je treba kar potruditi in nekaj dati od sebe.

Posel in denar

Mars bo prešel skozi več znakov v letu leta 2021, vendar bo precej časa v kozorogu, to bo trajalo približno tri mesece. Ker bo v tem letu Mars v vašem znamenju tako pogosto, se boste počutili precej bolj samozavestne in karizmatične, kot je to v vaši naravi. Delovali boste, kot bi bili rojeni vodja, kar bodo drugi takoj opazili. Veliko bolj boste opaženi pri delu in drugi vam bodo z veseljem pomagali izboljšati splošno delovno uspešnost. Dokler svojih nadrejenih ne boste s svojim početjem motili in ste prijazni do svojih podrejenih, boste lahko kandidirali v tem letu za povišico ali napredovanje.

Venera v kozorogu ne bo pomagala le pri vašem partnerskem življenju, ampak tudi pri vaših financah. To še posebej velja za poročene in vse tiste, ki imate skupni finančni proračun z drugimi osebami. Kozorogom se za leto 2021 priporoča, da se združite še z nekom drugim na področju financ. Ta druga oseba je lahko vaš partner ali finančni svetovalec, oseba, ki lahko pripomore k večji finančni stabilnosti. Kakorkoli že, dve glavi sta boljši od ene, če želite izboljšati svoje finančno stanje.

Zdravje

V letu 2021 se še posebej osredotočite na svoje duševno zdravje. Včasih se boste počutili zmedeno in preveč pod stresom. Ko se bo to zgodilo, se izolirajte od drugih, pojdite sami v naravo, da se umirite in sprostite. Ne pozabite, da je vaše duševno zdravje enako pomembno, kot vaše telesno zdravje. Priporoča se tudi, da o svojih stiskah z nekom govorite, bodisi naj bosta to vaš prijatelj ali terapevt.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – VODNAR

Ljubezen

V letu 2021 bo Venera večji del januarja v znamenju kozoroga. Planet pa se bo temu znaku posvetil še večji del novembra in decembra. Takrat se boste počutili bolj čustveno, kar vas bo močno begalo, saj teh občutkov ne poznate in se jih branite. Poskusite najti način za obvladovanje teh občutkov, če želite v svojem ljubezenskem življenju imeti kakršen koli napredek.

Ne glede na to, ali ste letos samski ali ste v zvezi, vas bo planet Jupiter v znamenju strelca od 8. novembra pa vse do konca leta spodbujal, da se osredotočite na intelektualni del odnosov. Samski se boste povezali v prijeten odnos z nekom, ki ima enake hobije in zanimanja, kot vi. Če ste že v zvezi, poskusite najti še nekoga, ki vama je skupen, da okrepi vaš odnos.

Posel in denar

Planet Jupiter vam bo v letu 2021 pomagal izboljšati vaše medosebne odnose na delovnem mestu. Pri delu se poskušajte osredotočiti na timsko delo in sicer na sodelovanje z drugimi, tako bodo projekti dosti bolj uspešni. Vsi v kolektivu vam bodo še kako hvaležni, če si boste vzeli čas zanje in se z njimi povezali.

V tem letu velja previdnost pri financah. Neptun, ki bo v znamenju rib, lahko povzroči, da vam denar odteče. Bodite pozorni na to, da ne kupujete stvari, ki jih dejansko ne potrebujete. Čeprav se lahko ob nakupu novih stvari trenutno dobro počutite, ta občutek ne bo dolgo trajal. Denar, ki ga boste prislužili, raje shranite ali ga naložite v pametne dolgoročne naložbe.

Zdravje

V tem letu bo imel Jupiter velik vpliv na vaše zdravje. Ta planet vas bo spodbudil k temu, da se boste naučili novih tehnik za izboljšanje zdravja, pri tem pa glejte, da boste upoštevali tako duševno, kot tudi fizično zdravje. Na ta način boste svoje zdravje izboljšali tako močno, da ne boste mogli verjeti, da je to mogoče. Nekatere nove stvari, ki jih lahko poskusite, lahko vključujejo nove vaje, meditacijo, prehrano ali terapije.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Letni horoskop 2021 – RIBI

Ljubezen

V letu 2021 boste začeli dobro uporabljati komunikacijo z drugimi, kar bo za posledico imelo, da boste v ljubezni veliko bolj srečni, to pa bo od 25. februarja pa vse do 20. marca, ko bo Venera v znamenju rib. Najbolj se boste družili z ljudmi, ki so kreativni in večino svojega časa porabijo za krepitev svojih veščin. Samski boste imeli dosti priložnosti spoznati veliko zanimivih ljudi in kdo od njih bo gotovo primeren za dolgoročno partnerstvo. Vezani boste s pomočjo komunikacije močno izboljšali partnersko življenje in se približali svojemu idealu ljubezni, kar vas bo res osrečilo.

Posel in denar

V tem letu bo Jupiter pozitivno vplival na vaše delo. Dosti bolj boste zadovoljni z delovnimi nalogami, ki so vas v preteklosti dolgočasile. Sodelovali boste namreč z novimi ljudmi in se naučili veliko novega, kar vam bo pomagalo, da bo vaše delo še bolj koristno.

To leto je ugodno za dodatno delo preko interneta. Zlasti za ribe bo leto 2021 odlično leto za zaslužek z ustvarjalnimi projekti na daljavo. Razmislite o kreativnem pisanju ali ustvarjanju po naročilu.

Iz takšnih ali drugačnih razlogov se lahko zgodi, da boste morali deliti finance z drugimi osebami. Če se to zgodi, mirno sklepajte kompromise, da se izognete morebitnim nesoglasjem, ki bi vas lahko ohromili po nepotrebnem.

V vsakem primeru bo to odlično leto za naložbe za vašo prihodnost. Preden pa to storite, če niste vešči investiranja, le povprašajte za nasvet kakšnega strokovnjaka.

Zdravje

V letu 2021 dajte največ pozornosti na svoje fizično zdravje. Razvidno je, da do tega trenutka niste dosti investirali v zdravje in da vam je to pustulo kar precejšne posledice. Iz tega razloga je najbolje, da redno telovadite ter se dosti bolj zdravo prehranjujete. V tem letu bi bilo dobro, da naredite razstrupljanje telesa in se tudi duševno karseda sprostite, saj zdravje ne pride samo po sebi.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribe – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Tedenskiwww.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Kaj je retrogradni Merkur in kaj prinaša v letu 2021?

Retrogradni Merkur deluje nasprotno, kot je njegova. V letu 2021 bo retrogradni Merkur trikrat in sicer: od 30. januarja do 21. februarja v znamenju vodnarja in bo povzročil težave pri izražanju občutkov; potem od 29. maja do 22. junija v znamenju dvojčkov, kjer se bodo odnosi še poslabšali; in od 27. septembra do 18. oktobra v tehtnici, ko bo na površje dvignil pozabljenje, nezavedne težave.

Kako kažejo planeti za leto 2021?

Leto 2021 bo za vse horoskopske znake veliko bolj mirno. Oddahnili si bomo, ker se bodo svetovne finance popravile, gospodarstvo se bo obrnilo na bolje. Tudi z zdravjem in virusi ne bo več takih težav, lahko bomo potovali in bili zunaj. To leto bo naklonjeno vsem, ki se bodo trudili okoli financ in dolgoročnih vlaganj, saj je temu zelo naklonjeno. Ni pa naklonjeno varčevanju. Posvetite se bolj internetnim poslom.

Kateri znaki bodo imeli v leti 2021 največ sreče?

V letu 2021 najbolj izstopa znamenje bik, to je njegovo leto in bo imel veliko srečo v financah ter ljubezni. Dobro bo šlo tudi škorpijonom, ki bodo imeli možnosti velikih zaslužkov in napredovanj. Tretje znamenje pa so ribe, ki bodo imele tokrat dobre možnosti z diplomacijo in delom priti do financ ter preobratov v življenju na bolje.

Kateri znaki bodo srečni v ljubezni?

V letu 2021 bo večina znamenj imela veliko srečo in možnosti v ljubezni. Bik in škorpijon bosta imela tako srečo kot nesrečo v ljubezni, odvisno od njune reakcije. Vodnarji in ribe bodo imeli možnosti izboljšati partnersko življenje. Ovni se bodo odkrivali ljubezen do sebe. Škorpijoni bodo imeli dobro komunikacijo z družino in prijatelji. Dvojčki in strelci bodo uspešni v vsem, česar se lotijo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE