Tedenski horoskop za obdobje od 25.7. do 31.7.

Tedenski horoskop

Predstavljamo vam novi tedenski horoskop za prihajajoče dni. V tedenskem horoskopu si preberite, kaj so vam zvezde namenile v prihajajočem tednu. Ali boste uspešni v službi? Kakšni bodo odnosi v družini in s prijatelji? Kako vam kaže v ljubezni? V tedenskem horoskopu si za vsako astrološko znamenje  posebej oglejte, kakšna prihodnost vas čaka, na katere aspekte svojega življenja morate biti še posebej pozorni, kje vas čakajo težave in kje se lahko preprosto sprostite in uživate.

Tedenski horoskop je narejen za vsako astrološko znamenje posebej, napoveduje pa vam možnosti, ki se vam bodo odprle v prihajajočem tednu, da boste nanje bolje pripravljeni in jih boste lažje in bolje izkoristili. Poseben poudarek smo namenili odnosom v družini, prijateljstvu, prav tako pa tudi ljubezenskim obetom ter priložnostim, ki se vam obetajo v poslu in v vaši karieri.

Preberite si vaš osebni tedenski horoskop ter tedenske horoskope vaših najdražjih in prijateljev. Bodite pripravljeni na to, kar vam prinaša prihodnost in na vse priložnosti in izzive, ki so vam jih namenile zvezde. Na ta način si boste olajšali sprejemanje pomembnih odločitev in bolj suvereno zrli v vašo prihodnost.

Tedenski horoskop za znamenje Ovna

Ljubezen: V vašem ljubezenskem življenju v tem tednu ne bo kakšnih večjih pretresov ali visokih zahtev. Potrudite se biti do svojega partnerja kar se da razumevajoči in potrpežljivi, saj bo za nekatere stvari potreboval malo več časa, kot pa ste pričakovali. Stojte mu ob strani z umirjenimi in treznimi nasveti, če vas bo za to prosil. Vendar pa se bodo na koncu zadeve vsekakor obrnile v pozitivno stran in potrpežljivost se vam bo izplačala. Sredina tedna bo tudi za samske zelo pozitivna, srečali boste nekaj povsem novih ljudi, ki vam bodo lahko prinesli precej zanimivega v vaše ljubezensko življenje. Hodite po svetu z odprtimi očmi.

Denar: Ta teden zna biti precej naporen, kar se tiče vaših poslovnih obveznosti. Zaradi nemarnosti drugih boste morali določene stvari popravljati, ali pa jih celo začeti povsem od začetka. Velika je možnost različnih napak, zato vam svetujemo veliko previdnosti in natančnosti. Zelo se boste morali tudi potruditi, da boste ujeli nekatere roke, čeprav bo za to krivda ležala pri drugih. Potrudite se in jih pravočasno opozorite na časovne omejitve. Lahko pa v tem tednu pričakujete tudi nekatere zanimive nove zadolžitve in naloge, ki vas bodo razveselile. Za to se ozrite predvsem k vodnarjem ali dvojčkom. Vzdržujte dobre odnose z nadrejenimi, tako kot do sedaj in obeta se vam veliko novih zanimivih stvari.

Družina: Prihajajoči teden vam ne bo predstavljal prevelikega izziva. Ste zelo organizirani, zagnani in pripravljeni na akcijo, še posebej v torek in sredo boste polni ljubeče družinske energije in elana. Posvetite se svojim najdražjim, poslušajte jih in jim bodite na voljo, ko vas bodo potrebovali. V četrtek vam bo mogoče malce zmanjkalo romantične energije, bolj se boste posvetili reševanju praktičnih zadev s svojim partnerjem. Proti koncu tedna pa bo spet prišla na plan vaša kreativna in uživaška stran, organizirajte manjšo zabavo ali druženje z družino in najbližjimi prijatelji in počutili se boste izjemno dobro in sprejeto. Na splošno bodo odnosi v družini harmonični in romantični.

Prijateljstvo: Vaši prijateljski odnosi bodo v tem tednu izjemno aktivni in dinamični. Vsi dnevi tega tedna so nabiti s pozitivno prijateljsko energijo, še posebej z raki, kozorogi in ribami. Obeta se vam kar nekaj vabil v zadnjem trenutku za druženje in zabavo. Ponedeljek zna biti precej naporen, morda boste morali priskočiti prijatelju na pomoč z nasvetom ali pomočjo, v nadaljevanju tedna pa se boste v družbi prijateljev odlično počutili. Ne odklanjajte prijaznih vabil za druženje.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Bika

Ljubezen: Prihajajoči teden je lahko odločilen za začetek nove romance, še posebej za tiste, stare med 35 in 50 let. Stvari znajo malce uiti kontroli in se kar malo zakomplicirati. Nekateri boste nadgradili svoj odnos, nekateri se boste zapletli s povsem novim simpatijami, lahko pa se pojavi tudi stara simpatija in podžge stare občutke in strasti. Prepustite se in stvari bodo šle v pravo smer.

Denar: Če imate s sodelavci na delovnem mestu dobre odnose, lahko v tem tednu pričakujete majhne usluge, ki pa lahko vodijo v velike stvari v prihodnosti. Odprejo vam lahko povsem nov pogled na določene stvari, v vaš krog lahko vstopijo povsem novi ljudje, s katerimi bi lahko odlično sodelovali v prihodnosti. Obetajo se vam tudi službena potovanja ali pa sodelovanje s podjetji in partnerji v tujini, še posebej se lahko to razvije proti koncu tedna.

Družina: V tem tednu vam zvezde namenjajo čudovit čas z družino. Veliko časa boste preživeli skupaj, zelo boste radodarni do svojih najdražjih, tako, da se obeta tudi nakupovalni izlet. V veselje vam bo druženje s partnerjem, otroci, pa tudi z ostalimi sorodniki. Prijetno družinsko druženje ob koncu tedna lahko spodbudi pogovore o načrtovanju kratkih počitnic, ki se vam obetajo v bližnji prihodnosti, ali pa boste začeli razmišljati o organizaciji večjega družinskega srečanja.

Prijateljstvo: V tem tednu lahko pričakujete, da vas bo prijatelj prosil za posojilo. Bodite previdni in razmislite o vseh aspektih te prošnje. Naj vas ne premagajo čustva, povsem racionalno razmislite o tem, ali vam bo prijatelj to potem zmogel vrniti, o kakšnem znesku bosta govorila in ali je to znesek, brez katerega bi lahko živeli, tudi če ga ne bi dobili nikoli vrnjenega, predvsem pa razmislite o tem, kako bi to vplivalo na vajino prijateljstvo. V tem primeru pozabite na čustva in razmislite s trezno glavo, tako vi, kot vaš prijatelj.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Dvojčka

Ljubezen: Za tiste, ki ste že dlje časa v ne najbolj funkcionalni zvezi, še posebej če ste v zvezi s kozorogom, vodnarjem ali devico, bo ta teden zelo dinamičen in lahko se pojavijo znaki romantične obnove. Prepustite se občutkom in sprejmite namige svojega partnerja ter ne zavrnite nobene njegove romantične pobude. Za tiste, ki ste samski, pa bo teden prinesel veliko novih možnosti in zanimivih priložnosti, zato bodite pripravljeni na spoznavanje novih zanimivih ljudi.

Denar: Na poslovnem področju se vam obetajo poslovna potovanja, sodelovanje s podjetji in partnerji iz tujine, ukvarjali se boste s težavami in izzivi na področju transporta in dostave. V sredini tedna se obeta precejšnja sprememba v vašem poslovanju, bodite na preži, da boste pravilno odreagirali. Nekaj težav v poslu se vam nakazuje samo zaradi vašega fizičnega stanja, saj boste čutili utrujenost in težave s prebavo.

Družina: V tem tednu zna biti vaš odnos z najbližjimi malce obremenjen, predvsem zaradi vašega splošnega počutja. Zelo verjetno boste čutili utrujenost, težave s prebavo, lahko se pojavijo težave s kožo, še posebej pa bodite previdni glede bolečin v hrbtu, da se ne bi razvilo kaj bolj resnega. Boste pa čustveno in duševno na zelo visokem nivoju in uživali boste v interakciji s svojimi najbližjimi. Proti koncu tedna lahko pride do manjšega družinskega pretresa z enim od članov širše družine, vendar se bo v bližnji prihodnosti vse uredilo v pozitivno smer.

Prijateljstvo: Neizmerno uživate v druženju s prijatelji, v tem tednu pa se vam obeta tudi nekaj zanimivih zabavnih druženj. Previdno načrtujte druženja, da ne boste preutrujeni za vse svoje obveznosti. Če imate s katerim od prijateljev nerešene zadeve, bi lahko v tem tednu prišlo do manjšega kratkega stika med vama.

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Raka

Ljubezen: Večino dni v tem tednu bo vaša romantika na vrhuncu. Romantiko boste videli povsod in nosila vas bo iz dneva v dan. Še posebej boste uživali v romantičnih trenutkih z biki, škorpijoni in kozorogi. Dolgi sprehodi, držanje za roke, romantični nasmeški, vse to vas čaka v tem tednu in počutili se boste odlično. Sreča in romantika v tem tednu čaka tako tiste, ki ste v zvezi, kot tudi samske.

Denar: Na področju posla bodite v tem tednu še posebej previdni in pazljivi. Ker vas nosi duh prijateljstva in družinskosti, se lahko zgodi, da se tudi na delovnem mestu do svojih sodelavcev začnete obnašati preveč domačno. Bodite zelo previdni, ostanite na distanci in vzdržujte poslovni in profesionalni odnos v celem tednu.

Družina: V tem tednu boste resnično uživali v odnosih v družini. Energije bodo na vrhuncu in polni boste radodarnosti, sočutja, izjemno boste ljubeči in preprosto uživali boste v medsebojnih odnosih. S partnerjem, družino in sorodniki boste začeli načrtovati skupne počitnice. Skupaj boste uživali v hrani in druženju, ugajalo vam bo druženje z družino, prijatelji, družinskimi prijatelji. Skratka, teden bo izjemno družinski in družaben.

Prijateljstvo: Prijatelj se vam bo ponujal, da vam pri kakšni stvari pomaga, prostovoljno se bo javljal, da naredi nekatere stvari skupaj z vami. Bodite pozorni. V tem tednu boste zelo družabni in družinsko in prijateljsko aktivni, ne pozabite na tega prijatelja, ki očitno potrebuje vašo družbo in si želi vašega vabila.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Leva

Ljubezen: Na romantičnem delu se v tem tednu obeta kar nekaj težav in komplikacij. Zadeve boste poskušali reševati prek daljave, raznih sporočil in telefonskih pogovorov, čeprav bo partner v vaši bližini. Zavedajte se, da je vaše najmočnejše orožje osebni stik, zato razmislite, ali je reševanje težav na daljavo najboljši način. Samskim levom pa se v drugi polovici tedna nasmiha kar nekaj priložnosti za začetek nove romance in ljubezni.

Denar: Poslovno življenje v tem tednu bo izjemno pestro, mešalo se bo z vašim zasebnim življenjem in vplivalo na vsa področja vašega življenja. Temu se boste delno izognili le tisti, ki ste na dopustu. Ostalim se pa v tem tednu obetajo čudovite priložnosti, da boste spoznali vplivne in pomembne ljudi z vašega profesionalnega področja in ta srečanja bi lahko imela zelo dolgoročen vpliv na razvoj vaše kariere v prihodnje. Bodite odprti za nova druženja.

Družina: V tem tednu pričakujte kar nekaj prihajajočih sprememb, predvsem v družinski dinamiki. Privaditi se boste morali na nekaj sprememb, ki se vam bodo zgodile doma. Tisti, rojeni v 60-ih letih boste morda prvič občutili kako, je, ko ptički zapustijo gnezdo. Obetajo vam se obnova doma, nakup novega pohištva, ali pa le beljenje dnevne sobe. Ne skrbite, finančno ste za te podvige povsem preskrbljeni. Pričakujete lahko tudi dobre novice glede zdravstvenega stanja sorodnikov. Člani širše družine v znamenju device, rib, tehtnice ali dvojčka bodo spremenili družinsko dinamiko, kar lahko dolgoročno vpliva na vaše načrte in plane v prihajajočih mesecih.

Prijateljstvo: Druženje s prijatelji vam bogati dušo, dviguje vašega duha in vas spodbuja in polni z energijo. Še posebej boste dovzetni za pozitivno prijateljsko energijo v torek zvečer in sredo skozi ves dan. Odlično se boste razumeli z vsemi znaki zodiaka, še posebej pa bodo na vas dobro vplivali prijatelji v znakih ovna, bika, leva in vodnarja.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Device

Ljubezen: Za tiste, ki ste v zvezi s škorpijonom, bikom, kozorogom, rakom ali devico, bo v tem tednu prišlo do padca medsebojne energije. manjkalo vam bo volje za komunikacijo, še posebej v sredini tedna, pa tudi vikend bo glede tega zahteven in naporen. Bo pa zato za samske ta teden poln novih priložnosti, pozorni bodite na nekoga, ki vam ga bo predstavil prijatelj. Ta odnos se lahko razvije v dolgotrajno zvezo. Previdni bodite le, da se v pogovoru ne boste zapletali v preveč tem naenkrat, posvetite se raje eni in tisto obdelajte bolj podrobno.

Denar: Ta teden bo na področju kariere zelo zahteven. pričakujete lahko celo vrsto različnih motenj, kratkih stikov s sodelavci in nezanesljivega obnašanja kolegov. Še posebej v sredini tedna bodite pozorni na odnose z nadrejenimi, da ne pride do nepotrebnih zamer. Pozorni bodite predvsem na kolege in nadrejene v znaku tehtnice, ovna, device in raka. Pričakujete lahko tudi, da boste zaradi bolezni ali nesposobnosti kolega dobila na mizo nepričakovano veliko dodatnega dela.

Družina: Družinski odnosi v tem tednu bodo milo rečeno pestri. vaše potrpljenje bo precej nizko, zato se lahko zapletete v nesmiselne prepire s člani družine. Bodite previdni, saj lahko prepir s članom širše družine v tem tednu pusti dolgoročne posledice na odnose med sorodniki, zato se poskusite čim bolj brzdati. Proti koncu tedna bo napetost začela popuščati.

Prijateljstvo: V tem tednu boste zelo občutljivi in hitro se lahko zgodi, da boste užaljeni za vsako malenkost. Predvsem tehtnica, rak in devica vam lahko stopijo na žulj in povzročijo zamero, ne da bi se tega sploh zavedali. Bodite tolerantni, poskusite čim prej pozabiti in odpustiti, zavedajte se, da na to vpliva konstelacija zvezd in da je zato vaše potrpljenje v tem tednu na zelo veliki preizkušnji.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

horoskop tedenski

Tedenski horoskop za znamenje Tehtnice

Ljubezen: V sredini tedna boste čutili rahel padec energije in takrat lahko pride do manjših nesoglasij s partnerjem, še posebej, če je v zodiakalnem znamenju tehtnice, dvojčka, device ali raka. Bodite previdni in pravočasno popustite. Za samske bo ta teden poln izjemnih priložnosti in kaj lahko se zgodi, da boste spoznali osebo, s katero se bo razvila dolgotrajna zveza.

Denar: Spoštovanje avtoritete in slepo sledenje navodilom je najboljši nasvet za obnašanje v službi ta teden. Nadrejenemu bodo šle po glavi razne stvari, ki vam jih ne bo razložil, temveč bo na vas pritiskal s plani, roki in dodatnimi zahtevami. Sedaj se mora izkazati vaša sposobnost timskega dela  in sodelovanja. Izogibajte se raznim govoricam, raje se pokažite kot zelo delavni in produktivni, bolj kot kadarkoli, tudi če si morate sami izmisliti neke vrste zaposlitev. Pomembna bo vaša sposobnost reševanja problemov. Situacija se bo do konca tedna v večji meri umirila.

Družina: Ta teden bo zelo prijeten, saj se vam bo odprlo kar nekaj možnosti, da prilagodite in izboljšate svoje družinsko življenje in še povečate vašo srečo in zadovoljstvo. V podporo vam bodo sorodniki, predvsem  znakih strelca, ovna kozoroga in leva, najverjetneje starši ali starejši člani širše družine. Vaš teden se bo končal v sodelovanju in v pričakovanju različnih dobrih novic, bodisi glede finančnega stanja ali novih priložnosti. Pričakujete lahko razveseljivo poštno pošiljko.

Prijateljstvo: Uživali boste v nenapovedanih srečanjih s prijatelji, še posebej v drugi polovici tedna. Pričakujete lahko tudi kar nekaj različnih prijetnih presenečenj. Zelo verjetna so tudi praznovanja s prijatelji v zvezi z napredovanji, rojstnimi dnevi, prihajajočimi porokami ali napovedjo naraščaja.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Škorpijona

Ljubezen: Obstaja majhna možnost, da bo med vama v začetku tedna padla energija, še posebej, če boste zapadli v apatijo. Ne dovolite, da bi se zapletla v nepotrebne spore, ki bi jih povzročile majhne, nepotrebne zamere, saj se lahko povsem po nepotrebnem razvijejo v veliko težavo. Na vsak način se jim poskusite izogniti, čeprav bo vaše potrpljenje precej na preizkušnji. Samskim bo teden ponudil kar nekaj novih priložnosti, pozorni bodite tudi na osebe, ki ste jih spoznali pred kratkim.

