Tedenski horoskop

Tedenski horoskop

Horoskop tedenski nam pomaga pri sprejemanju odločitev v svojem življenju. Pomaga nam pri prepoznavanju dobrih in slabih trenutkov ter kako ravnati v določenih situacijah. Zvezde nam narekujejo izredno dober teden. Horoskop tedenski nam razlaga pojave v naših življenjih in pri interpretaciji le-teh. Ponuja nam vpogled v prihodnost za vsako astrološko znamenje posebej. Obvešča nas kakšen bo naš teden na področju ljubezni, denarja in zdravja.

Tedenski horoskop za znamenje Ovna

Ljubezen: Vaš ljubljeni se morda počuti osamljeno zaradi vašega neusmiljenega delovnega ritma. Vaš neumni znak se ne nagiba k temu, da bi najraje vse pustili za sabo in začeli na novo. Samski ste imeli svoj delež razočaranja za zmenke, tako kot vsi ostali, vendar imate še vedno razlog za optimizem. Pritiski vsakdanjega življenja bi lahko prišli k vam proti koncu tedna, toda romantično srečanje lahko vse obrne na glavo. Torej, ko mislite, da se vam nič ne dogaja, se lahko to kar hitro spremeni. Ljubezen prihaja po vaši poti, oba pa bosta uživali v skupnem delu.

Denar: Na običajen način lahko naredite izzive. Poskusite jih uporabiti, kot priložnosti za prepoznavanje možnosti za izboljšave. Prenašanje nezadovoljstva ne bo pomagalo vašim najboljšim interesom. Prihaja odličen dan za pogovor s prijatelji na delovnem mestu in iskanje koristne podpore za svoje naloge. Sredina tedna bo pravi čas, da premislite, kaj počnete in mogoče lahko naredite potrebne prilagoditve. Vikend bo samo vaš in srečen zaradi tveganja, saj se veliko dogaja na vašem delovnem področju. Nedvomno je vaše delo pred kratkim prišlo do vaših nadrejenih in naredili boste nekaj močnih, a subtilnih korakov, da jim zagotovite, da se upošteva to, kar počnete. Morda boste želeli voditi evidenco o vaših dosežkih, kar bi lahko prišlo prav, ko se naslednjič objavi pregled uspešnosti.

Zdravje: Odličen čas je, da greste globoko vase in poiščete odgovore na vprašanja, ki so ta trenutek v vaših mislih. Zdi se, da do boljšega zdravja potujete zelo resno. Prav tako se zabavate in ta teden ne bodite presenečeni, če srečate nekoga zelo posebnega. Ne pokvarite svoje čudovite izgube teže z razvajanjem bogate hrane.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Bika

Ljubezen: Vaše ljubezensko življenje bo v ravnovesju v začetku tedna. Vaše misli se z enim scenarijem v drugega premikajo hitreje in vas sprašujejo ali ste na pravi poti. Vsaka poteza, ki jo naredite ni prava, vendar niste tako daleč. Vaša duša bo čez vikend zasanjana, zato bodite pozorni. Vaša podzavest vas poskuša usmeriti v pravo smer.

Denar: Zahvaljujoč harmoničnim vidikom se počutite še posebej podprte z vesoljem. Vsa ta energija udarja v vašo hišo otroke, družino, romance in zabave, zaradi česar je odličen čas za sedenje s partnerjem in načrtovanje skupne prihodnosti. Od šolskih varčevalnih računov do upokojitve boste imeli drugačno idejo o tem, kako nadaljevati, ampak imate toliko ustvarjalnosti in dobre volje, ki jih bo težko zagovarjati. Bodite prijazni in družabni. Izberite pogajanja o vztrajanju, da je vaša pot najboljša sredi tedna. Najučinkovitejši boste v skupinskih situacijah ali predstavitvah v velikih skupinah. Energija za inovacije je ta teden res močna. Konec tedna naredite načrte z ljudmi, ki jih občudujete. Z več vidikov je lahko to zelo koristno za vsako poklicno vprašanje.

Zdravje: Po navadi ste zelo občutljivi na vzdušje in celo na bolezen drugih ljudi, ta teden pa niste izjema. Toda nekaj lahko storite glede tega. Imate moč, da izboljšate svoje zdravje in splošno stanje, tako da si predstavljate, da ste dobro in polni energije. Podzavest se bo zelo hitro odzval na vaše pozitivno razmišljanje. Če le lahko svoje možgane naučite, da razmišljajo o zdravju in zdravi boste.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Dvojčka

Ljubezen: Na vašo stran morate pridobiti svoje prijatelje že na začetku tedna, še posebej, če ste pred kratkim prišli do težkega zloma. Obkroženi bodite z ljudmi, ki vas zanimajo in, ki vas bodo opomnili, da ste vredni ljubezni, ki jo iščete. To je skušnjava, ko se pripravljate na vikend, vendar je uporaba takta boljša strategija. Ko izgovorite ostro kritiko jo ne vzemite nazaj.

Denar: Energija v tem tednu zahteva predanost in se še naprej osredotoča na to, kar želite doseči. Začetek tedna je pozitiven za podrobno analizo vašega položaja. Ne pustite, da vas naravni rezervat ustavi, da ste najbolj magnetni in privlačni. Ljudje, ki čutijo vaše iskreno zanimanje, bolj verjetno podpirajo vaše cilje. Če delate ob koncu tedna, bodite zelo jasni, kdo je odgovoren za kaj. Več življenja na tem področju pomeni, da boste morda zabavali stranke v svoji domači pisarni ali sprejeli nov posel. Tudi vaša ustvarjalnost je v porastu. Če ste tako nagnjeni, bi lahko poslovanje z domom, kot je dekoriranje ali gradnja, imelo veliko korist.

Zdravje: Morda boste kmalu dobili novo perspektivo glede zdravstvenih težav. Če vaš trenutni način delovanja ne deluje, morate resnično spremeniti svoj pristop. Knjiga ali pogovor vas lahko spodbudi, da razmišljate po novih vrsticah. Lahko pa najdete tudi tisto, kar iščete med brskanjem po internetu. Če res želite odgovore, jih boste zagotovo dobili.

Za znamenje Dvojčka, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Raka

Ljubezen: Nekdo vas prosi, da greste s tokom v začetku tedna, vendar morda ne bodo imeli najboljših namenov. Ne obupajte še, da bi spremljali množico še posebej, če vaša podzavest govori drugače. Vaše delo ali osebno življenje se čez vikend preseli v vaše ljubezensko življenje in morda ne na najbolj pozitiven način. Morda je čas, da izpopolnite druge dele svojega življenja, preden se lotite nove romance.

Denar: Ta teden se počutite bolj pogumno kot običajno. Običajno ne morete čakati, da bi pripovedovali od drugih, toda ta teden ste z veseljem delili svoje izkušnje. Ker se vse to sporočilo dogaja okoli vas, se prepričajte, da boste porabili nekaj časa in denarja za sebe. Ekstremna samozaposlenost se zdi preveč razkošna, vendar je to velika naložba v vašo dolgoročno prihodnost. Počite, pomladite se in recite, kaj mislite. Ta teden je lahko močan dan glede vaših odnosov z ženskami. Ne naredite nobenih predpostavk. Morda ste nenavadno čustveni ali nerealistični pri oceni osebe ali situacije. Odloži pomembne odločitve do konca tedna. Odločite se, ali se želite še naprej soočiti z osebo ali samim izzivom. Konec tedna si prizadevate za skupne cilje, tako da ustvarite moralno ekipo.

Zdravje: Morda boste želeli ali morali porabiti denar za vaše zdravje. Če ste v dobri formi, potem je to lahko predmet nakupa nove opreme za vadbo ali vlaganja v članstvo v telovadnici. Če imate težave, boste morda želeli preučiti številne možnosti, a ne zapravljajte denarja pri začasni odpravi, če želite trajne rezultate, saj redko delajo.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Leva

Ljubezen: Ključ do romantike na začetku tedna je odprt za nove možnosti. Raziskovanje novega mesta ali odkrivanje novega lokalnega mejnika je odličen način za preživetje prvega dne. Ljubiš pozornost, tako da, ko si na tleh, si v nebesih. Včasih ni važno, kdo je ploskal za vas, dokler ste dobili aplavz, za katerega menite, da si zaslužite.

Denar: Energija je na visokem nivoju in morda boste želeli prekiniti s tradicijo. Naredite nekaj še posebej lepih stvari, da bi izboljšali svoj odnos na splošno. Bodite pozorni na majhne podrobnosti. Kritičnim osebam ne smete dovoliti, da vas motijo. Bodite posebno prijazni do sodelavcev. Konec tedna je pravi čas za kratek dopust. Ne samo, da to povzroča veliko novih načinov za dobiček, ampak tudi vas prisili, da razmišljate o življenju vašega denarja. Kako se vaš način življenja odraža v tem, kdo ste ali na svojih najbližjih vrednotah? Morda boste presenečeni nad tem, kar boste našli.

Zdravje: Naj vaše zdravje postane prednostna naloga in bodite pripravljeni narediti vse, kar je potrebno, da bi bilo res dobro. Če niste dodelili dela svojega proračuna dodatkom ali drugim ukrepom, ki vas bodo obdržali v najvišjih pogojih, je čas, da to storite. Ugotovite, kaj morda manjka in si zagotovite možnost, da boste v popolnem stanju od znotraj. Nagrade bodo odlične.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Device

Ljubezen: Hitite najti ljubezen, a romantika ni podobna hitri hrani – v meniju ne morete naročiti karkoli, kot želite, kadar koli želite! Dobra novica je, da je ljubezen vredno čakati, kajti, ko jo boste našli, vas bo vesela, da ste bili potrpežljivi. Vaši prijatelji vas spodbujajo k druženju, vendar v srcu ste monogamno bitje. Vaša dejanja govorijo glasneje od besed.

Denar: Ta teden ste na sedmem nebu s srečnim vidikom v vašem znaku. To vas lahko naredi zabavnejše, da ne omenjamo, da je privlačnejša za druge, zato boste morali povečati svojo družabno aktivnost in zaupanje. Pravzaprav, boste morda tako občutili, da se prostovoljno ukvarjate z vsemi razburljivimi novimi projekti na delovnem mestu in celo prevzamejo odgovornost za vodenje ekipe vaše ekipe. Nedvomno bodo kmalu prišle denarne nagrade. Čas, porabljen za skupinska prizadevanja, bo najboljši ta teden. Samozavestno lahko prevzamete vodstvo na katerem koli področju, kjer imate veščine. Skrbna priprava je pomembna sredi tedna. Upočasnite, organizirajte dokumentacijo in sestavite seznam. Gradite moralo in pomagajte svojim sodelavcem. Trmaste situacije so lahko frustrirajoče, zato naredite vse, da ne obsedite. Besedila in druge oblike komunikacije bodo letele konec tedna, zato ostanite organizirani.

Zdravje: Vaše sanje lahko vnaprej opozorijo na morebitne zdravstvene težave. To lahko izkoristite, če imate reden dnevnik sanj. Morate dovoliti času, da ga preberete in si razložite simbole. Vendar pa lahko močno izboljšate svoje zdravje s pomočjo moči pozitivnega mišljenja in sproščanjem tre zdravljenjem močnih čustev. Prakse, kot je meditacija, vam bodo dala nadaljnja orodja za podporo vaši poti do dobrega počutja.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Tehtnice

Ljubezen: Upajmo, da vas prijatelji pričakujejo na začetku tedna, ker lahko vidijo stvari, za katere ste imuni. Poznaš to simpatijo, ki se v zadnjem času spogleduje s tabo? On ali ona ima lahko zavajajoče motive, ki jih preprosto ne vidite. Kompromis je ključna sestavina uspešnega srečanja kasneje v tednu, še posebej, če ste dogovorjeni z nekom, ki nima veliko skupnega.

Denar: Ta teden si zastavite cilj, ki vam pomaga pri izsiljevanju konkurence. Bodite previdni pri izdelavi predpostavk. Stvari ne smejo biti takšne, kot se pojavljajo. Najbolje je, da se prepričate, da so vsi na isti strani. Četrtek in petek so dobri dnevi. Odločite se za srečo in ugotovite, kako to vpliva na ljudi okoli vas. Vikend lahko prinese presenetljive novice, ki lahko spremenijo vaše karierne načrte. Morda ste bolj resni kot kdajkoli prej, da bi rešili svoje denarno življenje ta teden. Planeti vam lahko pomagajo urediti svoje zadeve, bolje organizirajte finančno poročanje in naredite boljši načrt za varčevanje vsak mesec. Ta teden je poudarek v vaši hiši odnosov. Včasih se posvetuje s strokovnjakom na tem področju.

Zdravje: Izkoristite duhovno naravnane tehnike, ki vam omogočajo, da ostanejo v dobrem stanju in uživajte v visoki ravni energije. Joga je duhovna disciplina, ki lahko močno pozitivno vpliva na vaš um, čustva in, po drugi strani na vaše telo. Podobno kot tai-chi pomaga preprečevati bolezen z uravnavanjem subtilnega pretoka energije v telesu. Če se počutite pripravljene poskušajte drugače, pojdite na to.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Škorpijona

Ljubezen: Vaše razpoloženje vas bo popeljalo na nekaj zelo zanimivih krajev v prvem delu tedna. Morda se ne boste navadili spontano, toda vaša intuicija vas ne bo pustila na cedilu. Želite biti pripravljeni na vse možne scenarije, vendar to ni mogoče, ko načrtujete presenečenje ob koncu tedna. Gibanje toka ni vaša prioriteta, a lahko to storite, kadar je to potrebno.

Denar: Imate prijazen kozmični omot, ki vam bo pomagal ta teden. Zdaj bi želeli olepšati svoje življenje in ne bi smeli imeti nobenega problema pri zmanjševanju prihrankov. Morda boste v svojem sektorju zaposlovanja nenadoma presenetili, na boljše. Nikoli ne veš, kaj lahko prinese jutri. Lahko vas motijo ​​ljudje, ki spreminjajo stvari brez dobrih razlogov. Bodite potrpežljivi in možno bo, da boste pretiravali v stvareh, ki vam niso poznane. Sreda bo prinesla podporo za bolj metodičen in podrobno usmerjen pristop. Ne bojte se sprejemati kompromisov. Energija ta teden spodbuja ljudi, da so bolj prilagodljivi in ​​da preizkušajo nove stvari. Konec tedna je pravi čas za dokončanje izjemnih nalog.

Zdravje: Vaše splošno zdravje je lahko povezano s stresom, ki ga doživljate na delovnem mestu. Sprejmite pozitivne ukrepe in delite nekaj svojih nalog ter si dajte več možnosti, da se sprostite. Če imate druge težave, naredite nekaj za njihovo rešitev. V vsakem primeru držite ključ do svojega zdravja v svoji roki. Prevzemite nadzor!

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Strelca

Ljubezen: Majhne stvari se štejejo na začetku tedna. Lahko skočite nad svojo romantično tekmovanje tako, da pokažete, kako so lahko prijetni vaši mali ekscentrični podvigi! Obstajajo nepredvidljivi elementi vašega ljubezenskega življenja pozneje v tednu, vendar ste pripravljeni tvegati možnost za romantiko. Prepričajte se, da ni preveč potencialnih negativnih posledic, preden skočite v igro.

Denar: Teden se bo začel zelo energetsko. Boljši boste v vsaki situaciji. To je pravi čas za domiselne pristope. Lahko si predstavljate predstavitev nove stranke. Sredi tedna lahko privlačite pozornost, ki vam ne bo pretirano odgovarjala. Petek je boljši dan za vas. Prijatelji vam lahko pomagajo pri kariernem nasvetu. Ker se planet nenadnih sprememb in vpogleda skriva okoli vas, bi vam lahko prinesla sijajno idejo. Zvezde vas prosijo, da se lotite dela.

Zdravje: Obstaja toliko, kolikor želite. Imate načrte, ideje in cilje, vendar je vaša energija lahko omejena. Ta teden boste morda opazili, da nimate običajnih dni. Morda boste morali sami premagati in izrezati nalog, ki niso tako pomembne. Prepričajte se, da dobro jeste in pijete veliko vode.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Kozoroga

Ljubezen: Vaš partner je danes poln ognja in strasti. Če ste bili kdaj tako potuhnjeni in naredili nekaj, kar je bilo tudi malo poredno, bo to prišlo na dan. Vaša moralna moč je višja, kot je njihova temperamentnost. Edini način za preusmeritev njihove pozornosti je, da govorijo o nečem drugem.

Denar: Imate ideje, ki vplivajo na denar in dolg drugih ljudi. To signalizira potrebo po komuniciranju s tistimi, ki jim dolgujete denar. Prepričajte se, da sta oba na isti strani o tem, kaj se bo izplačalo in kaj ne. Morda vam bodo skupne naložbe pomagale iz kakršnih koli finančnih zastojev, ki se v tem času pojavijo. Bodite prepričani, da vas bodo stvari skrbele. Partnerstva in diplomacija bi lahko bil ta teden v središču pozornosti. Morda načrtujete spremembo razmerja moči. Bodite previdni glede nekega nepremišljenega komentarja ali slabega odnosa, zaradi česar se boste odzvali, ko bi se morali držati prijetnega. Vaša energija je močna. Če ste pripravljeni delati dolge ure, lahko izboljšate svoj ugled in se potegujete za vodstveni položaj. Naredite vse, kar lahko, da izboljšate svojo moralo. Pozitiven odnos lahko prinese koristi za vse.

Zdravje: Naredite vse, kar je v vaši moči, da se prepričate, da je vaše zdravje v dobrem stanju. Zdi se, da si želite vsakodnevno izvajati in delati ter se prepričati, da je to navada katere se lahko držite. Prav tako ste odločeni, da izkoreninite vse ovire, ki vam preprečujejo, da bi bili uspešnejši. Ustvarite strategijo, ki deluje za vas in jo hranite. Naredite nekaj za svoje zdravje!

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

vodnar

Tedenski horoskop za znamenje Vodnarja

Ljubezen: Energija dneva vas spodbuja k temu, da greste še malo dlje in bodite samo nekoliko bolj drzni. Spravite se s kavča, danes imate na voljo moč volje, zato morate samo prevzeti stvari v svoje roke. Tako enostavno je!

Denar: Ta teden se odpravite v naravo. Planeti vplivajo na vašo percepcijo, ki ureja izobraževanje in učenje, poučevanje, potovanje in metafiziko. Pod srečnimi vidiki boste morda ugotovili, da ste sposobni prinesti denar iz enega ali več bregov. Prizadevajte si za nova znanja, ki vam omogočajo, da si zaslužite več v prihodnosti. Kako razburljivo! Vedeti morate, kaj lahko pričakujete in to vam lahko pomaga pri obvladovanju položaja. Nerešene situacije bi vam lahko prinesle nevšečnosti. Pogovorite se o kakršnih koli težavah in ko pridejo si predstavljate najslabše od sebe ali drugih. Poglejte, kaj počnete in poiščite načine, kako bi bili učinkovitejši. Pozitivno je, da stvari razpravljate s prijatelji na delovnem mestu. Konec tedna na delovnem mestu je lahko stresen za vas. Če je mogoče se izognite konfliktu.

Zdravje: Če imate naporen urnik, vzemite čas za sprostitev in šport. Pol ure ni nič v primerjavi z večnostjo. Spopadite se s svojim telesom, kar vam bo pomagalo, da boste na splošno bolj učinkoviti. Ne tolažite se samo s predlogi. Odstranite vse kar vas žalosti in od tega pridobite samo korist.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Tedenski horoskop za znamenje Ribi

Ljubezen: Si sanjač, ​​ki vidi svet skozi kalejdoskop. Resničnost, kar zadeva vas, je zelo precenjena. Raje bi prineseli svetlobne vizije svojega uma, kot pa se soočili z realnostjo. Glasba, umetnost, ples, senzualni dotik, ki ste ga poznali že od rojstva, so zvoki, močni kot izgovorjena beseda. Naučite se odgovorno uporabljati vaša darila. Bistvo je, da navdihne ljudi, ne da bi ustvarjali kulturne oboževalce. Ne glede na vaš fizični videz, imate notranjo lepoto, ki je najbolje opisana kot “angelska”. Najti morate načine, kako se zaščititi pred izkoriščanjem s strani ljubljene osebe. Ker ste najbolj občutljivi za vse vodne znake, absorbirate energijo kot goba in pogosto se ne zavedate, da imate preveliko težo. Ko se zrušite, je to zmeda pasivno-agresivne zamere, živčne zlomov in kaosa.

Denar: Če ste se borili, da bi nadaljevali s poslovanjem lahko to prinese val prihodkov, bodisi zasluženih ali pasivnih. Medtem ko so to zanimive novice je ustvarjanje denarja le del fiskalnega blagostanja. Če ga porabite tako hitro, kot ga zaslužite se ne boste nikoli počutili varne. Tudi če ste trenutno v redu, ni nikoli prezgodaj, da začnete razmišljati o prihodnosti. Nič ne raste bolj zanesljivo in vztrajno kot dodatni interes. Če to prvič slišite, pojdite k finančnemu svetovalcu, ki vam lahko razloži celotno igro prihrankov. Kot čustveno bitje pogosto vznemirjate ljudi, ki bi vas lahko (začasno) odvrnili od negativnih občutkov.

Zdravje: Čas je, da poskrbite za svoje telo in se prepričajte, da se redno gibljete. Prav tako se boste naučili povezave med intenzivnimi čustvi in ​​vašim zdravstvenim stanjem. Vaše zdravje se bo dramatično izboljšalo, če boste na težke težave prinesli občutek rešitve. Če ne morete izpustiti grenkobe ali nezadovoljstva, boste opazili, da se ne počutite tako kot bi se morali.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje
Najboljši partnerji po astroloških znamenjih – www.horoskopko.si/najboljsi-partnerji-po-astroloskih-znamenjih

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

CLOSE
CLOSE