Vroči horoskop za vsa znamenja za mesec oktober

Sodeč po vremenu in nizkih temperaturah smo že pošteno zakorakali v jesen. Mesec pred nami je mesec kostanjevih piknikov, kuhanega vinčka, čudovitih jesenskih barv in letos predstavlja enega izmed energijsko najbolj razgibanih mesecev. Čeprav se temperature občutno nižajo in se zima neizbežno približuje, bo prihajajoči mesec poskrbel za še kako vroče in pestro dogajanje v spalnicah. Poglejmo, kako bo naklonjen različnim znamenjem.

vroči horoskop

Vroči horoskop za znamenje – OVEN

Spolnost je za pripadnika obeh spolov v znamenju Ovna na vrhu njihove prioritetne lestvice. Medtem ko je moški Oven požrešnejši in več da na količino kot na kakovost, je ženska v znamenju Ovna bolj specifična in izbirčna, vendar nikdar ne zamudi priložnosti za doživetje spolnega užitka. Tudi ta mesec bo za Ovne prava eksplozija strasti. Zasedenim se obeta ogromno posteljnih užitkov. Tudi ko splošno počutje ne bo najboljše, bo posteljna telovadba pravo zdravilo za sprostitev in pomiritev. Najbolj drzni Ovni boste partnerju celo priznali kakšno svojo najbolj skrito spolno fantazijo, samski pa ne boste zamudili priložnosti, da kakšno tudi uresničite. Vaš moto je, da nikdar nisi dovolj mlad, da si ne bi upal poskusiti in nikdar ne prestar, da ne bi smel tvegati. Zasedeni Ovni boste najbolj dejavni v drugi polovici meseca, ko bo Luna v Škorpijonu. Ta vas bo navdal z ogromnim presežkom spolne sle. V teh dneh boste najbolj uživali v prakticiranju dinamičnih in grobih posteljnih igric, sicer boste nezadovoljeni. Samskim pa bo za odtenek bolj naklonjena prav sredina meseca, ko bo Luna v Levu in bo Venera prestopila iz konzervativne Device v opojno Tehtnico. Lev vam bo dal še dodaten ogenj, Tehtnica pa vam bo omogočila, da ga na subtilen in prefinjen način pokažete. Sicer slovite po hitrosti in dinamičnosti, vendar včasih je za dosego cilja bolje ubrati taktičen pristop. V nasprotnem primeru lahko tvegate zavrnitev, ker ne bo vsaka vaša izbrana »žrtev« pohlevno pripravljena zadovoljiti samo vaše potrebe, ampak bo lačno zahtevala tudi lasten užitek.

Za znamenje Oven, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ovna – www.horoskopko.si/horoskop-oven
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski
 – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – BIK

Biki ne ločite med ljubeznijo in telesnim poželenjem oziroma si ne predstavljate spolnosti brez globlje čustvene povezanosti z izbrano osebo. Moški v znamenju Bika veljate za najbolj čutno nebesno znamenje in sposobni ste prav vsako žensko pripeljati do neverjetnega vrhunca. Ženske pripadnice znamenja Bika pa ste najbolj zahtevne ljubimke in zadovoljite se samo s partnerjem, ki vam zagotovi celotno paleto posteljnih užitkov. V ta mesec boste zakorakali z malce dolgočasno Venero v Devici, ampak če boste imeli ob sebi pravo osebo, bo ta zadržanost izzvenela. Ko bo prešla Venera v Tehtnico, boste doživeli pravi spolni preporod. Tako samski kot zasedeni boste doživeli kopico posteljnih avantur. Čas za spolne užitke boste našli vedno in povsod. Več kot pripravljeni boste preizkušati nove položaje na najbolj neverjetnih mestih. Ljubili boste občutek adrenalina, ki se vam bo pretakal po žilah ob pomisli na ljubljeno osebo in že navaden pogled ali bežen dotik roke boste doživljali kot erotični naboj in začetek sladke predigre. Svojo posesivno naravnanost boste odlično opravičili, saj boste pripadniku nasprotnega spola izpolnili prav vsako spolno željo in se podrobno posvetili prav vsakemu kotičku njihovega telesa. Najbolj uspešni boste zasedeni Biki, saj vam bo vaša čustvena povezanost s partnerjem omogočala dvig vajinega spolnega življenja na povsem drugo raven. Ko boste začutili, da vas partner ne jemlje za samoumevne in da na vsako vašo pobudo odgovori z vnovično popolno telesno in duševno predajo, se boste tudi vi predali brez zadržkov.

Za znamenje Bik, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Bika – www.horoskopko.si/horoskop-bik
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski
 – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – DVOJČEK

Za tipične Dvojčke je telesno spolno zadoščenje precenjeno. Raje imate dober, zanimiv in izviren pogovor, ker je za vas najpomembnejša intelektualna stimulacija. Ampak to ne pomeni, da v postelji ne znate uživati in da se ne poslužujete spolnih igric. Namesto mesene in strastne predigre se boste raje odločili za dolgotrajne in nežne poljube in za svojega partnerja si boste vedno znali vzeti čas. V mesecu oktobru boste uživali, ker bo mesec naravnan tako, da večino časa ne bo zahteval pretirane resnosti ali obveze. Ko boste imeli priložnost za spolne užitke, in imeli jih boste kar nekaj, se boste prepustili situaciji in uživali. Zasedeni Dvojčki boste najbolj spolno aktivni in tudi sposobni v drugi polovici meseca, saj bo Venera v Tehtnici, ki bo s svojo rahločutnostjo zadovoljila tudi vaše intelektualne potrebe, vi pa boste partnerju odgovorili z več kot odličnim zadovoljevanjem mesenih užitkov. Samski pa boste pri izbiri partnerja za vroče posteljne užitke previdnejši in bolj izbirčni. Ne boste se zadovoljili samo z dobrim zunanjim videzom, ampak boste na izbranem kandidatu opazovali vse, še posebej pozorni boste na »pravilen« vonj. V spolno avanturo se ne boste spustili kar na vrat na nos, ko pa se boste, pa boste več kot kvaliteten »nasprotnik«. Nasploh veljate Dvojčki za večne otroke in tako se obnašate tudi v spolnosti. Vaše vodilo je radovednost in ko se odločate, s kom poskusiti, se vedno odločate z glavo in ne ravnate samo po nagonu. V vsakem primeru, pazite, da v navalu spolne sle, nikar ne pozabite na potrebno zaščito, saj niste pripravljeni prevzeti posledic neodgovornih nezaščitenih spolnih odnosov.

Za znamenje Dvojček, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Dvojčka – www.horoskopko.si/horoskop-dvojcek
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski
 – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – RAK

Rahločutni Raki nikdar ne boste grobi, požrešni in destruktivni ljubimci. Ženska Rak ima močno izražen materinski čut in se lahko popolnoma preda partnerju šele, ko čuti, da je ljubljena, občudovana in varna, sicer je njena predanost samo polovična in kot takšna ni ravno prva izbira za vroče posteljne užitke. Za moškega pripadnika Raka pa velja, da je kot velik otrok, ki predvsem potrebuje veliko nežnosti in obožuje nežne poljube po vsem telesu. Za osebe, ki ljubijo intenzivno in lačno, Rak ni prava izbira, saj bodo razočarane. V mesecu oktobru bodo Raki v spolnosti uživali zmerno, vendar ko bodo, bodo užitki več kot popolni. Najraje se bodo crkljali in najbolje se bodo počutili, ko se bodo povsem v kostumu Adama in Eve prebudili v partnerjevem objemu. Vzeli si bodo čas za dolgo in prefinjeno predigro, ki jo bodo popestrili z jagodami in čokoladnim prelivom. Erotični naboj bo tiho tlel pod površjem in če jim bodo partnerji prepustili vodilno vlogo v postelji, se lahko pripravijo na ponavljajoče se spolne vrhunce, ki se bodo samo še stopnjevali. Samski Raki ne boste preveč drzni, saj vas bo strah, da bi bili prizadeti, ampak to ne pomeni, da boste oropani spolnih užitkov. Ker ste tako čutni in častite telesno podobo, ste tudi dobri poznavalci samozadovoljevanja. Nihče vas ne zna tako zadovoljiti kot se znate sami.

Za znamenje Rak, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Raka – www.horoskopko.si/horoskop-rak
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – LEV

Levi se tudi v spolnosti obnašate kot kralji. Za vas je značilna sicer najbolj primitiven, celo živalski erotični naboj, vendar vi svoje spolne sle ne razdajate kar vse povprek. Med kandidati, ki vam jih v nobenem obdobju življenja ne manjka, si izberete plen, ki zadovolji vašo potrebo po občudovanju in hvali. Ženske pripadnice znamenja Leva ste močno privlačne najbolj zahtevnim moškim. S svojo nečimrnostjo in visoko samopodobo veljate za kraljice, za nedosegljive in zanimive, predate pa se samo tistemu, ki vas občuduje in obožuje tako telesno kot duhovno. V mesecu oktobru boste Levi kar žareli od spolne energije. Nikakor se ne boste mogli sprijazniti, če vas bo kdo zavrnil ali vas ne bo zadovoljil. V postelji boste tako dolgo, dokler ne boste povsem izžeti in boste čutili, da se vam je še zadnja brbončica napolnila z užitkom. Ne boste se ozirali na partnerjeve želje, ampak saj se tudi sicer ne. Od njega boste zahtevali popolno predanost in nikakor ne boste pristali na izgubo vodilnega položaja. Vaše posteljne igrice bodo mejile na maraton in samo takšni boste srečni, sicer boste bruhali ogenj ali pa zvezo prekinili. Samski Levi se boste z lahkoto odločali za nočne podvige tudi z več različnimi partnerji, saj vam bo najpomembnejši telesni užitek, o posledicah sploh ne boste razmišljali. Sicer pa ste tako vase zagledani, da tudi najhujšo žalitev sprejmete dostojanstveno in jo spremenite v največjo pohvalo. Vaša energija bo najbolje izražena, ko bo Luna v vašem znamenju, saj bo takrat tudi Venera zapustila zadržano Devico. Od vaših posteljnih akrobacij bo odvisna tudi vaša splošna storilnost in ker nikjer niste navajeni izgubljati, se boste tokrat še bolj potrudili ostati na samem vrhu.

Za znamenje Lev, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Leva – www.horoskopko.si/horoskop-lev 
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – DEVICA

Rezervirane in nezaupljive Device namesto k užitku, bolj stremite k pretiranemu analiziranju in razumskemu dojemanju v spolnosti. Ker morate za vse imeti razumsko razlago in potrebujete več kot 100 odstotkov predigre, občutek varnosti in praktično korist preden se spolno razzvenite, delujete hladno in mnogi pripadniki nasprotnega spola obupajo še preden predrejo vašo zadnjo ledeno barikado. Ne marate vulgarnega izražanja, ampak spolnost dojemate kot sveto združitev dveh duš, zato, za tiste, ki vas premalo poznajo, veljate za dolgočasne. Moški pripadniki Devic spolnost jemljete skrajno resno in se ji popolnoma duhovno predate. Mnogokrat ste v nevarnosti, da se počutite izkoriščene, če po končanem spolnem odnosu ne začutite enake predanosti partnerja. V mesecu oktobru boste malce prikrajšani za spolne užitke, ker bo Luna tako pogoste menjavala znamenja, da se sploh ne boste mogli razumsko prilagoditi, za čustveno ravnovesje pa vam bo vsekakor zmanjkovalo časa. Če boste le podlegli šarmu nekoga, ki vas hoče za vsako ceno spraviti v posteljo, tvegate spolno in čustveno frustracijo. Zasedeni boste v nekoliko boljšem položaju, saj načeloma imate ob sebi do potankosti izbranega partnerja, ki vas pozna in vam nudi to, kar potrebujete. Brez sramu se boste predajali vročim posteljnim avanturam, ki bodo trajale dolgo v noč. Začuda vas ne bo motilo, če boste na račun dolgega ponočevanja, drugi dan prespali budilko. Več kot odprti boste za improvizacijo in preizkušanje novih stvari v spalnici. Partnerja boste popolnoma obnoreli, če ga boste končno uslišali in med rjuhe prinesli igračko, o kateri vam je že toliko pripovedoval. Presenečeni boste, kako zelo lahko uživate, če popustite zavore in zaupate še komu razen sebi.

Za znamenje Devica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Devico – www.horoskopko.si/horoskop-devica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski
 – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

vroči horoskop

Vroči horoskop za znamenje – TEHTNICA

Tehtnice ne veljate za znamenja ekstremov, ampak ste vedno nekje v sredini. Moški in ženski pripadniki znamenja se med seboj močno razlikujete. Medtem ko so moški v spolnosti zahtevni, požrešni in drzni, ženske potrebujete veliko več časa, da se vzbudi vaše zanimanje. Za moškega je zelo pomembno, da je ženska urejena kot iz škatlice in ne prenesejo sramežljivih partneric, ženske pa potrebujete pravi čas, idealen prostor in splošno vzdušje po vaših kriterijih, da se podate v spolne igrice. To je vaš mesec in oba spola bosta v postelji več kot uživala. Samske Tehtnice boste že na začetku meseca opazile nekoga, ki bi lahko bil vaš Dioniz ali Afrodita in na sredini meseca, ko Venera prestopi v vaše znamenje, bo pravi čas, da domišljiji pustite prosto pot. Vaša simpatija se bo več kot trudila, da vam ugodi in ob neverjetnih telesnih užitkih se boste zbali za svojo »zdravo pamet«. Najraje se boste spolnih aktivnosti posluževali v kakšni hotelski sobi, saj se boste tako počutile bolj svobodno, ker ne boste vezane na kraj. Zasedeni pa boste največ užitkov doživeli v igranju vlog. Eksplodirali boste od nakopičene strasti, ko se bosta s partnerjem izdajala za nekoga drugega in tako prekinila grozeče se bližajočo rutino. Še bolj se boste razzveneli, če bo partner upošteval kakšno vašo skrito željo in poudaril tisto, kar na njem obožujete. Kanček vam najljubšega parfuma ali vodice bo britju na golem partnerjevem telesu vas bo izpolnil s poželenjem do zadnjega atoma, zato se, zaradi lastne varnosti, užitkom raje predajta na tleh.

Za znamenje Tehtnica, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Tehtnico – www.horoskopko.si/horoskop-tehtnica
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski
 – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – ŠKORPIJON

Škorpijoni veljate za virtuoze v spolnosti. Če je Bik najbolj čuten in Rak najbolj požrtvovalen, ste vi vse to in še več. Vaši telesni privlačnosti dodajmo še prodornost, drznost, taktičnost temačnost in skrivnostnost in popoln eliksir erotike ter spolnega zadovoljstva je pred nami. Za vas je spolnost način življenja in vseh področij v življenju se lotevate z enako gorečnostjo. Veljate za kralja poljubov, ki spravijo na kolena prav vsakega, spolnost pa za vas predstavlja edini pravi dokaz ljubezni. Vsaka posteljna avantura z vami je prava Odiseja in nikoli vam ne gre očitati, da se ponavljate ali da ste dolgočasni. V mesecu oktobru boste pobrali vse lovorike. Zasedeni Škorpijoni boste izkoristili prav vsak trenutek za izkazovanje naklonjenosti. Spolne igrice bosta s partnerjem igrala v kuhinji, v kopalnici, v dvigalu, med službenim odmorom za malico, med pospravljanjem, tuširanjem, povsod. Nenasitni boste in izjemno zahtevni, vendar nikakor ne sebični. Če vam bo partner v vašem poželenju sledil vsaj pol enako intenzivno, ga boste popeljali med zvezde. Tudi, ko ga boste samo bežno oplazili po roki ali mu boste namenili enega tistih vaših zapeljivih pogledov izpod očesa, bo čutil naraščajoče zadovoljstvo in mravljince  po vsem telesu. Samski Škorpijoni boste definitivno šli v lov, tako ženske kot moški, sicer vas bo od nakopičene spolne sle razneslo. Ne boste iskali globlje čustvene povezanosti, zgolj zadovoljitev trenutne telesne želje, vendar se zna izkazati, da se boste z nekom v postelji tako dobro ujeli, da vas bo zaintrigiralo, kaj se še skriva pod telesno popolnim videzom.

Za znamenje Škorpijon, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Škorpijona – www.horoskopko.si/horoskop-skorpijon
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski
 – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – STRELEC

Strelci veljate za najbolj radikalno znamenje. Vsega se lotevate enako. Ali se popolnoma predate ali pa se sploh ne lotite in takšni ste tudi v spolnosti. Tako ženske kot moški dojemate spolnost in z njo povezane užitke kot nekaj najbolj naravnega in noro zabavnega. Z vami ni nikdar dolgčas in vsakega spolnega podviga se lotite s pretanjeno natančnostjo in izvirnostjo. Najbolj vas vzburja, če se spolnih igric lotite na najbolj nemogočih in nenavadnih krajih. Ker se tega lotevate tako spontano, se zdi, da strogo ločujete med telesnimi užitki in pravo ljubeznijo, a temu nikakor ni tako. Spolnost in duhovno povezanost vrednotite enako in uživate, če oboje sovpada. V mesecu oktobru si boste lahko dali duška. Zasedeni Strelci boste partnerju prirejali nepozabne trenutke užitkov. Vsak prost trenutek boste izkoristili za spolno poigravanje in zadovoljevanje. Najbolje se boste odrezali, ko bo Luna prešla v vaše znamenje, ker bo tudi splošno vzdušje nabito s spolno energijo. Lahko se zgodi, da vas bo partnerka presenetila z drznim perilom, ki vas bo obnorelo, ali se bo na vaših vratih pojavila odeta samo v plašč in visoke pete. Preden se je lačno polastite, zaprite vrata. Samski Strelci pa si boste izbrali nekoga, ki si ga že dlje časa ogledujete. Prav obsedeni boste dokler ne boste preživeli vroče noči v dvoje. Če vas občutek ne vara, se lahko te noči še nekajkrat ponovijo in niti ena ponovitev vas ne bo pustila ravnodušne ali nezadovoljene. Vaša simpatija bo na vas delovala kot poživilo.

Za znamenje Strelec, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Strelca – www.horoskopko.si/horoskop-strelec
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski
 – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – KOZOROG

Kozorogi veljate za najbolj resen znak zodiaka. Z vami je vse tako uradno, sterilno in dolgočasno. Ženske pripadnice znamenja imate velik spolni potencial in neprepoznano močno željo po spolnosti, ampak ste pretirano sramežljive in velikokrat potrebujete leta, preden se odprete in sprostite. Če se v tem času zgodi, da vaš partner prehiteva dogodke, popolnoma izgubite željo po spolnosti in partner ostane praznih rok. Moški Kozorogi pa ste v spolnosti izredno starokopitni in zadržani. Saj ne, da vam partnerka ne bi bila všeč, le pokazali ji ne boste, ker je to za moškega nečastno dejanje. Tudi vi potrebujete leta in leta, da se odmrznete in izkoristite potencial dobrega ljubimca. V mesecu oktobru ne bo nič drugače. Jesenski čas vam nasploh ni pisan na kožo. Zasedeni Kozorogi in tisti, ki ste se uspeli prebiti skozi lastno mrežo čustvenih blokad, boste imeli zmerno uspešno spolno življenje. Ko bosta s partnerjem pristala med rjuhami, se boste prepustili, nikakor pa ne boste sami dali pobude, ker boste preobremenjeni z drugimi rečmi. Na partnerjevo razigranost in strast boste odgovorili vljudno in olikano tako da bo partner skoraj gotovo ostal nezadovoljen, vam pa se bo zdelo, da ste dobro opravili svojo dolžnost. Samski namenoma ne boste iskali spolne zadovoljitve, lahko pa se zgodi, da pristanete med rjuhami z nekom, ki vas bo intelektualno pritegnil. Splača se vam potruditi, popustiti zavore in se znebiti zakoreninjenih predsodkov, ker se lahko izkaže, da ste našli osebo, ki vas lahko spolno prerodi in vam priredi vroče nočne zabave v dvoje.

Za znamenje Kozorog, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Kozoroga – www.horoskopko.si/horoskop-kozorog
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski
 – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – VODNAR

Vodnarji slovite po nekonvencionalnosti, uporništvu in intelektualni ozaveščenosti. Natančno takšni ste tudi v ljubezni in v postelji. Ženska Vodnarka mora ohraniti vodilni položaj pa če jo to stane glave in nikakor ne bo pokazala, da jo je partner popolnoma zadovoljil, tudi če jo. Ne da veliko na crkljanje po glavnem dogodku, ampak je z mislimi že pri naslednjem podvigu. Moški Vodnarji veljate v spolnosti za zelo perverzne in zgovorne. Vaša muhavost vas lahko stane partnerskega odnosa, ampak se požvižgate na to. Tako bo kot vi hočete, ali pa sploh ne bo. Najbolj občutljivi ste, ko se vas loti partnerica, ki ve, kaj hoče, takrat se nevede prepustite in podredite. V mesecu oktobru lahko pričakujete nadvse razgibano spolno življenje. Zasedeni boste naravnost oboževali svojega partnerja, ker bo več kot pripravljen slediti vašemu uporniškemu duhu, izzivanju in nenavadnim podvigom. Če boste želeli eksperimentirati med rjuhami, bo za to najbolj ugoden čas, ko preide Luna v Strelca. Partner vas nikakor ne bo zavrnil, presenečeni boste, kako zelo dobro se bo znal prilagoditi in improvizirati. Samski Vodnarji pa boste magnet za avanture, čeprav se sami nekako ne boste prehitro odločili za skok med rjuhe. Všeč vam bo spogledovanje in izzivanje, za konkretnejše korake pa boste pripravljeni šele v drugi polovici meseca. Prvič še ne boste doživeli vrhunca, ker boste vse preveč razmišljali, ob vsakem naslednjem snidenju pa se bo kar iskrilo od strasti.

Za znamenje Vodnar, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Vodnarja – www.horoskopko.si/horoskop-vodnar
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Vroči horoskop za znamenje – RIBI

Rahločutne, senzibilne in romantične Ribe popeljejo spolnost na skoraj popolnoma duhovno raven. Nikakor ne marajo grobih in hitrih posteljnih izletov, ampak si za partnerja radi vzamejo čas in se z njim popolnoma duhovno in telesno povežejo. Ženske pripadnice Rib so izredno romantične in zanjo obstaja spolnost v različnih oblikah, velikokrat lahko doživijo vrhunec brez spolnega stika, Ribakom pa pogosto očitajo pretirano nagnjenost k crkljanju in izmenjavi nežnosti. Velikokrat imajo v svojih glavah izdelan filmski scenarij, kako bi posteljne igrice morale potekati, je pa izredno nesebičen in ustrežljiv. V oktobru bo Venera pripotovala v Tehtnico in ta bo omogočila tudi Ribicam, da se spolno izživijo na svoj način. Zasedene Ribe boste partnerje zasipale s pozornostjo in ga pripravile, da se vam v postelji popolnoma podredi. Vajina združitev sicer ne bo tako eksplozivna, bo pa zato pustila na obeh močan pečat. Uspela se bosta povezati tudi duhovno in zato bo telesni užitek toliko bolj intenziven in trajen. Najbolje se boste počutile, ko bosta s partnerjem zdrsnila med rjuhe spontano med gledanjem televizije, kuhanjem ali preprostim pogovorom. Samske Ribe pa boste imele priložnost spoznati nekoga, ki bo znal prefinjeno in taktno zaigrati na vaš inštrument ter iz vas izvabiti najlepše zvoke. Brez slabe vesti se lahko prepustite posteljnim užitkom, ker imate v nekje v sebi skrito to močno privlačno energijo, ki nezavedno pleni. Še posebej zaželene se boste počutile, če bo oseba, ki vam bo dvorila, veliko starejša od vas. Ponoči se vam bo sanjalo o tem, kaj vse se lahko od nje naučite in na kakšnem nivoju vas lahko zadovolji.

Za znamenje Ribi, si preberi še naslednje horoskope:

Splošni horoskop za Ribi – www.horoskopko.si/horoskop-ribi
Dnevni – www.horoskopko.si/dnevni-horoskop
Tedenski – www.horoskopko.si/tedenski-horoskop
Mesečni – www.horoskopko.si/mesecni-horoskop
Ljubezenski – www.horoskopko.si/ljubezenski-horoskop
Brezplačno vedeževanje – www.horoskopko.si/brezplacno-vedezevanje

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

CLOSE
CLOSE