Denar: Zahteve na delovnem mestu v tem tednu bodo visoke. Do izraza bo prišla vaša sposobnost reševanja problemov in tudi vaše vodstvene sposobnosti. Vaše potrpljenje bo na preizkušnji, predvsem s tistimi, ki se prehitro razburijo, zato bodite pozorni in se poskušajte obvladati in odreagirati čim bolj  profesionalno. Situacija se bo začela umirjati proti koncu tedna.

Družina: Teden se bo začel z malce slabšo komunikacijo, zato lahko pride do manjših sporov in kratkih stikov, ki pa bodo zelo hitro pozabljeni. Preostanek tedna bo potekal prijetno in umirjeno, tudi komunikacija se bo vrnila na normalen nivo. Pričakujte le, da boste v drugi polovici tedna morali narediti kakšno uslugo, morda koga kam odpeljati, se s kom malo podružiti in poklepetati. V celoti pa bo teden precej miren.

Prijateljstvo: Prijatelji vas bodo v tem tednu prosili za pomoč, vendar bodite previdni. Lahko se boste znašli v vlogi psihiatra, varuške otrok ali domačih živali. Če vam vaše obveznosti tega ne dovoljujejo, bodite pogumni in zavrnite, še posebej, če gre za bolj odgovorne zadeve.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Strelca

Ljubezen: Ta teden je izvrsten čas za romanco in veselo razpoloženje. Romantično razpoloženje bo preplavljalo tako vas, ki ste v dolgotrajni zvezi, kot tudi vas, ki ste šele stopili v novo zvezo ali pa ste še samski. V sredini tedna bo tudi vaš seksualni naboj na izjemno visoki ravni. Uživajte!

Denar: Poslovna obremenitev na delovnem mestu bo v tem tednu zelo nizka. Veliko vas je na dopustu, tisti pa, ki ste na delovnem mestu, delate na zelo nizkih obratih. Večina šefov je v tem tednu odsotna, tako, da ste bolj kot ne prepuščeni samim sebi. Morda se vam zato lahko ponudi priložnost, da se dokažete s svojimi sposobnostmi in pustite velik pozitivni vtis. Bodite pozorni na tako priložnost in jo izkoristite, če se le da. Bodite le previdni, da ne prekoračite svojih pooblastil.

Družina: V tem tednu se boste veselo zamotili s celim kupom malih opravkov, ki ste si jih že planirali. Vsi ti mali opravki vam bodo predstavljali dobrodošlo spremembo iz vsakdanje rutine. Uživate v načrtovanju različnih večjih in manjših projektov in v zbiranju različnih potrebščin za realizacijo teh projektov. Z veseljem boste z družinskimi člani razpravljali o pomembnosti teh projektov, vse do filozofskega nivoja.

Prijateljstvo: V začetku tedna bodo imeli vaši prijatelji nekaj manjših osebnih težav, zato lahko pričakujete kakšno prošnjo za pomoč, podporo, ali pa zgolj za družbo prijatelju, ki se bo soočal s svojim strahovi in težavami. Bodite solidarni in podpirajte svoje prijatelje, nikoli ne veste, kdaj boste tudi vi potrebovali tako podporo.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Kozoroga

Ljubezen: Ljubezen bo v tem tednu preprosto na vaši strani. Vaši odnosi s partnerji z astroloških znamenjih bika, raka, device in rib bodo v tem tednu kar cveteli. Ne ustrašite se ljubezni in romantike, prepustite se in uživajte, saj boste oddajali neverjetno zapeljivost. Samske čaka izjemno pester teden, saj se bodo simpatije kar lepile na vas in v ljubezni boste imeli res veliko srečo.

Denar: Na delovnem mestu se boste srečali z nekaterimi zahtevami, za katere boste smatrali, da niso pravične in da so za vas ponižujoče. Stisnite zobe in oddelajte najbolje, kar lahko, do konca tedna se bo vse uredilo, dober vtis, ki ga boste pustili, pa bo ostal. Ne oddaljujte se od telefona in drugih vrst komunikacije, saj bo hitro odgovarjanje ključ do nadaljnjega uspeha, to še posebej velja za četrtek in petek.

Družina: V tem tednu boste potrebovali še nekaj dni dodatnega počitka, da naberete energijo, ki ste jo izgubili v preteklih tednih. V drugi polovici tedna pa boste že bolj energični in poskrbeli boste za svoje starejše sorodnike. Konec tedna boste preživeli v družbi širše družine, s katerimi boste načrtovali prostočasne aktivnosti, družinske piknike ali družinska srečanja za prihajajoče mesece.

Prijateljstvo: V sredini tedna boste morali na hitro priskočiti prijatelju na pomoč, najsi bo kot varuška za otroka, ali pa bo potreboval vašo pomoč pri skrbi za svojega ljubljenčka. Ne odrecite mu pomoči, naredite najboljše kar lahko in kar je potrebno, da se bo vse dobro izteklo.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Vodnarja

Ljubezen: Teden bo poln romantike. Vsi samski lahko pričakujete nove priložnosti, ki bi se zlahka lahko razvile v resen odnos, ki bi vas lahko pripeljal celo pred oltar. za tiste, ki ste v novih razmerjih, bo teden poskrbel za nadgradnjo vašega odnosa in okrepitev vajine zveze. Romantike pa ne bodo prikrajšani tudi tisti, ki so v dolgotrajnih zvezah in doživeli boste čudovit teden, poln romantike in razumevanja. Pozabile in uredile se bodo tudi vse težavice, ki so se vlekle zadnjih nekaj tednov.

Denar: Na delovnem mestu boste imeli izvrsten teden. Polni boste delovnega elana in samoiniciativnosti, to pa se bo odražalo tudi na odnosu nadrejenih in pokaže se vam lahko izvrstna nova poslovna priložnost. Stari problemi in stari sovražniki bodo v sredini tega tedna kar zbledeli in ne bodo vplivali na vaš poslovni uspeh. proti koncu tedna se lahko pojavi manjši zastoj na določenem projektu, v katerem ste udeleženi, vendar se bo vse uredilo že čez vikend.

Družina: Ponedeljek bo miren dan, nato pa se bo začelo. Od torka dalje boste imeli celo vrsto resnih pogovorov s svojim partnerjem, starši in starejšimi člani družine. Teme bodo predvsem zdravje in pa določene večje investicije, ki bodo zahtevale večji poseg v družinski proračun. poleg tega se bodo odprle teme stroškov glede družinskih počitnic. Vikend bo pa precej mirnejši, stvari se bodo umirile in v miru ga boste preživeli v družbi svojih najbližjih.

Prijateljstvo: V tem tednu se vam obeta zelo zanimivo prijateljsko življenje. Pričakujete lahko nove ljudi v svojem življenju, ki vam bodo odprli povsem nove poglede, vam predstavili nov zanimiv hobi ali pa  precej spremenili vaš pogled na svet. Priložnost spoznati nove ljudi se vam bo ponujala v času službenih kosil, druženja s sodelavci in spoznavanja njihovih prijateljev. Na nek način se vam bo povezalo službeno in zasebno življenje.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Ribi

Ljubezen: V tem tednu je zelo verjetno, da se bo vaša romantična energija spustila zelo nizko. Na žalost lahko to na dan potegne nesmiselna prerekanja, očitanje, negativna čustva, vse brez nekega očitnega razloga. Večina teh prepirov bo popolnoma brezsmiselnih in odvečnih. Vedno pa si lahko rečete, da je vse z razlogom, ali pa da se je pač moralo tako zgoditi. Samski boste na vsakem koraku opazili priložnost za srečanje s svojo sorodno dušo, potrebno bo le nekaj poguma.

Denar: Pokažite razumevanje do svojih nadrejenih, saj imajo tudi oni nad sabo svoje šefe in morajo prav tako poročati in odgovarjati za svoje delo. Če boste konstruktivno sodelovali z njimi, pokazali razumevanje in trud, da bi jih podprli, to ne bo ostalo neopaženo. Še posebej, če gre za ljudi, v čigar rokah so pomembne odločitve. To imejte v mislih in nedvomno se vam bo v prihodnosti obrestovalo.

Družina: Ta teden bo čudovit in v krogu družine lahko že takoj v začetku tedna pričakujete nekaj čudovitih novic, ki bodo vplivale tudi na dolgoročne načrte in na nekatere spremembe v zadnjem trenutku. posledično lahko pričakujete kar nekaj prijetnih družinskih srečanj in skupnih odločitev. Posebno vlogo pri tem bodo imeli starejši člani družine, starši in stari starši. Tudi njih boste vključili v načrtovane družinske aktivnosti.

Prijateljstvo: Na obzorju se kažejo nova prijateljstva, ki bi se lahko razvila iz bežnih srečanj v tem tednu. Vaša želja po tem, da bi si malo popestrili življenje in socialno udejstvovanje, bo velika in odzivali se boste na vsa vabila, tudi tista v zadnjem trenutku.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE