Horoskop dnevni – za 18. 2. 2020

Horoskop dnevni

Dnevni horoskop za danes napoveduje turbulenten dan na področju odnosov. Ti bodo večinoma napeti in nepredvidljivi, zato pazite, kakšne besede boste uporabljali. Čas je več kot dobrodošel za spremembe in nekatera znamenja ga bodo izkoristila do popolnosti, druga pa bo pregnala negotovost v lastne sposobnosti in zmožnosti. Težave lahko rešite, vendar bo pravi rezultat viden šele čez nekaj časa.

Horoskop dnevni za znamenje ovna

Ljubezen: Zdelo se vam bo, da so vsi okoli vas srečni v ljubezni, vam pa se kar noče in noče nasmehniti sreča. Želeli si boste bližine, a niti sodelavec oz. sodelavka si ne bosta vzela časa za pijačo po službi. Kljub temu se ne vdajte samopomilovanju, temveč si v lastni družbi oglejte kak film, se odpravite na sprehod in uredite svoje misli.

Denar: Že dolgo si ogledujete materialno stvar, ki jo hočete imeti – pa naj bo to nov avtomobil, motor, dražja ura ali drug kos nakita – dnevni horoskop pravi, da je sedaj čas, da se obdarujete, saj ste za ta denar težko delali. Vaše finančno stanje je stabilno in takšno bo tudi ostalo, zato je morda čas, da tvegate s kakšno naložbo v vrednostne papirje. Velika verjetnost je, da se vam bo obrestovala.

Zdravje: Spet se boste spomnili na staro poškodbo, ta vam danes ne bo dala miru. Bolečine se bodo nadaljevale še v prihodnje dni, zato pazite na svoje zdravje in poskrbite za sprostitev. Morebiten stres bo namreč vse le še poslabšal, česar si pa zdaj prav gotovo ne želite. Ostanite optimistični!

Ljubezen: 2
Denar: 4
Zdravje: 3

Za znamenje oven si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven

Horoskop dnevni za znamenje bika

Ljubezen: Spraševali se boste o smislu ljubezni, medosebnih odnosov in prijateljskih vezi, saj se vam v zadnjem času na tem področju dogajajo nepričakovane stvari, do katerih se ne zmorete jasno opredeliti. Vaš naslednji korak naj bo premišljen, saj lahko odločilno vpliva na prihodnje tedne v odnosih s posameznimi osebami. Vezane bike in bikice lahko presenetijo pomisleki o tem, ali je trenutna zveza resnično to, kar si želijo.

Denar: dnevni horoskop napoveduje, da se vam bo vaša trmoglava narava znova obrestovala – šef vas bo postavil za vodjo novega projekta v službi, saj ste se v preteklosti že izkazali s svojo zanesljivostjo. Zaradi tega se boste mogli spopasti z zavistnimi sodelavci, a to vas ne bo spravilo iz tira. Sledite svoji viziji in denar vam ne bo povzročal nobenih preglavic.

Zdravje: čas je, da se nekoliko umirite. Ne smete popustiti pritiskom iz okolja, zato je nujno, da okrepite svoj imunski sistem. Horoskop – dnevni svetuje, da iz jedilnika za nekaj časa črtajte hitro pripravljeno hrano, večerne sladke prigrizke in gazirane pijače ter posezite po pravem čaju, ki vas bo napolnil s prepotrebnimi antioksidanti. Tudi obisk savne vam ne bi škodil. 

Ljubezen:  3
Denar: 5
Zdravje: 4

Za znamenje bika si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik

Horoskop dnevni za znamenje dvojčka

Ljubezen: v vaše življenje bo znova skušala vstopiti bivša ljubezen. To vas bo ujelo nepripravljene, saj ste po tolikem času končno preboleli neprijeten razhod. Razburkano ozračje bo še poslabšal družinski nesporazum, zaradi katerega se boste želeli umakniti vase. Horoskop – dnevni svetuje, da svoje težave zaupate prijatelju, sodelavcu oz. nekomu, na katerega se lahko zanesete. Pogled od zunaj vam bo pomagal, da se boste pomirili.

Denar: vaše finance že nekaj časa nihajo, saj vas zmeraj presenetijo nepredvideni stroški. Ta dan posvetite pregledu svojega denarnega stanja in mesečno razporedite predvidene stroške. Tako bo tudi stresa veliko manj in že v bližnji prihodnosti si boste lahko privoščili dopust, ki ga načrtujete že nekaj mesecev.

Zdravje: sezona prehladov še ni zaključena in tudi vaše zdravstveno stanje bo danes nekoliko oslabljeno. Okrepili ga boste s počitkom, dnevni horoskop pa svetuje, da upoštevate pa tudi priporočila za čimprejšnje okrevanje. Opogumite se in se končno vpišite v fitnes, saj boste hitro navdušeni nad rezultati, pa tudi družba vam bo dobro dela. Vaše psihično in fizično počutje se bo na dolgi rok izboljšalo.

Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Za znamenje dvojček si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek

Horoskop dnevni za znamenje raka

Ljubezen: v vašem ljubezenskem odnosu že nekaj časa prevladuje nestabilnost. Dnevni horoskop napoveduje, da se tudi tokrat ne bo nič spremenilo. Vaš partner bo do vas še naprej hladen in neodziven, čeprav boste želeli zgladiti pretekle prepire. Samski se z iskanjem partnerja ne boste ukvarjali, saj ste naveličani drame, s katero ste se v odnosu spopadali v prejšnjem razmerju.

Denar: finančna situacija se bo nekoliko izboljšala, saj vam bo sorodnik nesebično pomagal, da se izkopljete še iz zadnjih dolgov. Horoskop – dnevni svetuje, da v prihodnje zato pazite, da ponovno ne zapadete v past nenadzorovanega zapravljanja. Na področju zaposlovanja se vam bo odprla nova možnost – nikar je enostavno ne spreglejte, temveč razmislite o menjavi kariere – sprememba bi vam dobro dela.

Zdravje: nikakor se ne morete odpovedati sladkim razvadam, zato vam težave z zobmi in dlesnimi tudi danes ne bodo dale miru. Kot protiutež nezdravemu načinu življenja, kateremu ste se prepustili v zadnjem času, si privoščite vsaj sproščujočo kopel, ki bo znižala raven stresnih hormonov, zaradi katerih je poseganje po sladkarijah še pogostejše. Ne zanemarite se!

Ljubezen: 3
Denar: 4
Zdravje: 3

Za znamenje rak si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak

Horoskop dnevni za znamenje leva

Ljubezen: zadnje čase ste nekoliko napeti in to vam ne pusti, da bi ustvarili kvaliteten odnos z osebo, ki vam je simpatična. Umirite se in se prepustite toku dogajanja, saj vam bodo zvezde danes in tudi v prihajajočih dneh precej naklonjene. Tudi osebe v zvezi – za vas je sedaj pravi čas, da uredite pretekle spore z ljubljeno osebo.

Denar: doletel vas bo nepričakovan strošek, na katerega niste pripravljeni. Ob tem nikakor ne izgubite glave, temveč za pomoč poprosite svoje najbližje. Naj vam bo to v razmislek, da ste občasno resnično preveč zapravljivi, zato se poglobite v svoje finance in porabo denarja načrtuje tudi vnaprej. Dnevni horoskop svetuje, da se tudi novim naložbam za nekaj časa raje odpovejte.

Zdravje: prebujanje narave kliče po aktivnostih na prostem in danes je pravi čas, da tudi vi prebudite svoje okorelo telo. Že rahla športna aktivnost vam bo pomagala, da boste jasneje pogledali na dogajanje okoli sebe ter skovali načrte za prihodnost. Horoskop – dnevni svetuje, naj gibanje postane navada, saj bo v vaše življenje prineslo pozitivne spremembe tudi pri zdravstvenem stanju.

Ljubezen: 4
Denar: 2
Zdravje: 4

Za znamenje lev si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 

Horoskop dnevni za znamenje device

Ljubezen: še zmeraj se ne morete odločiti, ali želite v odnosu z določeno osebo storiti korak naprej, ali pa je bolje, da odnos ostane tak, kot je. Danes boste dobili namig, v katero smer se obrniti, zato tokrat nikar ne odlašajte, saj lahko stvar samo še poslabšate. Vzemite si čas za druženje s prijatelji, saj vam bo dobro delo in odmislili boste svoje skrbi.

Denar: dnevni horoskop napoveduje, da se vam bo nedavna investicija obrestovala. To vas bo razveselilo, hkrati pa si boste pridobili spoštovanje ostalih, kako premišljeno ste ravnali z denarjem. Trudite se še najprej, saj tudi na službenem področju prihajajo spremembe, morda celo borba za višji položaj na delovnem mestu.

Zdravje: vaše zdravstveno stanje bo stabilno, le stresu ne dopustite, da vas popolnoma prevzame, saj lahko podre vaše trenutno ravnovesje. Razmislite o potlačenih čustvih, se jih osvobodite in pripravljeni boste na nove izzive, ki so pred vami. Horoskop – dnevni pravi, da vam bo rešitev psihičnih težav pomagala tudi pri izgubi kilogramov, če ste se odločili shujšati.

Ljubezen: 3
Denar: 5
Zdravje: 4

Za znamenje devica si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica

Horoskop dnevni za znamenje tehtnice

Ljubezen: želeli si boste družbe, zato ne odlašajte, temveč vzpostavite stik s starimi prijatelji. Dovolite si biti spontani in videli boste, da lahko s tem veliko pridobite. Horoskop – dnevni opozarja le, da pazite, da vas želja po bližini ne prevzame do te mere, da bi pozabili nase in se trudili preveč ugajati drugim. Sedaj je čas za nova poznanstva.

Denar: pred vami je pestro dogajanje na delovnem mestu. Če boste dobro izkoristili svoje pogajalske sposobnosti, si lahko obetate nove projekte in še več zaupanja nadrejenih. Vendar ne poskušajte na silo uveljaviti svojega mnenja, temveč poglejte širšo sliko, kart se vam bo obrestovalo v prihodnjih tednih. Tudi vaše finančno stanje se bo nekoliko popravilo.

Zdravje: slabotni boste in dnevni horoskop svetuje, da svoje telo okrepite, še preden vas napade bolezen, saj ste zadnje čase zelo dovzetni za prehlade in nevšečnosti, ki jih prinašajo. Napolnite se z vitamini, si pripravite okrepčilen smuti in jedilnik dopolnite z zdravimi sezonskimi živili. S prijatelji se odpravite na svež zrak, ki bo možgane napolnil s kisikom in poživil vašega duha.

Ljubezen: 4
Denar: 5
Zdravje: 3

Za znamenje tehtnica si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica

Horoskop dnevni za znamenje škorpijona

Ljubezen: mirni dnevi so pred vami in horoskop – dnevni pravi, da je sedaj pravi čas, da se globlje povežete s partnerjem – skupaj se podajta na izlet in se prepustita toku dogodkov. Ne obremenjujte se toliko s pričakovanji drugih, kar velja tudi za samske, temveč poslušajte svoje srce in opazili boste razliko v svojem psihičnem počutju. Tudi samsko življenje je prav zabavno, če si le dopustite slediti svojim sanjam.

Denar: dnevni horoskop pravi, da boste polni ustvarjalnosti in ideje, kako priti dodatnega zaslužka, se bodo kar vrstile. A ne bodite preveč zaletavi, temveč dobro premislite, v kaj se podajate. S pravo podporo lahko svojo zamisel razširite tudi v večji posel. Čas je dober, da svoje prihranke vložite v nekaj, kar bo izboljšalo kakovost vašega bivanja.

Zdravje: nova moč, ki ste jo pridobili v preteklih dneh, bo v vas zbudila željo in odločnost po spremembi. Zavedeli se boste, da je mogoče prav vse, če v to le vložite dovolj svoje energije. Dnevni horoskop zato svetuje, da izkoristite na novo pridobljeno motivacijo ter končno začnete izgubljati tistih nekaj kilogramov, ki negativno vplivajo na vašo samozavest.

Ljubezen: 4
Denar: 4
Zdravje: 5

Za znamenje škorpijon si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon

Horoskop dnevni za znamenje strelca

Ljubezen: v vas se bodo znova zbudila potlačena čustva, za katera ste mislili, da ste jih že predelali. To vas bo navdalo s tesnobo, zato horoskop – dnevni – napoveduje, da bo prihajajoče obdobje razburkano in nepredvidljivo. Hitro lahko pride do spora z bližnjimi, saj vam na novo prebujena napetost ne bo dala miru. Pazite na svoje besede in dobro premislite, kaj si zares želite.

Denar: finance vam že lep čas ne delajo preglavic in tako bo tudi v prihodnje. Končno ste spoznali, da denar ne more prinesti sreče – vsaj ne tiste dolgotrajne –, zato v prihodnje mirne vesti zavrnite vse ponudbe o »ugodnih« naložbah, v katere vas bodo skušali prepričati znanci. Kak evro namenite tistim, ki ga zares potrebujejo in s tem sebi in drugim polepšajte dan.

Zdravje: najedali vas bodo dvomi in to se bo poznalo tudi pri zdravju. Bolečine v vratu, hrbtenici in mišicah omilite z masažo, pojdite spati uro prej ali se sprostite ob poslušanju najljubših komadov. Dnevni horoskop svetuje, da Svojih skrbi nikar ne utapljajte v hrani ali pijači, saj boste to kasneje obžalovali.

Ljubezen: 2
Denar: 5
Zdravje: 3

Za znamenje strelec si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec

Horoskop dnevni za znamenje kozoroga

Ljubezen: opazili boste spremembe v odnosu z ljubljeno osebo. Ta se bo ohladil in v vaši glavi se bo prižgal alarm. Zadevi boste poskušali priti do dna, a to bo vse skupaj le še poslabšalo. Bolje, da počakate nekaj dni in se pogovorite, ko se pomirite. Samski boste spoznali osebo, ki vam bo všeč na prvi pogled, a nikar ne gojite previsokih upov.

Denar: veliko pozornosti boste namenili službi in vaš zagon bo nagrajen, saj si boste prislužili pohvalo nadrejenega. Nadaljujte v tej smeri in morda si boste zaslužili celo povišico. Horoskop – dnevni pravi, da vsekakor dajte vse od sebe, saj boste tako lažje in hitreje odplačali tudi dolgove, ki so vam ostali iz preteklosti.

Zdravje: čas je, da se prenehate toliko obremenjevati s tem, kaj si drugi mislijo o vaši zunanji podobi. Osvobodite se teh oklepov in začnite sami graditi na svoji samopodobi, ki ne bo odvisna od mnenja drugih. Pri sebi poiščite motivacijo za spremembo, začnite z blago telesno aktivnostjo in jo stopnjujte, ko boste pripravljeni. Obrestovalo se vam bo!

Ljubezen: 2

Denar: 5

Zdravje: 3

Za znamenje kozorog si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog

Horoskop dnevni za znamenje vodnarja

Ljubezen: svoj prosti čas boste namenili partnerju, za kar vam bo zelo hvaležen. Pokažite, da vam lahko resnično zaupa in večer zaključite v uživanju v dvoje. Vsi samski, ki iščete svojo boljšo polovico, zagrabite priložnost za spoznavanje novih ljudi ki se vam bo ponudila. Morda se lahko iz prijateljstva razvije tudi kaj več.

Denar: ne pustite se sprovocirati sodelavcu, s katerim ste že dalj časa v napetem odnosu, ampak se posvetite svojemu delu. Horoskop, dnevni pravi, da pri vašem finančnem stanju ne bo večjih sprememb. Vsi, ki ste pred pomembno odločitvijo o prihodnjem šolanju, razmislite, kaj si v življenju resnično želite početi, da boste delali z užitkom in ne le za denar.

Zdravje: lotili se boste nove vadbe, a ne prehitevajte in od sebe ne zahtevajte preveč, saj veste, da rezultati ne morejo biti vidni čez noč. Svojo pozornost posvetite tudi uravnoteženi prehrani in se enkrat za spremembo odpovejte razvadi, ki jo že nekaj časa želite opustiti. Boste videli, da ni tako težko, kot mislite!

Ljubezen: 5
Denar: 3
Zdravje: 4

Za znamenje vodnar si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar

Horoskop dnevni za znamenje ribi

Ljubezen: horoskop – dnevni napoveduje, da bo na družinskem področju zaškripalo, saj bo nerazjasnjena situacija privedla do nesporazuma. Ne eksplodirajte, temveč skušajte težave rešiti na miren in odgovoren način, saj niste edini, ki ste prizadeti. Samskim bo srečanje z določeno osebo odprlo stare rane, a ne dopustite si, da vas znova zajame slaba volja.

Denar: pred vami je finančno nestabilno obdobje, ki vam bo kratilo nočni spanec in razmišljali boste, kako čim hitreje priti do potrebnega denarja. Nemir v glavi se bo poznal tudi na službenem področju ali v šoli, saj se ne boste mogli zbrati in posledično zapravili ponujeno priložnost. Preglejte, kateri stroški so vas najbolj obremenili in skušajte v prihodnje bolje razporediti svoj denar.

Zdravje: potrebni ste sprostitve, zato dnevni horoskop svetuje, da se vsaj za nekaj ur odklopite iz elektronskih pripomočkov ter pozabite na ves svet. To vam bo pomagalo bolje razumeti situacijo, v kateri se trenutno nahajate. Poskrbite za svoje zdravje in se končno odpravite na pregled k zdravniku ki ga že dalj časa odlašate.

Ljubezen: 2
Denar: 3
Zdravje: 3

Za znamenje ribi si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2020 – https://www.horoskopko.si/letni-horoskop-2020/
Splošni horoskop za ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi

Kje najdem najboljši dnevni horoskop za vsa znamenja?

Dnevni horoskop vam razkriva, kje se v določenem dnevu skrivajo vaše priložnosti, izzivi in tudi pasti. Svetujemo, da ga preberete na naši spletni strani, kjer se dnevno osvežuje in tako boste lahko ves čas na tekočem s tem, kaj vam napovedujejo zvezde.

Katere negativne lastnosti imajo pripadniki različnih znamenj?

Oven ima prevelik ego, bik je ljubosumnež, dvojček ima dva obraza, rak je hitro užaljen, lev pa preveč prepričan sam vase. Devica je lenobna, tehtnica zmedena, škorpijon pa škoduje sebi in drugim. Vodnar rad prevara, riba pa deluje v dve smeri.

Katera znamenja veljajo za najboljše ljubimce?

Zagotovo vodnarji, škorpijoni in strelci – vsak po svoje. Vaša dilema pa je, ali imate v zvezi radi globlje, prijateljske odnose, ali pa vam morda več pomenita strastno in razburkano ljubezensko življenje.

Včasih je napoved za moje znamenje točna, včasih popolnoma zgrešena. Zakaj?

Iz enega preprostega razloga. Na vaše življenje še zdaleč ne vpliva to, v katerem sončevem znamenju ste rojeni, ampak še kopica drugih stvari, kot je na primer podznak. Za celovito razumevanje horoskopa je zato najbolje, da se pozanimate tudi o tem podatku.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.