Tedenski horoskop za obdobje od 22. do 28. 8.

Tedenski horoskop

Želite dobiti boljši vpogled v svoje življenje ali pa dobiti odgovor na vprašanja in težave, s katerimi se ukvarjate?

Svoja vprašanja lahko naslovite na vedeževalko Izo, ki nudi brezplačno vedeževanje. Kliknite www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje in čim natančneje opišite svoje vprašanje oziroma težave. Vedeževalka bo vsak teden eni osebi svetovala popolnoma brezplačno.

Če želite dobiti splošnejši vpogled v bližnjo prihodnost, pa preberite tokratni tedenski horoskop. Mnogi ga berejo zaradi želje po nadzoru svojega življenja ali pa iz čiste radovednosti. Zagotovo je dobro določene stvari vedeti že vnaprej in posledično tudi veš, na kaj se pripraviti oziroma kaj pričakovati. Tu vam pripravljamo tedenski horoskop, ki je namenjen vsakemu, ki želi vpogled v svojo prihodnost.

Kot je bilo nakazano že v začetku meseca, bo konec tega meseca, pa tudi v pričetku naslednjega, energija med ljudmi bolj fluidna ter svobodna. Sedaj je tako čas, da pričnemo bolj aktivno slediti svojim ciljem ter uresničevati svoje želje.

Osrednje gibanje planetov se je sicer že zgodilo, vendar je učinek viden tudi sedaj. Severno vozlišče nakazuje, da je pozornost potrebno usmeriti v osebnostno rast. Od preteklega meseca smo v svoja življenja vnašali nove izboljšave, pozornost pa usmerjali na posamezne detajle, ki skupaj prispevajo k bolj zdravemu okolju. Ključni nauk, ki smo se ga naučili v tem obdobju je, da je potrebno prakticirati to, kar učimo druge. V istem času smo se naučili ponižnosti z odvajanjem od starih odvisnosti ter škodljivih navad. Vesolje nas je učilo, da je za mir potrebno storiti aktivne korake, ne le moliti.

tedenski horoskop

S premiki vozlišč bomo v prihodnosti bolj kreativno naravnani ter usmerjeni v izražanje naših unikatnih talentov. Atmosfera, v kateri bivamo, se je povrnila v komunikativno ter prijateljsko stanje. Do konca tega obdobja, se bomo počutili bolj povezane, dovzetne za učenje ter komunikacijo. Sonce in Merkur bosta v sledečem mesecu tako potovala v tandemu ter zavzemala veliko podobnih pozicij. Sonce v astrologiji predstavlja naš ego, medtem ko Merkur predstavlja komunikacijo, mentaliteto ter razlago – to pomeni, da bo naš razum deloval v harmoniji z našo dušo in čustvovanjem.

Tedenski horoskop za znamenje Ovna

Ljubezen: V ljubezni boste bolj aktivni, tako pa boste pridobili več pozornosti, ki si je tako zelo želite. Svoji ljubljeni osebi namenite več pozornosti, ne ukvarjajte se s simpatijami. Slednje so le kratkega daha, medtem, ko je lahko prava ljubezen večna. Če v razmerju niste srečni, je čas, da razmislite o prihodnosti ter spremenite nekaj v svoj prid. 

Denar: V tem tednu se boste popolnoma prepustili toku življenja. Pa vendar je pred vami uspešen teden. Na poslovnem področju vam bo vse gladko teklo in uspelo vam bo izpeljati vse zastavljene cilje in projekte. Ker znate biti trmasti in vztrajni ne odnehate kar z lepa in to se vsekakor pozna tudi pozneje pri doseganju vaših ciljev. Tudi finančno boste dobro podprti kar pa je posledica vašega trdega dela.

Zdravje: Zdravje vam bo služilo, če boste zanj lepo skrbeli. Čas je, da postanete bolj aktivni, z vašo aktivnostjo pa bo zagotovljeno tudi boljše počutje. Poskrbite za sproščanje stresa s hobiji ter športom. Ne podlegajte agresivnim težnjam po izkazovanju moči, saj vas bo to le utrudilo. 

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Bika

Ljubezen: S partnerjem lahko pride do manjših konfliktov, vendar se je potrebno v miru usesti in pogovoriti. V kolikor boste privolili v miren pogovor se bo vse uredilo in sedlo na svoje mesto.  Samski, ki iščete partnerja, bodite pozorni na pretirano izkazovanje ljubezni, saj lahko slednje zaduši še tako veliko simpatijo. Bodite strpni ter ne pričakujte preveč od drugih. Zavedajte se, da je potreben čas. 

Denar: Ker boste popolnoma koncentrirani na delo, bo posledično delo tudi dobro opravljeno. V poslovnem svetu boste tudi deležni pohvale od šefa, kar pa vam bo dalo še dodatno motivacijo. Vsekakor pa morate nekaj pozornosti nameniti tudi medsebojnim odnosom. S sodelavci se podajte na kavo ali malico, izkažite jim, da jih spoštujete ter cenite. Na ta način boste dosegli vse svoje cilje. 

Zdravje: Zdravstveno stanje je odvisno predvsem od vas samih. Vsekakor pa si morate vzeti čas za počitek in dober spanec. Stres sprostite na konstruktiven način, morda s savnanjem ali masažo. Vsekakor pa ne skozi sladko in hitro hrano, zaradi katere se boste počutili utrujeno ter brez energije. Poskrbite za zdravo in uravnoteženo prehranjevanje brez sladkarij. 

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Dvojčka

Ljubezen: V ljubezni je prišel čas, da naredite korak naprej z osebo katera vam je že dlje časa všeč in zagotovo bo prišel pravi trenutek, da storite tudi ta korak. Ne čakajte predolgo, saj se izgubljena priložnost včasih ne vrne nikoli več. Izkažite pozornost osebi, ki vam je všeč, saj boste le tako sploh vedeli pri čem ste. Tisti v razmerju negujte svojo ljubljeno osebo, saj ji v nasprotnem primeru utegnejo oči pristati na kakšni drugi osebi. 

Denar: Pred vami je teden pomembnih odločitev. Znašli ste se v situaciji, ko morate dobro premisliti in se odločiti po svoji presoji. Vsekakor se morate koncentrirati na svoje želje in se odločati na podlagi njih. Tudi v poslovnem svetu vam je zagotovljen uspeh če boste le verjeli v to kar želite. Na finančnem področju se bo situacija še izboljšala, kajti dobili boste denar katerega ste že nekaj časa čakali. 

Zdravje: Na področju zdravja ne bo večjih sprememb, le starejši lahko posvetijo malo pozornosti nihanju krvnega pritiska. Poskrbite tudi za sproščanje stresa, saj se boste lahko le tako znebili migren ter glavobolov, ki vas mučijo že nekaj časa. Na cesti vozite previdno ter se držite cestnih predpisov, predvsem v deževnih razmerah. 

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Raka

Ljubezen: Morda se boste zaljubljeni nekoliko oddaljili od partnerja, vendar vedno reši težave odkrit pogovor, kateremu se je vredno posvetiti. Odprite se partnerju ter mu zaupajte svoje težave, pa naj bodo še tako majhne in nepomembne. Ne zapirajte se vase ter snemite svoj oklep, saj je partner tam zato, da vas potolaži in posluša. Če vas ne, potem za vas ni prava oseba. V tem primeru je čas, da ga prebolite ter se podajte naprej, v prihodnost. 

Denar: V tem tednu boste spoznali predvsem to, da je glavno to kako vi vidite določene stvari. V kolikor boste vi spremenili pogled na svet se lahko vse spremeni. Vsekakor se ne ozirajte in ne pričakujte pomoči od bližnjega prijatelja ali ostalih. Stvari vzemite v svoje roke in jih izpeljite kakor jih le vi znate. Morda boste opazili tudi malo slabše finančno stanje zaradi določene poteze, vendar se bo to popravilo v drugi polovici tedna.

Zdravje: Na zdravstvenem področju pa ne bo večjih sprememb ali težav. Pazljivi bodite le na ponavljajoče simptome. Če se slednji pojavljajo večkrat, odidite k zdravniku. Morda vas bo pestil kašelj, ki pa bo po nekaj dneh minil. Kožne alergije, ki se vam utegnejo pojaviti, pozdravite z ustreznim mazilom. Ne pozabite na ustrezno prehrano ter gibanje. Ker uživate v vodi je sedaj idealen čas, da odidete v terme. 

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Leva

Ljubezen: Tisti, ki ste samski boste od napornega tedna potrebovali sprostitev in pogovor v katerem bi lahko sodelovala oseba, ki vam je blizu in morda se razvije kaj več. Dajte priložnost novim osebam ter se prepustite novim dogodivščinam. Morda vas preseneti oseba, za katero si nikoli ne bi mislili, da vam postane všeč. Tisti v razmerju raje ostanite doma. Pojdite v kino s svojo ljubljeno osebo, vendar ne opazujte drugih. V tem času ste ranljivi ter dovzetni za ostale ljudi, najverjetneje pa si ne želite afere. 

Denar: Na poslovnem področju se obetajo novi dogovori. Tudi nekatere projekte boste uspešno zaključili in tako tudi pustili dober pečat na šefu. Nekatere cilje boste morali v tem obdobju tudi prestaviti zaradi natrpanega urnika. V zadnjem času ste se osvobodili ti nekaterih dolgov in boste v tem obdobju občutili očitno olajšanje. Vsekakor pa boste zaslužili z dodatnimi deli.

Zdravje: Očitno boste pod vplivom stresa zato se ga morate v čim krajšem času otresti. Če imate v službi resnično napet delavnik, ali pa vam sodelavci ne omogočajo, da bi si vzeli dopust, je čas, da pokažete svoje kremplje. Postavite zdravje na prvo mesto in se dogovorite za sestanek. Na sploh je priporočljivo, da se čim več pogovarjate z osebami, ki jim zaupate. Tako boste dobili nekaj uric terapije, popolnoma zastonj. 

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Device

Ljubezen: Na ljubezenskem področju boste šli korak naprej, kajti lahko se zgodi, da se vam končno začnejo stvari vračati. Naj bodo to čustva osebe, ki jo imate v mislih že dlje časa, ali pa bivši partnerji, ki vas kar ne morejo pozabiti. Ne podrejajte se ter ne obujajte starih čustev. Kar je bilo, je bilo končano z razlogom, zato bi bilo nesmiselno ponavljati stare napake. Čas je za spremembe in nove dogodivščine. 

Denar: Zaradi stiske na poslovnem področju je skrajni čas, da se lotite dela. Prej, ko boste opravili z določeno zadevo lažje se boste lotili druge. Ker se dobro razumete s sodelavci ni čudno, da vam sami od sebe ponujajo pomoč, pa vendar če stvari ne morete izpeljati do konca jo raje pustite pri miru. Prišel je tudi čas za vrnitev vseh dolgov, ki jih imate, kajti tako bo tudi vam lažje v prihodnje, saj se boste osvobodili določenih bremen.

Zdravje: Na področju zdravja utegne priti do komplikacij zaradi prevelikega stresa, zato ga rešujte sproti. Podajte se v naravo ter pospravite svoje delovno in bivalno okolje. Urejena okolica bo imela odličen vpliv na vaše počutje, saj se boste lažje zbrali in osredotočili na določeno nalogo. Znebili se boste mentalnih šumov, ki vam onemogočajo normalno delovanje. Sprostite se tudi s športom, najbolje v dvoje, da ne boste prehitro obupali. 

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Tehtnice

Ljubezen: V ljubezni se prepustite in ne razmišljajte o trajanju bližajoče se zveze vendar se le prepustite in uživajte, kajti lahko ste popolnoma brez skrbi in zaupate. Morda vas nekje na sredi druženja celo minejo vsa čustva, ali pa se nasprotno, popolnoma zaljubite. Ne skrbite, saj vam bo oseba čustva vračala. Obstaja nevarnost prehitrih odločitev, zato se skušajte zavestno brzdati. Saj veste, da se težko odločite za nekaj dolgoročnega, zato ne dajajte lažnega upanja nekomu, ki vas tako rekoč obožuje.

Denar: Pred vami je zelo uspešen in brezskrben teden, vendar bo potrebnega tudi malo truda. Morda začetek tedna ne bo ravno obetajoč pa vendar se je vredno potruditi, kajti uspeh je na koncu tedna zagotovljen. Na finančnem področju vam ne da miru želena količina denarja, a na koncu tedna vam bo uspela pridobitev tudi le te.  

Zdravje: Na zdravstvenem področju ne bo nikakršnih težav, kajti boste polni energije kar pa bo zadostovalo tudi za dobro počutje. Stres vas ne bo obremenjeval oz. mu ne boste pustili do živega. Vseeno popazite na hrano in kalorije, saj obstaja možnost, da se nekoliko zredite. Sedaj je odličen čas za hujšanje ter doseganje fitnes ciljev. Kupite si karto za kopanje ali savnanje ter tako stopite še nekaj dodatnih kalorij. 

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Škorpijona

Ljubezen: V tem tednu utegnete spoznati tudi ogromno novi ljudi, vendar bodite pozorni in ne usmerjajte svoje pozornosti prehitro. Kljub temu, da svoja čustva odlično skrivate, utegnete spoznati osebo, ki vam bo videla pod kožo. Imeli boste občutek, da sanjate. Ne nasedajte prehitro, saj to ni v vaši naravi. Vseeno pa dajte osebi priložnost in je ne izrinite iz svojega življenja. Čeprav je drugačna od vas, to še ne pomeni, da ni dobra in primerna za dolgoročno zvezo. 

Denar: V poslovnem svetu se vam obetajo novi projekti, katerim je vredno posvetiti pozornost, kajti so zelo obetajoči. Zagotovo pa je pomembno pri vsakem projektu gledati tudi na najmanjše podrobnosti in detajle. Vse česar se lotite speljite do konca in pazite na svojo površnost. Vaše finančno stanje vam morda trenutno ni povsem všeč, vendar ste lahko brez skrbi, kajti do konca tedna se bo tudi to izboljšalo.  

Zdravje: Pri mlajših ne bo nekih posebnih težav glede zdravja, starejši pa le popazite na svoj imunski sistem. Če ne gre drugače, jemljite vitamine v obliki tablet in dodatkov. Poskrbite tudi za zadosten vnos ostalih mikrohranil, predvsem pa ne pozabite na beljakovine. Dobro bi bilo, da nekoliko zmanjšate svoj vnos živalskih izdelkov ter jih raje nadomestite z rastlinskimi. Zadnji čas je, da ugotovite, ali ne tolerirate laktoze. Prebavila vam bodo hvaležna. 

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Strelca

Ljubezen: V kolikor s kom niste imeli rešenih problemov je sedaj pravi čas, da se pogovorite in stvari se bodo umirile. Če se z nekom igrate tiho vojno, je čas, da to popravite, saj si boste naredili veliko mentalno uslugo. Čeprav imate občutek, da vas tovrstne stvari ne motijo, niti prizadenejo, imajo vpliv na vašo podzavest, kjer se skladišči prav vse. Tisti v zvezi premislite, če si tega resnično želite. Če vas oseba želi privezati na eno samo mesto ali pa je neprestano ljubosumna, je čas, da odidete novim izzivom naproti. 

Denar: Morebitne težave na poslovnem področju vas znajo spraviti iz tira, vendar se ne obremenjujte preveč kajti to lahko škoduje vašemu zdravju. Za določene projekte boste morda porabili malo več časa, kot običajno, pa vendar jih boste na koncu tedna le izpeljali. V kolikor boste dovolj mirni sledijo tudi dobri poslovni dogovori, kateri pa bodo tudi vzrok za vaše dobro finančno stanje.  

Zdravje: Vaše zdravstveno stanje je zaskrbljujoče le, ko ste pod daljšim vplivom stresa. Poskrbite za več gibanja in za svoj imunski sistem. Uživajte hranilno hrano v naravni obliki. Tisti, ki želite izgubiti nekaj kilogramov, imate sedaj na voljo odlično obdobje, kjer vam bo vse uspevalo. Izkoristite ga v svoj prid.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Kozoroga

Ljubezen: Ker oddajate pozitivno energijo ste si v zadnjem času zelo blizu z eno osebo, s katero pa se tudi veliko družite in uživate v njeni družbi. Ostanite v njeni bližini ter se izkažite v najboljši možni luči. To vključuje tudi prijaznost do drugih ljudi ter pomoč starejšim. Zavedajte se, da je dober vtis pomemben za to osebo. Od tega je odvisno tudi, ali vam bo dala priložnost. Ta teden ne bo idealen za razmerja. Vanje bo potrebno vložiti veliko več truda kot običajno, pa še tako ne bo šlo vse kot po maslu. Konflikti bodo na vas prežali v vsakem kotu. 

Denar: V začetku tedna se lahko zgodi, da pride do določenih nesoglasij v poslovnem svetu, vendar se bo vse sčasoma rešilo. V drugi polovici tedna se boste za vse uspešno dogovorili in tudi izpeljali vse potrebne  projekte. Ker v preteklosti niste rešili določenih finančnih problemov bodo ti, v kratkem prišli za vami in jih bo potrebno rešiti. Vendar s tem tudi ne boste imeli posebnih težav, kajti dobili boste tudi večji znesek denarja.  

Zdravje: Zdravstveno stanje se vam je tudi zelo izboljšalo, vendar ste zelo pod vplivom stresa, kar pa zelo vpliva na vaše počutje. Obiščite terapevta ali pa se pogovorite z nekom, ki vam je blizu. Ne zadržujte vseh tegob v sebi, saj si s tem delate velikansko škodo. Čas je, da se naučite izražati ter sprejemati svoja čustva, pa naj bodo še tako žalostna in napeta. Bolje to, kot pa da se nekega dne pojavi kakšna psihološka bolezen, ki jo je težje ozdraviti. 

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Vodnarja

Ljubezen: V ljubezni se boste imeli priložnost zbližati z sebi ljubljeno osebo in poglobiti vajin odnos. Naj bo to nova simpatija ali pa stara ljubezen, s katero sta skupaj že dolgo časa. Odnos boste poglobili s skupnim potovanjem ali obiskom kakšnega dogodka. Ne storite napake ter posvečajte pozornosti drugim osebam v bližini svoje simpatije. To se vam utegne močno zameriti. Ne pozabite, da je iskrenost ključna. Laži vedno pridejo na plan, po možnosti v najslabšem možnem trenutku. 

Denar: Na poslovnem področju se vam bo ta teden začel malo bolj pestro, vendar se bo stvar kmalu rešila in bo preostanek tedna gladko stekel. Tudi če se vam zgodi da določeni dogovori odpadejo ali pa se ne uresničijo se ne obremenjujte preveč s tem, kajti tako ali tako niso bili za vas. Tudi na finančnem področju se bodo stvari začele odvijati sorazmerno hitro. Pridobili boste večje dohodke in s tem lažje odplačali neporavnane račune.

Zdravje: Trenutno ste lahko tudi glede zdravja popolnoma mirni, kajti vaše počutje je v boljšem stanju, kot že dolgo ne. Nadaljujte s praksami, ki jih imate vsak dan ter imeli se boste odlično. Užijte veliko zelenega čaja ter vode, pa tudi kakšna kava tu in tam vam ne bo škodila. Ne pozabite na dober nočni spanec. Vzdržujte ter negujte svoj nočni cikel. V posteljo se odpravite bolj zgodaj, saj boste tako lažje vstali zjutraj. Čim večkrat na dan umaknite in izklopite vse mobilne telefone in elektronske naprave, ki le motijo vašo koncentracijo. 

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Ribi

Ljubezen: Na ljubezenskem področju sami pri sebi opažate spremembe. Vse več oseb je zainteresiranih za vas, kar tudi sami opažate in tako ste tudi bolj samozavestni. Čas je, da pristopite do osebe, ki vam je všeč, ter končno storite prvi korak. Tako boste izvedeli, ali ste tudi vi njej interesantni. Če ji niste, sprejmite poraz ter odidite novim dogodivščinam naproti. Če ji niste, pa še toliko bolje, da veste resnico. Tisti v partnerskih vezah boste svoj odnos s svojo ljubo osebo še bolj poglobili, najverjetneje z obiskom dogodka, ki vam je zelo pri srcu.

Denar: V prihajajočem tednu se vam bodo na poslovnem področju odprla nova vrata in dobili boste priložnost za napredovanje. Vsekakor je tudi pravi čas, da vzamete stvari v svoje roke in izpeljete vse kar ste si zastavili. Imate tudi podporo iz strani sodelavcev in je pravi čas da naredite korak naprej. Čaka vas tudi dodaten prihodek, kar vam bo omogočilo poravnati vse dolgove in vidno se bo izboljšalo tudi vaše razpoloženje.  

Zdravje: Pravi trenutek je, da izboljšate svoj imunski sistem in s tem tudi sebe malo dvignete. Kljub odlični samozavesti, bo vaše mentalno zdravje pešalo, saj vas bo dajal stres iz drugih razlogov. V tem trenutku se obrnite na svojega partnerja ter se mu odprite. Zaupajte mu svoje tegobe in takoj se vam bodo zazdele manjše. Poskrbite za dober spanec z dovolj športne aktivnosti ter uravnoteženo prehrano. Izogibajte se sladkorju. 

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE