Horoskop za februar 2021

 

Kaj nam za februar 2021 napovedujejo planeti? Nekaterim znamenjem se obeta več burnih dogodkov in premikov, spet drugi bodo deležni nekoliko mirnejših časov.

Če želite izvedeti kaj vam prinaša horoskop februar 2021, si oglejte spodnji videoposnetek.

V vsakem primeru pa vam horoskop februar 2021 prinaša smernice, ki jih je dobro upoštevati, saj vam lahko pomagajo sprejemati tudi najtežje življenjske odločitve. Na splošno pa naj velja, da čeprav pričakujemo umiritev glede novega korona virusa, je še vedno potrebna velika pazljivost v začetku leta 2021. Za dodatne podrobnosti pa svetujemo, da preberete horoskop februar 2021 in se tako v miru pripravite na mesec, ki je pred nami.

Mesečni horoskop februar 2021 za ovna (21.3. – 20.4.)

Splošno: Ovne čakajo spremembe v februarju, lahko so brez strahu in nadaljujejo svojo začrtano pot, ker se jim obetajo spremembe na bolje. Mars bo imel velik vpliv na vas, deloval bo v vašo podporo. Prinesel vam bo veliko podpore in tudi nekaj življenjskih lekcij. Lekcije vas bodo še dodatno učvrstile, in popeljale po poti zmagoslavja.

Ljubezen: Svobodnim in vezanim ovnom Mars v Tehtnici prinaša nekaj nestabilnosti, ki se bo poznala predvsem na področju komunikacije v partnerstvu. Svobodnim ovnom pa se obetajo nestabilnosti pri  potencialnem oblikovanju nove romantične veze. Proti koncu meseca februarja, boste stopili v mirnejše obdobje kar se tiče komunikacije z nasprotnim spolom in z lahkoto boste osvajali svet okrog vas.

Denar: Bodite pripravljeni na veliko dela in odgovornosti. Februar vam prinaša nekaj kompliciranih poslovnih situacij, ki bi vam lahko povzročile skrbi na finančnem  področju. Če se ukvarjate s poslom, kjer je potrebno veliko timskega dela, vam Venera v Kozorogu prinaša nekaj pozitivne energije in podporo za lažjo komunikacijo v timu. Sprejmite izziv, ker vas bo to še dodatno motiviralo, da pozitivno razrešite neprijetnosti v svojem delovnem okolju.

Zdravje: Neptun v Ribi, vam bo pokazal pot, ki vas bo peljala na pot nesebičnosti. Posvetili se boste razmišljanju o sebi in svojem mentalnem zdravju. S svojo samozavestjo in trdnostjo na mentalnem področju, se boste z lahkoto upirali stresu, ki vam v mesecu februarju, ne bo prizanesen. Čaka vas zmaga nad samim seboj, kar se vam bo poznalo tudi na vaši umirjenosti.

Splošno: 3

Ljubezen: 3

Denar: 3

Zdravje: 4

Za znamenje oven si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za bika (21.4. – 20.5.)

Splošno: Profesionalno in osebno področje bo v mesecu februarju pri bikih potekalo brez večjih sprememb. Imeli boste pozitivne vibracije, ki vam bodo pomagale pri komunikaciji in vas vodile do dobrih odnosov z okolico. Kreativnost vam bo pomagala, da boste urejali stvari, ki vam bodo prinesle najugodnejšo rešitev za vas.

Ljubezen: Februar vam prinaša skušnjave na ljubezenskem področju. Velikokrat si boste v laseh s svojim partnerjem, kar pa ne bo dobro vplivalo na vajin skupni odnos. Potrudite se najti skupen jezik za razreševanje ljubezenske komunikacije. Svobodnim bikom, prihaja pomoč Venere, ter veliko priložnosti za avanturistična srečanja. Veliko se boste družili z nasprotnim spolom, ter uživali v zapeljevanju in avanturističnih igricah.

Denar: Saturn in Jupiter, prihajata v vaše polje kariere in vašega statusa. Povzpenjali se boste po lestvici uspešnih, kar vam bo dajalo moč na poslovnem in finančnem področju. Februar je za vas ugoden za začetek novega poslovnega projekta. Denarno boste kupček še povečali, kar bo posledica truda vaših preteklih dejanj, ki se vam bodo sedaj obrestovala.

Zdravje: V februarju boste blagoslovljeni z več energije, tako vam stres ne bo prišel do živega. Izkoristite energijo v sproščujoče, zabavne in fizične aktivnosti. Preživljajte veliko časa v naravi, če imate možnost, sprehajajte se s svojim pasjim ljubljenčkom po gozdu, kjer vam bo veliko kisika dodatno napolnilo in očistilo vaše celice, kar je odlična naložba v vaše dobro počutje.

Splošno: 5

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 5

Za znamenje bik si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja bik – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za dvojčka (21.5. – 20.6.)

Splošno:  Februar vam prinaša možnosti, da svojo nemirno energijo malce osvobodite na najboljši možni način za vas. Čas je primeren da se nadgradite z dodatnim znanjem in spoznate nove veščine za lažje doseganje zastavljenega cilja. Prijateljstvo vam bo veliko pomenilo, zato svoje bližnje prijatelje ne spuščajte iz rok. Sreča bo na vaši strani.

Ljubezen: Mars v Tehtnici vezanim dvojčkom prinaša poglobljene odnose v zakonu. Zato vam bo v februarju ponujena priložnost, da spoznate svojo globljo plat razumevanja v ljubezenskem odnosu. Samskim dvojčkom bo ponujena priložnost, da svojega ljubezenskega partnerja prepoznajo v bližnjem prijatelju. Imeli boste ogromno priložnosti za ljubezenske avanture, vendar bo malo priložnosti uresničenih.

Denar: Mesec februar je priložnost z veliko aktivnosti in sprememb za vas na poslovnem področju.   Imeli boste veliko idej in načrtov, za kar pa boste morali počakati do konca meseca. Razmislite in pretehtajte o vseh možnosti in pasteh, ter izberite idejo, ki vas bo osrečevala, čeprav ne bo prinašala veliko zaslužka. Imeli boste priložnost, da se preizkusite v humanitarnih vodah, kar vas pa dolgoročno  lahko pripelje do novih poslovnih poti.

Zdravje: Jupiter v Vodnarju v vašem prijateljskem znaku, bo imel v februarju velik vpliv na vas. Prinaša vam fizično in mentalno rast. Zato izkoristite vse danosti planetov, ki vas podpirajo, da se boste počutili zadovoljni v svoji koži. V pomoč pri fizičnih aktivnostih vam bo še dodatno priskočil Merkur. Ne zapravite tega, zato se disciplinirajte in zavihajte rokave na poti dobrega počutja.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

Za znamenje dvojčka si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja dvojček – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za raka (21.6. – 22.7.)

Splošno: V februarju boste dosegli napredek na vseh področjih vašega življenja. Opustite svoje zastarele vzorce, ki vas lahko samo ovirajo na vaši poti. Posvetili boste nekaj več časa urejanju svojih misli in se postavili na prvo mesto. Okolica bo zadovoljna z vami, kar vam bo dajalo občutek varnosti in podpore.

Ljubezen: Vaši bližnji odnosi bodo postali trdnejši, zato bo zaslužna Venera. Vezanim rakom bo ljubezen center dogajanja. Pričakovali boste, da vam bo partner vedno na uslugo, in pripravljen izpolniti kakšno vašo skrito željo. Samski raki boste stopili korak nazaj, nekako ne boste mogli pokukati iz svojega oklepa, in se odpreti za nova romantična doživljanja, ki malce preveč pritiskajo na vas.

Denar: Saturn se bo igral z vašimi mislimi in vašo navdihujočo kreativnostjo. Blesteli boste v ročnih unikatnih spretnostih, ki vam bodo prinesle uspeh in materialno preskrbljenost. Opazila vas bo širša okolica, ki si bo želela sodelovanja z vami. Bodite pozorni, da se ne zapletete z neresnimi partnerji, ki imajo namen, da vas izkoristijo za svojo lastno promocijo.

Zdravje: Stres vam povzroča malce napetosti in rahle bolečine v želodcu. Neptun bo imel velik vpliv na vaše mentalno počutje. Motiviral vas bo, da se posvetite vašemu duhovnemu področju. Spoznali boste nekatere skrite kotičke duhovnosti. Povezali se boste s svojo pozabljeno intuicijo, ki vas bo vodila na vaši poti dobrega počutja in zdravja.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje 4

Za znamenje rak si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja rak – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar za leva (23.7. – 22.8.)

Splošno: uresničile se vam bodo želje, ki vam bodo prinesle nove dobre vezi na osebnem in poslovnem področju, kar bi vam lahko pomagalo pri vašem napredovanju. Izkoristite vse dobre priložnosti, ki se ne pokažejo velikokrat. Verjeli boste v sebe in v svoje odločitve. Osredotočite se na vaše področje trme in nefleksibilnosti.

Ljubezen: Levi, ki ste že dlje časa v resni vezi, se vam v februarju lahko nenapovedano zgodi poroka za kar bo poskrbela Venera, planet ljubezni. S poroko bi potrdili zvestobo in varnost. Svobodni levi boste v sredini mesca februarja spoznali zanimivo osebo. Dobili boste občutek, da ste dozoreli za resnejšo zvezo. Prepustite se občutku in intuiciji, mogoče vas bo pripeljala po poti, ki jo po tihem pričakujete.

Denar: Delovno okolje v februarju vam bo naklonjeno s strani sodelavcev. Podpirali vas bodo na vaši poslovni poti, tako boste brez težav reševali zadane naloge. Na finančnem področju vam na začetku meseca, lahko malce zaškripa. Za rešitev vaših finančnih težav vam bo pomagal vaš iznajdljivi in odločni karakter. Po hitrem ukrepanju se vam bo do konca meseca prikazal tudi novi izvor prihodka.

Zdravje: Stres vam bo povzročal, kar nekaj nemirnih noči z rahlim spancem. Bodite pozorni na polno luno, kar vam še dodatno prinese nemir. Mesec februar vam bo naklonjen za veliko gibanja v naravi. Aktivnost vas bo bogato nagradila in vam odgnala stres. Privoščite si kakšno intimno masažo v objemu svoje ljubezni. Podpora in razumevanje vam bosta pripomogla pri krepitvi vašega imunskega sistema.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 3

Za znamenje lev si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja lev – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za device (23.8. – 22.9.)

Splošno:  Merkur vam bo pomagal pri nekaterih neuspehih, ki so se dogajali v vaši preteklosti. Včasih si boste zaželeli osamitve, da se lažje posvetite svojim vprašanjem in da si odgovorite, kam vas bo vodila pot.  Vaša intelektualnost bo vaš ključ za odpiranje marsikaterih vrat. Odprtost in iskrenost do drugih vas bo navdihovala z zadovoljstvom. 

Ljubezen: V februarju bo Neptun malce ponagajal vsem ki ste v resnih vezah. Vaš partner preveč pričakuje od vas, kar vas občasno vrže iz tira. Ne bo vas zmožen razumeti, pa čeprav se pretirano trudite in mu izpolnjujete vse njegove želje. Ne jemljite si preveč k srcu, nesoglasje bo minilo v nekaj dneh. Samskim se v sredini februarja ponuja priložnost za druženje s zanimivo osebo preko družbenega omrežja.

Denar: V februarju boste imeli veliko obveznosti na delovnem področju. Ne bojte se delovne naloge porazdeliti med sodelavce, saj vam vaše sposobnosti in znanje ne more nihče vzeti. Mars vam bo naklonjen kar se tiče vaših osebnih financ. Imeli boste priložnost za nakup nepremičnine ali pa dodatno vlaganje v vaš hobi, ki vam lahko prinese dodaten zaslužek.

Zdravje: V februarju se vam bo odprla pot k razreševanju vaših čustvenih težav. Spoznali boste da vas ozko gledanje na nerazrešene situacije pelje v stres. Posvetili se boste aktivnemu gibanju za izboljšanje svoje fizične kondicije. Merkur vas bo podpiral pri vaši odločitvi, ter vas vodil po poti razbremenitve psihičnega in fizičnega stanja.

Splošno: 4

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 4

Za znamenje devica si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja devica – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za tehtnice (23.9. – 23.10.)

Splošno: Dvojna energija Saturna in Jupitra vam bo prinesla stabilnost na vaših pomembnih področjih življenja. Izognili se boste večjim spremembam. Imeli boste več energije, kar se vam bo obrestovalo pri vaših odločitvah, če vas bo pot peljala v nove poslovne vode. Povezani boste s svojo ožjo družinu, ki vam bo dajala podporo za vaš osebni napredek.

Ljubezen: Vezanim tehtnicam februar prinaša poslabšanje ali izboljšanje odnosa, odvisno v katerem znaku je rojen vaš partner. Bodite usmerjeni k občutkom vašega partnerja, kar vam bo olajšalo vaše naslednje odločitve, glede vaše veze. Svobodnim tehtnicam se s pomočjo Venere obeta priložnost za spoznavanje osebe za kratkoročno avanturo. Če želite ostati svobodni in ne ulovljeni, pazite na mamljivo vabo nasprotnega spola.

Denar: Jupiter vam bo v februarju predsedoval v vaši karieri in financah. Veliko boste delali, kar pa vam ne bo težko, saj imate pred seboj cilj, ki se vam bo uresničil pri nakupu vaše nepremičnine. Lahko se vam pokaže nova pot, za spremembo delovnega mesta. Če se boste odločili pozitivno, vas čakajo nove priložnosti za napredovanje in za povečanje dobička.

Zdravje: Ambiciozni boste, kar se nanaša na vaše zdravje in dobro počutje. Veliko se boste ukvarjali s športom v naravi, saj vas narava pomiri in napolni z dodatno energijo. Ker ste ljubitelj razkošnega razvajanja, si privoščite infra savno za ogrevanje in sprostitev vaših napetih mišic. Imeli boste veliko priložnosti, in boste v svojem stilu tudi izkoristili.

Splošno: 4

Ljubezen: 3

Denar: 5

Zdravje: 5

Za znamenje tehtnica si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja tehtnica – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za škorpijone (24.10.- 22.11.)

Splošno: Vaše profesionalno in osebno področje bo s pomočjo Plutona in vaše močne intuicije uspešno. Umirjenost in razumevanje se vam bo obrestovalo pri več možnostih, ki se vam bodo pokazale na poti. Pozicijo na družbeni lestvici boste s pridom izkoristili in si zagotovili pot med zvezde. 

Ljubezen: Pluton vas bo podpiral, v poglobitvi svoje dolgoletne zveze. Končno boste intuitivno začutili potrditev, da sta si s partnerjem usojena. Želeli si boste več skupnega druženja romantičnih večerov ob svečah in kozarcu penine. Samskim škorpijonom bo na obzorju možnost nenačrtovane zaroke.  Malce boste presenečeni, vendar se boste pomirili, ker vas čakajo trenutki strastne ljubezni.

Denar: V februarju ne boste imeli preveč zanimanja za timsko delo. Čutili boste, da so  vam sodelavci nevoščljivi pri vašem hitrem napredovanju. V delovnem okolju bo zaradi vaše trenutne neprilagodljivosti prihajalo do nekaj trenja. Lahko se zanesete na vašo ožjo družino, ki vam bo priskočila na pomoč pri vaših večjih finančnih izdatkih.

Zdravje: Zimski čas, vas spravlja v dodaten stres in ralo depresijo. Ker ste škorpijoni znani po vaši hitri preobrazbi, bo takšno stanje hitro minilo. Aktivno ukvarjanje s športom v naravi, vam bo dalo dodatno energijo in moč za hitro ravnovesje v vašem telesu. Podpiral vas bo Merkur ki vam bo pokazal pravo pot kje iskati orodje za svojo moč.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za znamenje škorpijon si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja škorpijon – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za strelca (23.11. – 21.12.)

Splošno: Strelci boste s pomočjo dobrih položajev zvezd imeli možnosti za močnejši izkoristek vaše aktivne energije. Pot vas bo peljala k dobrim odnosom na vseh področjih. Samozavest in spoznanje o sebi bo doseglo vaš vrhunec. Imeli boste moč, da navdihnete širši krog ljudi s pozitivizmom in močjo, kar vam bo vlivalo zaupanje.

Ljubezen: Mesec februar bo naklonjen vsem strelcem, vezanim in tudi tistim, ki se bodo morda v mesecu februarju v ljubezni vezali. V vas se bo vzbudila energija zapeljevanja, tako lahko vaša  resna veza postane vznemirljiva in polna presenečenj. Samskim strelcem Venera prinaša lahkotnost komuniciranja z nasprotnim spolom. Imeli boste kar nekaj priložnosti za globlje spoznavanje in resnejše namene.

Denar: Zaradi delovanja Venere na vaš znak, vam februar ne bo povzročal finančnih težav. Imeli boste kar veliko idej za dodaten zaslužek. Vaši bližnji prijatelji vas bodo povabili k sodelovanju pri zagonu novega tržnega produkta. Postavljeni boste v položaj, kjer se boste morali odločiti, kaj si želite in pretehtati ponujene priložnosti. Poznavanje samega sebe vas bo pripeljalo do pravilne odločitve.

Zdravje: Svobodni duh vas bo popeljal na daljše potovanje v eksotične kraje, kjer boste raziskovali neokrnjeno naravo in spoznavali kulturo tamkajšnjih prebivalcev. Narava in sprememba prehrane vas bo napolnila z dodatno energijo in okrepila vaš imunski sistem. Imeli boste priložnost, da razstrupite svoje fizično in mentalno telo. Jejte veliko sadja in zelenjave, ter se izogibajte pretiranemu fizičnemu naporu.

Splošno: 5

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 5

Za znamenje strelec si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja strelec – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za kozoroga (23.11. – 21.12.)

Splošno: Februar vam prinaša novo perspektivo na vašem finančnem in čustvenem področju. Priložnosti za spremembe, vas bodo navdihnile in vam omogočile razmišljanje po spremembi. Odprla se vam bodo nova obzorja duhovnosti. Modrost in poglobljenost v svoj notranji svet, vas bo vodila po mirni poti transformacije.

Ljubezen: Vezanim kozorogom februar ne prinaša večjih sprememb. Saturn bi lahko pomagal osvetliti in izvabiti na plano globlja čustva. Postali boste toplejši in razumljivejši do partnerja, zato lahko pričakujete obresti na področju ljubezni. Samski kozorogi, obdani z okrasjem Venere, boste blesteli ter privabljali zanimive osebe nasprotnega spola v svoj objem.

Denar: Karizmatični in samozavestni boste vstopili na novo pot, ki vam bo prinesla spremembe na delovnem in finančnem področju. Pot vam bo nekoliko naporna, vsaj niste navajeni na tako drastične spremembe. Obeta se vam pomoč Venere v februarju, ki vam bo v pomoč pri spoznavanju ter kasnejšem sodelovanju pri novi poslovni poti. Tako združenim v poslovnem partnerstvu vam ne bo potrebno skrbeti za področje materialne varnosti.

Zdravje: Februar vam prinaša prebujanje na vašem fizičnem  in mentalnem počutju. Stres ki vas je spremljal s pomočjo Venere in vaše močne volje, bo hitreje in uspešnejše premagan. Vzeli si boste čas za osamitev in reševanje vaših notranjih nakopičenih težav. Veliko se boste gibali na svežem zraku, kar vam bo dodatno razjasnilo vaše misli in vas pripeljalo do trdnega zdravja.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

Za znamenje kozorog si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja kozorog – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za vodnarja (21.1. – 18.2.)

Splošno: Nekaj sebičnosti boste pustili za seboj. Sedaj je pravi trenutek za napredovanje in uresničitev vaših dolgo načrtovanih poti. Občutljivi boste na težave ljudi v vaši bližnji okolici, zato boste s svojim trudom pomagali omiliti njihove težave. Izzivov vam ne bo manjkalo. Za lažje premagovanje neprijetnih situacij vam bo v podporo Jupiter.

Ljubezen: Mesec februar bo vaš mesec ljubezni. Kar razganjalo vas bo od poželenja po nasprotnem spolu. Vezani se boste še dodatno poglobili v občutke, ter poskušali razumeti sebe in svojega partnerja. Samskim vodnarjem bodo zavore nekoliko popustile, saj bodo spoznali, da v takšnem stanju lahko svobodno izrazijo sebe na avanturističnem ljubezenskem področju.

Denar: Jupiter vam bo pomagal razrešiti nekaj skrhanih odnosov na delovnem področju. To vas bo pripeljalo do produktivnejšega dela,  kar se bo poznalo na vašem finančnem področju. Opaženi boste od nadrejene osebe, ki vas bo dodatno nagradila. Postali boste prizemljeni in začutili boste varnost, kar pa vam bo prineslo nekaj več obveznosti. Finančna neodvisnost vas bo še dodatno motivirala.

Zdravje: S pomočjo dobre prijateljice boste spoznali nekaj novih metod in tehnik za izboljšanje vašega fizičnega in mentalnega zdravja. Vzhodna medicina in njena širša uporaba, vam bo prinesla dodatno moč za notranjo umiritev. Imeli boste možnost, da se preizkusite v kakšnem novem športu in meditaciji. Proti koncu februarja se vam bodo pokazale izboljšave pri vašem počutju.

Splošno: 4

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 4

Za znamenje vodnar si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja vodnar – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop februar 2021 za ribi (19.2. – 20.3.)

Splošno: Usmerjenost na pozitivno razmišljanje vam bo prinesla nagrado na področju kreativnosti. S pomočjo Venere boste spoznali svoj globlji notranji svet, ki vas bo malce presenetil, predvsem glede tega koliko zmorete in kaj vse vam lahko uspe. Vseh priložnosti ne boste realizirali, vendar boste načeloma zadovoljni z vsemi svojimi področji življenja.

Ljubezen: V februarju se vam s pomočjo Venere, odpira možnost dobre komunikacije, razumevanja, ter globoka čustvena povezanost. Vsem vezanim ribam Neptun prinaša možnost prihoda novega družinskega člana, kar vas bo še dodatno povezalo v ljubezni. Samskim ribam se obeta spoznanje, da prijateljsko druženje lahko prinese iskrice ljubezni, ki se jim ne bo moč upreti.

Denar:  Jupiter vam prinaša dobre delovne navade, ki vas bodo še dodatno motivirale za uspešno poslovno pot. Pot vas bo popeljala na tuje trge, kar bo dobra naložba za večji zaslužek. Če se ukvarjate s kakšnim zanimivim hobijem, vam poskus dobre predstavitve preko socialnih mrež lahko dodatno poveča zaslužek in kasnejšo možnost resnejšega dela.

Zdravje: Februar je idealen čas, da se posvetite detoksikaciji vašega fizičnega in mentalnega telesa. Začutili boste lahkotnost gibanja in jasnejši pretok vaših misli. Gibanje v naravi in posvetitev pravilnemu prehranjevanju vas bo podkrepilo in vam dalo nove moči in veliko energije. Ne pozabite na zadosten vnos tekočine, kar vas bo dodatno očistilo strupov.

Splošno: 5

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 4  

Za znamenje ribi si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Kje najdem najbolj točen mesečni horoskop?

Točen mesečni horoskop za vsa znamenja lahko najdete na naši spletni strani, kjer vam poleg dnevnega horoskopa, ponujamo tedenski, mesečni in letni horoskop za vsa znamenja.

Kaj prikazuje mesečni horoskop?

Mesečni horoskop nudi vpogled v področje ljubezni, denarja in zdravja za vsa astrološka znamenja.

Za koga je mesečni horoskop na področju ljubezni najbolj ugoden?

V mesecu februarju bodo imeli največ sreče v ljubezni ribe in vodnarji, prav tako bo ljubezensko ugoden dan za škorpijone, kozoroge in dvojčke.

Za katera znamenja bo mesečni horoskop finančno najbolj uspešen?

Mesec februar bo na splošno finančno kar uspešen, največ sreče bodo na tem področju imeli ribe, kozorogi in strelci.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE