Horoskop za januar 2021

 

Kaj nam za januar 2021 napovedujejo planeti? Nekaterim znamenjem se obeta več burnih dogodkov in premikov, spet drugi bodo deležni nekoliko mirnejših časov. V vsakem primeru pa vam horoskop januar 2021 prinaša smernice, ki jih je dobro upoštevati, saj vam lahko pomagajo sprejemati tudi najtežje življenjske odločitve. Na splošno pa naj velja, da čeprav pričakujemo umiritev glede novega korona virusa, je potrebna velika pazljivost v začetku leta 2021. Za dodatne podrobnosti pa svetujemo, da preberete horoskop januar 2021 in se tako v miru pripravite na praznično obdobje, ki je pred nami.

Mesečni horoskop januar 2021 za ovna (21.3. – 20.4.)

Splošno: Januar bo vsem ovnom v januarju prinesel zelo zanimivo obdobje. Pri tem vas bo podpiral vaš vladajoči planet Mars. Strast in želja po zmagi ter biti vedno prvi, se vam obeta tudi v januarju. Veliko bo učenja o  sebi in o svojem partnerju. Veliko resnice bo privrelo na dan, zgodilo se bo veliko dogodkov, kateri vam lahko spremenijo vašo začrtano pot.

Ljubezen: Kar se tiče ljubezni, bo v januarju situacija stabilna za večino ovnov. Novoletna noč vam ne bo prinesla drastičnih sprememb. Ovni, potrudite se, ker vam je Mars naklonjen, da začetek januarja izkoristite na najboljši možni način, z osebo, ki jo ljubite. Ne pozabite v drugi polovici januarja na osebe, ki so vam pri srcu in so vam simpatične. Te osebe so vedno za vas v vaši bližini, kadar jih potrebujete.

Denar: Januar vam prinaša nadaljevanje odlične poslovne poti, ki ste si jo začrtali v prejšnjem letu. Ponuja se vam tudi priložnost za  razširitev  svoje poslovne kariere in dobro sodelovanje z novimi poslovnimi partnerji. Naj vas nič ne skrbi, januar kot prvi mesec v letu, bo za vas ovne rezerviran za veliko uspešnosti v poslovnih vodah.

Zdravje: Potrudite se čim več sprehajati in čim več časa preživeti zunaj na svežem zraku, kljub temu, da so januarski dnevi hladni. Vaš organizem vam bo zelo hvaležen, zaradi tega, si boste pridobili močan imunski sistem, kar se vam bo poznalo na vsesplošnem počutju. Če še niste vključili čaja v svoj vsakdan, je sedaj pravi čas, da si ogrejete dušo in telo s svojim najljubšim čajem.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za znamenje oven si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja oven – www.horoskopko.si/horoskop-oven 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop januar 2021 za bika (21.4. – 20.5.)

Splošno: Več turbolentnosti in nekaj sprememb na vseh življenjskih področjih vas bo za kratek čas destabiliziralo.  Sonce v Kozorogu vam prinaša mirnost in stabilnost. Zavedajte se, da ste odgovorni za vsa vaša dejanja, ki jih boste storili. Pozorni bodite na svojo notranjost in odločilne korake. Premišljeno in zadovoljno boste zaključili konec meseca januarja. 

Ljubezen: Vaš vladarica Venera v znaku Strelca vam bo povzročala na ljubezenskem področju manjša nihanja, zato se samskim bikom v začetku januarja ponuja priložnost spoznati zanimivo osebo, s katero bi lahko začeli novo razmerje ali avanturo. Vezanim bikom bodo ljubezenske poti tekle po stari poti in rutini. Ne smete si privoščiti nepozornosti do ljubljene osebe. Vsak si želi pozornost, nežnost in ljubezen.

Denar: Januar je vaš mesec da se otresete vseh skrbi okrog dela in financ. Svoje misli usmerite k novim poslovnim priložnostim, ki so na vidiku v drugi polovici meseca. Vaša intuicija bo na vaši strani, zato je ne prezrite. Svojo energijo vložite v produktivnost, kar vam bo povečalo vaše finance in posledično prineslo zadovoljstvo in izpolnitev želja na poslovnem področju.

Zdravje: V januar prihajate energijsko izčrpani in ožeti, zato je v prvi polovici januarja možno da boste imeli oslabljen imunski sistem. V sezoni virusov in lažjih prehladov, naj biki preverijo svojo krvno sliko. Bodite pozorni na topla oblačila ki odvajajo odvečno vlago vašega potu ob povečani rekreaciji. Uživajte hrano bogato z vitaminom C, kar vas bo še dodatno zaščitilo pred virusi.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 3

Za znamenje bik si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja bik – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop januar 2021 za dvojčka (21.5. – 20.6.)

Splošno: Mesec januar bo za vas minil v neustavljivi energiji, in imeli boste priložnost da kreirate usodo po svoji meri. Uživali boste, ko Vodnar vstopi v Sonce saj vam bo prinesel malo zasanjanosti in mističnih trenutkov. Imeli boste veliko sreče in elana, vse to vas bo vodilo v osebni ponos.

Ljubezen: Mesec januar vam bo prinesel veliko energije za ljubezen. Ne odklanjajte moči Venere in njene energije, temveč jo maksimalno izkoristite za ljubezen do svojega partnerja, kljub temu, da ni idealen. Zavedati se morate, da obstaja razlog zakaj je zraven vas. Presenečeni boste, koliko ljubezni vam bo partner vrnil. Bodite pozorni na polno luno, ker bo takrat vaša energijska moč v ljubezni podvojena.

Denar: Na poslovnem področju se vam bo v začetku Januarja vse počasi vrnilo v normalo. Proti koncu meseca bo nastopilo obdobje zmanjšane aktivnosti, počasnejšega tempa in počitka, za kar pa bo zaslužno Sonce v Vodnarju. Ta čas izkoristite in ne razmišljate preveč o delu in delovnih obveznostih. V tem obdobju boste pobrali nekaj sadov iz prejšnjega obdobja. Finančno ste lahko brez skrbi.

Zdravje: Januar vam bo prinesel obilico zdravja, kar pokali boste od energije. Počutili se boste lahkotni, kar vas bo še dodatno motiviralo za blažjo očiščevalno kuro, po obilici  prazničnih jedi. Pazljivo izbirajte hrano, ki vam bo okrepila vaš imunski sistem. Izogibajte se večjim obrokom, saj vam bodo manjši obroki bolje prijali, pomembno je, da ne izgubite preveč energije za prebavo odvečne hrane.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 5

Za znamenje dvojčka si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja dvojček – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop januar 2021 za raka (21.6. – 22.7.)

Splošno:  Sonce v Kozorogu vam bo prineslo napredek in več odgovornosti. Racionalni razum bo prišel na plano, kar vas bo pripeljalo do spoznanja, da morate preteklost pustiti za seboj. Izkoristite začetek januarja za vse nedokončane zadeve. Konec januarja vas lahko zapelje na stara pota, ki pa si jih ne želite. Prvi korak bo težak, vendar se vam bo obrestovalo.

Ljubezen: Po praznični evforiji prihaja čas, ki bo napolnil ozračje z vonjem po ljubezni. Za samske rake sredina januarja prinaša možnost spoznati ljubezen svojega življenja. Lahko pa se vam zgodi kakšna nora avantura, ki bi vam lahko spremenila tok življenja. Za vezane rake bo januar izpolnitev ljubezenskih sanj, ki vam bo prinesel stabilnost, mir in harmonijo v odnosu.

Denar: Še vedno ste v fazi, ko vam vse teče kot po strugi. Luna v januarju vam bo naklonjena, in vam bo omogočila, da se vam odnosi s poslovnimi partnerji še okrepijo. Januar vam bo tekel gladko, tako da ste lahko brez skrbi. Bodite pozorni, da vas občutek ležernosti ne zavede. Proti koncu januarja se vam odpirajo nova vrata za novo področje v poslovnih vodah.

Zdravje: Kar se tiče zdravja, vam januar vam prinaša spoznanje, da boste morali za svoje zdravje trdo delati. Prepustili ste se uživanju v hrani, ki vam je prepovedana iz zdravstvenih razlogov. Odpravite se po nakupih športne pohodniške opreme, kar vas bo motiviralo do prvega koraka na poti spoznanja in spremembe. V pomoč vam bo vaš vladajoči planet Luna, ki vas bo podpirala in motivirala pri telesnem gibanju in pri spremembi vaših nezdravih prehranskih navadah.

Splošno: 5

Ljubezen: 5

Denar: 5

Zdravje: 2

Za znamenje rak si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja rak – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop januar za leva (23.7. – 22.8.)

Splošno:  Vaš vladar Sonce, vam v januarju prinaša veliko možnosti, kako biti v harmoniji s samim seboj. Izzivi vas čakajo na širših življenjskih sferah. Naučili se boste, kako biti pogumnejši in hitrejši pri pomembnih odločitvah. Mesec januar bo odločilen, kako se bo odvijala vaša prihodnost. Pogumno boste vse svoje energije izkoristili v svoj prid.

Ljubezen: Venera v Vodnarju  samskim levom prinaša obilico zabave in brezskrbnosti. Ne boste imeli razloga za ljubosumje, saj si želite svojo samskost maksimalno izkoristiti. Januar je na vaši strani. Vezani levi, ki dolgo hrepenite po zbliževanju in ljubezni, boste svoje želje izpolnili Januarja.  Če je vaš partner zaposlen v tujini, vam bo začetek januarja, izpolnil vaše sanje. Preživljali ga boste v objemu svojega partnerja in poskušali boste užiti čim več skupnih trenutkov.

Denar:  Številke na vašem  bančnem računu strmo padajo. Mesec januar je prvi mesec v letu, zato vam prinaša veliko možnosti za nov začetek na poslovnem področju. Do srede januarja vas bo luna podpirala pri zastavitvi vašega cilja. Imeli boste veliko možnosti, da se vaše številke na bančnem računu obrnejo navzgor. Ne odlašajte, izkoristite pozitivne energije rastoče lune, ki vam bo prinesla stabilnost in varnost, ter preskrbljenost financ.

Zdravje: Vaša skrb za zdravje je odveč. Januar vam prinaša nezadovoljstvo s samim seboj, kar pa ne bo vplivalo na vaše fizično zdravje. Slaba volja, glede vašega pogleda po nenaspani noči v ogledalo, vam bo pokazatelj k vaši spremembi v načinu razmišljanja. Nasmejte se sami sebi, čutili boste razigranost v trebuhu in poleteli v novi dan. Začnite z lažjim razgibavanjem. Po telovadbi si privoščite sproščujočo kopel. Mesec januar vam prinaša možnosti do nekaterih vaših skritih spoznanj.

Splošno: 4

Ljubezen: 5

Denar: 3

Zdravje: 3

Za znamenje lev si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja lev – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop januar 2021 za device (23.8. – 22.9.)

Splošno: Mesec januar vam bo minil brez večjega pritiska okolja na vas. Ob strani vam bo stal vaš zaščitnik Merkur in z njegovo pomočjo boste lažje, brez večjih nihanj uresničili svoje cilje. Največjo možnost boste imeli  na področju ljubezni in področju zdravja. Na plano bo prišel tudi vaš perfekcionizem, kar pa ni nič narobe, če ne postane moteč za vaše okolje.

Ljubezen:  Za vezane device, bo januar miren in stabilen na ljubezenskem področju. Lahko se boste brez skrbi in ljubosumja prepustili v objem svojega partnerja. Za samske device bo konec januarja nemiren. Privlačila vas bo prepovedana avantura iz preteklosti. Vse sile boste vključili v nabiranje prepovedanega sadeža. Magični januarski moči polne lune se boste težko uprli. Prevzemite odgovornost za svoje prepovedane užitke.

Denar: Na poslovnem področju vam januar ponuja možnosti, da se bolje posvetite svojim obveznostim, kot pa reševanju sodelavčevih težav. Venera v Kozorogu vpliva tudi na komunikacijo. Vaš nadrejeni ne bo najbolj zadovoljen z vašim delom, kar pa vas bo vrglo iz tira. Vaš perfekcionizem vas lahko spravi ob službo. Na vašo srečo, vam bodo zadnji dnevi januarja prinesli ponudbo za novo službo. Ne odlašajte, priložnost zamujena, ne vrne se nobena. 

Zdravje: Vaše zdravje v prvi polovici januarja bo stabilno. V drugi polovici januarja boste imeli povečano možnost za prehlad, kar pa bo posledica povečanega stresa na delovnem mestu. Razvajajte se s zdravilnimi zeliščnimi čaji, ki vam bodo povečali odpornost na viruse. Januarski zimski čas je čas, ki vam, kot zemeljskemu znaku, prinaša mirovanje in počitek. Izkoristite ga, za vaše zdravje.

Splošno: 3

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za znamenje devica si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja devica – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop  januar 2021 za tehtnice (23.9. – 23.10.)

Splošno: Venera vam prinaša umirjenost in povečano energijo užitkov. Umirjeni boste, in končno se vam ne bo potrebno boriti z različnimi življenjskimi izzivi. Okolje vas po podpiralo, tako se boste lažje posvečali uživanju življenja. Polna luna v drugi polovici januarja vam bo naklonjena, zato izkoristite njeno dvojno moč.

Ljubezen: Venera vam v januarju prinaša razcvet na ljubezenskem področju. Cveteli boste predvsem na erotičnem področju. Vaša zapeljivost in trud za ljubezen se bo obrestovala predvsem samskim tehtnicam, ki pa kaj kmalu lahko postanejo vezane. Zato je januar v podpori Venere idealen čas za izpolnitev vseh lepih ljubezenskih trenutkov, ki vas lahko popeljejo do prebuditve vaših globljih doživetij.

Denar: Vaša preudarnost na poslovnem področju se bo v drugi polovici januarja obrestovala. Imeli boste možnost, da svoje prihranke vložite v nakup nove nepremičnine, kjer pa vam bo Venera v pomoč pri dobri komunikaciji, ki bo stekla v vašo korist. S svojimi poslovnimi partnerji boste imeli možnost nadgradnje poslovnega sodelovanja. Izkoristite čas, ki vam bo namenjen.

Zdravje: Uživanje v dobri hrani in pijači, vam zadnje čase ni koristilo. Ker so vas vaše prekomerne obline začele že pošteno motiti, je začetek novega leta idealen čas, da nekaj spremenite glede tega. Imeli boste možnost izkoristiti podporo vašega planeta Venere, ki vam bo pomagala pri lažjem  izgubljanju kilogramov. Pozorni bodite na obremenitev vaših sklepov.

Splošno: 4

Ljubezen: 5

Denar: 4

Zdravje: 3

Za znamenje tehtnica si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja tehtnica – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop januar 2021 za škorpijone (24.10.- 22.11.)

Splošno: Polna Luna vam v januarju prinaša situacije, kjer se boste morali prilagoditi, čeprav to ni v vaši naravi.  Vaš hladen temperament, vam bo najbolj škodoval na ljubezenskem in poslovnem področju. Podpiral vas bo vaš vladajoči planet Pluton, ki bo vašo rušilno energijo spremenil v novo produktivno energijo, ki vam bo prinesla darove na vseh vaših poteh.

Ljubezen: Nekako ste že skoraj pozabili kako je biti zaljubljen in romantičen. Vaša skrivnost s pomočjo planeta Plutona bo v januarju privrela na plano. Vezani škorpijoni boste razkrinkani v dolgoročni ljubezenski avanturi, kar vas bo malce vrglo iz tira. Vendar pa boste kaj kmalu zadevo rešili v svoj prid. Samskim škorpijonom se obeta v sredi januarja nova simpatija, ki bo prinesla malce vznemirjenosti.

Denar:  Vaše maščevanje na poslovnem področju, se bo obrnilo proti vam. Pluton v prvi polovici januarja vam bo še podkrepil vaš razdiralen in uničevalen temperament. Oddahnili si boste v drugi polovici januarja, kjer boste imeli odlično priložnost za novo poslovno pot. Izkoristite vaš pogum in poskušajte nekaj novega. Nova pot vam lahko prinese zajeten kupček denarja.

Zdravje: Stres in vaše nezadovoljstvo, v drugi polovici januarja se bo uredilo s pomočjo vašega pozitivnega mišljenja. Pluton vas po podpiral pri raziskovanju na poti vaše preobrazbe. Izkoristite podporo pri zdravi prehrani, ki vam bo koristila pri okrepitvi imunskega sistema. Januar je idealen mesec za vašo preobrazbo, kjer boste okrepili vaše zdravje in postali še močnejši.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 4

Za znamenje škorpijon si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja škorpijon – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop  januar 2021 za strelca (23.11. – 21.12.)

Splošno: Vaš vladar Jupiter si bo oddahnil, ko bo stopil v Vodnarja. Tukaj se boste bolje počutili kot pa v Kozorogu. Imeli boste več optimizma in življenjske energije. Dana vam bo priložnost za učenje na novih področjih, kar vam bo razbistrilo um in dalo širino. Čutili se boste sprejeti in zaželeni, kar vam bo dajalo posebno moč.

Ljubezen: Jupiter ki vlada Strelcu, vam bo v januarju prinesel nekaj novosti za vezane kakor tudi za samske na področju ljubezni. Vaša avanturistična energija bo nasprotnemu spolu dajala občutek nezaupanja, kar vam bo prinašalo nemir. Toliko bolj se boste morali truditi in dokazovati vašo zvestobo, pa čeprav z vaše strani ni bila omajana.

Denar:  Januar je čas, da realizirate poslovno idejo, ki je kar nekaj časa čakala, da zberete pogum. Pri prvem koraku vam bo Jupiter v veliko pomoč. Opogumljeni boste z njegovo energijo, ki vam bo dajala neizmerno voljo in moč. Možnost povečanja finančnega področja sledi proti koncu januarja. Ponujena vam bo možnost učenja s strani dobrega sodelavca za napredovanje in širjene poslovnega obzorja. Opogumite se za novosti in tudi napredovanje.

Zdravje: Problemi in stres, vas peljejo v še večji stres, in nekako ne vidite konca temu. Vaš planet Jupiter vas bo v januarju podpiral, da pridete do rešitve vaših problemov in razbremenitve stresa. Na pot vam bo pripeljal osebo, kateri boste lahko zaupali svoje težave. Veliko boste brali in se posvečali svoji notranjosti. Več se  boste gibali na svežem zraku. Konec januarja vam prinaša umirjenost in sproščenost , kar vam bo povrnilo vaše zdravje.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 3

Za znamenje strelec si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja strelec – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop januar 2021 za kozoroga (23.11. – 21.12.)

Splošno: Sonce v Kozorogu, vam bo prineslo inspiracijo in realizacijo vaših idej. Mesec januar bo naklonjen vsem kozorogom, na vseh področjih. Vaš intelektualne sposobnosti in življenjske izkušnje, vam bodo v pomoč, ko boste potovali po globokih čustvenih ranah. Januar vam prinaša nove poti in nove začetke.

Ljubezen: Saturn v januarju vezanim kozorogom prinaša več druženja s partnerjem. Imeli boste možnost obuditve skritih sanj med rjuhami. Svojo hladnost zamenjajte z več pozornosti in toplejšo energijo. Samskim kozorogom se obeta obilo zabave. Imeli boste možnost spoznati zanimivo osebo za prijetna druženja. Pazite na vašo zadržanost in delujočo nezainteresiranost, da ne boste razočarani.

Denar: Januar vam prinaša nove ideje in novosti na poslovnem področju. Saturn vam bo pomagal da vse stare neproduktivne ideje pustite za seboj. Vse kar ste do sedaj počeli, vam ni prineslo izpolnitve. Nekaterim kozorogom se ponuja možnost zaposlitve v tujini. Dobro razmislite o možnosti, ker se takšne ponujene možnosti redko zgodijo. V sodelovanju s Saturnom se boste finančno opomogli in stopili na varno pot.

Zdravje: Gibanje je za kozoroge zelo pomembno. Kolena in hrbtenica trpijo pod vašo prekomerno težo. Začetek  januarja je čas za korenito spremembo glede gibalnega sistema. Bodite pazljivi pri izbiri hrane, izogibajte se mastnim in sladkim pregreham. Uživajte veliko zelenjave in sadja, kar vam bo zmanjšalo vašo težo. Proti koncu januarja boste občutili spremembe, vaše gibanje bo postalo lahkotnejše. Zeliščna kopel, bi vam koristila.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 4

Zdravje: 4

Za znamenje kozorog si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja kozorog – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop januar 2021 za vodnarja (21.1. – 18.2.)

Splošno: Za vas bo obdobje januarja prineslo srečo kot da bi igrali na srečno karto in izvlekli Asa. Vključeni boste v akcijo, ki vam bo prinašala zadovoljstvo na vseh področjih. Delovali boste, kot da vas nič ne zanima, čeprav boste delovali v svoji notranjosti.

Ljubezen:  Uran v januarju vodnarjem ne bo prinesel večjih sprememb na ljubezenskem področju. Vse bo potekalo po starih tirnicah. Vezani vodnarji bodo zasanjani s svojimi partnerji. Veliko časa bodo posvečali malim pozornostim, kar je značilno za njih. Samski vodnarji se bodo družili s svojo staro simpatijo, kar pa ne bo preraslo v kakšno resnejšo vezo.

Denar:  Januar bo za vas prinesel počitek od prenapornega dela v decembru. Vse ste postorili in lahko lagodno uživate v vaših dozorelih plodovih. Polovica januarja vam bo prinesla možnost za prodajo vaše nepremičnine, za katero lahko iztržite lepe novce. Ob druženju na koncu januarja boste dobili povabilo za sodelovanje v humanitarni organizaciji. Vaša naravnanost k človekoljubnosti vas lahko popelje v nove vode vašega dela.

Zdravje: Uran vam v januarju prinaša še več gibanja kot sicer. Svoje zdravje boste krepili v naravi s sprehajanjem vašega psa. Nadihali se boste svežega zraka, kar vam bo okrepilo vaš imunski sistem. Pijte veliko tekočine, najboljše iz domačih zdravilnih zelišč. Vsi tisti vodnarji, ki so kadilci, bodo podprti z energijo Urana, za lažjo opustitev te nezdrave razvade.

Splošno: 5

Ljubezen: 4

Denar: 5

Zdravje: 4

Za znamenje vodnar si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja vodnar – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Mesečni horoskop januar 2021 za ribi (19.2. – 20.3.)

Splošno: Ne glede na to koliko ste občutljivi vam bo obdobje v januarju pod vplivom vašega planeta Neptuna prineslo nekaj izzivov. Vaša iznajdljivost in intuicija vam bodo v pomoč pri premagovanju ovir, da z lahkoto preplavate vse nemirne tokove vaše poti. Fizična moč je vedno v povezavi z duhovno močjo tako, da boste v januarju oboroženi z vsemi močmi.

Ljubezen: V januarju se vam bodo izpolnile vse vaše želje, vendar pa bo odvisno od vas, kaj si želite v ljubezni. Če ste samski in si boste zaželeli spoznati ljubezen vaših sanj, se vam bo to s pomočjo vašega planeta Neptuna verjetno tudi uresničilo. Vezanim, se ponuja možnost utrjevanja in pogled v globlje spoznavanje in razumevanje partnerja. Tako vezani kot samski boste doživeli nepozaben mesec januar.

Denar: Vaša pridnost in iznajdljivost vam v januarju prinaša možnost napredovanja na poslovnem področju. Ne čakajte, izkoristite vašo razvejano mrežo poznanstev, ki vam bo naklonjena. Vaš trud bo bogato  nagrajen. Glede bančnega računa ste lahko brez skrbi, ker na vidiku ni videti privlačne možnosti nakupa in nepremišljenega zapravljanja.

Zdravje: Januar bo za vas, kar se tiče zdravja brez sprememb. Zdravi ste, vaš imunski sistem je v odličnem stanju. Zaščiteni boste pred zimskimi virusi. Ne pretiravajte s preveč poležavanja. Še naprej se krepčajte z zdravo hrano in z gibanjem na svežem zraku. Ne dovolite si, da bi vas vaš planet  Neptun zmedel na vaši poti pri krepitvi vašega zdravja.

Splošno: 4

Ljubezen: 4

Denar: 3

Zdravje: 5

Za znamenje ribi si preberi še naslednje horoskope:

Veliki letni horoskop 2021 – https://www.horoskopko.si/horoskop
Dnevni
 – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Podroben opis znamenja ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Kje najdem najboljši letni horoskop za leto 2021?

Podroben horoskop za vsa znamenja na področju ljubezni, financ in zdravja za leto 2021 najdete na naši spletni strani.

Kaj me čaka v mesecu januarju 2021?

Začetek meseca bo še precej napet, potem pa se bodo razmere počasi umirjale. Pred nami je kar nekaj sprememb, med drugimi bo vstop v novo leto povsem drugačen kot dosedaj.

Kaj prikazuje mesečni horoskop za januar 2021?

Horoskop januar 2021 podaja podroben opis za vsa znamenja, ter razkriva kaj koga čaka na področju ljubezni, financ in zdravja.

Kdo bo imel največ sreče v ljubezenskem življenju?

Januarja 2021 bo v ljubezni najbolje šlo tehtnicam, levom in rakom. Začetek novega leta bo zaradi negotovosti čustveno bolj nestabilen, zato ta čas preživimo sami s seboj, in se ozrimo vase.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE