Tedenski horoskop za obdobje od 10. 6. do 16. 6.

Spet je pred nami nov horoskop tedenski, ki prinaša veliko sprememb, razgibanosti in predvsem ogromno zanimivih doživetij. Ljubezensko vzdušje se bo razlikovalo od znamenja do znamenja, vsem pa bo skupno, da bo večina težila k ureditvi odnosov za vsako ceno in ne glede na posledice. Poslovno se bo horoskop tedenski gibal od dokaj neuspešnih dni do zelo mamljivih ponudb, ki pa bodo lahko tako kompleksne, da boste o njih morali temeljito premisliti. Ta teden bo tudi čas, ko bo večina težila po nekem aktivnem telesnem gibanju, saj bodo dogodki dokaj intenzivni in napeti. Le preberite si, kaj so vam zvezde namenile, da vas usoda ne ulovi nepripravljene.

Tedenski horoskop za znamenje Ovna

Ljubezen: Mogočni Ovni se ta teden ne boste mogli upreti svojemu lastnemu egu in želji po nadvlado partnerja. Sicer ni v vaši navadi, da vsiljujete svoje mnenje, a tudi pretirano potrpežljivi niste do mišljenja, ki je drugačno od vašega. V torek bosta s partnerjem dan začela z nedolžnim prepirom, ki se bo kasneje izkazal kot zelo koristen, saj si bosta povedala stvari, ki so obema ležale na duši že dlje časa. Zelo priporočljivo bi bilo, če bi za kakšen odstotek znižali svojo samozavest in prepričanost, da ste »pojedli vso pamet sveta«, ter prisluhnili tudi partnerjevi stiski, ki ni tako zanemarljiva. Če boste vztrajali pri svojem, tega prepira še dolgo ne bosta mogla pomesti pod prag. V petek vaju čaka nov preobrat, ki bo zelo pogojen z rešitvijo torkovega izliva čustev. Samski Ovni ne veste, kaj bi radi. Všeč vam je občutek svobode, po drugi strani pa si želite pristne in konstantne bližine nasprotnega spola. V sredo lahko pričakujete, da se boste počutili malce nostalgično, saj vas bo nek stimulans, morda pesem, spomnil, kako je bilo, ko ste imeli nekoga, zato boste tisti dan dokaj ranljivi in boste za spremembo vi postali »lahek plen«. Pazite, da se v svojem zanosu ne zapletete s povsem napačno osebo, ker je pač pri roki. Do petka nikakor ni priporočljivo, da se spuščate v kakršne koli avanture, saj ne boste trezno razmišljali. Šele v soboto lahko pričakujete jasnejšo sliko in treznejše razmišljanje.

Denar: Finančno se vam ni treba posebej bati, saj ste kot magnet za denar in uspešno poslovanje. V ponedeljek se vam bo ponudila zelo ugodna kupčija, ki pa jo vseeno morate zelo dobro preučiti, saj vendar veste, da ni vse zlato, kar se sveti. Pametno bi bilo, če bi si za branje vzeli več kot minuto in se odločili šele po posvetu z bližnjimi sodelavci, ki vam bodo stali ob strani, če se kje zalomi. V petek boste zasluženo lažje zadihali in se sprostili. Ta vikend si nikakor ne smete nositi dela domov.

Zdravje: Vedno bolj se vam zdi, da nimate časa za aktivnosti, ki so vam bistrile misli, a pravzaprav je resnica takšna, da si časa več ne vzamete. Ta teden bo zelo pester na vseh področjih, tako za samske, kot zasedene in zelo priporočljivo bi bilo, če bi vam vsaj trikrat uspelo se dodobra prepotiti in sprostiti višek napetosti, sicer boste imeli težave s spanjem, mučila vas bo prebava in nasploh boste zelo razdražljivi.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Bika

Ljubezen: Trmasti biki si velikokrat ne daste dopovedati, da niste vsemogočni in nikakor ne najpametnejši na svetu. Še posebej ta teden boste prihajali v spor s partnerjem, saj mu v nobenem primeru ne boste priznali, da ima prav, sploh pa ne boste imeli posluha za njegove argumente. Niste pošteni, igrate zelo umazano igro in tudi sami veste, da niste povsem iskreni, od partnerja pa zahtevate popolno odkritost. V sredo je velika možnost, da vas bo partner zasačil, ko mu boste brskal po telefonu in bo upravičeno vzrojil. Pazite, kako se boste odzvali, ker partnerju počasi zmanjkuje potrpljenja za vaše muhe. Samski Biki boste ta teden zelo priljubljeni v družbi, ne boste pa sposobni resnejšega in globljega pogovora z nikomer.

Denar: Ta teden boste zelo hiteli z iskanjem nove zaposlitve, a ko boste sedanjemu nadrejenemu sporočili svoje namene, bo zelo razočaran, saj je za vas pripravljal napredovanje. Prisluhnite mu in morda se lahko dogovorita.

Zdravje: Pazite na pogoste glavobole, ki niso povsem nedolžni. Prav bi bilo, da se naročite na kakšen kontrolni pregled.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Dvojčka

Ljubezen: Zasedeni Dvojčki se že nekaj časa mučite z idejo, kako vaš odnos dvigniti na višji nivo. Ravno ko zberete dovolj poguma za kak korak, se zgodi nekaj, kar preusmeri vašo in partnerjevo pozornost. Ste prepričani, da si res želite poglobitve vašega odnosa? Kajti, kjer je volja, tam je pot in v tem primeru, vas nič ne bi smelo zmotiti. Če se pustite pretentati, morda še niste povsem pripravljeni in lahko se zgodi, da se vse še samo poslabša. Samski Dvojčki pa vsak dan globlje pogledate v kozarček, kar je izredno škodljivo za vas. Vsak izmed nas je že imel slabe izkušnje v ljubezni, a to vas ne sme tako prizadeti. Vprašajte se raje, kaj ste sami storili narobe v preteklih odnosih in poskušajte napake popraviti v bodočih ter se nehajte smiliti sami sebi.

Denar: V službi boste ta teden malce trpeli, saj noben ne bo pretirano navdušen nad vašim zamujanjem in neizpolnjevanjem nalog. Potrudite se, saj lahko sicer ostanete brez službe.

Zdravje: Razen, da imate zelo radi alkohol, ste tudi zelo zanemarili svojo osebno higieno in zdravo prehrano. Vedno bolj posegate po hitri in vnaprej pripravljeni hrani, ki ima zelo nizko hranilno vrednost in ogromno praznih kalorij. Previdno!

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Raka

Ljubezen: Zasanjani Rakci boste ta teden zelo žalostni, ker se s partnerjem ne bosta nikakor ujela. Vi boste zjutraj razpoloženi, potem pa boste čez dan pobrali vse težave tega sveta in boste zvečer samo še za v posteljo, partner pa si bo želel nežnosti in ljubkovanja. Najslabše bosta povezana v sredo, saj se vama bo zdelo, da se je teden začel že pred sto leti, a ga nikakor noče biti konec, težave pa se bodo le še stopnjevale. Poskusita si resnično vzeti trenutek samo za vaju in se takrat osredotočita samo na  to, kar čutita drug do drugega. Vikend bo veliko mirnejši in spodbudnejši. Samski Rakci pa boste v eni zelo pomembni situaciji povsem premagali svojo sramežljivost in stopili vaši sreči naproti. V sredo pazite, da ne boste preveč zaupali nekomu, ki vam je v preteklosti že dokazal, da ni povsem vreden vašega zaupanja, v soboto pa vas bo presenetil klic, ki ste si ga po tihem dolgo želeli.

Denar: Poslovno boste ta teden zelo zadovoljni, saj bo v službi veliko dela, ki pa ne bo prenaporno. Vi boste imeli dovolj energije in tudi ogromno novih idej. To je za vas zelo ugoden čas, če bi želeli pridobiti novo zaposlitev.

Zdravje: Teden boste začeli izredno sproščeno, v sredini tedna pa se vam bo zahotelo malo športanja. Zelo pomembno je, da se odločite za takšen šport, ki ne zahteva ekstremne telesne pripravljenosti, sploh če ste dolgo časa počivali. Le pogumno.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Leva

Ljubezen: Mogočni Levi boste tudi ta teden zahtevali vso pozornost in še več, če je ne boste dobili, boste nejevoljni in vzkipljivi. Poskušajte ljubezen do sebe najti znotraj vas samih, takrat boste veliko manj odvisni od drugih in tudi veliko lažje boste shajali z vsemi okrog vas. Bili bi zagotovo še bolj priljubljeni, če ne bi za pozornost in pohvale tekmovali tudi s svojo lastno senco. Zasedeni Levi boste od partnerja zahtevali popolno predanost in če se vam bo zdelo, da ni „čisto pri stvari“, boste zelo hitro zanetili prepir. Poskusite se brzdati in se vprašati, ali morda vašega partnerja kaj muči in je zato slabe volje ter mu ponudite svojo oporo. Samski Levi ne boste nič manj zahtevni, svoje nepotešene želje boste zadovoljevali tudi pri naključnih „obiskovalcih“ vašega življenja. Po eni strani imate prav, saj se živi samo enkrat, po drugi strani pa včasih vaš hedonizem meji na vulgarizem in orgije. Previdno, da vam ne bo kmalu žal.

Denar: Poslovno boste zelo uspešni in tega se boste več kot zavedali. Ne boste zamudili niti ene same priložnosti, da bi se postavljali pred sodelavci, ki, roko na srce, včasih garajo bolj kot vi, a jim manjkata vaša karizma ter ambicioznost, da bi se povzpeli na vaše stopničke. Pazite, sreča je opoteča.

Zdravje: Ta teden pazite na krvni obtok in si redno merite krvni pritisk. Ne bo odveč če pazite na pravilno in redno prehrano, ki pa naj bo ta teden lažja in bolj rastlinskega izbora.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Device

Ljubezen: Zamorjene Device boste ta teden zelo priljubljene, saj boste celo malo izstopile iz svojih okvirjev in začuda ne boste tako malenkostne in zatežene kot po navadi. To lahko seveda pripišemo položaju zvezd, ki so vam ta teden resnično naklonjene pa tudi vaši, sicer prirojeni, a dobro prikriti, čutnosti. Zasedene Device čaka posebej zanimiv teden že od samega začetka, saj boste ponedeljek preživele povsem drugače kot doslej. Najverjetneje si boste vzeli prost dan in v dopoldanskem času postorili vse, kar imate v načrtu, večer pa boste posvetili vašemu partnerju, ki hrepeni po vaši bližini. Sladek začetek tedna bosta nadaljevala vse do srede, ko vas bo nekako malce udarila po glavi vaša puhoglavost in nepremišljenost, a jo boste kmalu potisnili na stran in vse do sobote nadaljevali svoje sproščeno razpoloženje. V soboto pričakujte poslabšanje počutja, saj vas bo zgrabila panika, ker bo na obzorju nov delovni teden in zavedali se boste, da ste zaradi romantičnega razpoloženja veliko pomembnega zamudili in zanemarili. Samske Device ne boste tako zelo zasanjane, a še vedno boste veliko bolje razpoložene in sproščene kot je za vas značilno. V petek pričakujte eno povsem nedolžno povabilo na zmenek.

Denar: Finančno boste ta teden na izgubi, saj ne boste sposobni analitičnega razmišljanja prav tako pa se bo zmanjšala vaša storilnost. Ne skrbite, imate ogromno prednost pred ostalimi, ki veliko časa preživijo tako, da gledajo v zrak, tako da boste „zamujeno“ zelo hitro nadoknadili. V četrtek ne podpisujte ničesar.

 

Zdravje: Vaš optimizem se bo pozitivno kazal tudi na vašem zdravju, saj bo prisotnih veliko manj glavobolov in stiske, ki jo občasno občutite. Ta teden zares izkoristite za umirjene sprehode in meditacijo.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

tedenski horoskop

Tedenski horoskop za znamenje Tehtnice

Ljubezen: Zaljubljene Tehtnice pričakujte ta teden pravo malo razsvetljenje. Nikakor se ne boste mogle sprijazniti s svojim novim svežim pogledom na svet in ljudi, ki vas obdajajo, saj boste vse videli v povsem drugačni luči, bo pa to veliko realnejša slika kot ste jo imeli do sedaj. Zasedene Tehtnice boste z lahkoto prekinile odnos, ki se vleče že nekaj časa, vi pa že daljše obdobje čutite, da nikamor ne napredujeta. Nekatere še boste poskušale rešiti določene težave in boste prekinitev odnosa le premostile za kakšen teden ali dva, ampak za vas lažje bi bilo, če končate prej kot slej. Samske Tehtnice se ta teden ne boste želele zapletati v nobeno avanturo, čeprav vam možnosti nikakor ne bo primanjkovalo. Prav ste se odločili, saj ta teden ne bo najugodnejši za vaša nežna čustva. Najboljši dan v tednu bo sobota.

Denar: Ta teden je finančno veliko bol usmiljen in umirjen kot so bili dnevi do sedaj in zdaj imate pravo priložnost, da svoje poslovno življenje popeljete v povsem drugo smer. Čas je, da postanete malce bolj ambiciozni in da se za svoje želje ter cilje tudi postavite na prvo mesto. Ne iščite izgovorov zaradi strahu pred neuspehom.

Zdravje: Pazite na sklepe in oči, saj se vam lahko pojavi meglen vid ter okorelost sklepov. Priporočljivo je, da si privoščite kakšno krepčilno plavanje v termalni vodi ter dovolj spanca, da si oči odpočijejo.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Škorpijona

Ljubezen: Divji in neustrašni Škorpijoni boste ta teden preživeli bolj kot ne malce zdolgočaseno, saj nikakor ne boste imeli prave priložnosti pokazati svojih močnih čustev. Malce bo kriva postavitev zvezd, veliko krivde pa lahko pripišete sebi, saj zelo slabo poslušate, kaj si partner želi. Seveda vas ljubi zaradi vaših praktičnih lastnosti, a nič ni narobe, če si od časa do časa zaželi tudi kakšno romantično gesto iz vaše strani. Prisluhnite mu in se podajte na to pot, saj, če bodo čustva pristna in nameni iskreni, vam nikakor ne more spodleteti. Ne dovolite si, da vas vaš občutek manjvrednosti ustavi, saj se bojite, da se vam bo partner posmehoval. V petek pazite na besede in če pride do besednega dvoboja, partnerja le objemite in nikakor ne vrnite napada, saj bosta sicer vikend preživela v zelo slabi koži. Samski Škorpijoni pa se potrudite in ta teden ne zapeljujte vseh po vrsti, saj se lahko zgodi, da boste zapravili priložnost pri nekomu, ki bi vam še kako ugajal tudi na dolgi rok. V sredo in četrtek se posvetite svojemu notranjemu svetu in se poskusite umiriti. Vikend bo zelo prijeten in umirjen.

Denar: Finančno vas že nekaj časa pestijo težave, ker se nek pretekli posel še ni zaključil ali pa se je zaključil v nasprotju z vašimi pričakovanji. Ne sekirajte se, ampak v tem najdite smisel in pobudo, kaj lahko naslednjič storite drugače in bolje, predvsem pa ne izključite iz svojega poslovnega sveta pomembnih ljudi, ki so morda v enem trenutku storili manjšo napako. Ljudje smo zmotljivi, ampak vsak si zasluži novo priložnost. Od srede do petka ne začenjajte novih poslov in ne vlagajte denarja v posle, ki vas niso prepričali na prvi pogled.

Zdravje: Prav gotovo se lahko zgodi, da boste ta teden čutili bolečine v mišicah in v kolenih, saj boste nekontrolirano želeli telovaditi, ampak zaradi stiske s časom, boste to počeli povsem neogreti in nepripravljeni. Raje intenzivno telovadite kakšno minuto manj in si vzemite kakšno minuto več za ogrevanje, sicer lahko staknete poškodbo, ki vas bo onesposobila za dalj časa.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Strelca

Ljubezen: Ljubezen je moto vašega življenja in vsak dan za vas predstavlja priložnost, kako življenje užiti in prav uživate, ko iščete možnosti ter nove načine doživljanja ljubezenskih čustev. V ponedeljek se boste zbudili polni energije in zagona za nov teden, a ta energija bo premočna za vašega partnerja, ki bo zelo zaspano zakorakal novim izzivom naproti. Vajini energiji se bosta začeli usklajevati šele v sredo zvečer, v četrtek pa bosta že na enaki valovni dolžini. V začetku tedna zato pazite na svojo direktnost in surovo iskrenost, da ne ranite partnerja, ki vas še ne bo dohajal. Konec tedna i vsekakor privoščita trenutek ali dva samo zase in preprosto uživajta drug ob druge. Samski Strelci boste neulovljivi in hkrati povsod prisotni. Ponedeljek bo za vas kot izstrelitev rakete v  vesolje, vaš optimizem in želja po zabavi pa bo čez teden samo še rasla. V petek lahko pričakujete zelo prijetno srečanje, ki ima velike možnosti, da sčasoma preraste v kaj več. Vikend preživite v naravi.

Denar: Približuje se konec leta, ko je prihodkov vedno premalo, finančnih odlivov pa vedno več. Pazite, da vas potrošniška mrzlica ne zgrabi prehitro, saj veste, da denar hitro kopni. Če si želite nove službe, povišice ali napredovanja, ta teden ni najprimernejši za uresničitev zastavljenih ciljev. Poskusite se malce potuhniti in pridobite še kakšne dodatne izkušnje ter počakajte na ugodnejši čas.

Zdravje: Načeloma bodo prihodnji dnevi za vas minili brez večjih posebnosti, samo pazite, da ne boste pretiravali s fizično aktivnostjo. Če boste začutili utrujenost, si brez slabe vesti privoščite malo počitka, saj mišice tudi potrebujejo čas, da si opomorejo. V četrtek pazite na hrbet in ledveni predel, saj se lahko pojavijo bolečine, ki bodo predvsem posledica nepravilne drže in prekomerne telesne aktivnosti. Pojdite na masažo.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Kozoroga

Ljubezen: Kozorogom ta teden ne bo predstavljal nič posebnega. Od vas se ne bo zahtevalo nič, česar ne morete dati pa tudi noben vam ne bo zameril, če boste želeli biti sami kakšen dan. Zelo vas bo presenetilo, saj vas partner nikakor ne bo iskal in zdelo se vam bo, da vas nihče ne pogreša. Vaš ego bo prizadet, ampak to ne bodo vaša pristna čustva. Najboljši dan za vas bo torek, saj boste imeli občutek, da ste vladar sveta in partnerju boste sposobni nevsiljivo izkazati čustva, ki bodo obojestranska. Samski Kozorogi ta teden ne preizkušajte svojih »zapeljevalnih« veščin, ker boste žal pogoreli. Večina ljudi ne razume hladnega pristopa in vam lahko zamerijo, da se norčujete, ali pa vas s kakšno opazko prizadenejo.

Denar: Finančno bo ta teden vaš najboljši teden v zadnjem času. Česar koli se boste lotili, boste želi uspehe, pazite le, da vam »slava« ne vstopi v glavo, saj veste, da je pot od bogataša do berača lahko zelo kratka. Ne pozabite na prijatelje, ki so vam pomagali, ko vam ni šlo tako dobro.

Zdravje: Ta teden zelo pazite na dihala, saj se bodo temperature spustile krepko pod ničlo. Lahko se vam zgodi, da boste obležali z visoko vročino in povsem brez glasu, če ne boste pazili. V sredo boste tudi čutili »težo« vremenskih sprememb, ki lahko prikličejo nazaj kakšno staro poškodbo. Vikend izkoristite za počitek.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Vodnarja

Ljubezen: Ta teden bo za duhovne Vodnarje malce zmeden, saj nekako ne bodo mogli določiti, kaj čutijo in kako se počutijo. V enem trenutku boste popolnoma srečni in zadovoljni s svojim življenjem, partnerjem in razmerjem, v drugem trenutku pa boste neznosno nesrečni in usmiljenja vredni. Najtežje vam bo že kar v ponedeljek, saj bo energija takšna, da vas bo dušila. Od vas se bo zahtevala neka natančnost, dorečenost, vi pa si boste želeli le sanjati. Potrpite do četrtka, saj se vam takrat zvezde obrnejo na bolje. Vikend boste preživeli mirno, saj bo za vami prišla neka utrujenost, ki bo mejila na melanholijo. Samski Vodnarji ne boste ta teden nič kaj prijetna družba, saj boste izredno malenkostni in zajedljivi, kar nikakor ni v vaši navadi. Potuhnite se in poskušajte ta teden preživeti v samoti, saj vam bo najbolj ugajala.

Denar: Poslovno nikakor ne boste doživeli razodetja, saj bo ta teden izredno miren na poslovnem področju in nikakor ne boste prišli do svoje priložnosti. Ne obupajte, za vsakim dežjem posije sonce. Ta teden vam ne bo naklonjen, ne boste pa zato obubožali ali karkoli zamudili. V sredo držite jezik za zobmi, da ne bi užalili koga, ki je visoko nad vami.

Zdravje: Ta teden izkoristite za sproščanje. Emotivno ne boste dobro razpoloženi, posli vam ne bodo ravno cveteli in vse to vam bo pošteno najedalo »živčke«. Poskusite si privoščiti veliko savnanja, vroče čokolade in počivanja. V petek pazite na noge.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Ribi

Ljubezen: Ta teden bo Ribicam izjemno naklonjen. V ponedeljek bo še prevladovalo melanholično vzdušje, ki bo obujalo preteklost, a bo do srede izzvenelo. V sredo se boste počutili kot vladar sveta in zdelo se vam bo, da lahko storite prav vse, kar je tudi res, samo zaupati morate vase ter se znebiti črnogledih misli, ki se vas velikokrat polastijo brez otipljivega razloga. Četrtek boste preživeli izredno harmonično in v popolni skladnosti s partnerjem. Petek bo minil brez večjih posebnosti, oddahnili si boste, ker bo končno vikend, zato pa boste v soboto in v nedeljo izredno aktivni. Privoščite si posebno razvajanje in vsaj za trenutek odmislite težave.

Denar: Finančno bo ta teden za vas bolj klavrn, saj ste navajeni velikih uspehov. Najslabši dan bo zagotovo sreda, ko se vam bo zdelo, da teden nikakor noče minit, a v petek boste že lažje zadihali. Pazite na nedokončane posle, ki vam jemljejo dragoceno energijo. Prosite za pomoč nekoga, ki ima več izkušenj kot vi, lažje vam bo.

Zdravje: Vaše splošno počutje zelo niha iz dneva v dan in tudi ta teden boste doživeli pravi vrtiljak čustev in razpoloženj. Pripravite se na oster začetek tedna, ki bo obetal tudi veliko energije, a bo ta do petka splahnela. Ponovno se boste »zbudili« šele za vikend, ko boste prav neprepoznavni, saj vas niti slabo vreme ne bo oviralo pri gibanju.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE